Hotel Keravic

Herentalsesteenweg 72, 2460, Lichtaart, Vlaanderen, België

Beoordeling van Hotel Keravic

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 26 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Keravic.

Opbouw score Hotel Keravic :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

8.0
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.8
 

Eten

8.0
 

Kamers

7.6
 
Resultaten 1 - 26 van 26
6.8
Doerbecker
2
Nederland
december 08, 2019
9.2
De Gier
1
Nederland
november 04, 2019
Leuk, gezellig hotelletje. Gastvrije mensen.
Over de verwarming in de badkamer mag wel een doekje worden gehaald. Verder alles prima.
8.5
Desmyter
1
Nederland
oktober 05, 2019
8.0
Van den Eijnden
Nederland
september 04, 2019
Mooi hotel, prima ontbijt, prima diner, goed terras.
Wij hebben een paar fijne dagen gehad. Ook prachtige omgeving. Wat wij heel jammer vonden: wij kwamen vroeg aan zodat we de hele dag konden gaan fietsen . We hebben ons gemeld in het hotel zodat men weet dat we eind van de middag de sleutel van de kamer op zouden halen. Tot zover alles goed. Maar toen wij op het terras een kop koffie wilden drinken, kon dat niet. Pas vanaf drie uur. Heel jammer, en ook niet echt gastvrij.
7.7
De Vries
1
Nederland
september 02, 2019
Attente eigenaar. Kamer donker door kleine ramen, hoort bij de bouwstijl van het gebouw.
8.0
Meijer
Nederland
augustus 26, 2019
Schoon en gezellig goede gastheer
8.3
De Vries
1
Nederland
augustus 22, 2019
Zeer hartelijk. Altijd belangstelling. Mooie Ligging
Ik ben een man. Verder geen opm.
6.8
Hoek
1
Nederland
augustus 22, 2019
Prima voor 2 nachtjes!
Anoniem blijven!
9.5
Don
1
Nederland
augustus 09, 2019
alles zeer positief
7.5
Van der Borg
Nederland
augustus 05, 2019
Wij hebben een paar fijne dagen gehad in een mooi wandel- en fietsgebied.
8.7
Voorst
1
Nederland
juli 29, 2019
Was goed verzorgd goede bedden vriendelijke mensen
geen
8.7
De Wit
1
Nederland
juli 25, 2019
Prima hotel voor mooie prijs
We zijn met een 3 daags arrangement dit hotel gaan bezoeken. De fietsroutes rondom het hotel zijn prima, alleen zijn de fietspaden in België iets minder dan degenen die we in Nederland gewend zijn. Kamer was ruim, helaas iets te vol. Dat kleine tafeltje en stoel zouden wij weglaten om wat meer ruimte te maken. Kamers zijn wel gehorig, als andere gasten ‘s nachts het hotel inkomen (en misschien iets aangeschoten) dan hoor je alles, van binnenkomst tot douchen en wc doortrekken. Heeft ws ook met de leeftijd van het hotel te maken. Prachtig pand, dat dan weer wel. Bij het inchecken kon men eerst onze reservering niet vinden, na enig gezoek uiteindelijk wel, netjes opgelost. Ontbijtbuffet was prima, uitgebreid. Avondmaaltijd simpel en lekker. Al met al zeker een aanrader!
7.7
Gilissen
1
Nederland
juli 24, 2019
leuk verblijf een een gedateerde gedecoreerde entourage
-Eigenaar zeer attent om klachten op te lossen en vragen te beantwoorden. -Bedden prima en heerlijk schoon -Onderhoud aan de kamers zou beter kunnen, wat stoffige plafondlijsten. -Voor de zomer aan te bevelen, de ramen te voorzien van vliegenhorren, wij hadden last van enkele muggen. -Douche kop van het ligbad was defect ( hebben we niet gemeld ) omdat we de onderuitloop goed konden gebruiken.
9.0
Van Rooijen
1
Nederland
april 17, 2019
Historisch hotel, mooie kamer met zeer ruime badkamer. Prima in orde. De gang is wel wat gehorig. Heerlijke biefstuk gegeten. Omgeving: veel bos, mooi om te wandelen of fietsen.
8.8
Vinken
1
Nederland
oktober 18, 2018
Fijne sfeer, vriendelijke en professionele eigenaar/eigenares
Kleinschalig hotel. Gerund door professioneel echtpaar dat gepassioneerd invulling geeft aan de bedrijfsvoering. Er is sprake van echte en gemeende persoonlijke aandacht voor de gasten.
8.7
Schneiders
1
Nederland
juli 18, 2018
Mijn vrouw en ik hebben ons door de vriendelijke ontvangst, gemoedelijke sfeer en de mooie ligging van het hotel, tijdens ons verblijf in Hotel Kervic direct 'thuis gevoeld'..
7.2
Schraven
1
Nederland
juli 10, 2018
Gastvrije uitbater; gedateerde hotelkamer
We konden geen gebruik maken van ons diner arrangement, aangezien er geen kok aanwezig was. We hebben elders uitstekend gegeten op advies van de uitbater. Het hotel was overgenomen door een nieuwe huurder die zich nog moest inwerken. Wel een gastvrije uitbater.
9.0
Hoving
1
Nederland
juli 03, 2018
Goed klein hotel, aardige mensen. Prima lunchpakket.
6.8
Woudenberg
1
Nederland
mei 23, 2018
Mooie omgeving, goede kamers.
Jammer dat het restaurant gesloten was, waren op zoek naar nieuwe uitbaters. Ze hadden een 3 gangen menu geregeld bij dat Pino. Dit was Italiaans, viel een beetje tegen. Het ontbijtbuffet in het restaurant was heerlijk. Werd steeds aangevuld. Vriendelijke mensen maar na een uur of 3 is er niemand meer.
7.5
Seuntiens
5
Nederland
mei 03, 2018
Oud gebouw wel netjes
We waren met 8 personen ontbijt en kamers waren goed alleen moesten we opeen andere plaats dineren dat viel erg tegen En het is jammer dat er geen bar bij is om s avonds nog wat te nuttigen
8.2
Scheldeman
1
België
april 13, 2018
aangenaam verblijf in een prachtige streek
Het hotel is goed, maar jammer dat de kamers niet alle over een douche beschikken. Een restaurant is niet voorhanden, zodat andere locaties moeten worden opgezocht! Buiten de koelkast op de kamer is er niets om nog even na te genieten van een heerlijke wandel-/fietstocht en dus moet men andere gelegenheden opzoeken in Lichtaart en/of Kasterlee. Gelukkig konden wij genieten op het terras van "Herberg De Heide" op zo'n 100 meter afstand. 's Morgens konden we, na een heerlijke nacht, genieten van een HEEL uitgebreid ontbijt met prima service van de persoon van dienst: PROFICIAT!!!
7.5
Van de Vijver
6
België
juli 18, 2017
aangenaam, vriendelijke ontvangst,lekker eten
Picknic beetje aan de magere kant,kamers (kasten ook) roken muf. Als je het raam opende komt de rook van de terrasgangers vlug binnen.Goede bedden(matras)kamers verouderd,nog oud vasttapijt Een van badkamers oud, voegen grijs en niet fris ogend. Ontbijt was lekker.
8.7
Van den Hoven
1
Nederland
juni 05, 2017
mooi hotel, goede ligging, zeer goede ontvangst,goed ontbijt, goede bedden, heerlijk gegeten in het restaurant
8.2
Scheldeman
1
België
juni 01, 2017
Goed gelegen hotel voor de wandelaar/fietser midden in de prachtige natuur
8.0
Smellink
Met partner
Nederland
juli 02, 2016
Prettig verblijf in een mooie kamer, alleen jammer dat er geen horren voor de ramen zitten........
6.8
MARIJS
Met partner
Nederland
mei 10, 2016
mooie omgeving om te wandelen en re fietsen . prettige ontvangst . goed ontbijtbuffet.
Kamer 1 zat met ramen aan het terras. Niet prettig voor privacy. Badkamer wat gedateerd. Overboeking doordat gebruik gemaakt wordt van meerdere sites. Werd goed meegedacht om dit op te lossen. Kregen prima aanbod.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur