Hotel het Raedthuys

Markt 2, 4695 CE, Sint-Maartensdijk , Zeeland, Nederland

Beoordeling van Hotel het Raedthuys

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 74 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel het Raedthuys.

Opbouw score Hotel het Raedthuys :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

7.6
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

8.0
 

Kamers

7.7
 
Resultaten 1 - 50 van 74
7.7
Berger
1
Nederland
juni 11, 2019
Goede service en mooie accommodatie en ligging. Perfecte vertrekplek voor fietstochtt langs Oosterschelde
8.2
Duijst
Nederland
mei 14, 2019
Rustig hotel, klantvriendelijk.
Mooie ruime kamer, maar een tafel waar je aan kan schrijven of spelletjes spelen ontbrak.
7.3
Voets
Nederland
juli 23, 2018
Was goed. We hadden mooi weer dus veel onderweg. Zou er niet de hele dag willen vertoeven.
Kamer mooi maar niet erg pratisch. Smal bed, te kort bij de wand, kon er alleen zijwaarts bij en maar 1 nachtkastje. Leek op een 1 persoonkamer. Onze fietsen konden we stallen in de tuin/terras. Dat was prima maar de gang er naar toe was degoutant. Stank, kots en uitwerpselen. Ook de tafels en stoelen waren niet schoon en het eten werd geserveerd zonder placemat. Op het terras aan de voorkant kon je niet zitten omdat het in zon lag en het was heet en er waren geen parasols. We waren veel op fietstocht dus het was wel te doen.
6.5
Heyvaert
2
België
juli 16, 2018
arrangement 3 dagen Zeeland via VAB magazine
De ontvangst aan de receptie was OK. De bediening in het restaurant was redelijk maar er was de eerste dag een vergissing met de gemaakte afspraak: het arrangement omvatte een hoofdgerecht. Het ontbijt was pover. Weinig keuze zowel van toespijs als van brood. De kamers waren zeer ruim en OK en de badkamer was ook prima. Een venster open zetten was niet gemakkelijk. Een dik donsdeken was wel wat warm in deze zomer.
6.8
Van der Werf - Verweij
Nederland
juli 06, 2018
ontvangst gezellig. Prachtig oud pand. wij hebben genoten
Onze kamer met afstap 2 trede en opstap naar badkamer is niet geschikt voor iedereen. Ons was van tevoren niets gevraagd. Gelukkig konden wij het, maar anders is het een probleem. 1 groot dekbed met wel 2 bedden vinden wij niet prettig. Ieder je eigen dekbed is belangrijk. Dit zijn geen klachten. Alles was schoon en prima in orde
8.8
Takken
3
Nederland
mei 08, 2018
Fantastisch, heerlijk genoten!
Erg vriendelijk personeel, super kamers, lekker ontbijt en super diner! Fantastisch verblijf gehad!
7.7
Theelen
1
Nederland
maart 19, 2018
Jammer dat het hotel wat afgelegen lag. Dat had in ons geval ook te maken met het weer.
Complimenten voor het zeer vriendelijke personeel.j
7.8
Smits
Nederland
januari 18, 2018
prima verblijf gehad.
mooi fijn hotel, maar bij aankomst was het toilet op de kamer erg vies. waarschijnlijk was dit vergeten bij de schoonmaakronde. het eten was lekker maar erg culinair. een extra salade of schaaltje aardappeltjes/frietjes was welkom geweest.
8.7
Bouwen
1
België
november 06, 2017
Gezellig hotel met mooie kamers, zeer goed ontbijt.
We misten wel wat simpele gerechten op de menukaart. Niet iedereen lust de specialiteiten.
7.3
Jongepier
1
Nederland
oktober 25, 2017
Prettig, mooi, vriendelijk en schoon.
De kwaliteit van het restaurant laat veel te wensen over. Smakeloos en achterhaald.
8.5
Goolaerts
1
België
september 28, 2017
8.7
Schwartke-Caelers
1
Nederland
september 25, 2017
Helemaal geweldig
Een heel gezellig hotel.Mooie kamer,lekker eten,vriendelijke receptionisten en bediening. Wij hebben ons heel goed gevoeld in dit hotel. Kunne het verder aanbevelen.
9.8
Naegels
België
september 13, 2017
We vonden het hotel en de kamer heel mooi. Het personeel was heel vriendelijk en we hebben het vooral gewaardeerd dat onze hond ook heel welkom was
Wij hadden onze handdoeken opgehangen met de bedoeling die de volgende dag nog eens te gebruiken {ivm besparing wasgoed) en die werden dan door het schoonmaakteam toch vervangen. Dat vonden we een beetje jammer. Tja...
9.0
Van Wolfswinkel
1
Nederland
september 05, 2017
Erg goed geregeld alle zaken m.b.t. het verblijf
Het avond eten (diner) duurde erg lang, (plusminus 2,5 tot 3 uur ) maar dat hoort er waarschijnlijk bij
8.7
Gresnigt
2
Nederland
juli 19, 2017
vriendelijk en attent personeel/ prachtige maaltijd (in de arrangementsprijs)/ mooie tuin en terras
algemeen: de superior de luxe kamer (de "opgewaarde" kamerprijs van € 30,- per nacht in het €75,- arrangement). voldoet o.i.niet aan de beschrijving. suggestie voor de balie om de geste om de aan de klanten aan te bieden fietsroutes aan te passen met routes met vermelding van fietsknooppunten en evt de verkoop van de fietsknooppuntenroute.
9.0
Van Geel
1
Nederland
juni 02, 2017
Super geweldig en zeeeer indewattengelegd gevoel
Vier dagen geweest Super gehad In maxima suite geslapen Kan geen min puntje verzinnen Echt super gehad
8.7
Van den Berg
1
Nederland
maart 24, 2017
Leuk hotel
Prima hotel voor een kort verblijf.
8.5
Steenbrink
1
Nederland
februari 28, 2017
leuk vertoeven in dit museumachtige hotel
9.0
Scholte
Nederland
januari 20, 2017
Modern hotel in sfeervol oud gebouw
Modern hotel in sfeervol oud gebouw. Prima gelegen om uitstapjes in Zeeland te maken. Uitgebreid ontbijt, uitstekend diner, uitgebreide wijnkaart, uitstekende service. Kortom: een aanrader!
8.2
Haegens
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
Prima hotel in rustige mooie omgeving.
8.3
Teunisse
Met partner
Nederland
september 05, 2016
We hebben een schitterende kamer gekregen, waar je het gevoel had thuis te zijn. Formidabel.
Wellicht moet men nog wat aanvullingen verrichten op de inrichting, wat praktische dingen aangaat. Deze hebben we aangegeven. Eten is duur, als je zo maar wilt dineren. In het arrangement zat i x diner. Keuze zonder extra's qua prijs is dan beperkt. Verder goede kok, presentatie van het eten is goed. Personeel kan hier en daar meer 'geschoold' zijn. Een suggestie van onze buren aan tafel, over welke wijn van de kaart te nemen (zeker niet goedkoop) kon niet worden beantwoord. Helaas werd niet gevraagd aan een collega. Ambiance restaurant heel goed.
7.3
Dohmen
Gezin met jonge kinderen
Nederland
augustus 18, 2016
mooi hotel wel ver van de toeristische plaatsen.
Een mooi hotel,maar het ontbijt miste wel spek en ei of roerei. Ook waren snel dingen op zoals croissant,zalm en fruit.Ook is het een idee om de koffie in kannen klaar te hebben ipv elke kop apart te maken met de machine.
9.2
Van Elzakker
Vrienden
Nederland
juli 16, 2016
kwaliteit heel hoog voor alles
8.0
Castermans
Met partner
België
juli 08, 2016
Zeer vriendelijk personeel!
8.3
Kannegieter
Met partner
Nederland
juni 30, 2016
Goed verblijf hier.
Geen overdekte fietsenstalling.
4.0
Kubben
Met partner
Nederland
juni 28, 2016
erbarmelijk
gasten die een diner bij het arangement hebben komen op de laatste plaats t o v de gasten die er a la card komen eten. ontbijt heel karig , brood is op als het ontbijt nog een uur duurt, kleine kamer is erbarmelijk, net goed voor een bezem kast
6.3
Keijzers
Nederland
juni 27, 2016
Redelijk , maar geen hoogvlieger
Wel jammer dat er geen stoelen op de kamer te vinden waren.' Op onze vraag werd er een bezorgd. Verder vonden we de prijs van de wijnen te hoog. ( 6,95 euro voor de huiswijn !!!)
9.3
Thissen
Met partner
Nederland
juni 07, 2016
Een geweldig "even-bij-komen-verblijf ". Fraai dorpsplein en mooie fietsroutes in de regio.
7.7
Cuypers
Met partner
België
juni 06, 2016
mooie locatie, rustig hotel
De kamer was vrij klein. Wel het nodige aanwezig. Heel rustig ,en fietsstalling voorzien. Ontbijt en avondeten zijn uitstekend al moet je bij een weekend-arrangement op bepaalde gerechten een toeslag betalen.
8.5
De koning
Met partner
Nederland
mei 31, 2016
in een woord GEWELDIG .
6.7
De Kruijf
Vrienden
Nederland
mei 23, 2016
Aardig hotel, ziet er smaakvol uit. Nieuwe kamers goed, de kamers in het voormalige raadhuis zijn te bereiken via trappen. Niet voor iedereen geschikt. Vriendelijk personeel, gastvrij.
Hotel ligt ineen stadje waar weinig te vinden is. Weinig terras/bar/restaurant. Geschikt voor mensen die rust zoeken, wil je meer mogelijkheden in de omgeving dan is het minder geschikt. Maar met fiets en/of auto heb je in de omgeving veel mogelijkheden.
8.0
Van der Aa
Met partner
Nederland
mei 14, 2016
De kamer en de douce zeer netjes een aanrader voor een paar dagen Tholen
Het ontbijt zeer uitgebreid En het diner was heerlijk een aanrader
9.0
Leemans
Nederland
mei 13, 2016
Wij hebben erg genoten en bedanken voor de klantvriendelijkheid
10.0
Wilrycx
Met partner
België
mei 09, 2016
Fantastisch hotel
Niets op aan te merken als heel goed
7.7
Huydts
Een groep
Nederland
mei 02, 2016
Ons verblijf in uw hotel was een bijzondere ervaring
Met name voor ouderen zou het geen overbodige luxe zijn, dat er in de douches tenminste één handgreep aanwezig is.
4.2
Spijkerman
Met partner
Nederland
april 25, 2016
Bij een arrangement zit weinig warmte
Beetje koele ontvangst. Lijkt bij een arrangement te horen. Bij het afsluiten van de deal wordt niet vermeld dat je bijna voor de gehele menukaart moet bijbetalen. Het eten was goed, maar niet meer warm. Uiteindelijk bedrag valt dus hoger uit dan je denkt.
7.0
Hoefnagel
Met partner
Nederland
april 12, 2016
Mooi oud pand, vriendelijk personeel.
8.7
Blaauboer
Met partner
Nederland
april 05, 2016
Heerlijke splinternieuwe luxe kamer en rustige omgeving
Een stopcontact in de buurt van de waterkoker zou wel handig zijn. Er moest bij het driegangen diner dat bij het arrangement hoorde wel bij bijna (op twee na) overal behoorlijk bijbetaald worden, zonder bij betaling was de keus wel erg beperkt. Ook viel mijn keus voor de risotto tegen, wat rijst met een paar bospaddenstoelen, helaas zat in een van de paddenstoelen ook nog zand, reactie van het personeel kwam niet verder dan "excuses"
8.2
Westra
Alleenreizend
Nederland
april 03, 2016
goede prijs-kwaliteit verhouding
Het Raedthuys heeft een unieke ligging in een oud statig pand. Later is er een hotel van gemaakt en dat is te zien. De small suite was ruim genoeg, maar wel wat onhandig ingedeeld. Zo stoot je je hoofd al snel in de badkamer. Geen rekje in de douche. Vrij weinig personeel, receptie is niet continu bezet. Zeer vriendelijke ontvangst. Erg goed restaurant, diner zat bij arrangement in. In de meeste gevallen komt er een klein supplement bij. Vrij lang wachten op de tweede gang, maar heerlijk gegeten, het hotel is zeer aan te bevelen.
5.3
Van de Weerd
Nederland
maart 29, 2016
Prima verblijf.
De nieuwe kamers zijn heel goed uitgerust , alleen het uitzicht is niet zo geweldig. De kamers in het oude gebouw zijn duidelijk moeilijker aan te passen aan deze tijd, bijv. De open ruimte boven het toilet gedeelte, vonden we helemaal niks.
7.5
Klarenbeek
Met partner
Nederland
februari 29, 2016
Prettig verblijf. Vriendelijk personeel.
Onder het bed was het niet schoon. (Er lag nog een flesje van vorige gasten) Bij de waterkoker was geen stopcontact. Bij het bureau was geen stopcontact voor laptop o.i.d. Waarom moet je vragen naar het WiFi netwerk/wachtwoord? In de informatie om het hotel aan te bevelen werd gesproken over kamers met uitzicht op de markt. Wij kregen een kamer met geblindeerde ramen. We zagen zelfs geen stukje lucht.
8.2
Stevens
Met partner
Nederland
februari 09, 2016
Mooi hotel, attent en vriendelijk personeel, eten voortreffelijk. Voor herhaling vatbaar.
9.8
Sintemaartensdijk
Met partner
Nederland
december 15, 2015
Een geweldig sfeervol hotel
Wij hadden dit hotel uitgekozen ons 38-jarig huwelijk te vieren. De chef-kok heeft voor ons een speciaal 4-gangen diner klaar gemaakt.In één woord: geweldig!
7.0
Van Heijster
Met partner
Nederland
november 30, 2015
prijs/kwaliteit in orde
Restaurant in weekend steeds geboekt door andere organisaties waardoor geïmproviseerd of uitgeweken moest worden. Dat was minder plezierig.
8.7
Simons
Met partner
Nederland
november 30, 2015
Aanrader voor iemand die gaat voor rust en mooie natuur. Zeker als het een mooie aanbieding is qua prijs.
Je krijgt wat ze beloven. Jammer dat er geen dubbele kussens waren zoals vermeldt in de advertentie en geen broekenpers ( maar die hebben we ook niet gemist). Het ontbijt is super! Jammer is ook dat het hotel zoveel andere activiteiten 's avonds heeft (personeelsfeesten e.d) dat er geen gebruik gemaakt kan worden van het restaurant. Aangezien Sint Maartensdijk maar klein is ben je aangewezen op buurtgemeenten voor je diner. Of ze richten de lobby, waar iedere gast door moet, in als eetgelegenheid voor de hotelgasten. Tochtig. Het aangeboden diner was heerlijk. Enkele gerechten tegen meerprijs. Maar dat is een keuze die jezelf maakt. Al met al superlocatie voor mensen die de rust en de natuur zoeken.
6.0
Lecompte
Met partner
België
november 14, 2015
Top!Wij gaan zeker terug!!!
8.2
Cox
Met partner
België
november 11, 2015
aangenaam verblijf, goede keuken en vriendelijke mensen
9.0
Goetvinck-vandebeek
België
november 11, 2015
prettig verblijf in een historisch gebouw
8.5
Quaedackers
Nederland
november 09, 2015
Het is een zeer goed hotel
HET IS EEN BEETJE ZOEKEN, ALS JE NAAR JE KAMER WIL..................... MAAR VOOR DE REST IS HET PRIMA..... we komen zeer zeker nog eens terug...........................
7.8
Soons
Met partner
Nederland
november 08, 2015
Het is ons goed bevallen
De open verbinding net de badkamer hebben wij toch als onprettig ervaren

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur