Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen

Valtherweg 36, 7875 TB, Exloo, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 20 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen.

Opbouw score Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

9.0
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

7.5
 

Kamers

8.3
 
Resultaten 1 - 20 van 20
7.8
Koldenhof
Gezin met oudere kinderen
Nederland
augustus 18, 2016
prima uitvalsbasis voor Wildlands/fietsen. Ontbijt wat sumier.
kamer rook naar sigarettenrook en het extra bed laat weinig aan comfort over(erg hard) koffie/thee faciliteiten werden wel toegezegd maar ontbrak.
9.8
Lagerman
Vrienden
Nederland
juni 13, 2016
Heerlijk relaxt in prachtige omgeving met aardig personeel, wat wil men nog meer.
8.5
Brijder
Met partner
Nederland
mei 30, 2016
Zeer prettig verblijf.Het diner was een minpuntje en het welkomstdrankje ontbrak
8.2
Van Hoogdalem
Met partner
Nederland
mei 17, 2016
Het is een prachtig hotel met een mooie ligging en goede service
7.8
Boekee
Met partner
Nederland
maart 29, 2016
een mooi hotel en ruime kamers en ook een mooi welnes
alleen de tv op de kamer mag wel wat groter en in de avond was de bar bezet daar kon je geen gebruik van maken maar de rest een zeer mooi hotel
8.3
Smokers
Met partner
Nederland
februari 27, 2016
wij vonden het hel fijn
ik miste het ontvangst drankje???? toen ik vertelde s'nacht de t.v. afging werd er wel heel nuchter gereageerd ik moest de knop maar uit zetten dit gebeurde alle 3 de nachten. bij het afscheid werd door een ander wel serieus op in gegaan
7.8
Post
Gezin met oudere kinderen
Nederland
oktober 24, 2015
8.3
Geurts
Met partner
Nederland
september 21, 2015
Prima
Bij het arrangement hadden we als voorgerecht alleen standaard een vissoep(bisque). Voor een andere keuze moest worden bijbetaald. Dat is voor de niet vis liefhebber niet fijn. Of de vissoep of geen vooraf of wel vooraf met bijbetaling. Had ook een optie voor de niet vis liefhebber moeten zijn. Verder prima accommodatie, ligging en service. Aanrader
10.0
Fiers-Dohmen
Vrienden
Nederland
augustus 17, 2015
Super hotel. Wij waren er helaas maar 2 nachten. Volgende keer langer.
Alles was naar wens. Kon niet beter.
7.8
Van Leeuwen
Met partner
Nederland
augustus 08, 2015
Heel fijn geweest.
We hadden gevraagd of het koelkastje gemaakt kon worden. Is helaas niet gebeurd.
7.0
De Jong
Nederland
augustus 04, 2015
goed verblijf ook een goed zwembad
het eten vonden wij niet lekker veel show met weinig inhoud.
8.0
Janssen
Vrienden
Nederland
augustus 03, 2015
het was een mooi hotel met vriendelijk personeel
weinig electrische fietsen te huur
8.7
Goedhart
Met partner
Nederland
juli 25, 2015
prima hotel, zeker om nog een keer te bezoeken.
10.0
Van der Roest
Vrienden
Nederland
juli 10, 2015
8.0
Bobeldijk
Met partner
Nederland
juli 10, 2015
Ontspannen en rustgevend!
Het diner verdient nog wat meer aandacht (kwaliteit).
7.0
Van Steeg
Met partner
Nederland
juli 01, 2015
(Electrische) fiets alleen beina niet in de kelder te krijgen, verder goed
8.5
Borst
Met partner
Nederland
juni 12, 2015
keurig hotel, nette kamer en sanitair, goed eten en prettig personeel.
De airco op de kamer werkte wel bij aankomst maar is er `s nachts mee gestopt. We hebben dit de volgende morgen gemeld. Het euvel kon niet gelijk verholpen worden, er werd ons wel een ander kamer aangeboden. We hadden nog één nacht te gaan dus hiervan geen gebruik gemaakt. We vonden het netjes dat zij ons gelegenheid voor een ander kamer hebben aangeboden. Alleen maar lof.
8.0
Blitterswijk
Met partner
Nederland
juni 08, 2015
Sfeervol hotel in mooie, rustige omgeving
Twee opmerkingen: 1 => bij de boeking zat al: • 1x luxe 3-gangen diner op dag van aankomst. Verder zijn we ingegaan op het telefonisch aanbod om ook voor de 2e dag een 3-gangen diner te reserveren. De zeer beperkte keuze-mogelijkheid die daarbij bleek viel ons wel wat tegen en we hebben ons voorgenomen in het vervolg in dat opzicht niet teveel meer vast te leggen 2 => In het arrangement zou ook gelden: • Flesje wijn bij vertrek. Die hebben wij echter niet gekregen. Maar dat kan nog in orde worden gemaakt: we laten ons verrassen.
6.5
Groenendijk
Met partner
Nederland
mei 08, 2015
Onpersoonlijke benadering. Eten weinig keus. We zijn beter gewend in diverse andere hotels geboekt bij Goed Verblijf
7.5
Groenendijk
Met partner
Nederland
april 23, 2015
Prima hotel
Ontbijt matig

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur