Hof van Putten

Harderwijkerstraat 14, 3881 EH, Putten, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hof van Putten

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 111 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hof van Putten.

Opbouw score Hof van Putten :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.5
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.5
 
Resultaten 1 - 50 van 111
7.3
Dekkers
1
Nederland
september 05, 2019
Prima voor een overnachting, het ontbijt vond ik matig van kwaliteit
8.7
Ros
5
Nederland
augustus 15, 2019
Geweldige startpunt om te fietsen op de Veluwe
9.0
Klijn
1
Nederland
augustus 13, 2019
Heel fijn en goed hotel, fijne dagen doorgebracht
7.2
Gras
Nederland
juli 18, 2019
Prettig verblijf. Ontbijt goed verzorgd. Diner te exclusief. Bediening goed.
6.3
Maliepaard
1
Nederland
juli 15, 2019
Nodigt niet uit om op herhaling te gaan.
Ontvangst bij de receptie zette de toon voor de sfeer tijdens het verblijf. We stoorden de dames bij de receptie kennelijk in een privé gesprek. Nog net niet sjacherijnig. Wat een plichtmatigheid! Het diner was wel goed, maar heel exclusief. Ontbijt uitstekend. Kamer kon er net mee door; maar aan de kleine kant. Jammer. Samengevat een 6-!!!
8.2
Van Huizen-Noorthoek
1
Nederland
juni 21, 2019
Een mooie locatie, prima bedden, kan het iedereen aanraden.
Glutenvrij dieet was geen probleem.. Het is jammer dat het 3 gangen diner inbegrepen in het arrangement geen keuze menu was. Overigens was het erg lekker. De kamer is compleet alleen wat klein.
8.0
Den Dekker
1
Nederland
mei 30, 2019
1 nacht met ontbijt. was prima. we hebben daar vaker, ook 2 agen verbleven in andere jaren.
wachten aan de balie soms lang
7.3
Heemels
1
Nederland
november 17, 2018
Hotel prima, kamer matig.
Kamer incl. badkamer was klein donker en gedateerd
8.2
Berghmans-Croonen
1
België
oktober 15, 2018
uitstekend verblijf rustig gelegen
7.2
Kraaijeveld
Nederland
september 17, 2018
Wat meer luxe mag wel
Het diner 1 maal in plaats van 2 maal geen groente of rouwkost ,en daar betaal je 6 euro voor, dat heb ik nog niet meegemaakt. Kind vriendelijkheid is niet van toepassing. Er is ons niets gezegd over de avond , een gezellig plekje of zoiets.
9.2
Van der Heijden
1
Nederland
september 17, 2018
8.0
Gerardts
2
Nederland
maart 12, 2018
6.5
Sjoerdstra
1
Nederland
februari 08, 2018
Heerlijk van de sauna genoten
Flexibiliteit restaurant matig!!!!
8.8
Herweijer
7
Nederland
november 24, 2017
Fijn hotel in prachtige omgeving!
Putten in de herfst en ook nog mooi weer en een goed hotel, ideale combinatie! Het is goed vertoeven in het Hof van Putten. Kamer is niet heel erg groot, maar het bed is prima, er is een waterkoker met koffie en thee, het is schoon en het eten smaakt prima. Als je dan ook nog vanuit het hotel een prachtig klompenpad kunt gaan lopen of de bossen in kunt gaan en op zondag goede kerkdiensten kunt bijwonen,dan heb je een heerlijk weekend!
8.0
Overmeer
6
Nederland
november 20, 2017
prima
Prima kamer. Mooi restaurant met vriendelijk personeel.
8.3
Hage
1
Nederland
november 01, 2017
Prima hotel, mooie ligging en heerlijk gegeten.
De kamer is eenvoudig en functioneel en was keurig schoongemaakt ook de 2e dag. In de matrassen zit helaas een put
8.3
De Crom
1
Nederland
oktober 28, 2017
Wij hadden alles wat ons zoals wij het wenste, centraal gelegen voor fietsen op de veluwe, rustig gelegen en goed ontbijt.
Voor herhaling op ons lijstje.
8.7
Smolders
1
Nederland
oktober 25, 2017
Fijn hotel. Mooie suites. Jammer dat je voor het restaurant naar buiten moet
8.0
Smid
Nederland
oktober 02, 2017
Hotel met een goede service in een mooie omgeving.
De kamers zijn iets wat gedateerd,vooral de badkamer.
8.8
Suithoff
1
Nederland
september 27, 2017
was erg schoon
Klein min puntje : tv op de kamer was te klein, je kan het beeld op tv van uit je bed slecht zien. en stoorde steeds.
9.3
Thijssen-Reijntjes
Nederland
september 27, 2017
Mooie natuur nabij het centrum!
7.8
Op het veldt
1
Nederland
september 26, 2017
Heel goed , wij komen nog terug v langer verblijf
8.0
Gorissen
1
Nederland
september 25, 2017
Mooie accomodatie, prima ligging, vriendelijk personeel
8.2
Duijster
1
Nederland
september 18, 2017
Het was SUPER!!!!!!
8.0
Duijzer
Nederland
september 18, 2017
mooi en schoon hotel op een prachtige lokatie wij komen zeker terug
naar buiten om naar het restaurant te gaan met mijn 85jarige moeder was iets minder.
8.2
Lievestro
1
Nederland
september 13, 2017
Een paar heerlijke dagen gehad.
9.0
Aalders-Tuinstra
5
Nederland
september 13, 2017
rustgevend en zeer attent personeel zeker komen wij nog een keer terug
7.7
Geerdink
1
Nederland
september 11, 2017
het was een vriendelijk personeel en wel behulpsaam
wij zijn van 3 tot 5 september in het hof van putten geweest wij vonden de bedden te zacht en het voor het eten moest je naar buiten wat vervelend is als het regent de fietsenstalling was prima de kamers zijn niet te groot badkamer was goed en schoon wij komen zeker nog een keer fam geerdink
10.0
Koning
1
Nederland
september 11, 2017
Mooi hotel rustig gelegen .gaan zeker nog eens terug
6.7
Mooij
1
Nederland
september 07, 2017
Gehorige kamers, duidelijk hoorbaar wanneer iemand ging douchen of naar de wc! Prima bedden.
8.2
Keijzers
Nederland
september 05, 2017
Ligging is prachtig; dicht bij het centrum. Een goed hotel;aanrader.
8.2
Ven
Nederland
september 04, 2017
prima hotel in een zeer prachtige omgeving
6.5
Warmolts
1
Nederland
september 04, 2017
Kamer lag buitenaf. Gelukkig zelf rolstoel meegenomen.
Restaurant ligt buitenaf. Jammer, zeker bij regen.
8.0
Van den Berg
1
Nederland
september 04, 2017
7.0
Spaan
1
Nederland
augustus 25, 2017
Voor een paar dagen geschikt, voor een langer verblijf zou ik een ander hotel zoeken, ook qua omgeving
Voor gehandicapten moeten grote afstanden afgelegd worden op het hotel terrein, daar de diverse ruimten (kamer, restaurant balie) allemaal in aparte gebouwen verkeren.
7.2
Lutz
1
Nederland
augustus 16, 2017
fantastisch eten, vriendelijke mensen. Mooie omgeving.
Datum aankomst woensdag 09 augustus, vertrek 12 augustus. Onze vrienden kswamen 1 dag, nr 11 en 12 augustus
8.7
Wagemans
Nederland
augustus 15, 2017
7.8
Scharloo
1
Nederland
augustus 15, 2017
Het hotel is mooi gelegen en van daaruit kunnen er mooie fiets en wandelroutes gemaakt worden.
De standaardkamer was netjes en schoon maar wel gedateerd en de bedden waren wat doorgezakt.
8.3
Keijzer
Nederland
augustus 14, 2017
Heel goed en gezellig
H
9.3
Van Daalen
1
Nederland
juli 26, 2017
8.7
Nieuwenhuize
1
Nederland
juli 25, 2017
Het was uitstekend!!
Jammer dat er geen airco op de kamer was, het was die week erg warm.
8.2
De Boer
1
Nederland
juli 17, 2017
Mooie ligging. Geeft veel mogelijkheden.
De kamers ietwat gedateerd. Persoonlijk houd ik niet van vloerbedekking op de vloer.
8.0
Methorst
2
Nederland
juli 17, 2017
het is geweldig dat dit hotel er zo mooi ligt veel ruimte ook voor rolstoelen en inv.wagens. ook dicht bij het dorp.
achteraf vonden wij € 20.00 p.p. per nacht wel duur voor een kamer alleen. dat is nl 4x 20.00 euro = 80 euro prijs is 75 euro per kamer voor 2 personen. maart 2017 geboekt. dit is mijn opmerking. vr groet Aagje Methorst.
8.2
Kooij
1
Nederland
juli 11, 2017
7.5
Plug
1
Nederland
juli 06, 2017
We hebben die 3 dagen genoten van de omgeving en het hotel. Mijn vrouw was haar tas verloren met alles erin ook de hotelsleutel. We kregen direct een reserve sleutel mee. Overigens de tas was binnen het uur weer terug , omdat er toch nog eerlijke vinders
Wij hadden een driedaags arrangement met eenmaal een diner. Over de bediening waren we die avond niet erg te spreken, we hebben nl. bijna 2 1/2 uur aan tafel gezeten, van 19 tot 21.30 uur wat wel erg lang vonden. We wilden nog wat gaan fietsen maar dat viel helaas figuurlijk in het water. Ook hebben we 3 a 4 verschillende bediendes aan tafel gehad en dat vonden wij niet prettig om niet te zeggen storend. Wel willen we vermelden dat het eten en het ontbijt erg goed waren, ondanks het negatieve van het hierboven geschrevene denken wij dat het voor herhaling vatbaar is. Hg, Fam. Plug
5.8
Spaargaren
1
Nederland
juli 05, 2017
goed, maar sober verblijf
kamer was niet al te groot en erg donker positief was de douche en het verhoogde toilet jammer dat het karige ontbijt in een ander gebouw was er zou wat meer keus bij het ontbijt kunnen zijn. erg beperkt. maar één sleutel van de kamer verkrijgbaar. erg lastig als één van de twee even de kamer voor bijvoorbeeld een wandeling wilt verlaten, temeer dat de receptie in een ander gebouw is al met al een sobere ervaring
8.5
Bleijerveld
1
Nederland
juli 05, 2017
Een goed verblijf gehad. Personeel heel correct en klantvriendelijk.
7.5
Dukers
1
Nederland
juni 28, 2017
ligging is uitstekend (opm. de gasten wel even waarschuwen als ze onder de bomen parkeren ,dat kans groot is dat ze de auto onder de smurrie krijgen , en moeilijk te verwijderen is, wij hebben dat ondervonden,we hebben extra spul gaan halen om het plakker
9.0
Teunissen
1
Nederland
juni 26, 2017
Arrangement zeer de moeite waard, vriendelijk personeel en prachtige omgeving als goede uitvalsbasisi om te fietsen
Kamer was klein, zaten in bijgebouwen, maar wel zeer goed bed. Badkamer gedateerd maar goede douche. Het ontbijt smorgens was goed, ' niet overdreven uitgebreid'. Wat wel opviel dat er te weinig personeel was. De dames moesten met z'n 2 tjes alles doen: tafels afruimen en eten bijvullen waardoor het restaurant een rommelig uiterlijk kreeg door niet afgeruimde tafels. Advies: gebruik een karretje om tafels af te ruimen, scheelt veel loopwerk. Diner s' avonds, zat bij arrangement, was goed.
9.0
Talma
2
Nederland
juni 19, 2017
Gemoedelijk, keurig, vriendelijke mensen en prachtige ligging
Niets dan lof!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur