Hotel de Witte Berken

Oost Ravenweg, 8, 8162 PJ, Epe, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel de Witte Berken

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 21 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel de Witte Berken.

Opbouw score Hotel de Witte Berken :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.7
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.3
 
Resultaten 1 - 21 van 21
9.0
Geukens
1
België
oktober 22, 2018
Voor herhaling vatbaar. Komen zeker terug
8.3
Van de Glind- Zijp
1
Nederland
oktober 17, 2018
Prima hotel met grote kamers, ook geschikt voor mindervalide.
6.7
De Valck
1
United States
oktober 17, 2018
Ontbijt buffet is prima, het restaurant /keuken heeft duidelijk een personeels tekort wanneer het Hotel volgeboekt is
Hotel was nagenoeg volgeboekt, tegelijk werd een Party voor een 50-jarige georganiseerd welke met veel rumoer gepaard ging, Tenten opbouwen op Zaterdag, Feesten op Zondag met muziek en rooklucht opstijgend in de gangen naar de slaapvertrekken. Parkeren voor de Hotelgasten was hierdoor zeer verstoord en onmogelijk op de plaatsen voor de Hotelgasten. Als je na het voorgerecht 60+ min. moet wachten alvorens het hoofdgerecht wordt geserveerd en dit met een "eet smakelijk" voor je geplaatst wordt is het duidelijk dat er in de keuken iets niet verloopt zoals men zou verwachten.
9.0
Kramer
Nederland
oktober 11, 2018
Alles prima,personeel heel vriendelijk
Opmerkingen alles oke
8.2
Vuik
1
Nederland
oktober 01, 2018
Fijne dagen gehad met prima verzorging in gezellig hotel
9.5
Verbruggen
1
Nederland
september 17, 2018
Een uitstekend hotel, prachtig gelegen, buitengewone vriendelijk en attend personeel en bovenal een prima keuken en indien nodig aanpassing van o.a. het diner.
Wij zullen hier meer gaan boeken bovendien is de ligging t.o.v. andere bestemmingen (b.v. Vaassen, Garderen) buitengewoon goed. Wij zijn bijzonder tevreden met deze keuze, Een prima accomodatie !
8.0
Van der Sar
1
Nederland
augustus 28, 2018
prettig
wij hadden een kamer op de tweede etage, wij hadden liever een kamer op de begane grond of eerste etage gehad. bij een volgende keer zullen wij daarom vragen.
7.3
Hensbergen
Nederland
augustus 22, 2018
GOED EN NET HOTEL,ALLES WAS GOED IN ORDE.hARD WERKENDE MENSEN
Geen
8.2
Adolfs
1
Nederland
augustus 20, 2018
Een toplocatie, zeker als je een kamer beneden hebt
9.0
Van Duijvenvoorde
Nederland
augustus 20, 2018
Het was een heel goed verblijf in het hotel ga op deze manier door
Geen
8.8
Tom
1
Nederland
augustus 07, 2018
wij hebben erg genoten van een mooi hotel in een prachtige omgeving, vriendelijk pers. en heel goed eten!!
8.5
Van den Berg
1
Nederland
juli 19, 2018
Uitstekend hotel miste alleen een koelkastje en een waterkoker
9.0
Eversdijk
1
Nederland
juli 14, 2018
Is ons zeer goed bevallen.
Prima service.
9.0
Tuijtel
1
Nederland
juli 09, 2018
Prettig verblijf gehad op een mooie locatie.
8.5
Van 't Schip
2
Nederland
juli 09, 2018
Vriendelijk en rustig gelegen. Zeker een aanrader waard.
Geen.
7.7
Van den Brink
1
Nederland
juli 02, 2018
7.8
Venema
Nederland
juni 30, 2018
Alles was keurig en netjes en het personeel was zeer vriendelijk. Alleen een koelkastje op de kamer was wel prettig geweest,en er was s-avonds weinig te doen. Verder was alles prima in orde.
9.5
Brugge
Nederland
juni 21, 2018
8.7
Overduin
1
Nederland
maart 07, 2018
Mooi hotel met in de uitbreiding inderdaad zeer royale kamers. Goed eten. Interieur met uitstraling. Kamers zijn netjes schoon.
Ideaal hotel voor fietsliefhebbers. Je route begint al bij de voordeur.
8.0
Burema
1
Nederland
november 02, 2017
prima hotel, heel vriendelijk
8.2
Van Oosterom
1
Nederland
oktober 23, 2017
Mooi hotel en tuin. Omgeving erg geschikt om te fietsen. Goede bedden en service.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur