Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Staringlaan 1, 3852 LA, Ermelo, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 352 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel de Heerlickheijd van Ermelo.

Opbouw score Hotel de Heerlickheijd van Ermelo :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.8
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.5
 
Resultaten 1 - 50 van 352
8.3
Odink
5
Nederland
maart 19, 2019
Heerlijke dagen gehad ondanks het slechte weer.Super goed hotel!
9.0
De Jong
1
Nederland
maart 17, 2019
Een veel tekort verblijf in een schitterend hotel met Wellness. Het eten was verrukkelijk.
Als de ober vraagt: wat wilt u drinken en je zegt : witte wijn en hij loopt weg zonder te vragen : droge of zoete wijn enz. Dat vind ik niet helemaal geweldig. Verder was alles naar wens. Mijn complimenten.
9.0
Nijsse
2
Nederland
maart 11, 2019
verblijf erg goed. correct personeel. erg schoon en voro diner kon gekozen worden iit meerder opties. meestal niet het geval bij een arrangement
9.2
Pijs
1
Nederland
februari 22, 2019
Het is goed bevallen,we gaan in augustus terug,mooie omgeving.
Zo doorgaan.
9.2
Dofferhoff
1
Nederland
december 30, 2018
Fantastisch weekend gehad, zeer goede keuken. Mooie ligging voor wandelen en fietsen.
7.2
Kremer
1
Nederland
november 22, 2018
een heerlijk ontspannen verblijf. lekker eten, uitgebreid ontbijt en genieten in de sauna en zwembad.
het biljart verdient wel enige aandacht. smerig langs de randen en ballen, die niet recht rollen.
8.3
Vierhout
2
Nederland
november 16, 2018
Heerlijk ontspannen.
Heel fijn verblijf gehad. Lekker gegeten fijne kamer alleen de bedden waren erg zacht wat wij beide echt minder vonden. Verder geen aanmerkingen.
9.0
Rabaut
5
België
november 05, 2018
Prettig en aangenaam verblijf met vriendelijk personeel
6.7
Van der Heiden
1
Nederland
november 05, 2018
9.0
Den Bak
1
Nederland
oktober 22, 2018
Goed
Slechte stoelen in kamer
8.2
Minderhoud
1
Nederland
oktober 22, 2018
9.0
Tiggers
1
Nederland
oktober 16, 2018
We hebben een heerlijk verblijf gehad in dit prachtige hotel
In prima overleg met de receptie een gerenoveerde kamer gekregen met douche i.p.v. bad. Een min puntje wat we ook gemeld hebben is het ontbreken van een handgreep bij de douche. Deze zou wel in de invalidekamer zitten, maar het lijkt ons geen overbodige luxe deze in alle kamers aan te brengen want het gros van de bezoekers van een hotel heeft tegenwoordig de seniorenleeftijd. Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel zowel bij ontbijt als bij het diner. Prachtig terras en tuin waar we ook van hebben genoten. Een plekje om nog eens terug te keren.
8.5
Clessens
1
België
september 30, 2018
Aangenaam verblijven
8.8
Veeninga-konig
2
Nederland
september 03, 2018
Het was zeer goed
Geen
8.3
De Klerk
2
Nederland
augustus 30, 2018
Mooi hotel en prima ligging.
Wij waren er voor de 3 de keer in dit hotel, goede kamer en ontbijt ook prima, ook de ligging is mooi ook de omgeving is heerlijk, mooie fietsroutes op de Veluwe. Dit is de eerste keer dat we een arrangement hadden met diner, eten was goed maar bij het hoofdgerecht had ik als enige visfilet, echter zaten er zeker 8 graten in, gemeld bij de bediening deden dit af als, ja dat kan voorkomen. wij hebben de eerste avond ook nog wat gedronken in de ander ruimte werden toen door een mevrouw geholpen die er duidelijk geen zin in had, dus niet erg klant vriendelijk, jammer, de volgende avond was er een jonge dame die duidelijk wel wist wat klantvriendelijke bediening is!
8.2
De Vreugd
1
Nederland
augustus 13, 2018
Prachtig hotel en uutstekend verzorgd
8.5
Rooijakkers
1
Nederland
april 03, 2018
2 nachten met ontbijt en 1x 3gangenmenu
9.2
Van der Maarel
1
Nederland
november 07, 2017
8.0
Wallet
1
Nederland
oktober 16, 2017
Prachtig gelegen hotel. Genoeg te doen in omgeving.
7.5
Metz
2
Nederland
oktober 15, 2017
mooi hotel, prima voorzieningen
heel erg gehorig op de gangen. Slot in deur knalt dicht. veel groepen en die kunnen blijkbaar niet een beetje zachtjes praten als het midden in de nacht is. en deur van kamer gaat niet dicht zonder in slot te trekken. Dus nachtrust erg slecht. zwembad en sauna heel erg mooi. restaurant ook erg slechte akoestiek. open keuken en daar werd nogal veel lawaai gemaakt. wij hadden scholfilet, dit was echter heel erg zout, dus ging terug. ook was de vis geen schol of in ieder geval door zout was dit niet te proeven. mochten wel iets anders uitkiezen.
9.3
Smal
5
Nederland
oktober 12, 2017
Een prachtig mooi weekend gehad met een groep van 20 mensen t.g.v mijn moeders 85 ste verjaardag
Bedankt en ik raad het iedereen aan.
9.0
Calis-Buitendijk
1
Nederland
oktober 09, 2017
We zijn er zeker al 7 keer geweest ! Elke keer vinden we het een feest om er te zijn. Ook het zwembad , de tuin en de sauna zijn het vernoemen waard
Wij zijn er geweest van maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober. We hadden 2 arrangementen achter elkaar geboekt
7.2
Menting
1
Nederland
oktober 09, 2017
Wij waren er maar 2 nachten
Kamer gehorig. Konden alleen naar buiten kijken als ik op mijn knieën op het bed zat. Het water in het zwembad vonden we te koud. Als je echt baantjes wil zwemmen lijkt ons dit prima. Het eten was zowel bij ontbijt als 3 gangen menu heerlijk. Ik moet er wel bij vermelden dat we een goedkope aanbieding hadden en dat we mogelijk anders een betere kamer hadden gehad. En we kwamen uit een van der Valk hotel in Enschede wat erg luxe was.
10.0
Timmer
1
Nederland
september 12, 2017
Wij hebben een uitstekend verblijf gehad. Het is echt een toplocatie!
8.2
Fleuren
Nederland
september 09, 2017
het verblijf was prima,goede bediening en vriendelijk personeel
8.3
Egging
2
Nederland
september 04, 2017
Wij hebben het als een zeer bijzonder weekend ervaren.
Alles klopte.
7.8
Strooker
Nederland
september 04, 2017
Hotel ligt in hele mooie omgeving
Wij hadden een 3 gangen menu er bij .kregen een kaart uit 2verschillende voorgerechten 2 hoofdgerechten vis en kip vroegen vis zonder saus moest eerst overlegd worden toen kreeg hij alleen stuk vis zonder er iets bij .
8.2
Neggers
1
Nederland
september 04, 2017
Ruwe hebben er een paar fijne dagen beleefd
De inrichting van de kamers viel ons tegen
8.0
Heiman
2
Nederland
september 04, 2017
Goed verzorgd
Dinee saai en ontbijt prima
8.3
Stam
1
Nederland
september 04, 2017
Alles was in orde. Had pech met de fietsdrager en kregen meteen hulp met onze vragen. Ook directe hulp.
Medewerkers met hart voor de zaak. Professioneel en leuk in de omgang. Eten uitstekend.
8.3
Vader
2
Nederland
augustus 24, 2017
Uitstekend
Prima hotel. Zeer goed restaurant met zeer vriendelijk personeel. Kamers zijn smal, maar prima. Wel heel gehorig.
7.8
Kluijtmans
1
Nederland
augustus 14, 2017
Een prima hotel, goede voorzieningen en service, voldoende informatie aanwezig voor de dagplanning.
8.2
Van der Veen
1
Nederland
augustus 11, 2017
vriendelijk ontvangst, kundig personeel in het restaurant, schone kamer
8.7
Vergauwen
1
België
juli 28, 2017
Geweldig verblijf gehad, goede ligging, vlakbij bos en toch niet ver van centrum, goede service.
Enkele minpuntjes: - Geen Belgische zender op tv. ondanks de vele kanalen die beschikbaar zijn, zelfs Turks, Spaans enz.. - Badjas en extra handdoek voor de welness te betalen.
9.5
Kieckens
1
Nederland
juli 24, 2017
Schoon, prachtige kamer en fraaie architectuur.
Prima hotel, mooi gelegen en heel schoon. Jammer dat vooraf aan diner geen uitleg werd gegeven zoals vaak gebruikelijk. Maar dat is m'n enige opmerking.
8.7
Koster
2
Nederland
juli 18, 2017
Het was een zeer prettig verblijf in het Hotel. Leuk en vriendelijk personeel. Prima kamers, alleen de matrassen vonden wij wat zacht.
geen
9.0
Veldt
1
Nederland
juli 18, 2017
We hebben het heerlijk gehad bij U, alles was perfect en lekker ,,het ontbijt was helemaal geweldig !!!!
8.8
Calis-Buitendijk
1
Nederland
juli 15, 2017
prachtig hotel met unieke ligging, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ook nog een zwembad /sauna / turksstoombad
Wij waren er van 3 t/m 7 juli. We hadden 2 arrangementen achter elkaar geboekt. We zijn er binnen 2 jaar 6 of 7 keer geweest. Dat geeft wel aan, dat we het hier prima naar ons zin hebben.
8.3
Looper
Nederland
juli 08, 2017
uitstekend, vooral het culinaire diner !
Geen opmerkingen
7.3
De Vries
Nederland
juli 04, 2017
Het hotel en de tuin,terras en het fontein was schitterend,de kamer was donker,een schemerlamp kapot en een vlek op de zitting van een stoel.
8.2
Reijnders
1
Nederland
juli 03, 2017
Mooi, schoon, vriendelijk personeel
Er ontbrak een brievenbus. Wij hadden kaarten gekocht bij zandsculpturen en deze geschreven in hotel. We vroegen bij receptie waar de brievenbus was. Ze vertelde dat die er niet was, maar dat zij ze wel wilde poste na haar werk. Hoe lief! Helaas zijn de kaarten niet aangekomen (niet gepost?).
9.7
Spaargaren
1
Nederland
juli 03, 2017
we waren positief verrast. alles was ronduit fantastisch.
4.8
Clappers
1
Nederland
juli 03, 2017
Hotel met veel potentie. Wordt alleen niet waargemaakt.
9.2
Westbroek
1
Nederland
juli 03, 2017
goed en een mooi hotel zeker ****
geen
9.0
Koopman
1
Nederland
juni 29, 2017
Fantastische dagen gehad! De kamer was niet groot, maar wel netjes. Het eten was prima en verzorgd, het bedienend personeel was uiterst correct, gastvrij, oplettend en vriendelijk!
Het zadel op de huurfiets was wel erg hard, maar we hebben genoten! Absoluut geen commentaar. Hartelijk bedankt voor een paar fijne dagen in een werkelijk prachtige omgeving!
9.0
Dubbeldam
1
Nederland
juni 24, 2017
goed hotel, goed ontbijt, goede service
Bewaakte fietsenstalling geen voldoende stopcontacten voor eigen elektrische fietsen (opladen dus op de kamer)
8.5
Oost
1
Nederland
juni 22, 2017
we hebben genoten van verblijf, mooi zwembad, voor herhaling vatbaar!
8.2
Barendregt
Nederland
juni 19, 2017
fijne dagen gehad
in restaurant wat verwarring door Engelstalige ober, is hersteld door collega van haar ,bestelde consumptie niet gekregen stond wel op rekening, ook hersteld. eten was heerlijk. bij samenstelling reisgezelschap staat familie er niet bij.
9.0
Deurloo
1
Nederland
juni 19, 2017
Een heerlijk verblijf geweest
8.2
Van den Heuvel
Nederland
juni 15, 2017
Prima verblijf en prachtige omgeving om te fier

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur