Hotel Hof van Twente

Goorsestraat 25, 7496 AB, Hengevelde, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel Hof van Twente

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 123 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Hof van Twente.

Opbouw score Hotel Hof van Twente :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

7.5
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.4
 

Kamers

7.6
 
Resultaten 1 - 50 van 123
8.0
Van Straalen
1
Nederland
oktober 17, 2018
een fraai hotel
onze kamer was mooi en groot maar de kamer was een donkere kamer met weinig licht toetreding. (nr. 22)
8.3
Kruunenberg
2
Nederland
september 22, 2018
Was zeer aangenaam leuke mensen en bediening kamers zeer netjes
7.5
Oosterloo
1
Nederland
september 12, 2018
Uitstekend
We hebben het erg naar ons zin gehad , fijn hotel met plaats voor onze fietsen.
7.3
Bouman
1
Nederland
augustus 29, 2018
Wij hebben het goed gehad in dit hotel
7.7
Harmelink
1
Nederland
augustus 10, 2018
8.2
Polderman
Nederland
augustus 01, 2018
mooi familiebedrijf in een prachtige omgeving
7.8
Timmermans
1
Nederland
juli 24, 2018
Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten !
8.0
Weijer
2
Nederland
juni 13, 2018
eenvoudig maar klant gericht en goede service
7.5
Van der Wolf
1
Nederland
april 18, 2018
Goed klassiek hotel en een prettig verblijf
8.0
Petersen
1
Nederland
september 30, 2017
Uitstekend naar ons zin gehad.
7.7
De Keizer - van der Logt
1
Nederland
september 06, 2017
Wij hebben heerlijke dagen gehad. Vriendelijk ontvangen, goede tips ontvangen en zeer behulpzaam.
9.5
Bom
1
Nederland
augustus 22, 2017
Heel vriendelijk personeel, mooie kamer en heerlijk eten.
8.3
Van Heesbeen
1
Nederland
augustus 09, 2017
8.2
Kouters
1
Nederland
augustus 08, 2017
Het was heel goed en leuk gastvrijheid is ook heel goed.
Echt een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Hotel is netjes en schoon en vriendelijk en goed personeel.
6.7
Van Ingen
1
Nederland
augustus 04, 2017
Goed hotel voor 1 of 2 nachten.
Eenvoudige, kleine kamer met gedateerde inrichting. Kamer aan drukke,doorgaande weg. Nette badkamer. Goed ontbijt. Diner bij arrangement was goed. Jammer dat het verschil met het maandmenu zo duidelijk was en jammer dat er geen keuze mogelijk was.
10.0
Van den Berg
1
Nederland
augustus 01, 2017
Prima en gastvrij hotel en vriendelijk personeel
Alles met een 10 (uitstekend) gewaardeerd maar dit - vooral Eten en Kamers - met in achtneming van prijs/kwaliteit.
8.7
Ots
1
Nederland
juli 27, 2017
Prettig en vriendelijk
7.2
Van der Aa
1
Nederland
mei 16, 2017
een goed hotel in een mooie omgeving
het enige minpunt was, dat we vanuit onze kamer geen mooi uitzicht hadden
7.5
Klein
1
Nederland
april 01, 2017
Rustig familiehotel, met vriendelijke bediening. Goede uitvalsbasi om te wandelen of te fietsen en Twente te verkennen.
8.5
Bergrath
Met partner
Nederland
oktober 31, 2016
Goed hotel, schone kamer, wel enige hinder van verkeer tijdens de nacht.
We hebben een prima verblijf gehad in het hotel, het eten is super, ook het ontbijt is prima verzorgd. .
7.0
Windhorst
Met partner
Nederland
oktober 31, 2016
Goed verblijf gehad, hotel klein maar fijn
Een onvoldoende: de kleine slappe dekbedden schuiven alle kanten op!
8.2
Van Swinderen
Met partner
Nederland
oktober 26, 2016
Prima, we komen zeker nog een keer terug. Ook voor de mooie omgeving.
Het enige minpuntje vonden wij dat - als we in een zitje bij de bar gingen zitten - er niemand naar ons toekwam om te vragen of we misschien iets wilden drinken., We moesten de drankjes steeds aan de bar bestellen.
8.0
Schonewille
Met partner
Nederland
september 30, 2016
8.5
Mojet de Koe
Met partner
Nederland
september 28, 2016
Aanrader
Erg fijn hotel met mooie kamers, een goede keuken en erg vriendelijk personeel.
7.7
Calis
Nederland
september 27, 2016
Het is een heel mooi en verzorgd hotel ,en de bediening vriendelijk en behulpzaam
Bedden waren goed ,maar de kamer was donker en geen uitzicht . Wij hadden ook moeite om de kamer tevinden Vooral om dat ik had aangegeven dat ik reuma patient was
9.2
Mookhoek
Met partner
Nederland
september 26, 2016
mooi ingericht hotel en heel klantvriendelijk behandeld; geweldig verblijf in een prachtige omgeving.
5.7
Van Der Wal
Nederland
september 19, 2016
Prima Hotel
Vriendelijk personeel echt een aanrader. Komen vast een keer terug. Ik geef een 10.
8.0
Pauli
Nederland
september 16, 2016
het war een perfecte locatie
het was perfect
7.5
De Boer
Met partner
Nederland
september 12, 2016
prima, de fietsen waren heel goed , bediening erg vriendelijk
we hadden een verschil van mening over de bijgeboekte 2 dagen , maar het is voor ons goed opgelost, maar voor hotel niet zo dachten wij.
8.3
Peurteners
Met partner
Nederland
september 06, 2016
prima verzorgd.; vriendelijk personeel;
aanrader !!
8.5
Hilkes
Met partner
Nederland
augustus 31, 2016
Zeer gastvrij en behulpzaam personeel.
8.5
Schipper
Met partner
Nederland
augustus 26, 2016
gastvrij, heel plezierig, rustige omgeving, prima eten,
9.3
Van Dijken-Uil
Nederland
augustus 23, 2016
uitstekend hotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat
9.0
Bakker
Nederland
augustus 22, 2016
Heel goed. vriendelijk personeel.
8.2
Lühr
Met partner
Nederland
augustus 21, 2016
een uitstekend hotel erg vriendelijk personeel een zeer aangenaam verblijf
geen
8.0
Dekker
Nederland
augustus 18, 2016
Zeker een aanrader, vriendelijk personeel, goed eten, schone kamer met een mooie badkamer.
8.5
Reinink
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
gemoedelijk, vriendelijk personeel, goed eten
9.0
Janssen
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Ales naar tevredenheid
9.2
Kuitems
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Keurig, schoon, top personeel
8.3
Kroon
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Prima, gastvrij, schoon,leuke sfeer, er ontbrak niets, eigenaren vriendelijk.
9.3
Van Eck
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
gast vrijheid het eten zeer goed
7.3
Diepenmaat
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
goede uitvalsbasis voor verblijf in de omgeving
Bedden zeer matig. Abnormaal brede voeten van het bed zijn nekkenbreker in kamer van beperkte omvang
8.8
Linde van
Nederland
juli 08, 2016
netjes vriendelijke bediening goed eten
Beter rol clocet papier dan deze papiertjes
8.3
De Jong
Met partner
Nederland
juni 28, 2016
Heel erg gastvrij, vriendelijke medewerkers!
Voor hehaling vatbaar!
8.8
Van Putten
Nederland
juni 25, 2016
We werden hartelijk ontvangen. De service was prima. De kamer viel een beetje tegen. Hadden gehoopt dat er een zitje was en koelkastje. Waarschijnlijk was dat in een andere kamerklasse ( prijs) wel het geval.
Ik was er met mijn zus. Kan misschien ook bij de " Selecteer keuze" geplaatst worden; "Familielid".
7.8
Donkersloot
Met partner
Nederland
juni 24, 2016
behulpzaam ,vriendelijk,schoon ,goed eten
9.2
Groenenberg
Nederland
juni 13, 2016
7.7
Rip
Een groep
Nederland
juni 07, 2016
9.0
Van Kessel
Met partner
Nederland
juni 02, 2016
Goede lokatie. Kamers waren schoon,netjes. Jammer dat er maar 1 lekkere zitstoel stond. Prima gegeten.
8.5
Brienen
Met partner
Nederland
mei 18, 2016
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten is er heerlijk en goed verzorgd.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur