Grand Hotel Ter Duin

Hogeweg 55, 4328 PB, Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland

Beoordeling van Grand Hotel Ter Duin

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 464 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Grand Hotel Ter Duin.

Opbouw score Grand Hotel Ter Duin :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.2
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.0
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 50 van 464
7.7
De Proft
2
België
juni 17, 2019
Een leuk verblijf, zeer ontspannend.
8.5
Heijnen
2
Nederland
juni 12, 2019
Prima hotel met servicegerichte medewerkers.
Wat ik jammer vond was dat er bijna geen plaats was om de eigen fietsen te stallen. Een idee zou zijn om een overdekte fietsenstalling te realiseren. Verder was alles prima!
9.5
Donkers
België
juni 04, 2019
Zeker te herdoen. Prima meegevallen.
Er was wel een minpunt in verband met de. Fietsstalling. Waarom geen overdekte en af te sluiten ffietsruimte ? Fietsen moesten in open lucht, zonder af te sluiten ruimte op de parking een plaats krijgen.
8.2
Van Poucke
1
België
juni 03, 2019
Het was een mooie fietsvakantie in de natuur.
7.7
Schilthuizen
2
Nederland
juni 03, 2019
Mooie ruime kamers en lounge.
Bij de plenzende regen bleven alle kussens in de buitenstoelen liggen. Met gevolg dat deze kussens nog heel lang nat bleven als je er op ging zitten De eetzaal vonden wij erg donker. Geen zonlicht. Leeslampje naast het bed hing van de muur zodat je daar niet bij kon lezen.
7.3
Van Ierland
5
Nederland
juni 03, 2019
Mooi hotel met zeer vriendelijke bediening
Prima hotel alleen het diner vonden wij niet lekker. Het kost 35,00 euro, naar dat is het zeker niet waard. Ontbijt is wel goed maar super druk.
8.0
Dillen
1
België
juni 02, 2019
Leuke locatie, goede service.
7.0
Koole
1
Nederland
mei 28, 2019
ligt in mooi wandelgebied, de trappen voor het hotel niet handig ! Weinig groente/aardappelen bij het diner!
5.3
Happaerts
1
België
mei 25, 2019
Arrangement: Twee nachten in comfortkamer, twee personen
Mooi, modern en ruim gebouw! Heldere kamer, met terras aan begane grond (eerste verdiep). Goed en overvloedig ontbijtbuffet. (Zacht- en hardgekookte eitjes) Drie-gangen menu liet de wensen over. Frieten waren oppervlakkig hard (herbakken?) Vriendelijke bediening.
8.2
Groeneveld
1
Nederland
mei 21, 2019
Fijne grote kamer met goed bedden. Prettig hotel, maar wat oudbollige aankleding.
Het zou fijn zijn als je de koffer niet meer de trappen vanaf de parkeerplaats af hoeft te dragen. Daar mag wel een voorziening voor zijn, temeer daar je per dag € 6,= betaald voor de auto. Het eten was ook prima. Wij hebben een prettig verblijf gehad. Lex Groeneveld
7.5
Boomsma
1
Nederland
mei 20, 2019
prima en vriiendelijk personeel, wat lastig gelegen voor oudere mensen en mensen die slecht ter been zijn, veel trappen buiten om bij de ingang te komen.
Werden om half twee wakker van de herrie van containers die weggehaald werden en rekken vol wasgoed. Onze kamer lag hier pal naast. Vroeg de man of dit normaal was midden in de nacht, maar reageerde nergens op. De manager ging gelijk het bedrijf bellen, want ze mogen tot uiterlijk half elf dit weghalen. Hotel vond het erg vervelend en loste het vriendelijk en goed op door alle consumpties die we dezen dagen hadden genuttigd niet in rekening te brengen. Komen hier zeker terug
8.5
Kootstra
1
Nederland
mei 10, 2019
8.0
Teeuwissen
Nederland
mei 04, 2019
We hebben erg genoten deze dagen .
Het enigste minpunt waren de vele honden , die we tegen kwamen in het hotel .
7.8
van Kervinck
1
Nederland
mei 04, 2019
8.0
Moerman
1
Nederland
mei 02, 2019
Mooie entourage, vriendelijk personeel, grote kamer en badkamer
Wat een leuk idee, zo'n Happy Hour met kleine hapjes. Sfeervolle lobby Heerlijke zwembad met fijne stoomcabine en sauna's
8.2
Van Bremen
Nederland
mei 02, 2019
Wij vonden het een zeer aangenaam verblijf in het Hotel
10.0
Mocken
1
Nederland
mei 02, 2019
Alles fijn, zo als altijd.
8.2
Van Kesteren
1
Nederland
april 26, 2019
Dicht bij het strand. Service aan de balie wad uitstekend en behulpzaam.
Toeristenbelasting € 2.80 pp.en geen € 2.50 zoals goedverblijf aangaf.
9.0
Geubbels
Nederland
april 25, 2019
Mooi goede kunst lekkere tapas!
Het enige minimale puntje ter verbetering is dat bij de soap dispenser in de badkamer een langer tuitje moet komen, probeer zelf maar eens de helft gaat er langs.
6.2
Pieterse
1
Nederland
april 25, 2019
Verblijf en ligging goed eten kan velemalen beter
Beste mensen , Ik heb savonds soep besteld doen het aan kwam was het lauw en heb gezegd dat ik inplaats van lauwe soep graag warm wou ,en dat heb ik gekregen .En de tweede avond een al cart menu had ik een hamburger menu besteld dat dat was eerst niet goed gebakken en trouwens ook lauw ,en dat voor zon groot hotel.keten dat mag gewoon niet
8.0
Versluijs
7
Nederland
april 19, 2019
Leuk hotel, gezellige sfeer, goede ligging, fijn zwembad, heerlijk ontbijt. Paar fijne dagen doorgebracht daar.
Jammer dat het restaurant geen ramen heeft. Door een grote bijeenkomst in het restaurant op de eerste avond werden de hotelgasten voor het diner naar een ander zaaltje "verbannen". In mijn kamer op de derde verdieping hoorde je voortdurend een geraas van de airco (?) of afzuiginstallatie op het dak. (?) Dit is wel erg storend. Bij vertrek dit gemeld aan de receptiebalie. De dame aan de balie heeft dit heel vriendelijk en goed behandeld. Zij toonde begrip en liet de parkeerkosten achterwege.
8.0
Ryckbosch
3
België
april 18, 2019
8.7
Korevaar Volders
1
Nederland
april 13, 2019
Mooie ligging en een prachtig hotel. Gastvriendelijk!
7.0
Kuijpers
1
Nederland
april 09, 2019
Mooi groot balkon op onze kamer met zicht op golfbaan. Echter vloerbedekking was niet al te schoon.
Gedateerd meubilair wat wij niet storend vonden. Jammer dat we vanuit het bed de tv niet konden zien
9.0
Kootstra
1
Nederland
april 06, 2019
8.7
Uitentuis
Nederland
april 03, 2019
Goede sfeer, mooie inrichting, van 17 - 18 uur heerlijke hapjes.
8.2
Langenhuijzen
1
Nederland
april 01, 2019
Lekker relaxed en luxe.
8.5
Verhoef Ketting
1
Nederland
maart 29, 2019
thuiskomen.
Prima ontvangst mooie ruime kamer met inloopdouche en groot balkon. welkomst drankje de witte huiswijn niet verkeerd daarbij worden tussen 17.00 en 18.00 uur gratis kleine hapjes geserveerd. Drie gangen diner smaakvol minpuntje de frites of salade moet als supplement bij betaald worden. De dames ben en het ontbijt zijn goudwaard op zondag echt heel druk en toch alles ruim voldoende aanwezig. Je zit vlak bij een prachtig wandel gebied en bij het strand een mooie plek Burg Haamstede. Wij komen zeker weer terug.
7.5
De Busser
1
België
maart 29, 2019
7.7
Evers
1
Nederland
maart 28, 2019
Rustgevend en van alle gemakkelijk voorzien , tip de kussens waren alle drie erg dik misschien wat variatie in brengen.
9.3
De Braekeleer
1
België
maart 20, 2019
Aangenaam en prachtig
Goede service, lekker eten. Leuk verblijf , aangepast voor ons hondje.
8.3
De Vrede
1
Nederland
maart 20, 2019
paar dagen uitwaaien
9.8
Ranoesetiko-Dekker
5
Nederland
maart 15, 2019
Wij hebben genoten van ons verblijf in dit prachtige hotel. Vooral de service is van top kwaliteit!
Wij kunnen dit hotel zeker aanbevelen: qua ligging, service, ontbijt en diner en ook happy hour! Kamers zijn schoon en personeel is uitermate klantvriendelijk en gastvrij. Diner van uitstekende kwaliteit. De enige opmerking die wij hebben is het ontbreken van verse sappen (bijv. jus d'orange) bij het ontbijt. Glutenvrij ontbijt was uitstekend en overdadig. Verder ligt er in de hotelkamer geen infomap maar dit is waarschijnlijk doelbewust niet gedaan om de interactie en het contact met het personeel aan de service balie te bevorderen. Vragen konden we overal stellen.
9.5
Van de Scheur
2
Nederland
maart 15, 2019
Heerlijk weekeind!
Heerlijk weekeind!
8.3
Van Essen
5
Nederland
maart 13, 2019
Prettig verblijf in een ontspannen sfeer.
Wij hadden een zeer voordelig aanbod via lezersservice geboekt. Enkel bij de keuze van het diner werd een beperking opgelegd. Voor de rest werden wij op onze wenken bediend alsof we volbetalende gasten waren. Zeer vriendelijk personeel, ruime kamers en ondanks de vele gasten straalde het hotel rust uit. Zeker voor herhaling vatbaar.
9.0
Karbach Scherpenborg
2
Nederland
maart 13, 2019
Mooi hotel Met fijne grote kamers
8.3
Van Dijk
1
Nederland
maart 11, 2019
prima ,goede bedden, lekker ontbijt,en goed welokomsdiner.
was kwalitatief/prijstechnisch zeer goede aanbieding. Helaas welkomstdrankje vergeten wat binnen het arrangement viel.
6.8
Bouman
2
Nederland
maart 10, 2019
Heerlijke plek waar veel mooie herinneringen liggen. Natte honden zijn minder geslaagd.
Het diner was onder de maat, zeker gelet op de beschrijving op de website: 'De verfijnde, klassieke en moderne smaak van de culinaire hoogstandjes zijn modern gepresenteerd op het bord'. De aangeboden €10,= korting op het diner de volgende avond hebben we vriendelijk afgeslagen omdat deze korting voor alle gasten geldt. Bepaald geen tegemoetkoming na de klacht dus. De tapa's tussen 17-18 uur zijn zeer beperkt en onvoldoende voor de aanwezige gasten. Parkeerkosten terwijl tot 1 april overal gratis kan worden geparkeerd.
8.0
Bastings
1
Nederland
maart 09, 2019
goed !
jammer , dat er ook honden worden toegelaten ,als ik geweten had , had ik dit hotel niet geboekt !
8.8
Kootstra
1
Nederland
maart 08, 2019
Sfeervol en grote kamers. Veel wandel en fietsmogelijkheden.
8.5
Schulz
2
Nederland
maart 07, 2019
uitstekende luxe accomodatie in een rustige mooie omgeving in Zeeland
wij gaan beslist nog een keer terug. Aankomst vrijdagavond was wat rommelig, receptionist niet echt deskundig. Onze vraag of wij kamers naast elkaar konden krijgen werd niet gehonoreerd., waardoor het ene koppel een luxe kamer had, de andere niet. Was echter geen probleem voor ons. Onze verbazing was echter heel groot toen er om 22.00 uur zeker 60 werkmensen arriveerden, deze kregen dus wel een kamer naast een van ons. Onze angst was echter dat zo'n hele grote groep met kamers in het gehele hotel voor de nodige overlast zou kunnen zorgen. Zelfs overwogen te vertrekken. Na onze klacht en angst heeft de manager dit uitstekend opgepakt en ons op de 1e verdieping een gigantisch luxe appartement voor 1 nacht aangeboden. De volgende dag zouden de werkmensen om 6.oo uur vertrekken. Wij konden hier niet in blijven aangezien het de volgende dag verhuurd was. Eigenlijk hebben wij in het hotel een perfect verblijf gehad met alle mogelijke service. Diner was niet echt geweldig, onze vis was rauw, de rest ging wel. Voor culinaire hoogstanden moet je daar echter niet zijn, ook de andere gasten maakten gebruik van dit "dagmenu""a 37,50 euro Ontbijt j was super, alles aanwezig.. Kort samengevat voor uw organisatie een perfect verblijf. Kamers uitstekend, heel schoon, prachtige inloopdouche etc. Goed is te weten dat het hotel ook echt een verblijf is voor honden, wij hebben er zeker 30 geteld zonder overlast overigens.
8.0
De Kwaadsteniet
5
Nederland
maart 05, 2019
Prima gelegenheid voor kort verblijf, kamer enigszins gedateerd, buitenzijde hotel prachtig, eten erg goed.
Goedverblijf heeft ons uitstekend geholpen met het regelen van deze vakantie.
7.3
Wassenberg
1
Nederland
maart 02, 2019
Mooi hotel wat ligt in een mooie omgeving. Het restaurant viel 's avonds iets tegen. De garnering was niet fris/vers.
De kamer is mooi, ruim en comfortabel. Wat tegenviel waren de grote vlekken in de vloerbedekking.
7.5
Pieterse
1
Nederland
februari 28, 2019
Hotel heeft enkele aanpassingen nodig
Leuk hotel, jammer dat de ligging entree ongeschikt is voor mensen welk slecht ter been zijn. Ook ontbreekt het aan een vasthoudt plek in de badkamer. Verder hangt de toiletrolhouder op een zeer hoog gelegen plek aan de wand. Er zou een controle moeten zijn of de verlichting brandt en er voldoende klerenhangers in de kast hangen. In het algemeen is het verlichtingsniveau te laag. Vr gr
7.7
Binnendijk
1
Nederland
februari 27, 2019
Mooi hotel, mooie ligging
Graag maak ik twee opmerkingen: Bij aankomst werden mijn (oude) ouders ontvangen aan de balie. Ze waren iets te vroeg en konden dus nog niet in de kamer. Het meisje aan de balie deelde dit niet echt vriendelijk mee. Dat had wel gemogen. Ten tweede: Mijn ouders zijn maar 1 nacht gebleven, terwijl ze twee nachten hadden geboekt. Mijn vader (84 jaar) was helemaal niet lekker en ze zijn dus eerder vertrokken. Ze zijn vrijdagochtend na het ontbijt direct vertrokken. Ze hadden wel verwacht dat er een restitutie zou worden aangeboden, maar dit was niet het geval. Hopelijk kunt u daar nog iets goedmaken.
7.7
Lerno
3
België
februari 21, 2019
Prijs kwaliteit ok
Algemene netheid was niet zo ok. Vuile lift, trap,... bedden waren ook niet goed en apart. De vloerbekleding vind ik ook niet hygiënisch. Ontbijt was super in orde, ook zeer kindvriendelijk!
7.7
Kappen
1
Nederland
februari 19, 2019
Goed ontvangst,fijne kamer,we hebben genoten van ons verblijf.
8.7
De Groot
Nederland
februari 08, 2019
Zie de cijfer beoordeling. Uitstekende accommodatie, goede service en uitstekende keuken.
8.8
Menger
1
Nederland
februari 08, 2019
Ruime kamer met prima bedden. Goede uitvalsbasis voor een verkenning van Zeeland
9.0
Steenkamp
1
Nederland
februari 07, 2019
super verblijf gehad het eten en ontbijt waren grandioos

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur