Fletcher Hotel Restaurant de Wipselberg-Veluwe

Wipselbergweg 30, 7361 TK, Beekbergen, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Fletcher Hotel Restaurant de Wipselberg-Veluwe

Totale hotel score:

7.8
Gebaseerd op 49 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Fletcher Hotel Restaurant de Wipselberg-Veluwe.

Opbouw score Fletcher Hotel Restaurant de Wipselberg-Veluwe :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

8.5
 

Service

8.1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

8.4
 

Kamers

6.9
 
Resultaten 1 - 49 van 49
7.5
Kemenade
1
Nederland
februari 21, 2019
mooi hotel maar de kamers zijn klein en oudbollig
8.3
Hoogenboom
1
Nederland
januari 17, 2019
prettig -helaas wat nat- weekend in de Wipselberg gehad.
Ik wist niet van de locatie= kamer buiten het 'eigenlijke' hotel, leuke verrassing. De kamer was koud toen we er kwamen -jammer- en met een douche en bad (luxe!) had een klein badschuimflesje oid. wel fijn geweest, evenals een douchemuts voor het haar. Verder heb ik eerdere ervaring in hotels met een waterkoker wat buitengewoon prettig is om zelf een kop thee te zetten, nu was er niets (ook geen koelkast met verfrissing) om te drinken -water gelukkig wel- en als je terug komt van een dag natte kou is iets warms gewoon prettig. Het eten was uitstekend, dank u wel voor de mogelijkheid van een verblijf in uw hotel. Alie Hoogenboom
7.2
Spoelstra
1
Nederland
januari 04, 2017
Mooi gelegen rustig park. lekker gedineerd.
vlekken in de vloerbedekiking door lekkende kachel, gaf een onverzorgde indruk. misten een koelkastje en waterkoker
9.0
Gommers
1
Nederland
december 19, 2016
leuke dagen gehad
Het was wel gek als je twee dagen het zelfde toetje neemt bij het 3 gangen menu dat er erg veel verschil in bereiding/ serveren plaats vind wat het toetje minder lekker maakte de bediening zei al dat het een leerling was maar eindelijk zou dit verschil er niet mogen. Verder erg jammer dat er 5 euro per dag wordt gevragen voor een waterkoker. De kamers waren erg prettig gelegen rond om het landhuis. Zeker voor herhaling vatbaar.
7.3
Van Cleef
1
Nederland
december 04, 2016
Kamers ietwat gedateerd. Ondanks dit hebben wij een goed verblijf gehad. Niet geschikt voor mensen die zeer slecht ter been zijn.
Restaurant vonden wij toch iets te duur. Personeel super vriendelijk. Kamers mogen beter gepoetst worden. Zeker gezien de datering een must.
7.8
Haas de
1
Nederland
december 01, 2016
Heerlijk weekendje weg
Prijs kwaliteit van het restaurant was prima, bediening was erg attent! Eerste nacht wel wakker gemaakt door een luidruchtige dame die rond twaalf uur aan onze deur stond te rommelen, en daarna lekker luidruchtig ging badderen enz Maar voor de rest een prima hotel
6.8
Quak
1
Nederland
december 01, 2016
kamers oud, restaurant goed
8.0
Van der Aa
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
Leuk hotel in een prachtige omgeving , met veel mogelijkheden voor fiets/wandeltochten en uitstapjes in de omgeving.
9.0
Snoek
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
geweldig park in mooie natuur en leuke plaatsen in de nabijheid
Geen negatieve punten te noemen. Komen zeker een keer terug.
8.2
Lelieveld
Met partner
Nederland
oktober 22, 2016
prima hotel goed restaurant mooie ligging.
muffe lucht in badkamer jammer geen aparte douche en moeilijke trap voor ons naar boven was ons niet vermeld bij( boeking) naar aanleiding van ons lichaam probleem, gelukkig goed op gelost.
7.7
SCHIJF
Nederland
oktober 11, 2016
prettig hotel, alleen geen stalling voor fietsen
8.3
Cox
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
zeer vriendelijk personeel; goede kwaliteit eten
nvt
5.5
Nijland
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
Het was super!
We hebben erg genoten van ons verblijf in hotel wipselberg! en zeer gastvrij personeel!
8.0
Van den Cruijsem
Alleenreizend
Nederland
september 30, 2016
Voor een ex camperaar een prima overgang. Veel vrijheid ,ongecompliceerd
Het mooie weer was een meevaller, anders somber in de kamer.
8.3
Verbakel
Met partner
Nederland
september 23, 2016
Wij hebben het naar onze zin gehad mede door het prachtige fietsweer.
7.7
Schippers
Met partner
Nederland
september 18, 2016
Prima hotel (prijs/kwaliteit-verhouding) met vriendelijke medewerkers op een mooie plek.
De kamers liggen mooi verdeeld over het terrein. Het zou het hotel wel ten goede komen als de kamers gerenoveerd zouden worden, want die zijn wel gedateerd. Zwembad e.d. hebben wij niet gezien, dus kunnen we niet beoordelen. Echter, gezien de mooie aanbiedingen en daarmee een goede prijs/kwaliteit-verhouding, krijgt dit hotel van ons toch een prima beoordeling. Bedankt voor het heerlijke verblijf!
9.0
Overdulve-Veldman
Met partner
Nederland
september 16, 2016
Prima verblijf, mooie omgeving. goed startpunt om van alles te ondernemen.
Jammer dat op de site niet duidelijk is dat de kamers buiten het hoofdverblijf liggen. Voor ontbijt, diner of ander hapje, drankje, moet je de deur uit, hiervoor moet je in het landhuis zijn. Bij mooi weer natuurlijk geen probleem maar bij regen en wind moet je echt wel een eindje door de buitenlucht. Het is jammer dat dit niet duidelijk op de site van het hotel naar voren komt. Het zijn aaneengeschakelde kamers in de vorm van vakantiehuisjes die verspreid liggen op het park/terrein.
9.0
Veltman
Nederland
september 15, 2016
9.7
Dekker
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Schitterende omgeving en een rustig verblijf
Eten was prima, kortom het was een paar dagen genieten, lekker gefietst en het was mooi weer!
6.7
Janssen
Vrienden
België
augustus 15, 2016
eten en service goed heel vriendelijk personeel.kamers oud verouderd geen 4sterren meer waart
kamers dringend aan verniewing toe.
4.6
Butler
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Onderkomen zwaar onder de maat.Hotel is geen vier sterren waard.
Het onderkomen was gedateerd en de vloerbedekking zeer vuil en versleten.De woning had zo te zien in geen maanden een stofzuiger gezien.De huisjes hadden ook waardeloos toiletpapier. De Wipselberg als verblijf is naar mijn mening geen aanrader,alhoewel het eten wel goed was.We zijn dan ook op donderdag i.p.v. op vrijdag al naar huis gegaan.
9.3
Dedecker
Met partner
België
juli 17, 2016
Bijzonder goed meegevallen! Sommige kamers hebben wel face-lift (vloer) nodig, maar voor de rest helemaal OK!!!
7.7
Beyens
België
juni 30, 2016
6.8
Coulier
Met partner
België
juni 30, 2016
Rustige ligging, wel ver van het dorpscentrum van Beekbergen.
Onze kamer was tamelijk duister door de ligging van de woning onder de bomen. De bediening in het restaurant was super. Een overdekte fietsenberging was er niet. Dit is wel een minpunt.
8.2
Van der Weerd
Met partner
Nederland
maart 14, 2016
Genoten van het heerlijke eten en de prachtige locatie en omgeving
8.3
Warmerdam
Vrienden
Nederland
oktober 05, 2015
Prima hotel, lekker eten en vriendelijk personeel
8.5
Bijlsma
Met partner
Nederland
september 10, 2015
We waren verrast door de prachtige ligging en we hebben genoten van de omgeving
8.2
Van der Werk
Met partner
Nederland
augustus 31, 2015
De ligging van het hotel is uitstekend evenals het eten, maar de appartementen zijn aan een opknapbeurt toe.
8.3
Kretzers
Nederland
augustus 21, 2015
De hotelkamers zijn ondergebracht in een huisje op het terrein. Mijn kamer op de bovenverdieping was bereilkbaar via een steile wenteltrap, niet handig voor mensen die minder goed ter been zijn. Kamer en badkamer waren netjes, maar gedateerd.
7.3
Boogert
Nederland
augustus 21, 2015
ligt in prachtige omgeving. zijn geen kamers naar aparte huisjes zodat je bij slecht weer door de regen naar het restaurant moet.
Jammer we bestelden wafel met warm zomerfruit, dit bleek echter ijskoud te zijn.
8.3
Wildeman
Vrienden
Nederland
augustus 18, 2015
prima
ontbijt goed service goed omgeving goed bedden goed achterstallig onderhoud vieze vloerbedekking
8.3
Van osch
Vrienden
Nederland
augustus 10, 2015
prachtig gelegen hotel met vriendelijke medewerkers en een heerlijk ontbijt
6.8
Van Kints
Met partner
Nederland
augustus 04, 2015
Mooie ligging eten prima bediening vriendelijk maar schoonmaak laat te wensen over.
Radio deed het niet in de lamp zat geen bolletje. De entree was smerig zo ook het terras. Oppervlakkig schoon maar van ramen en deuren schoonmaken hebben ze nog nooit gehoord
7.7
Nederveen
Met partner
Nederland
juli 23, 2015
het was een heerlijk verblijf met vriendelijk personeel
in het kastje naast de koelkast zaten spinnewebben toen wij kwamen en toen we weggingen nog steeds
9.7
Van Eyken
Gezin met oudere kinderen
België
juli 21, 2015
aangenaam verblijf met zeer lekker eten
Het verbaast ons dat er een merkbaar verschil is tussen de kamers boven en beneden. Beneden wel koelbox, koffie en terras. Koelbox en terras zouden welkom geweest zijn boven. Ook wat weinig verlichting. Voor ons was het geen probleem wij hadden de boven- en benedenverdieping ter beschikking.
7.8
Hoffman
Nederland
juni 29, 2015
Een hele rustgevende sfeer, daar kom je heerlijk tot rust!
Geen
6.3
Hoekman
Vrienden
Nederland
mei 01, 2015
Kamers gedateerd, en het eten moest ieder extraatje bij betaalt worden tot de aardappels toe.
De kamerbekleding was vies en badkamer zeker geen 4 sterren niveau!! Maar er zou wat aan gedaan worden aldus bij de receptie.
7.3
De boer
Met partner
Nederland
februari 23, 2015
Bijzonder verblijf, maar toch ook gedateerd
De 1e avond het 'heerlijk'diner gegeten wat bij het arrangement zat, maar we moesten een handtekening zetten van de ober met een nog niet afgetrokken bedrag, dat vonden wij vreemd,maar de ober verzekerde ons dat hij de 55,- euro eraf zal halen aan het einde van de avond.We hebben toen maar ons handtekening gezet. Bij het afrekenen was de bon er niet bij van de 1e avond en wel de bon van de tweede avond en dat klopte. Ook het drinken van de eerste avond was verrekend op de eindrekening. Maar er kwam nog een bedrag van 21,- euro bij die wij nooit gebruikt hebben ,waar ook geen bon van is en ook niet op de eindrekening staat Een vreemde gang van zaken??????? We hebben het eerst maar betaald,want het was druk, maar wel hier weer over terug gebeld met Patricia Bouwmeester en die vond het ook vreemd en zou het bedrag weer aan ons over maken. Een paar keer gebeld,ik moest geduldig afwachten. Tot op heden het wordt alweer een maand later nog niets ontvangen. Nu geef ik dit toch maar aan u door, ben nu niet meer zo enthousiast om 'uit' te gaan
7.0
Hillebrand
Met partner
Nederland
februari 03, 2015
1 overnachting, slechts een paar uur in hotel geweest
Zeer gedateerde kamer, laatste renovatie/onderhoud zal wel heel lang geleden zijn. plafond afgebladderd, sombere en oubollige inrichting, badkamer daarentegen keurig.
7.7
Donkers-Heijblom
Met partner
Nederland
januari 05, 2015
Ruime kamers. Hondvriendelijk. Mooie ligging. Goed ontbijt.
Het op-af stapje werd wel eens vergeten in de kamer. Kleur tapijt en opstapje is hetzelfde. Ik miste een extra deken. Ontbijt was erg goed! Hondvriendelijk
8.2
Ekker
Met partner
Nederland
november 17, 2014
heerlijke omgeving, mooi landhuis
8.2
Duwel
Met partner
Nederland
oktober 31, 2014
prachtige locatie. prima verzorgd
We hebben genoten van het mooi gelegen hotel en de bossen in de omgeving. Prima verzorging. Een voortreffelijk diner. Ook het lunchbuffet was rijkelijk voorzien. De stoeltjes in het appartement mogen comfortabeler. Koffie en thee mogelijkheid op de kamer een goede uitbreiding van de service!
8.2
Hek
Met partner
Nederland
augustus 07, 2014
Was goed
Het geheel wat gedateerd. In het restaurant (en dat is jammer)zijn de armaturen van de noodverlichting heel vies.
8.5
Ooms
Met partner
Nederland
juli 30, 2014
Zakelijk maar toch vriendelijk-en gastvrij.
10.0
Dros
Met partner
Nederland
juli 16, 2014
Goede hotelkamers ondergebracht in huisjes in een prachtig bosrijk park!
Primaprijs/kwaliteitverhouding. Personeel bijzonder attent en vriendelijk. Wij komen zeker een keer terug.
7.6
De Rijke
Met partner
Nederland
juni 30, 2014
De ligging van de huisjes is bijzonder frraai (ligging)
Om bij het restaurant te komen moet men een heel hoge trap op, dus gasten met een scootmobiel en of rollator kunnen daar niet komen,
7.8
Smit
Nederland
juni 18, 2014
prima verblijf erg genoten
7.8
Van Coesant
Vrienden
Nederland
juni 10, 2014
Het was goed behalve "s avonds op het terras maqg de ober wel iets vlotter zijn duurde erg lang voor dat hij kwam en dat een paar keer over verder was het goed
Douches mogen wel wat schoner vooral tussen de schuif deuren, verder was kamer prima mooie ligging
8.2
Venhorst
Met partner
Nederland
mei 05, 2014
Vriendelijk, schoon,
Heerlijk weekend.....

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur