Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag

Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB, Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 170 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag.

Opbouw score Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag :

Algemene waardering

8.4
 

Ligging

8.1
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.0
 

Kamers

8.4
 

Kindvriendelijkheid

7.4
 
Resultaten 1 - 50 van 170
9.3
Buyse
1
België
januari 18, 2019
Leuk hotel voor een weekendje weg.
Super vriendelijk personeel!! Verzorgd ontbijt. Nette, mooi ingerichte kamers.
9.1
Vereerstraeten
België
januari 13, 2019
alles was naar wens ,fijne mensen
8.1
De spiegeleer
1
België
januari 03, 2019
zeer goede service
8.3
Beterams
1
Nederland
december 26, 2018
ontvangst was hartelijk. Verblijf hebben we geen op -en of aanmerkingen. Nette, gastvrije bediening.
8.8
Koreman
1
Nederland
december 26, 2018
Voor herhaling vatbaar
9.2
Van Keulen
Nederland
december 05, 2018
Zie onder
Wij vonden de kamer ondanks airco nog te warm bij het slapen. Verder een heerlijk verblijf!
9.3
Keus
2
Nederland
november 22, 2018
heel vriendelijk en gastvrij personeel, geweldig.
8.0
Maree
1
Nederland
november 07, 2018
9.2
Schmitz
6
Nederland
november 01, 2018
zonder meer een prachtig verblijf -heel erg vriendelijk personeel en verblijf incl diner betaalbaar
Misschien is het raadzaam om bij het diner een paar bakjes met frietjes of gebakken aardappeltjes toe te voegen ook al moeten deze apart afgerekend worden. Wij waren met een groepje van 11 personen en door alle elf was er toch wel behoefte om bij het lekkere diner iets extra's door frietjes en of gebakken aardappeltjes. Verder was alles zeer naar wens met name de obers in het restaurant waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Achter af hadden we ook spijt dat we geen frietjes of aardappeltjes bij gevraagd hadden.
7.8
Nicolai
1
Nederland
oktober 31, 2018
prima geen bijzonderheden - zeer vriendelijk personeel en hulpvaardig.
7.3
Brunsting
2
Nederland
oktober 31, 2018
Prima hotel. Goede ligging ivm openbaar vervoer
Ontbijt was uitstekend. Diner, met name het hoofdgerecht was erg sober. Te weinig!
8.7
Starke
2
Nederland
oktober 30, 2018
goed hotel voor de gelegenheid. aardig personeel.
7.4
Vroom
1
Nederland
oktober 24, 2018
Hotel is netjes en schoon.
Jammer was het 3 gangendiner dat viel tegen, vlees was niet te snijden ,kregen een nieuw stuk vlees dat was net leer. Worteltjes waren te donker gegrild. Personeel is erg vriendelijk maar met de klacht is verder niets gedaan. Zelfs het drankje moesten wel gewoon betalen.
7.3
Westerhof
1
Nederland
oktober 18, 2018
Personeel herkende ons bij binnenkomst doordat we al eerder gebruik hebben gemaakt van dit hotel.
Vriendelijk personeel, herkenning bij inchecken.
7.7
Dirksen
1
Nederland
oktober 17, 2018
mooi verzorgd hotel en ditokamers, correct vriendelijk personeel
7.4
Lerno
5
België
oktober 04, 2018
Goed verblijf, aangenaam hotel
Geen kaart met frisdranken in de bar. Ook het eten staat hier en daar. Eerder chaotische indruk. Wel goede kamers, goed ontbijt, zeer kindvriendelijk
7.5
Tukker
5
Nederland
september 28, 2018
Hondvriendelijk hotel, met een mooie kamer met lounge gedeelte
Wij hadden twee overnachtingen met een verrassingsmenu. De kamer was van een mooie grootte en ook heel keurig. Echter dat het raam niet open kon, vond ik persoonlijk niet fijn. Ook omdat de airco cq ventilatie goed hoorbaar is. Het verrassingsmenu was lekker. Echter de 'paarse' aardappels waren net beetgaar, ik houd daar niet van. En dit was ook al door meerdere restaurantbezoekers aangegeven. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en erg lekker. Hondvriendelijk hotel, en wat heel fijn is dat het hotel gelegen is aan een park, waar de hond goed uitgelaten kan worden.
8.5
Van Zeeland
7
Nederland
september 27, 2018
Aangenaam verblijf voor een long weekend in Zoetermeer en omgeving
Parkeren bij het hotel dient gratis te zijn.Op werden moeilijk een neutrale P- plek te vinden in de buurt. Jammer van de extra toeslag van € 30,- voor een alleenstaande waardoor voor het hotel eigenlijk minder werk hoeft te doen.
7.0
Jousma
1
Nederland
september 27, 2018
9.0
Van Driessche
2
België
september 24, 2018
Prima Hotel , parking aanwezig, direct aan het tramstation. In het hotel alles netjes en goed geregeld met zeer vriendelijke service.
8.5
Acda
1
België
september 21, 2018
Prachtige uitvalsbasis voor bezoeken aan Delft, Den Haag en Zoetermeer.
De menukaart is eerder beperkt in keuze. Bij een arrangement met incl. 3-gangen diner, is dit steeds een verrassingsmenu. Er werd vooraf wel gevraagd wat we persoonlijk niet graag lusten, maar, niettegenstaande het wel lekker was, was het toch niet zo ons ding. Wij stellen voor dit verrassingsmenu als keuze aan te bieden ipv. standaard. Bijkomende opmerking is dat het eten niet altijd echt warm opgediend wordt. Op de kamer, bediening, netheid en vriendelijkheid hebben we geen opmerkingen. dit was bes OK.
10.0
Jansen
2
Nederland
september 21, 2018
verdient een dikke 10 en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam en de kamers mooi en schoon
7.3
Van Dam
1
Nederland
september 19, 2018
over het algemeen goed.
het diner was voor ons niet goed danwel slecht
8.5
Tesselaar- van den Hoff
1
Nederland
september 11, 2018
geweldig goed
geen
9.0
Van Der Molen
1
Nederland
september 06, 2018
Prachtige ligging, je kunt per trein of fiets alle kante op
Zeker voor herhaling vatbaar en we maken reclame!
9.8
Roseboom
1
Nederland
september 05, 2018
Echt tevreden over ontvangst, verblijf en betrokken personeelsleden.
geen
8.7
Santema
1
Nederland
augustus 31, 2018
vriendelijk personeel
8.7
Leijssenaar
1
Nederland
augustus 29, 2018
Goed stadshotel vlakbij trein en tramstation
Na een plezierige ontvangst een goed verblijf gehad in een moderne kamer, vriendelijk personeel en in het resaurant is het goed toeven met een uitgebreid ontbijt en een lekker diner. De kamer werd na de 1 e nacht door een vriendelijk kamermeisje weer opgeruimd.
8.5
Tuin
2
Nederland
augustus 27, 2018
leuk en gezellig
mis een koelkastje voor eventuele medicatie
9.2
Torralba
1
Nederland
augustus 25, 2018
Zeer goed verblijf, alles prima verzorgd
8.7
Muskens
2
Nederland
augustus 21, 2018
Supervriendelijk personeel
Verrassend mooie omgeving om te fietsen. Kamers zijn niet groot maar wel mooi, schoon en modern
7.8
Gilde
1
Nederland
augustus 20, 2018
Mooi hotel,gezellige kamer.
Vriendelijk personeel, nette kamer, bed kon iets beter en misschien een klein koelkastje op de kamer zou wenselijk zijn.
9.5
Van den Hombergh
1
Nederland
augustus 18, 2018
Uitstekend hotel met prettig personeel. Wij waren er om te fietsen. Je zit zo in de mooie polders. De fiets staat vorstelijk in een conferentieruimte.
8.9
Scheeringa
2
Nederland
augustus 15, 2018
Super leuk en gezellig verblijf gehad
7.9
Schreuder-Peters
Nederland
augustus 14, 2018
kamer was schoon, gezellig, bedden heerlijk.
alleen er was volgens ons niet een raam die opengaat maar het kan aan ons liggen. we hebben het verder niet onderzocht, we hebben ook niet gevraagd.
7.3
Ernst
3
Nederland
augustus 12, 2018
Voor herhaling vatbaar
7.7
Jansen
2
Nederland
augustus 08, 2018
Goed hotel, alle medewerkers waren zeer klant vriendelijk .
9.0
Borghuis
1
Nederland
augustus 06, 2018
tijdens ons verblijf in uw hotel kunnen wij alleen maar lof uitspreken over alles. zelfs de fietsen konden riant overnachten!
9.0
Van Driessche
1
Nederland
augustus 05, 2018
Aangenaam hotel, vlakbij de snelweg maar toch rustig gelegen. Ideale uitvalsbasis door de ligging nabij station, tramhalte en snelweg! Zeer vriendelijk personeel! Kamers zeer netjes! Zeker een aanrader voor wie de buurt van Den Haag, Zoetermeer of Delf
8.0
Van Bommel
1
Nederland
augustus 03, 2018
8.7
Nieuwlaat
1
Nederland
augustus 03, 2018
Weekend den Haag,familiebezoek met een goede aanbieding in prima hotel.
Leuke ontvangst door behulpzame receptioniste.Een prima 4* hotel,goed eten,geweldig ontbijt,airco op kamer is ideaal met dit warme weer.Prima bedden en heel schoon.Uitstekende badkamer met stort en hand douche.Alleen jammer dat er een spleet tussen 2 bedden zit....misschien keuze inlassen.Of los zoals nu of mogelijkheid om spleet dmv splitter te dichten.Een goede lokatie,geen hinder van A12 en ander geluid. Vlakbij station Zoetermeer,ideaal om met dagkaart gebruik te maken van openbaar vervoer.Als er vaker dit soort aanbiedingen zijn,houd ik me aanbevolen!
8.6
Van der Velden
1
Nederland
augustus 01, 2018
We hebben het fijn gehad, vriendelijk personeel en uitstekend ontbijt.
8.1
Asraf
4
Nederland
augustus 01, 2018
8.8
Van De Velde
1
Nederland
augustus 01, 2018
een prettig verblijf met klant gericht personeel
Blijf zo doorgaan
8.7
Helder
1
Nederland
juli 30, 2018
Mooi gerenoveerde kamer. Vooral de badkamer.
9.0
Brookhuis
Nederland
juli 30, 2018
Van deze tijd. Klantvriendelijk.
Bij het inchecken werd ons gevraagd wanneer wij het diner, wat inclusief ons arrangement was opgenomen, wilden gebruiken. Wij besloten er nog diezelfde avond te nuttigen. Het was een surprisediner! Wij laten ons graag verrassen! En dat pakte heel goed uit! Wij zijn senioren en eten niet zulke grote porties, dus bij het voorgerecht heb ik de helft van de krulandijvie laten liggen. En de amandelen kon ik niet doorbijten. Als u de amandelen 5 tot 10 minuten in kokend water legt, dan kunt ze gemakkelijk pellen en als u ze dan even in een droge pan roostert, zijn ze gemakkelijk te kauwen en hebben meer smaak. Het voorgerecht zag er fris en mooi uit en was ook lekker. Het hoofdgerecht was mooi in plakken gesneden biefstuk. Heerlijk! 2 plakjes gebakken aardappel hadden er wel 5 mogen zijn. De geblancheerde bonen waren rauw en met draden, als u die schuin doorsnijdt dan worden ze net zo gaar als die andere groenten. Leuke compositie! Misschien iets meer saus erbij. Het dessert was mooi gedecoreerd en smaakte voortreffelijk! Zelfgemaakt deeg met lemmoncurd! Het onbijtbuffet was zeer uitgebreid en met heerlijk versgebakken bruin brood. Vooral met die tropische temperaturen zou een schaaltje met plakjes komkommer of andere rauwkost ook heerlijk zijn geweest. Ik hoop dat u mijn opmerkingen positief opvat, want ik heb er absoluut van genoten. Een belangrijk onderdeel was het buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel, van schoonmaakster tot en met receptie. Hartelijk bedankt; wij komen graag nog eens terug.
8.0
Tetaert
1
België
juli 28, 2018
Een ideale plaats om de uitstap naar Den Haag en Scheveningen te doen
7.0
Drost
3
Nederland
juli 26, 2018
8.8
Wijnand
1
Nederland
juli 26, 2018
Prettig verblijf, goede service, klantvriendelijkheid
7.0
Beks
1
Nederland
juni 27, 2018
Prima hotel
Ontbijt was perfect, maar 3- gangenmenu waardeloos. Voorgerecht smakeloos. Hoofdgerecht na 10 minuten te koud om nog lekker te zijn. Nagerecht goedkoop met slagroom uit de spuitbus die al uitgelopen was toen het op tafel kwam.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur