Grand Hotel Ter Duin

Hogeweg 55, 4328 PB, Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland

Beoordeling van Grand Hotel Ter Duin

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 434 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Grand Hotel Ter Duin.

Opbouw score Grand Hotel Ter Duin :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.2
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.0
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 50 van 434
9.3
De Braekeleer
1
België
maart 20, 2019
Aangenaam en prachtig
Goede service, lekker eten. Leuk verblijf , aangepast voor ons hondje.
8.3
De Vrede
1
Nederland
maart 20, 2019
paar dagen uitwaaien
9.8
Ranoesetiko-Dekker
5
Nederland
maart 15, 2019
Wij hebben genoten van ons verblijf in dit prachtige hotel. Vooral de service is van top kwaliteit!
Wij kunnen dit hotel zeker aanbevelen: qua ligging, service, ontbijt en diner en ook happy hour! Kamers zijn schoon en personeel is uitermate klantvriendelijk en gastvrij. Diner van uitstekende kwaliteit. De enige opmerking die wij hebben is het ontbreken van verse sappen (bijv. jus d'orange) bij het ontbijt. Glutenvrij ontbijt was uitstekend en overdadig. Verder ligt er in de hotelkamer geen infomap maar dit is waarschijnlijk doelbewust niet gedaan om de interactie en het contact met het personeel aan de service balie te bevorderen. Vragen konden we overal stellen.
9.5
Van de Scheur
2
Nederland
maart 15, 2019
Heerlijk weekeind!
Heerlijk weekeind!
8.3
Van Essen
5
Nederland
maart 13, 2019
Prettig verblijf in een ontspannen sfeer.
Wij hadden een zeer voordelig aanbod via lezersservice geboekt. Enkel bij de keuze van het diner werd een beperking opgelegd. Voor de rest werden wij op onze wenken bediend alsof we volbetalende gasten waren. Zeer vriendelijk personeel, ruime kamers en ondanks de vele gasten straalde het hotel rust uit. Zeker voor herhaling vatbaar.
9.0
Karbach Scherpenborg
2
Nederland
maart 13, 2019
Mooi hotel Met fijne grote kamers
8.3
Van Dijk
1
Nederland
maart 11, 2019
prima ,goede bedden, lekker ontbijt,en goed welokomsdiner.
was kwalitatief/prijstechnisch zeer goede aanbieding. Helaas welkomstdrankje vergeten wat binnen het arrangement viel.
6.8
Bouman
2
Nederland
maart 10, 2019
Heerlijke plek waar veel mooie herinneringen liggen. Natte honden zijn minder geslaagd.
Het diner was onder de maat, zeker gelet op de beschrijving op de website: 'De verfijnde, klassieke en moderne smaak van de culinaire hoogstandjes zijn modern gepresenteerd op het bord'. De aangeboden €10,= korting op het diner de volgende avond hebben we vriendelijk afgeslagen omdat deze korting voor alle gasten geldt. Bepaald geen tegemoetkoming na de klacht dus. De tapa's tussen 17-18 uur zijn zeer beperkt en onvoldoende voor de aanwezige gasten. Parkeerkosten terwijl tot 1 april overal gratis kan worden geparkeerd.
8.0
Bastings
1
Nederland
maart 09, 2019
goed !
jammer , dat er ook honden worden toegelaten ,als ik geweten had , had ik dit hotel niet geboekt !
8.8
Kootstra
1
Nederland
maart 08, 2019
Sfeervol en grote kamers. Veel wandel en fietsmogelijkheden.
8.5
Schulz
2
Nederland
maart 07, 2019
uitstekende luxe accomodatie in een rustige mooie omgeving in Zeeland
wij gaan beslist nog een keer terug. Aankomst vrijdagavond was wat rommelig, receptionist niet echt deskundig. Onze vraag of wij kamers naast elkaar konden krijgen werd niet gehonoreerd., waardoor het ene koppel een luxe kamer had, de andere niet. Was echter geen probleem voor ons. Onze verbazing was echter heel groot toen er om 22.00 uur zeker 60 werkmensen arriveerden, deze kregen dus wel een kamer naast een van ons. Onze angst was echter dat zo'n hele grote groep met kamers in het gehele hotel voor de nodige overlast zou kunnen zorgen. Zelfs overwogen te vertrekken. Na onze klacht en angst heeft de manager dit uitstekend opgepakt en ons op de 1e verdieping een gigantisch luxe appartement voor 1 nacht aangeboden. De volgende dag zouden de werkmensen om 6.oo uur vertrekken. Wij konden hier niet in blijven aangezien het de volgende dag verhuurd was. Eigenlijk hebben wij in het hotel een perfect verblijf gehad met alle mogelijke service. Diner was niet echt geweldig, onze vis was rauw, de rest ging wel. Voor culinaire hoogstanden moet je daar echter niet zijn, ook de andere gasten maakten gebruik van dit "dagmenu""a 37,50 euro Ontbijt j was super, alles aanwezig.. Kort samengevat voor uw organisatie een perfect verblijf. Kamers uitstekend, heel schoon, prachtige inloopdouche etc. Goed is te weten dat het hotel ook echt een verblijf is voor honden, wij hebben er zeker 30 geteld zonder overlast overigens.
8.0
De Kwaadsteniet
5
Nederland
maart 05, 2019
Prima gelegenheid voor kort verblijf, kamer enigszins gedateerd, buitenzijde hotel prachtig, eten erg goed.
Goedverblijf heeft ons uitstekend geholpen met het regelen van deze vakantie.
7.3
Wassenberg
1
Nederland
maart 02, 2019
Mooi hotel wat ligt in een mooie omgeving. Het restaurant viel 's avonds iets tegen. De garnering was niet fris/vers.
De kamer is mooi, ruim en comfortabel. Wat tegenviel waren de grote vlekken in de vloerbedekking.
7.5
Pieterse
1
Nederland
februari 28, 2019
Hotel heeft enkele aanpassingen nodig
Leuk hotel, jammer dat de ligging entree ongeschikt is voor mensen welk slecht ter been zijn. Ook ontbreekt het aan een vasthoudt plek in de badkamer. Verder hangt de toiletrolhouder op een zeer hoog gelegen plek aan de wand. Er zou een controle moeten zijn of de verlichting brandt en er voldoende klerenhangers in de kast hangen. In het algemeen is het verlichtingsniveau te laag. Vr gr
7.7
Binnendijk
1
Nederland
februari 27, 2019
Mooi hotel, mooie ligging
Graag maak ik twee opmerkingen: Bij aankomst werden mijn (oude) ouders ontvangen aan de balie. Ze waren iets te vroeg en konden dus nog niet in de kamer. Het meisje aan de balie deelde dit niet echt vriendelijk mee. Dat had wel gemogen. Ten tweede: Mijn ouders zijn maar 1 nacht gebleven, terwijl ze twee nachten hadden geboekt. Mijn vader (84 jaar) was helemaal niet lekker en ze zijn dus eerder vertrokken. Ze zijn vrijdagochtend na het ontbijt direct vertrokken. Ze hadden wel verwacht dat er een restitutie zou worden aangeboden, maar dit was niet het geval. Hopelijk kunt u daar nog iets goedmaken.
7.7
Lerno
3
België
februari 21, 2019
Prijs kwaliteit ok
Algemene netheid was niet zo ok. Vuile lift, trap,... bedden waren ook niet goed en apart. De vloerbekleding vind ik ook niet hygiënisch. Ontbijt was super in orde, ook zeer kindvriendelijk!
7.7
Kappen
1
Nederland
februari 19, 2019
Goed ontvangst,fijne kamer,we hebben genoten van ons verblijf.
8.7
De Groot
Nederland
februari 08, 2019
Zie de cijfer beoordeling. Uitstekende accommodatie, goede service en uitstekende keuken.
8.8
Menger
1
Nederland
februari 08, 2019
Ruime kamer met prima bedden. Goede uitvalsbasis voor een verkenning van Zeeland
9.0
Steenkamp
1
Nederland
februari 07, 2019
super verblijf gehad het eten en ontbijt waren grandioos
8.2
Obenhuijsen
1
Nederland
februari 07, 2019
Ondanks slecht weer fijn verblijf gehad. Hotel was goed, sfeervol en mooie kamers. Ook heerlijk zwembad. Toen het even wat dekker werd bij diner was de focus niet helemaal meer 100% bij het personeel, dat toch in voldoende mate aanwezig was.
We komen zeker nog eens terug en onze vrienden raden we dit hotel ook zeker aa.
9.0
Koot
1
Nederland
februari 06, 2019
Héérlijk hotel.
Mooi schoon en goed personeel. In de sauna is wat achterstallig onderhoud. Planken los vloer bij douche gevaarlijk glad
7.7
Karels
2
Nederland
februari 01, 2019
Prijs kwaliteit verhouding was prima!
Wij hadden een aanbieding geboekt, het eten in Het restaurant was uitstekend! ( dagmenu wat bij de aanbieding hoorde). Prijs/ kwaliteit verhouding prima. Enige min punt was dat de eetzaal erg donker was, met veel personen mis je wel het daglicht. Aanbeveling: extra bed wat was bijgezet , prima voor een kind voor een volwassene is de kwaliteit wat minder, Mn het matras.
6.7
Horvath
1
Nederland
januari 31, 2019
Leuk hotel
Leuk hotel maar de saunas werkten niet (een helemaal niet en de andere nauwelikjs), onze kamer was groot maar niet schoon en ik vind het heel jammer voor een hotel 4sterren... De fitness en het onbijt waren heel leuk!
8.2
Van Vliet
Nederland
januari 31, 2019
zeer goed
Geweldig voor een long week-end.
9.8
Van Lith
1
Nederland
januari 30, 2019
Mooi hotel. Prettige bediening. Leuk happy hour.
8.2
Latten
1
Spain
januari 24, 2019
Geweldig hotel. Uitstekende prijs kwaliteit
Het hotel zou perfect zijn als voor gasten die hun honden meebrengen er extra kamers zijn zonder vloerbedekking
7.7
Smets
1
Nederland
januari 23, 2019
7.7
Houben
1
Nederland
januari 10, 2019
Fijn verblijf gehad in prettig hotel
diner dat incl. was viel tegen 1 sauna was stuk, de andere was lamp stuk en was niet aangezet, water zwembad was koud lounge erg gezellig zitten, ontbijt prima
9.7
Blom
1
Nederland
januari 09, 2019
Prima 3 dagen geweest!
Geen. We komen terug!
7.7
Michorius
1
Nederland
januari 09, 2019
Vriendelijke mensen. Geweldig verblijf.
De schoonmaak laat wel wat te wensen over. Gun de interieurverzorgster meer tijd.m.n voor de badkamer/toilet
7.7
Rijkes
4
Nederland
januari 08, 2019
Mooi hotel en ruime kamer (luxe kamer gereserveerd).
9.2
Leget
1
Nederland
januari 02, 2019
Luxe hotel comfortkamers mooi en geweldige omgeving, strand en bos.
7.8
Bowles
1
Nederland
januari 01, 2019
Een heerlijk hotel.
Misschien had de kok niet zijn beste dag tijdens ons verblijf. Verder een heerlijk hotel.
8.8
Tessel
1
Nederland
december 29, 2018
Een leuk hotel ,vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.
We vonden het water van het binnen zwembad wel wat koud.
7.2
Zonneveld
1
Nederland
december 27, 2018
Goed hotel, maar het diner was matig.
Bij binnenkomst was men niet gastvrij. Ze vroeg of wilden uitchecken en ze nam telkens de telefoon op.
8.0
Echtermeijer
Nederland
december 27, 2018
Uitstekend hotel, vriendelijk personeel, prima bedden, doucheruimte en hotelkamer
Het eten is wat magertjes. Weinig groenten, frietjes apart betalen!
7.8
Hut
1
Nederland
december 24, 2018
Genoten. Rustige ligging, uitstekende bedden!
Kamer rook erg muf, na een paar uur luchten was het weg. Misschien luchten tijdens de schoonmaken en een luchtverfrisser?
7.7
Van Weereld
1
Nederland
december 20, 2018
Hotel is uitstekend
Jammer dat we €12,00 extra moesten betalen voor het parkeren op eigen terrein voor het hotel
8.0
Schilder
2
Nederland
december 18, 2018
Prima hotel en vriendelijk personeel.
7.7
Diepstraten
1
Nederland
december 18, 2018
nette kamers maar de vloerbedekking ziet er wat smoezelig uit
Vervelend was het afreken moment waar we geconfronteerd werden met parkeerkosten, daar was niets over gezegd en is ons de 2 voorgaande keren niet berekend dus dat kwam nogal vreemd over. Ook de kosten van het kaasplankje bleken €.2,- hoger te zijn dan de kaart aangaf. Niet om die €.2,- maar het komt een beetje vreemd over, zeker als er ook nog wat onverschillig op gereageerd wordt waardoor je het gevoel gegeven wordt dat je zeurpiet bent.
9.3
Klootwijk
1
Nederland
december 17, 2018
wij waren hier voor de 4e keer en het was weer volop genieten
6.5
Liek
1
Duitsland
december 17, 2018
Wunderbare Lobby mit weihnachtlichem Flair, Zimmer groß, aber nicht ansprechend.
Rezeption freundlich und hilfsbereit, Housekeeping mangelhaft; (Badezimmer nicht gereinigt,keine neuen Handtücher; Betten nicht gemacht). Hausmeister sehr freundlich und hilfsbereit. Der Bitte um eine 2. Sitzgelegenheit im Zimmer wurde sofort nachgekommen.
9.8
Blomberg
1
Nederland
december 15, 2018
Vriendelijk personeel , toegankelijk , plezierige ambience
9.2
Papen
1
België
december 14, 2018
Top
Graag een extra vermelding voor de extra vriendelijke service van uw jongste manager.
8.3
Kramers
1
Nederland
december 14, 2018
prima verblijf
infraroodcabine deed het niet of vertoonde mankementen
8.5
Verhaar
1
Nederland
december 12, 2018
Fantastisch genoten, mooie locatie!
Op de kasten in de kamer lag stof. Verwarming was matig, wel naar gekeken, maar er was niets aan te doen. Wel kregen we een andere kamer aangeboden.
8.2
Brunet de Rochebrune
2
Nederland
december 06, 2018
Prachtig hotel, sfeervol ingericht. Betrokken en leuk personeel! Minpunt is de kosten voor parkeren.
8.7
Mos
1
Nederland
december 03, 2018
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf. De kamer was heel ruim en luxe.
Misschien is het wel handig om te vermelden dat badkleding verplicht is in de sauna. Persoonlijk vind ik dat HEEL jammer.
9.0
Klashorst
1
Nederland
december 03, 2018
prima, grote slaapkamer op de 3e verdieping. het personeel is zeer behulpzaam!
in de winter te groot voor het aantal verblijvers jammer dat de eetzaal dan niet gesplitst kan worden.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur