Hampshire Hotel Delft Centre

Koepoortplaats 3, 2612 RR, Delft, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Hampshire Hotel Delft Centre

Totale hotel score:

8.7
Gebaseerd op 25 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hampshire Hotel Delft Centre.

Opbouw score Hampshire Hotel Delft Centre :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.8
 

Service

8.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.7
 

Eten

8.5
 

Kamers

8.6
 
Resultaten 1 - 25 van 25
9.3
Coolen
1
Nederland
maart 08, 2019
8.0
Van Polen
1
Nederland
november 04, 2018
Zeer gastvrij ontvangen, vriendelijk personeel, goed ontbijt, heel dicht bij t centrum, heerlijke hightea!!
Nadeel is dat je moet douchen in het bad
10.0
Peeters
2
België
oktober 06, 2018
Gewoon perfect verblijf
8.7
Gillot
Nederland
september 13, 2018
Prima verzorgt ! Komen er graag terug.
9.0
Van der Weg
1
Nederland
augustus 13, 2018
Prima ontvangst, prachtig hotel, goeie ligging vlak bij het centrum, fijne medewerkers
9.0
Verheijen
1
Nederland
augustus 06, 2018
Het was een fijn hotel ,kamer/badkamer oke en goed ontbijt. Veel keuze. High wine gedaan was heerlijk.
Geen parkeerplaats voor auto's is wel een nadeel. Er mag ook meer vers fruit bij ontbijt.
9.0
Tuinenga
2
Nederland
juni 14, 2018
Top hotel, mooie locatie op loopafstand van het centrum. Schoon, goed ontbijt en zeer vriendelijk personeel.
8.0
Van Gastel
2
Nederland
mei 31, 2018
Prettig verblijf kindvriendelijkheid heb ik geen mening over
We kregen een kamer toegewezen met alleen een bad en wij 76 en 83 jaar zijn, was het niet handig om in het bad te klauteren. Maar dat was snel opgelost. We kregen toen een kamer met alleen een douche. Toch iets om over na te denken bij het inrichten van een badkamer. Verder hebben wij het een aangenaam verblijf gevonden. Met vriendelijke groet W. van Gastel
9.3
Van Werven
Nederland
mei 17, 2018
Fantasie weekend, in een geweldig hotel.
Geweldig leuk en vriendelijk personeel.
8.5
Kienhuis
1
Nederland
april 06, 2018
Zeer gastvrij hotel! Onze aangepaste kamer voor rolstoelgebruikers voldeed in alle opzichten!! Waar rolstoelvriendelijk nog al eens verward wordt met aangepast, voldeed deze kamer in alle opzichten. De badkamer met voldoende beugels, een verhoogd toilet e
8.8
Groenen
1
Nederland
februari 19, 2018
Prima locatie voor een bezoek aan Delft
8.7
Lammers-Prinsen
4
Nederland
december 25, 2017
Dit hotel ligt ten opzichte van centrum Delft ideaal,vriendelijk en uitstekend ontvangst kortom een aanrader
10.0
Krielen
Nederland
juli 11, 2016
Super hotel, Super vriendelijjke mensen, heerlijk ontbijt! Dichtbij parkeergarage en op loopafstand van het centrum van Delft......Aanrader!
8.8
Rombauts
Vrienden
België
mei 20, 2016
aangenaam verblijf, zeer hartelijk onthaal en service, mooie kamer & rustige ligging
5.0
De Olde
Vrienden
Nederland
mei 09, 2016
2 overnachtingen met ontbijt
8.2
Tack
Met partner
België
september 14, 2015
we waren tevrden, zeer vriendelijke ontvangst
spijtig, geen gratis parking aan hotel
8.7
Bongers
Met partner
Nederland
september 14, 2015
ontvangst door klantvriendelijke receptioniste; in restaurant attente, servicegerichte medewerker
een aanrader ! ; loopafstand tot centrum bedraagt slechts 5 minuten; parkeergarage min of meer voor de deur.
7.8
Stegeman
Met partner
Nederland
augustus 07, 2015
Het is een prachtig hotel met vriendelijk personeel.
Bij ontbijt misten we de oer Hollandse appelstroop.
9.8
Veenman
Vrienden
Nederland
april 28, 2015
Heel goed. Supervriendelijk personeel
8.8
Vrijmoed-de Vries
Vrienden
Nederland
september 29, 2014
goed bereikbaar, mooie grote kamers
Twee min puntjes: - het materiaal van het linnengoed is dusdanig dat we erg hebben gezweet - veel geluidoverlast van andere gasten via open raam en ook op de gang midden in de nacht
8.3
Van Beelen
Met partner
Nederland
augustus 11, 2014
Leuk, modern, stijlvol ingericht hotel in muziekthema. Gezellig om hier te vertoeven. Leuk personeel, vooral Jorit als smaakmaker. Zeer servicegericht.
Vanuit dit hotel Delft bezoeken is echt ideaal.Delft is een leuk stadje, waar van alles te beleven is.Biercafé Doerak, eten bij de Waag en de Kromme, lunchen bij de Boterwaag en genieten van de soulband bij het Konings Huys. Fietsen mee om de prachtige omgeving via een knooppuntenroute te ontdekken, rondvaart,Vermeercentrum etc. We kunnen het iedereen aanbevelen!
8.0
Arndtz
Met partner
Nederland
juli 29, 2014
goed hotel, erg vriendelijk aan de balie, alleen in het restaurant kon het wat vriendelijker
in het restaurant was ons tafeltje niet schoongemaakt, was een beetje plakkerig. op de kamer vonden we wat haren.
10.0
Sluis
Nederland
november 01, 2012
superprima weekend gehad! Komen zeker terug!!
Heerlijk genoten van de familie in Delft. 's avonds op de heerlijk banken lekker kunnen kletsen. We vonden het heerlijk dat er niet steeds gevraagd werd of we wat wilden drinken, maar snel werden geholpen als we er om vroegen!! Echt ontspannen!!
9.0
Weeda-de Jong
Met partner
Nederland
oktober 31, 2012
Echte aanrader!
Bij ons arrangement hoorde een gratis upgrade naar een luxere kamer wanneer deze beschikbaar was en dat was zo! Prima service, goede keuken, op loopafstand van Delft Centrum. Het hotel is schoon en modern.
7.8
Wever
Met partner
NL
oktober 13, 2012
Goed verblijf. Enige nadeel parkeren

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur