Hotel De Rozenstruik

Denekamperstraat 15, 7631 AA, Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel De Rozenstruik

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 33 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel De Rozenstruik.

Opbouw score Hotel De Rozenstruik :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.5
 

Service

8.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.6
 

Kamers

7.7
 
Resultaten 1 - 33 van 33
8.5
De Zwol
1
Nederland
oktober 13, 2018
Heerlijk genoten
Heerlijk gegeten en genoten van het ontbijt en diner. Erg vriendelijk personeel. Kamer was schoon en netjes. Ligging van het hotel vonden we erg gunstig. We liepen zo het centrum in. Ootmarsum is een mooie plaats.
8.7
Van Doornik
Nederland
oktober 11, 2018
Super leuk hotel. Vriendelijk personeel. Verrukkelijk eten. Men houd rekening met dieet wensen. Je loopt zo het prachtige stadje in. Echt een aanrader.
7.8
Punt-van der Slikke
1
Nederland
oktober 10, 2018
8.5
Velstra
Nederland
oktober 09, 2018
Zeer gezellig en goed verblijf! Eten prima, service was prima. De kamer was gedateerd en erg donker. De bedden erg warm, synthetisch .Maar kleinschalige, gezellige entourage van het gebouw zelf en het lekkere eten en bediening, maakte hetallemaal tot een
8.7
Dionys
5
België
oktober 08, 2018
Vriendelijk personeel, heel lekkere maaltijden, dichtbij het centrum, een aanrader.
8.0
Zoon
5
Nederland
september 17, 2018
Vriendelijk personeel. Goed eten. Zag er goed en verzorgd uit.
Geen
8.0
Schuts
1
Nederland
september 12, 2018
heel goed hotel
geen goed verblijf
8.8
Doornbos
1
Nederland
september 03, 2018
8.7
Van Driessche
2
Nederland
augustus 16, 2018
Goed verblijf voor een paar nachten in een leuk stadje.
Badkamer was schoon. Kamer schoon ,alleen wat klein ,ook door de 2 grote zetels die er stonden, mist dan ventilator of airco met die hitte die week. Ontbijt goed,en diner was heerlijk.mist alleen warme groenten i.p.v. 2x sla. Mooie prijs kwaliteit met goed verblijf!
4.7
Sander
2
Nederland
juli 25, 2018
Zeer gedateerd.
Kamer en badkamer gedateerd. Geen champoo aanwezig. Zeer smalle bedden. Personeel vriendelijk.
9.5
Suelmann
1
Nederland
juni 22, 2018
Leuk en vriendelijk personeel. alles comform afspraak.. We hebben geen klachten
8.5
Pelgrom
1
Nederland
mei 01, 2018
Goede ontvangst en vriendelijk
8.8
Cramer
1
Nederland
april 26, 2018
Kleinschalig prettig hotel met goede kamers en een mooie tuin om in te zitten, waarbij het eten van goede kwaliteit is.
Het hotel heeft een kleinschalige moderne uitstraling met een gastvrouw die een vriendelijk praatje maakt.
9.2
Den Heijer
1
Nederland
maart 30, 2018
Prima hotel, zeer verzorgd, schone kamers en voortreffelijk eten
7.7
Knoester
1
Nederland
maart 21, 2018
Prima plek om te vertoeven
Kamer en buitenraam waren wel erg klein. Wanneer het druk is in het restaurant voor het diner, zijn de wachttijden voor de volgende gang groot. Een keer duurde het ruim 1 uur voordat (na het voorgerecht) het hoofdgerecht op tafel kwam
9.5
Sterenborg
1
Nederland
november 02, 2017
heerlijk weekend in ootmarsum gehad. Prettig ontvangst. Nette ruime kamer, met een keurige badkamer. Het eten was heel goed verzorgd. Echt een aanrader.
Lekker fietsen en wandelen in de omgeving, mooie routes.
9.0
Van Oosterom
1
Nederland
oktober 12, 2017
Heel goed ontvangen
Zou er zo weer heen gaan en zeker een ander aan raden
8.3
Marcelissen
6
Nederland
september 08, 2017
Namens mijn broer en zussen een heerlijk weekend gehad..Nogmaals hartelijk dank.
Geen.
7.8
Bontenbal-Hortensius
1
Nederland
september 04, 2017
We zijn uitermate vriendelijk ontvangen door de gastheer, het verblijf was goed.
De kamers zijn wat gedateerd, maar super schoon. Elk gerecht wat we kregen, was zeer goed, en helemaal in balans. Ondanks de drukte was er toch tijd voor een persoonlijk praatje, je mocht kiezen of je binnen of buiten het Diner wilde gebruiken, en voor iedereen was er een tafel buiten, ook binnen natuurlijk. Het is een goede lokatie, ik begrijp dat Gasten hier graag terug komen, ook voor de ontspannen sfeer.
7.8
Wigmannink
1
Nederland
augustus 08, 2017
kort maar krachtig
Het was heel goed, vriendelijke mensen. mooie omgeving heerlijk eten en ruim voldoende. Het enigste wat wij minder vonden was de wachttijd op het eten. tussen de gerechten zat teveel tijd. verder hebben we deze paar dagen genoten.
8.5
Van der Ende
Nederland
juli 17, 2017
Was uitstekend, behulpzaam en prettig om te verblijven.
Dat er geen lift was, viel tegen. Volgende keer maar vroeger boeken voor beneden.
10.0
Van den Hurk
Nederland
juli 03, 2017
Waren erg tevreden,komen zeker nog een keer die kant op.
De gastvrije ontvangst is heel fijn.
9.8
Bentum
1
Nederland
juni 16, 2017
het was een prettig verblijf.vriendelijke en opgewekte bediening.het eten was prima.veel aandacht aan besteed.
7.0
Reith
1
Nederland
juni 13, 2017
Een prettig en rustig gelegen hotel met een vriendelijke staf en een goede keuken.
Kamer 6 heeft behoefte aan een opfrisbeurt. Een wandcontactdoos met lichtschakelaar deed het wel maar een grote scheur hierin maakt een slechte indruk bij binnenkomst. Bij iedere binnenkomst op de kamer roken wij een odeur die waarschijnlijk van het tapijt af kwam. Eenmaal op de kamer went het snel en merk het na enige tijd niet meer, maar toch...... Van de gaatjes in de douchekop waren een flink aantal verstopt en er ging nogal wat water verloren door een slechte verbinding tussen doucheslang en douchekop.
8.3
Van der Velde
1
Nederland
juni 12, 2017
Goed bevallen ! Mede door de kleinschaligheid.
Aan te bevelen. Pal bij centrum Ootmarsum.
8.0
Harsema
1
Nederland
juni 07, 2017
Prima dagen, het weer werkte niet echt mee....vreselijk warm!
Het was uitzonderlijk warm weer, daar waren de kamers niet op berekend...de eetzaal werd zo koel mogelijk gehouden, waarvoor onze waardering.
7.8
Eskes
Nederland
mei 22, 2017
genoten
we zijn tevreden
9.0
De Jong
1
Nederland
mei 16, 2017
Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Schoon en netjes.Eten/ontbijt erg lekker.
8.8
Aukema
1
Nederland
mei 02, 2017
prima hotel met uitstekende service
uitstekende keuken, kamer goed
8.3
Geloudemans
1
Nederland
mei 02, 2017
Prettig en vriendelijke mensen en een erg mooi hotel
8.5
Van Gestel
1
Nederland
april 20, 2017
goed verzorgd,mooie kamer,goede bedden ,vriendelijke bediening,verzorgde maaltijden,
Wat verlate reactie. scharnieren van kamerdeuren( badkamer en kast )smeren deze piepen bij draaien.
8.0
Verhofstadt van den Boom
1
Nederland
april 18, 2017
Goed eten. Lekkere wijnen. Uitstekende service. Kleine kamer, gehorig. Slecht beeld televisie.
Alles erg goed. Jammer van de gehorige kamer.
8.5
Smits
1
Nederland
april 15, 2017

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur