Gasthof Euverem

Euverem, 30, 6271 PK, Euverem, Limburg, Nederland

Beoordeling van Gasthof Euverem

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 19 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Gasthof Euverem.

Opbouw score Gasthof Euverem :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.4
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.4
 

Kamers

7.8
 
Resultaten 1 - 19 van 19
10.0
Lambaerts
1
België
juni 10, 2019
Fantastisch
Zoooo ontzettend vriendelijke mensen. Niets,is,teveel. Mooie eenvoudige kamers..bad was super. Ontbijt oke. Diner echt heeerlijk. Mooie omgeving..fietsen..wandelen..mogelijkheden zat.
8.0
Van de Voort
1
Nederland
maart 19, 2019
prima in orde, vriendelijke mensen
8.0
Drolinga
1
Nederland
oktober 29, 2018
Erg leuk hotel. Vriendelijke bediening.
9.3
Van Schooten
1
Nederland
augustus 09, 2018
erg leuk
leuk hotel en vriendelijke mensen en het eten is goed
7.5
Noten Vos
Nederland
augustus 02, 2018
Goed eten wel veel opstapjes in hotel
8.3
Lammertsma
1
Nederland
augustus 01, 2018
Fijn hotel, goed eten en fantastisch personeel.
7.3
Franqui
2
België
juli 16, 2018
Voor mij was het eten niet zo mijn ding oa.de saus en de soep
8.8
Van Zuijlen
1
Nederland
juli 02, 2018
Wij hebben erg genoten, locatie, het eten, service het was helemaal top.Ook hadden wij een balkon Het was heerlijk.
Een klein puntje was de douche, daar moest je tegen de muur aan gaan staan om nat te worden!
7.7
Kramer
1
Nederland
juni 21, 2018
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
7.5
Wigmannink
1
Nederland
november 10, 2017
Fijn verblijf voor een paar dagen. Je kunt er goed slapen en lekker eten. Het is zeer gedateerd
Wat hygiëne betreft: via horren kunnen ze iets doen aan de vliegen overlast. Want die waren er best veel. Ook tijdens het eten.
8.3
Verstappen
1
Nederland
oktober 23, 2017
Prima ,gezellig ,vriendelijk personeel
8.5
Nab
1
Nederland
oktober 21, 2017
We hebben daar hele fijne dagen gehad. Het was ook super weer. Heerlijk hotel en prachtige omgeving.
7.8
Tange
1
Nederland
september 06, 2017
mooie locatie als uitvalsbasis voor fiets-cq wandeltochten.
8.0
Van Luik
1
Nederland
augustus 23, 2017
Gezellige, eenvoudige en goed verzorgde locatie in een schitterende omgeving
Prettig, vriendelijk en beleefd personeel. Kamers wat aan de krappe kant maar wel schoon!!
8.0
Girwar
Nederland
juli 04, 2017
Fantastisch, erg vriendelijk en heel amicaal.
Heel erg genoten van de omgeving en het lekkere eten. Voor herhaling vatbaar.
7.5
Ordelman
1
Nederland
juni 01, 2017
leuk hotel met vriendelijk personeel/bediening
Kamer was prima, bedden goed. sanitair is schoon Het ontbijt vonden wij wat karig, brood niet zo vers. En het fruit, alleen appels lagen er ook al te lang. Prima voor de appelmoes of appeltaart-:)
9.0
Pruijsers
1
Nederland
mei 17, 2017
geweldig hotel centraal gelegen omgeven door mooie natuur.
Héél gastvrij hotel. We kregen elke dag een overheerlijk driegangenmenu voorgeschoteld. De moeite waard om een eind voor te rijden. Een aanrader.
9.5
Van Zwienen
1
Nederland
mei 17, 2017
heel goed en gezellig
veel succes
9.8
Wessels
1
Nederland
maart 09, 2017
Zeer goed en fijn vriendelijk personeel, en je kan je auto goed kwijt

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur