Hotel Eperland

Kapelaan Houbenstraat 12, 6285 AB, Epen, Limburg, Nederland

Beoordeling van Hotel Eperland

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 306 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Eperland.

Opbouw score Hotel Eperland :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

8.1
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.1
 

Eten

8.2
 

Kamers

7.4
 
Resultaten 1 - 50 van 306
8.7
Mierop
1
Nederland
mei 28, 2019
Een zeer aangenaam verblijf in een prachtige omgeving
8.0
Verfaillie
2
België
mei 24, 2019
zeer goed prijs kwaliteit.Eten zeer lekker
9.0
Versluis
Nederland
mei 21, 2019
Het was zeer goed
Geen
7.2
Janssen
1
Nederland
mei 15, 2019
Vriendelijk personeel, lekker ontbijt en goeie maaltijd
7.7
Van Ittersum
Nederland
april 11, 2019
8.2
Lagendijk
5
Nederland
april 02, 2019
9.8
Mulder
1
Nederland
april 01, 2019
Het was prima.Rustig en een mooie kamer.
Geen opmerkingen. Erg mooi.
8.3
De Pater-van der Spek
1
Nederland
maart 27, 2019
Prima maaltijden, schone kamer en vriendelijk personeel.
9.3
Kos
5
Nederland
maart 25, 2019
Fantastisch verblijf
Zeer vriendelijke ontvangst, mooie kamer en uitstekend goed eten lekker en ruim voldoende. Ongelooflijk, dat dit voor die prijs kan.
9.7
Quak
Nederland
december 28, 2018
Een eenvoudig, maar heel leuk hotel. Keurige bediening en nette kamers. Het eten was heerlijk!
9.8
Van den Berg
1
Nederland
december 20, 2018
Was prima lekker eten
8.5
Kraak
1
Nederland
december 18, 2018
voor herhaling vatbaar
9.2
Adriaanse
1
Nederland
december 18, 2018
Goed verblijf en het ontbijt en diner zijn zeer goed.
6.7
Salama
Nederland
december 18, 2018
vriendelijk personeel, eten matig
8.7
De Jong
5
Nederland
december 12, 2018
rustig, klein, familiair
8.3
Vernee
1
Nederland
december 10, 2018
Vriendelijke ontvangst, ruime schone kamer met balcon, heerlijk eten, geweldige service
De kok heeft voor ons twee heerlijke maaltijden bereid met extra verse groenten, ( vier en meer verschillende soorten per maaltijd) nadat we de eigenaar verteld hadden dat we thuis een koolhydraatarmdieet aanhouden. Dan voel je je als gast gehoord en welkom!
8.0
Berg
1
Nederland
december 06, 2018
Een prettig hotel in een prachtige omgeving
De kok is volledig op de hoogte van glutenvrij. Het glutenvrije diner vrijwel gelijk aan de overige gasten
8.2
Last
1
Nederland
december 05, 2018
7.5
Jansen
1
Nederland
november 21, 2018
vriendelijke ontvangst rustige buurt
bij ontvangst zou het wel fijn zijn als er wat te drinken wordt aangeboden,zeker als de gasten twee uur gereisd hebben. hotel is wel enigszins gedateerd.
8.0
Lammers-Klomp
2
Nederland
november 15, 2018
prima hotel... waar hier en daar nog wel wat puntjes op de I gezet kan worden
7.2
Derksen
1
Nederland
november 08, 2018
Gastvrij , prachtige omgeving ,
De kamer die wij hadden was behoorlijk gedateerd. Het was wel schoon.
7.7
Kleinjan
Nederland
november 05, 2018
6.5
Stam
1
Nederland
oktober 29, 2018
Het hotel heeft weinig sfeer en gezelligheid. bedienend personeel maakt een boerse indruk, niet professioneel. Eten is goed, veel groente.
8.3
Groen
5
Nederland
oktober 27, 2018
Goed hotel voor een redelijke prijs .Vriendelijk behulpzaam personeel
Goed hotel maar het doet en beetje oubollig aan .Ik krijg de indruk dat er wat achterstallig onderhoud is.Eeen verfje hier en daar zou wonderen doen
8.3
Karemaker
1
Nederland
oktober 20, 2018
Het is een rustig hotel, gelegen in een prachtige omgeving van waaruit je hele mooie wandelingen kunt maken. Je kunt er 's avonds aan de bar ook een alcoholisch drankje nuttigen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
8.2
Mulder
Nederland
oktober 19, 2018
Fantaschic weekend
8.8
Van der Land
1
Nederland
oktober 16, 2018
Fijne kamer en badkamer. Mooie omgeving. Prima eten en aanhoorde kwaliteit. Een aanrader.
Douche was enigszins krap.
7.8
Van Wijk
1
Nederland
oktober 09, 2018
Rustig hotel met prima ontbijt en avondeten. Voor drie sterren een ruime voldoende
Als er grote groepen komen logeren kan men deze beter afscheiden omdat er dan veel geluidsoverlast in de eetzaal is. Dit heb ik van meerdere gasten gehoord
7.8
Voermans
5
Nederland
oktober 05, 2018
We waren met 5 zusjes als we geweten hadden dat er zoveel bedden op de kamers stonden hadden we lekker bij elkaar kunnen slapen en kletsen
voor herhaling vatbaar
8.5
Bruins
Nederland
oktober 01, 2018
overtrof ruimschoots onze verwachtingen
7.7
Westerveld
1
Nederland
oktober 01, 2018
gastvrij en hulpvaardig
geen
7.8
Jansing
1
Nederland
september 30, 2018
Wij hebben er een paar fantastische dagen gehad.
Het enige nadeel is dat je er op een vaste tijd moet dineren.
7.2
Veenstra
1
Nederland
september 25, 2018
Redelijk verblijf. Personeel behulpzaam.
Rolgordijn raam haveloos. Doucheslang defect. Konden wel douchen, maar omhulsel van de doucheslang ontbrak. gedeeltelijk. Vensterbank raam verveloos. Radiator badkamer vertoonde roestplekken. Verder wel schoon een prima matrassen. Kaart "niet storen" etc. ontbrak. Vluchtroute werd niet in de kamer aangegeven.
7.0
Bergstra
5
Nederland
september 20, 2018
Gedateerd hotel met weinig luxe. Prima verblijf, mooie omgeving, diner en ontbijt is prima
7.8
De Pree
1
Nederland
september 14, 2018
Goed hotel, uitstekend opgeknapt, ruime kamer, goede bedden, prettige bediening, smakelijke menu's.
9.5
Hazenbrink
Nederland
september 12, 2018
geweldig perfect we komen graag nog een keer terug
6.8
Klomp
2
Nederland
september 08, 2018
Sober,schoon,eten prima
Sobere kamer Wel schoon De douchedeuren liepen bij het dichtdoen uit de rails Handdoekkenrek hing vast aan 1 schroef Reserve toiletrollen stonden op de radiator Wat betreft kindvriendelijkheid: Geen kind gezien
8.0
Van Velthoven
2
Nederland
september 01, 2018
Prima hotel; kamer ook prima; eten goed + rekening gehouden met dieet!
Mooie uitvalsbasis om het zuidelijke Limburgse land rond te kijken en er te wandelen!
8.7
Van den Akker
1
Nederland
augustus 20, 2018
prima hotel perfecte uitvalsbasis voor onze fietstochtjes
de (bewaakte) stalling voor fietsen zou beter kunnen
9.0
Syperda
1
Nederland
augustus 18, 2018
8.0
Liebeek
1
Nederland
augustus 14, 2018
prima verblijf. Gastvrije ontvangst.
Mooie uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes. Cultureel of sportief.
7.8
Kranenburg
1
Nederland
augustus 08, 2018
Vriendelijk personeel ,verder eenvoudig maar goed hotel /
Aan de achterzijde zou een beter terras aan te bevelen zijn .
7.0
De Leeuw
1
Nederland
augustus 07, 2018
Simpel hotel maar wel gezellig
5.5
Thonhauzer
2
Nederland
augustus 06, 2018
Matig, er is renovatie bezig. Weinig interesse van het personeel.
Het was er erg rommelig, zowel buiten als binnen het hotel. Buiten lag veel bouwmateriaal, zag er niet erg fraai uit. Binnen waren overdag steeds monteurs bezig alle vier dagen dat wij gasten waren. Het ontbijt was van 8.30 uur tot 10.00 uur. Onze ontbijttijd was elke dag rond 9.15 uur. Er waren kennelijk nogal “vroege vogels” voor ons aan tafel gegaan en was er voor ons gezelschap van 4 personen steeds geen tafel voor 4 gedekt. Ook het buffet was niet aangevuld en heb ik bijna elke dag de aanvulling moeten vragen. Het waren zeer warme dagen en alle ramen en deuren waren potdicht, ook hier heb ik gevraagd of er iets open mocht. Weinig respons, toen hebben we het maar zelf open gezet. De medegasten waren ons dankbaar. Wij hebben een paar maal uitleg gevraagd gevraagd over het avondeten. Het antwoord was dan “ Lekker eten” mijn echtgenoot lust geen melkproducten, toen er vla op het menu stond zei hij “ nee dank u”. Het antwoord was “dan niet”. Hierbij de verklaring waarom wij de service een laag cijfer hebben gegeven! En wij niet nogmaals zullen boeken. Met vriendelijke groet !
8.0
Ten Bosch
1
Nederland
augustus 06, 2018
Eenvoudig maar prima gelegenheid
Kamers zijn wat gedateerd maar wel schoon. Eigenaar is bezig met vernieuwingen en aanpassingen. Hotel is een aanrader voor mensen die gewoon lekker weg willen zijn en gemoedelijkheid prettig vinden
9.2
Van Dieren
4
Nederland
augustus 04, 2018
Goede en prima ligging, vriendelijk personeel, goed eten en prima ontbijt. prijs prima
Onze algemene opmerking, gewoon boeken, het is een prima 3 sterren hotel
7.2
Vanderhoek
Nederland
juli 23, 2018
Gewoon hotel niet bijzonder.
8.0
Van der Valk
1
Nederland
juli 20, 2018
Prima verblijf in verband met half pension
Douche was vloer heel glad .
6.7
Leenman
1
Nederland
juli 19, 2018
Eten en bedden goed, de rest matig,geen telefoon op kamer,geer ontruimingsplan op kamer,matige tv ontvangst.
Kamer van ons had een nieuwe badkamer,de rest van de kamer ,vooral het behang kon een opknapbeurt gebruiken.
8.2
Geurink
1
Nederland
juli 17, 2018
Absoluut waar voor je geld!!
Hotel Eperland, absoluut waar voor je geld. Prima bedden, eenvoudige, maar schone kamers. Prima ontbijt. Wij hadden ook het avondeten erbij. Ook dat was prima, 's ochtends of bij aankomst kan je keuze maken tussen vlees of vis. Prima eten. Het terras aan de voorkant verdiend wat meer aankleding. Een bloemetje op de tafeltjes maakt het wat fleuriger en vriendelijker en uitnodigend. De lantaarns op het terras kunnen een schoonmaakbeurt gebruiken.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur