Hotel Eperland

Kapelaan Houbenstraat 12, 6285 AB, Epen, Limburg, Nederland

Beoordeling van Hotel Eperland

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 322 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Eperland.

Opbouw score Hotel Eperland :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

8.1
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.2
 

Kamers

7.4
 
Resultaten 1 - 50 van 322
8.5
Vertommen
2
België
augustus 11, 2019
aangenaam verblijf ,vriendelijk personeel ,lekkere keuken,tip een kleine kleerkast in op onze kamer.
7.5
Wijdieks
1
Nederland
augustus 02, 2019
6.8
Reus
Nederland
augustus 02, 2019
Mooie omgeving, voor de rest prima hotel, maar kamer zonder airco met 40 graden is niet prettig
8.3
Tjan
1
Nederland
juli 23, 2019
Hotel schoon en ligging rustig. Jammer dat de uitzicht aan de voorzijde op een begraafplaats is.
Kamers wel nog opmerkingen: Nog een tweede klerenkast noodzakelijk. Overgordijnen ivm.dat er nog veel licht binnen komt. Voor de dames een passpiegel Een lichtpunt voor de deur in de domkere gang.Sleutelgat moeilijk te vinden in het donker. Verder alles prima
9.3
Te Borg
Nederland
juli 22, 2019
Goed bevallen, voor herhaling vatbaar!
7.5
Hendriks
1
Nederland
juli 22, 2019
Heerlijk rustig, mooie omgeving , vriendelijke mensen gastvrij.
ontbijt was erg eenvoudig , je greep nog wel eens mis b.v. beschuit of gekookte eieren. dat kwam later wel weer maar dan had je het ontbijt al bijna op. nog een minpunt vonden wij de boter was alleen in een wikkel en erg zacht met het gevolg vette vingers, kuipjes zouden handiger zijn en hagelslag stond gewoon in de grote pakken op de balie.
8.8
Franken
1
Nederland
juli 18, 2019
9.2
De Groot
1
Nederland
juli 11, 2019
Fijn verblijf
Schoon , aardige mensen , fijne koele kamer . Mooie omgeving . Komen graag weer ?
7.8
Lenis
1
Nederland
juli 08, 2019
Goed verblijf
Jammer uitzicht begraafplaats
9.3
Etman-Loeve
1
Nederland
juli 07, 2019
Moderne (bad-)kamer heerlijk eten, schoon, rustig en schone lucht.
Geen
8.3
Van Marle
1
Nederland
juli 04, 2019
Uitstekende verzorging. Zeer klantvriendelijk heerlijk eten
Buitenkant hotel heeft weinig uitstraling Een bloemetje hier en daar zal veel doen
8.5
Heijkoop
5
Nederland
juli 04, 2019
Het avondeten was voortreffelijk een dikke 10 plus
8.2
Makkus
1
Nederland
juni 30, 2019
Prima onderkomen.
De kamer was zeer ruim. Het bed zeer goed en de douche goed. Alles was zeer schoon. Wat voor ons geen geen probleem was maar voor andere gasten wel kan zijn was het uitzicht van deze kamer want dat was op de begraafplaats.
9.0
Beumer
1
Nederland
juni 24, 2019
4 dagen uitstekend genoten van de omgeving en van het verblijf in hotel eperland
8.2
Vlijm
1
Nederland
juni 21, 2019
gezellig familiehotel, erg schoon, prachtige ligging en heerlijk eten
8.3
Van Breda
1
Nederland
juni 17, 2019
Hele fijn dagen gehad prima hotel
8.7
Mierop
1
Nederland
mei 28, 2019
Een zeer aangenaam verblijf in een prachtige omgeving
8.0
Verfaillie
2
België
mei 24, 2019
zeer goed prijs kwaliteit.Eten zeer lekker
9.0
Versluis
Nederland
mei 21, 2019
Het was zeer goed
Geen
7.2
Janssen
1
Nederland
mei 15, 2019
Vriendelijk personeel, lekker ontbijt en goeie maaltijd
7.7
Van Ittersum
Nederland
april 11, 2019
8.2
Lagendijk
5
Nederland
april 02, 2019
9.8
Mulder
1
Nederland
april 01, 2019
Het was prima.Rustig en een mooie kamer.
Geen opmerkingen. Erg mooi.
8.3
De Pater-van der Spek
1
Nederland
maart 27, 2019
Prima maaltijden, schone kamer en vriendelijk personeel.
9.3
Kos
5
Nederland
maart 25, 2019
Fantastisch verblijf
Zeer vriendelijke ontvangst, mooie kamer en uitstekend goed eten lekker en ruim voldoende. Ongelooflijk, dat dit voor die prijs kan.
9.7
Quak
Nederland
december 28, 2018
Een eenvoudig, maar heel leuk hotel. Keurige bediening en nette kamers. Het eten was heerlijk!
9.8
Van den Berg
1
Nederland
december 20, 2018
Was prima lekker eten
8.5
Kraak
1
Nederland
december 18, 2018
voor herhaling vatbaar
9.2
Adriaanse
1
Nederland
december 18, 2018
Goed verblijf en het ontbijt en diner zijn zeer goed.
6.7
Salama
Nederland
december 18, 2018
vriendelijk personeel, eten matig
8.7
De Jong
5
Nederland
december 12, 2018
rustig, klein, familiair
8.3
Vernee
1
Nederland
december 10, 2018
Vriendelijke ontvangst, ruime schone kamer met balcon, heerlijk eten, geweldige service
De kok heeft voor ons twee heerlijke maaltijden bereid met extra verse groenten, ( vier en meer verschillende soorten per maaltijd) nadat we de eigenaar verteld hadden dat we thuis een koolhydraatarmdieet aanhouden. Dan voel je je als gast gehoord en welkom!
8.0
Berg
1
Nederland
december 06, 2018
Een prettig hotel in een prachtige omgeving
De kok is volledig op de hoogte van glutenvrij. Het glutenvrije diner vrijwel gelijk aan de overige gasten
8.2
Last
1
Nederland
december 05, 2018
7.5
Jansen
1
Nederland
november 21, 2018
vriendelijke ontvangst rustige buurt
bij ontvangst zou het wel fijn zijn als er wat te drinken wordt aangeboden,zeker als de gasten twee uur gereisd hebben. hotel is wel enigszins gedateerd.
8.0
Lammers-Klomp
2
Nederland
november 15, 2018
prima hotel... waar hier en daar nog wel wat puntjes op de I gezet kan worden
7.2
Derksen
1
Nederland
november 08, 2018
Gastvrij , prachtige omgeving ,
De kamer die wij hadden was behoorlijk gedateerd. Het was wel schoon.
7.7
Kleinjan
Nederland
november 05, 2018
6.5
Stam
1
Nederland
oktober 29, 2018
Het hotel heeft weinig sfeer en gezelligheid. bedienend personeel maakt een boerse indruk, niet professioneel. Eten is goed, veel groente.
8.3
Groen
5
Nederland
oktober 27, 2018
Goed hotel voor een redelijke prijs .Vriendelijk behulpzaam personeel
Goed hotel maar het doet en beetje oubollig aan .Ik krijg de indruk dat er wat achterstallig onderhoud is.Eeen verfje hier en daar zou wonderen doen
8.3
Karemaker
1
Nederland
oktober 20, 2018
Het is een rustig hotel, gelegen in een prachtige omgeving van waaruit je hele mooie wandelingen kunt maken. Je kunt er 's avonds aan de bar ook een alcoholisch drankje nuttigen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
8.2
Mulder
Nederland
oktober 19, 2018
Fantaschic weekend
8.8
Van der Land
1
Nederland
oktober 16, 2018
Fijne kamer en badkamer. Mooie omgeving. Prima eten en aanhoorde kwaliteit. Een aanrader.
Douche was enigszins krap.
7.8
Van Wijk
1
Nederland
oktober 09, 2018
Rustig hotel met prima ontbijt en avondeten. Voor drie sterren een ruime voldoende
Als er grote groepen komen logeren kan men deze beter afscheiden omdat er dan veel geluidsoverlast in de eetzaal is. Dit heb ik van meerdere gasten gehoord
7.8
Voermans
5
Nederland
oktober 05, 2018
We waren met 5 zusjes als we geweten hadden dat er zoveel bedden op de kamers stonden hadden we lekker bij elkaar kunnen slapen en kletsen
voor herhaling vatbaar
8.5
Bruins
Nederland
oktober 01, 2018
overtrof ruimschoots onze verwachtingen
7.7
Westerveld
1
Nederland
oktober 01, 2018
gastvrij en hulpvaardig
geen
7.8
Jansing
1
Nederland
september 30, 2018
Wij hebben er een paar fantastische dagen gehad.
Het enige nadeel is dat je er op een vaste tijd moet dineren.
7.2
Veenstra
1
Nederland
september 25, 2018
Redelijk verblijf. Personeel behulpzaam.
Rolgordijn raam haveloos. Doucheslang defect. Konden wel douchen, maar omhulsel van de doucheslang ontbrak. gedeeltelijk. Vensterbank raam verveloos. Radiator badkamer vertoonde roestplekken. Verder wel schoon een prima matrassen. Kaart "niet storen" etc. ontbrak. Vluchtroute werd niet in de kamer aangegeven.
7.0
Bergstra
5
Nederland
september 20, 2018
Gedateerd hotel met weinig luxe. Prima verblijf, mooie omgeving, diner en ontbijt is prima

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur