Fletcher Hotel Restaurant Beekbergen-Apeldoorn

Schalterdalweg 18, 7361 TK, Beekbergen, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Fletcher Hotel Restaurant Beekbergen-Apeldoorn

Totale hotel score:

7.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Fletcher Hotel Restaurant Beekbergen-Apeldoorn.

Opbouw score Fletcher Hotel Restaurant Beekbergen-Apeldoorn :

Algemene waardering

7.3
 

Ligging

8.2
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.7
 

Eten

7.9
 

Kamers

7.2
 
Resultaten 1 - 38 van 38
4.2
Jansen
1
Nederland
juni 14, 2019
Niet schoon en sterk aan renovatie tot
Versleten vloerbedekking Vieze stoel in het restaurant Slechte schoonmaak kamer kleding van vorige bezoeker hingen nog in de kast Verlichting badkamer defect. Schakelaar nachtlicht je gevaarlijk kapot Vooraf betalen en telkens alles direct afrekenen. Kortom niet voor herhaling vatbaar Volgens mij gaan ze al alleen trots op het aantal hotels maar niet op de kwaliteit en services
6.8
Bos
1
Nederland
juni 14, 2019
Gedateerd, vloer bedekking kapot, badkamer haar in douche bruine vlekjes toilet
We zijn vaker in fletcher hotel geweest die netjes was en waarbij je genoeg keuze had bij 3 gangen menu zonder bij tebetalen. Er word met gratis 3 gangen menu geadviseerd. Maar bij bijna alles een meer prijs.,zodat we alsnog zo'n 40 euro moesten bij betalen. Personeel (zal wel op gedragen zijn maar toch) drong er teveel op aan om de duurdere producten tegaan, zelfs toen we albesteld hadden werden we toch weer gevraagd of we de duurdere niet wilden want die is toch zo heerlijk. P. 's. Maar buiten alles toch heerlijk weekend gehad
8.2
Karreman
1
Nederland
juni 12, 2019
wat verouderd, maar rustig gelegen hotel. Goed eten en lekker geslapen
7.8
Jobse
1
Nederland
oktober 30, 2018
een prima plek om even tot jezelf te komen en te onthaasten
de gehorigheid in de kamers is wel behoorlijk (als iemand in een naburige kamer hard praat of de tv staat hard aan)
9.0
Kodde
Nederland
oktober 02, 2018
het was een goed verblijf
het was een goed verblijf
7.7
De Vaan
1
Nederland
september 27, 2018
Het verblijf was goed op de laatste avond en nacht na wel mooie fietsomgeving
De laatste avond hebben we van ongeveer 19.00 tot 01.00 uur rennende jongere over de gang gehad ik ben om 01.00uur naar de balie gegaan om mijn beklag te doen de nachtportier wist er geen goede raad mee er waren meer klachten dit is wel een smet op het verblijf fam. de Vaan kindervriendelijk is N.V.T
8.2
Odink
1
Nederland
september 20, 2018
Prima hotel met vriendelijk personeel.Goed eten!
7.3
Waterreus
1
Nederland
augustus 23, 2018
Personeel doet zijn best maar het hotel heeft onderhoud nodig en moet gemoderniseerd worden.
10.0
Van der Burgh
1
Nederland
augustus 22, 2018
Het hotel is enig zins gedateerd. Alles is wel aanwezig. mooi zwembad . Kamers schoon en goede badkamer.
TAV Maak de bodems van de douches slip vrij.,door iets op de bodem anti slip stickers te plakken. Kost niet veel en het voorkomt ongelukken.
6.7
Nieboer
Nederland
augustus 22, 2018
8.0
Van Pol
2
Nederland
juli 28, 2018
vriendelijk personeel
goed ontbijt
7.3
Kemp
1
Nederland
juli 24, 2018
Prima voor 2 nachten
Het schreeuwd om onderhoud en vernieuwing van bijv vloerbedekking. Bij het inchecken kon t wel wat vriendelijker
8.3
Van Haasteren
1
Nederland
maart 31, 2017
Mooie plek voor het maken van wandelingen en fietstochtjes
Lekker gegeten, vriendelijk personeel. @We komen hier zeker een keer terug.
8.5
De Vries
1
Nederland
maart 10, 2017
Heerlijk weekend gehad
8.5
Verhoeven
1
Nederland
maart 03, 2017
Leuk hotel goede service goed personeel
6.8
Glorieux
1
België
januari 03, 2017
Goede prijs/kwaliteit
8.8
Van der meer
Met partner
Nederland
oktober 25, 2016
voor deze aanbieding was het uitstekend
8.3
Van den Berg
Met partner
Nederland
oktober 17, 2016
Goed gezellig en gastvrij
6.8
Zadeits
Nederland
oktober 11, 2016
Het hotel oogt oud. Geen koelkastje op de kamer. Laatste nacht giga lawaai door een feestje.
Op onze klacht over het lawaai werd eigenlijk niet gereageerd.
7.8
Van der Wel
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
we hebben het goed gehad.
We hebben wel een paar opmerkingen. Allereerst de kamer was prima , wel zouden ze eens naar de douche randen moeten kijken. Mijn man is gehandicapt wij moesten door de keuken naar het restaurant. Wat ons opviel dat de keuken niet zo netjes was. Alleen de vloer al , veel rommel op de grond , en zag er niet netjes uit. De lift deed het soms ook niet. Het ontbijt was voortreffelijk. alleen de aanbieding van het weekmenu saté met frites en salade vonden ontzettend prijzig. Eén blaadje sla. de saté was wel lekker maar voor 19 e. de salade was nergens op het bord te vinden. jammer. We hebben het overigens wel goed gehad.
6.2
Van Leeuwen
Met partner
Nederland
oktober 01, 2016
Service is goed maar schoonmaken is 'n vak
Kamer was niet schoon ,spinnenrag,en er lag 'n leeg colaflesje en tijdschrift onder het nachtkastje.Het restaurant is ook niet fris,bestek leg je niet op tafel zonder kleed.
8.5
Storm
Met partner
Nederland
september 26, 2016
Is een prima hotel om een aantal dagen te verblijven.
Een mooie omgeving met veel bezienswaardigheden en veel mogelijkheden voor tochten per fiets of met de auto.
7.8
Snellens
Met partner
Nederland
september 21, 2016
Prettig hotel, prima restaurant
6.2
Steenbakkers
Met partner
Nederland
september 19, 2016
Was goed, de consumptie`s zijn erg duur.
8.2
Peters
Met partner
Nederland
september 18, 2016
Mooi hotel met vriendelijke service bij ontbijt en diner
Min punten: 1) In overdekte fietsenstalling is geen licht. tip hang er een led-straler in met bewegings--melder kosten € 14,95 bovendien is het dak te laag voor lange mensen!! (heb me flink het hoofd gestoten in het donker!) 2) De Lift: Er branden slechts 2 controle-lampjes ( van de drukknoppen en de aanduiding welke etage men is) bovendien doet de ventilator het niet, deze zit vast wat ook nog brandgevaarlijk is!!! 3) Op kamer 360 zijn 2 schakelaars van de schemerlampen defect.
8.0
Bloemendaal
Nederland
september 16, 2016
7.0
Van der Kooij
Alleenreizend
Nederland
juni 20, 2016
ontbijt prima, ramen + ventilatie s'nachts dicht i.v.m. A 50
Ik had mij aangemeld als één persoon, kreeg een 2-persoonskamer tot mijn beschikking, met een te betalen toeslag van 20 euro per nacht, terwijl het hotel ook beschikt over één persoonskamers, een beetje vreemd.
8.0
Jansen
Met partner
Nederland
juni 03, 2016
prima *** hotel op mooie plek op de veluwe met enkel wat overlast van geluid door de A50
8.8
Stijger
Met partner
Nederland
december 21, 2015
Vriendelijk personeel, fijne omgeving, kan goed tot rust komen.
7.2
Reusink
Met partner
Nederland
november 23, 2015
Wel wat oud van binnen , en een enorme stank bij de lift , verder prima hotel
7.5
Ubbels
Met partner
Nederland
oktober 24, 2015
het is goed verblijven daar
8.2
Ceuppens
België
augustus 18, 2015
Mooi hotel, goed gelegen, rustig, vriendelijk personeel.
Zeer goed bed, langs kant van snelweg weinig last van lawaai. Ontbijt zeer goed, tijdig aangevuld. Kwaliteit diner iets minder.
7.0
Tiemersma
Met partner
Nederland
augustus 02, 2015
verder rustig verblijf
komen al verschillende jaren in dit hotel toen nog tulip in moet wel wat meer op geknapt worden.
8.0
Atsma
Met partner
Nederland
juni 22, 2015
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
8.7
Meems
Nederland
juni 22, 2015
7.2
Bruining
Met partner
Nederland
juni 19, 2015
Een prachtige lokatie voor een kort of lang verblijf
8.0
Lepage
Vrienden
België
juli 22, 2014
aangenaam verblijf en super vriendelijk personeel
misschien in de toekomst airco voorzien op de kamers en vasttapijt weghalen
7.8
Van der Mierden
Nederland
juli 05, 2014
Wij hebben het goed naar onze zin gehad
De ligging van het Hotel was perfect. Wij hebben 3 mooie routes gefietst vanuit het Hotel, geweldige mooie omgeving.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur