Grand Hotel Ter Duin

Hogeweg 55, 4328 PB, Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland

Beoordeling van Grand Hotel Ter Duin

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 484 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Grand Hotel Ter Duin.

Opbouw score Grand Hotel Ter Duin :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.2
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.0
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 50 van 484
7.8
Van Mierlo
1
Nederland
september 18, 2019
Grand Hotel Ter Duin is ruim van opzet en ligt in een mooie omgeving. Wij hadden een luxe kamer met balkon en fraai uitzicht. Het eten was perfect.
Toch enkele puntjes die voor verbetering vatbaar zijn: De parkeerplaats was te klein, het was steeds weer zoeken naar een vrije parkeerplaats. Ook het restaurant was 's morgens afgeladen vol, het was zoeken naar een vrij tafeltje. De tweede dag gaan zitten aan een niet afgeruimde tafel. Het onderhoud op de kamer kan beter, stoffig onder het bed, de kasten en achter de gordijnen. De balkondeur was niet afsluitbaar, een kapotte lamp in de kamer, de TV haperde regelmatig, de bureaustoel miste een wiel en de afvoer van de wastafel was kapot.
8.0
Heeren
2
Nederland
september 17, 2019
Prima kamer,vriendelijk personeel , lekker eten.
9.7
Bluemink
Nederland
september 17, 2019
Ruim van opzet en we hadden een mooie kamer met balkon. We konden heerlijk fietsen. Prachtige paden.
7.8
Rosendaal
Nederland
september 16, 2019
Goed
Geen haakjes op de badkamer Tapas stelde niks voor geen brood of toost bij de salades Sauna de hele tijd defekt
8.7
Van Vliet
1
Nederland
september 13, 2019
9.0
Wittenberg
2
Nederland
september 11, 2019
prima, gastvrij, schoon en smakelijk.
8.3
Scheper
1
Nederland
september 10, 2019
We hebben genoten van het hele gebeuren in een pracht hotel
Niet om te zeuren want alles was enorm naar de zin -zwembad sauna's die vroeg in de morgen al in bedrijf waren echt ongekend ,,,maar nu komt het ,, wij hadden kamer 316 schitterende kamer MAAR als je naar bed gaat en het rustig wordt in het hotel hoor je om de tien twaalf minuten een (naar mijn mening ) hydrofoor aan slaan met een erg hinderlijke toon ongetwijfeld hoor je dit op meerdere kamers maar dat is dan ook het enige. Eerko Scheper.
9.7
Moestermans
2
België
september 10, 2019
We he been een zeer aangenaam verblijf gehad.
7.3
De Wijngaert
Nederland
september 09, 2019
Super kamer, groot en netjes alleen is de kok op een zoutloos dieet.
8.0
Van der Klooster
Nederland
augustus 20, 2019
Prima hotel. Leuke entree, ziet er prima uit. Mooie ruime kamer. Attente bediening in het restaurant. Mooie ligging vlakbij de duinen en het strand.
Geen.
8.3
Van Etten
5
Nederland
augustus 01, 2019
Goede service, fijne plek op loopafstand van de duinen!
9.0
Buur
1
Nederland
juli 11, 2019
Prachtig hotel van alle gemakken voorzien. Heerlijk gegeten in het wel wat donkere restaurant.
8.2
Perik
1
Nederland
juli 07, 2019
Fijne dagen gehad in jullie hotel.
9.2
Hover
1
Nederland
juli 06, 2019
Wij hebben erg genoten van het hotel, de prachtige kamer en het vriendelijke personeel; dank daarvoor.
7.5
Loosman
1
Nederland
juli 06, 2019
een paar mooie dagen gehad.
op onze kamer was de bedverlichting aan de linkerzijde kapot.
9.0
Van de pavert
Nederland
juli 02, 2019
5.0
Van Zeist
1
Nederland
juli 01, 2019
redelijk
smerige douchecel kortom de schoonmaak kan veel beter door hele hotel eten kan beter aardappels niet te pruimen
9.5
Groen
1
Nederland
juli 01, 2019
Prima verblijf, personeel en eten
Ligging is prima, service is ok en beleefd (Comfort) kamer is heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien! Maaltijden zijn prima (ontbijt en diner) Betaald parkeren vind ik er dan weer niet bijpassend en ook raar
8.8
Vlieghe
2
België
juni 28, 2019
Het was super !
Wat donker restaurant .
6.8
Van Teijlingen
1
Nederland
juni 24, 2019
De kamer was prima, lekker ruim. Maar de badkamer, mn het toilet, kon schoner.
Wij vonden het erg jammer dat het restaurant in een inpandige ruimte gesitueerd was. Geen raam, geen buitenlicht dus donker. Waarschijnlijk is dit in de winter (kerstmis) gezellig maar nu somber. Wij hebben (met onze vrienden) de ervaring dat we graag aan een raam (of liever nog op een terras) gaan zitten. Ook vonden wij het een minpunt dat er geen overdekte fietsenstalling was.
7.7
De Proft
2
België
juni 17, 2019
Een leuk verblijf, zeer ontspannend.
8.5
Heijnen
2
Nederland
juni 12, 2019
Prima hotel met servicegerichte medewerkers.
Wat ik jammer vond was dat er bijna geen plaats was om de eigen fietsen te stallen. Een idee zou zijn om een overdekte fietsenstalling te realiseren. Verder was alles prima!
9.5
Donkers
België
juni 04, 2019
Zeker te herdoen. Prima meegevallen.
Er was wel een minpunt in verband met de. Fietsstalling. Waarom geen overdekte en af te sluiten ffietsruimte ? Fietsen moesten in open lucht, zonder af te sluiten ruimte op de parking een plaats krijgen.
8.2
Van Poucke
1
België
juni 03, 2019
Het was een mooie fietsvakantie in de natuur.
7.7
Schilthuizen
2
Nederland
juni 03, 2019
Mooie ruime kamers en lounge.
Bij de plenzende regen bleven alle kussens in de buitenstoelen liggen. Met gevolg dat deze kussens nog heel lang nat bleven als je er op ging zitten De eetzaal vonden wij erg donker. Geen zonlicht. Leeslampje naast het bed hing van de muur zodat je daar niet bij kon lezen.
7.3
Van Ierland
5
Nederland
juni 03, 2019
Mooi hotel met zeer vriendelijke bediening
Prima hotel alleen het diner vonden wij niet lekker. Het kost 35,00 euro, naar dat is het zeker niet waard. Ontbijt is wel goed maar super druk.
8.0
Dillen
1
België
juni 02, 2019
Leuke locatie, goede service.
7.0
Koole
1
Nederland
mei 28, 2019
ligt in mooi wandelgebied, de trappen voor het hotel niet handig ! Weinig groente/aardappelen bij het diner!
5.3
Happaerts
1
België
mei 25, 2019
Arrangement: Twee nachten in comfortkamer, twee personen
Mooi, modern en ruim gebouw! Heldere kamer, met terras aan begane grond (eerste verdiep). Goed en overvloedig ontbijtbuffet. (Zacht- en hardgekookte eitjes) Drie-gangen menu liet de wensen over. Frieten waren oppervlakkig hard (herbakken?) Vriendelijke bediening.
8.2
Groeneveld
1
Nederland
mei 21, 2019
Fijne grote kamer met goed bedden. Prettig hotel, maar wat oudbollige aankleding.
Het zou fijn zijn als je de koffer niet meer de trappen vanaf de parkeerplaats af hoeft te dragen. Daar mag wel een voorziening voor zijn, temeer daar je per dag € 6,= betaald voor de auto. Het eten was ook prima. Wij hebben een prettig verblijf gehad. Lex Groeneveld
7.5
Boomsma
1
Nederland
mei 20, 2019
prima en vriiendelijk personeel, wat lastig gelegen voor oudere mensen en mensen die slecht ter been zijn, veel trappen buiten om bij de ingang te komen.
Werden om half twee wakker van de herrie van containers die weggehaald werden en rekken vol wasgoed. Onze kamer lag hier pal naast. Vroeg de man of dit normaal was midden in de nacht, maar reageerde nergens op. De manager ging gelijk het bedrijf bellen, want ze mogen tot uiterlijk half elf dit weghalen. Hotel vond het erg vervelend en loste het vriendelijk en goed op door alle consumpties die we dezen dagen hadden genuttigd niet in rekening te brengen. Komen hier zeker terug
8.5
Kootstra
1
Nederland
mei 10, 2019
8.0
Teeuwissen
Nederland
mei 04, 2019
We hebben erg genoten deze dagen .
Het enigste minpunt waren de vele honden , die we tegen kwamen in het hotel .
7.8
van Kervinck
1
Nederland
mei 04, 2019
8.0
Moerman
1
Nederland
mei 02, 2019
Mooie entourage, vriendelijk personeel, grote kamer en badkamer
Wat een leuk idee, zo'n Happy Hour met kleine hapjes. Sfeervolle lobby Heerlijke zwembad met fijne stoomcabine en sauna's
8.2
Van Bremen
Nederland
mei 02, 2019
Wij vonden het een zeer aangenaam verblijf in het Hotel
10.0
Mocken
1
Nederland
mei 02, 2019
Alles fijn, zo als altijd.
8.2
Van Kesteren
1
Nederland
april 26, 2019
Dicht bij het strand. Service aan de balie wad uitstekend en behulpzaam.
Toeristenbelasting € 2.80 pp.en geen € 2.50 zoals goedverblijf aangaf.
9.0
Geubbels
Nederland
april 25, 2019
Mooi goede kunst lekkere tapas!
Het enige minimale puntje ter verbetering is dat bij de soap dispenser in de badkamer een langer tuitje moet komen, probeer zelf maar eens de helft gaat er langs.
6.2
Pieterse
1
Nederland
april 25, 2019
Verblijf en ligging goed eten kan velemalen beter
Beste mensen , Ik heb savonds soep besteld doen het aan kwam was het lauw en heb gezegd dat ik inplaats van lauwe soep graag warm wou ,en dat heb ik gekregen .En de tweede avond een al cart menu had ik een hamburger menu besteld dat dat was eerst niet goed gebakken en trouwens ook lauw ,en dat voor zon groot hotel.keten dat mag gewoon niet
8.0
Versluijs
7
Nederland
april 19, 2019
Leuk hotel, gezellige sfeer, goede ligging, fijn zwembad, heerlijk ontbijt. Paar fijne dagen doorgebracht daar.
Jammer dat het restaurant geen ramen heeft. Door een grote bijeenkomst in het restaurant op de eerste avond werden de hotelgasten voor het diner naar een ander zaaltje "verbannen". In mijn kamer op de derde verdieping hoorde je voortdurend een geraas van de airco (?) of afzuiginstallatie op het dak. (?) Dit is wel erg storend. Bij vertrek dit gemeld aan de receptiebalie. De dame aan de balie heeft dit heel vriendelijk en goed behandeld. Zij toonde begrip en liet de parkeerkosten achterwege.
8.0
Ryckbosch
3
België
april 18, 2019
8.7
Korevaar Volders
1
Nederland
april 13, 2019
Mooie ligging en een prachtig hotel. Gastvriendelijk!
7.0
Kuijpers
1
Nederland
april 09, 2019
Mooi groot balkon op onze kamer met zicht op golfbaan. Echter vloerbedekking was niet al te schoon.
Gedateerd meubilair wat wij niet storend vonden. Jammer dat we vanuit het bed de tv niet konden zien
9.0
Kootstra
1
Nederland
april 06, 2019
8.7
Uitentuis
Nederland
april 03, 2019
Goede sfeer, mooie inrichting, van 17 - 18 uur heerlijke hapjes.
8.2
Langenhuijzen
1
Nederland
april 01, 2019
Lekker relaxed en luxe.
8.5
Verhoef Ketting
1
Nederland
maart 29, 2019
thuiskomen.
Prima ontvangst mooie ruime kamer met inloopdouche en groot balkon. welkomst drankje de witte huiswijn niet verkeerd daarbij worden tussen 17.00 en 18.00 uur gratis kleine hapjes geserveerd. Drie gangen diner smaakvol minpuntje de frites of salade moet als supplement bij betaald worden. De dames ben en het ontbijt zijn goudwaard op zondag echt heel druk en toch alles ruim voldoende aanwezig. Je zit vlak bij een prachtig wandel gebied en bij het strand een mooie plek Burg Haamstede. Wij komen zeker weer terug.
7.5
De Busser
1
België
maart 29, 2019
7.7
Evers
1
Nederland
maart 28, 2019
Rustgevend en van alle gemakkelijk voorzien , tip de kussens waren alle drie erg dik misschien wat variatie in brengen.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur