Hotel Lellmann Ludwig

Alte Moselstraße 36, 56332, Löf, Rijnland-Palts, Duitsland

Beoordeling van Hotel Lellmann Ludwig

Totale hotel score:

7.8
Gebaseerd op 13 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Lellmann Ludwig.

Opbouw score Hotel Lellmann Ludwig :

Algemene waardering

7.7
 

Ligging

8.1
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.6
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.3
 
Resultaten 1 - 13 van 13
9.7
Mulder
1
Nederland
augustus 23, 2019
Prima heel gezellig.
nee.
8.0
Aper
Nederland
oktober 02, 2018
receptie zou meerdere talen moeten spreken
iets te weinig avond eten
7.5
Van Heemst
1
Nederland
september 10, 2018
Vriendelijk personeel. Kamervloer was viezig. Omgeving prachtig
7.7
Van Meerkerk
Nederland
augustus 23, 2018
goed hotel, mooie ligging aan de Moezel.
Smalle kamer, waarbij we als partners niet naast, maar achter elkaar lagen( met de voeten naar elkaar gericht. Als we tijdens het avondeten aangaven, dat we een gerecht niet lustten, werd dat heel makkelijk omgeruild voor iets anders. Ook werd met mijn diabetes rekening gehouden. Bij de rekening na afloop van het verblijf, bleek dat we voor de 2 keer de reserveringskosten hadden betaald. Na communicatie hierover per mail kregen we een verontschuldiging en binnen 1 week hadden we het teveel betaalde terug.
8.2
Uitslag
7
Nederland
maart 27, 2018
Gezellig leuk voor herhaling waard
Kindvriendelijkheid nvt
8.8
Peeters
1
België
december 02, 2016
Geweldig verblijf gehad, zeer vriendelijke mensen
6.5
Visser
Met partner
Nederland
oktober 31, 2016
Kamer aan de Moezel: krap bemeten en zonder overgordijnen. Gordijnen werden beloofd, maar niet geleverd. Badkamer te krap bemeten. Ontbijt uitstekend. Diner prima.
8.7
Masclé
Gezin met jonge kinderen
Nederland
oktober 24, 2016
8.7
Van der Linden
Vrienden
Nederland
oktober 11, 2016
Leuk verblijf, met aardige gastvrije bediening en prima gevarieerd eten.
We hebben wel bijbetaald voor twee kamers aan Moezelzijde met balkon( Aan te raden). Want de kamers van arrangement aan achterkant waren met (te) weinig uitzicht.
5.8
Cox
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Verouderd hotel aan de moezel
Kamers zijn verouderd, vieze oude stoffige vloerbedekking, badkamer uit de jaren 70. Het ontbijt is erg goed. Het diner is ook prima. Wijn en andere drankjes zijn erg duur, voor een flesje water betaal je € 4,20 en een glaasje wijn vanaf € 4,20. Als je kamer met balkon en moezelzicht boekt moet je rekening houden met het verkeer dat voor het hotel voorbij raast en met sigarettenrook van de gasten uit het hotel die voor het hotel roken, de rook komt dan je kamer binnen. In het dorpje zelf is verder helemaal niets te doen, wat eten en drinken betreft ben je op het hotel aangewezen.
7.2
Kicken
Vrienden
Nederland
augustus 18, 2016
We hebben fijne dagen gehad.
De fietsen moesten buiten blijven staan. Geen overdekte en afsluitbare stalling aanwezig.
7.2
Snijders
Met partner
Nederland
juli 07, 2016
Alles goed en zeer tevreden
Jammer dat er in de avond geen vertier is.
7.5
Wilhelmus
Nederland
juni 16, 2016

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur