Hotel de Landmarke

Rossumerstraat 5, 7636 PK, Ootmarsum, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel de Landmarke

Totale hotel score:

8.8
Gebaseerd op 10 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel de Landmarke.

Opbouw score Hotel de Landmarke :

Algemene waardering

8.7
 

Ligging

8.9
 

Service

9.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

9.0
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 10 van 10
8.0
Boelens
1
Nederland
mei 21, 2018
Hebben het naar onze zien gehad.
8.3
Klouwens
1
Nederland
mei 12, 2018
Goed hotel , echter fauteuils in lounche veel te diepe zit, diner niet altijd goed, veelal taai vlees en matige vis gerechten.
Het personeel doet zijn uiterste best , al met al tevreden.
9.5
Nieuwenhuize
1
Nederland
mei 10, 2018
Het was uitstekend!!
8.5
Schulz
1
Duitsland
mei 07, 2018
Relaxed verblijf met voortreffelijke keuken, gezellige lounge en zeer vriendelijke service.
Badkamer zeer klein.
8.8
Rutgers
1
Nederland
oktober 20, 2017
alles is netjes en schoon, personeel vriendelijk, snelle bediening .
8.3
Van der Weijden
1
Nederland
augustus 16, 2017
Een goede keus, goede kamer, mooie ligging, het eten was goed.
9.2
Schreurs
1
Nederland
juni 01, 2017
Wij waren zeer tevreden over dit hotel en gaan zeker nog een keertje terug.
Het eten was voortreffelijk, vooral omdat wij ons graag laten verrassen. Je kon aangeven als je iets niet lusten van het dagmenu. Het is misschien een optie om een keuzemenu te maken betreffende het hoofdgerecht. Misschien ook iets vegetarisch. Voor ons was het geweldig!
8.8
Alards
1
Nederland
januari 12, 2017
Erg vriendelijke mensen, mooie omgeving en heerlijk eten
Heel gastvrij en gemoedelijke sfeer. Ontbijt was goed, diner was heerlijk! Een tikkeltje degelijk (heeft ons niet gestoord) qua inrichting, maar het is allemaal netjes en schoon.
8.2
Roffelsen
Nederland
oktober 24, 2016
Gastvriendelijk,veel informatie van de omgeving, goed zwembad.
10.0
Langenberg
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
op alle onderdelen van het hotel een dikke tien, personeel idem. Staat in ons mapje "leuke adressen ".

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur