, ,

Beoordeling van

Totale hotel score:

N/A
Gebaseerd op 23 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij .

Opbouw score :

Algemene waardering

6.9
 

Ligging

6.2
 

Service

7.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.0
 

Eten

6.4
 

Kamers

7.0
 
Resultaten 1 - 23 van 23
8.0
Konings
België
juli 25, 2019
goede kwaliteit prijs verhouding
8.2
Samshuijzen
1
Nederland
juni 05, 2019
Bij aankomst leek het een tennispark te zijn, echter bij de entree bleek het toch hotel mogelijkheden te bieden. De ontvangst was prima. De kamer is ruim en netjes met een zitje voor de deur.Het ontbijtbuffet was ruim voldoende en de diners weerde aan taf
5.0
Rijnboutt
1
Nederland
februari 15, 2019
Matig hotel. niet voor herhaling vatbaar
In de koudere periode van het jaar zijn de beloofde voorzieningen niet of nauwelijks te gebruiken.
8.8
Kramer
2
Nederland
november 05, 2018
prijs en kwaliteits verhouding zeer goed
gezellig, klein en zeer vriendelijk.
8.2
Bosland
Nederland
juli 26, 2018
Heerlijk koel hotel in de (buiten) hitte. Heerlijke bedden. Goed ontbijt.
7.8
Stokkentreeff
2
Nederland
februari 15, 2018
Vriendelijk personeel, schone grote gedateerde kamers, open haard
Het restaurantgedeelte (vroegere kantine van de sporthal) was heel koud, dat kon de open haard niet goedmaken. De 9 hotelkamers zijn wel aangenaam, boxspring, flatscreen TV. Heel goed ontbijt, heel eenvoudig 3-gangen menu. Goeie bowlingbaan (wel op tijd aanmelden ivm verwarming), indoor voetbal, tennisbanen.
6.7
Borst
5
Nederland
december 01, 2017
Goede prijs kwaliteitsverhouding.
Kindvriendelijkheid was voor ons niet van toepassing
7.5
Van der Kolk
1
Nederland
november 09, 2017
Het was een prima hotel om te verblijven. We hebben geen gebruik gemaakt van de sportactiviteiten. Daarvoor was het weer tegoed.
9.2
Kamps
2
Nederland
oktober 19, 2017
netjes, rustig, ontbijt en diner prima verzorgt ,
we hebben leuke dagen gehad, omgeving wat minder, weinig te doen het ontbijt ,uitgebreid , en niks te klagen, genoeg keuze, en diner was prima ! ongedwongen sfeer, kamer was goed, de bedden ook , alleen de gordijnen was armoedig . badkamer netjes,
8.0
Bosland
Nederland
oktober 09, 2017
Zeer tevreden te Vreden
Verblijf in een sportaccomodatie met heerlijke bedden, grote kamers en goed eten. Aanrader!
3.2
Van der Wiel
1
Nederland
september 28, 2017
Smerig
Viese kamer de stofwolken dwarrelden rond de vloeren hebben lamgetijd geen water gezien onder de bedden ook echt smerig De badkamer niet schoon schimmel op de plafond en in de voegen Nee dit hotel kan wel een goede schoonmaak beurt gebruiken Voor een weekend voor dit hotel te duur Smorgens bij ontbijt tafel voor 2 personen maar 1 kop en schotel 1 bestek wel 2 borden Spul op werd niet aangevuld tot 10 uur kon je ontbijten wij waren er om 9.15 nou dan mag je toch verwachten dat er koffie enz is Nee viel echt erg tegen
4.5
De Jong
1
Nederland
september 21, 2017
Matig tot slecht, zeer slechte bedden.
De bedden waren zeer slecht, volledig doorgezakt en kunnen direct door naar de vuilstort. Het eten was redelijk maar erg basic. Ontbijt was goed. Personeel was vriendelijk. Duidelijk een bedrijf dat sportfaciliteiten uitbaat en het hotelgedeelte er naast doet. Wat ons betreft mag dit hotel uit uw assortiment.
7.5
Berrens
6
Nederland
september 14, 2017
Aangenaam vertoefd in sportieve ambiance.
Hotel met schone, ruime kamers en goed eten. Leuk arrangement met diverse sportieve activiteiten (en uitbreidingsmogelijkheden). Alleen de informatievoorziening en uitvoering moeten beter. Zwembad bleek tijdelijk gesloten, alle faciliteiten zijn van 11:00 tot 15:00 u gesloten, squash rackets zou je zelf moeten meebrengen etc. Men loste het netjes voor ons op.
6.2
Wijnveen
1
Nederland
september 09, 2017
Zie opmerkingen
Ligging in desolate omgeving Eten: ontbijt was prima, werd ook goed aangevuld. Diners niet geweldig. Eerste avond cafetariamaaltijd, tweede avond heel slecht, heel klein stukje ondefinieerbaar vlees in een laag waterig vocht met 2 stronkjes broccoli en en paar krieltjes. Derde avond redelijk, zalmmoot met spinazie. Tevens te weinig voor een goede eter. Misschien komt dat ook dat het eten in Bad Bentheim wordt klaargemaakt. Voor de door ons betaalde prijs kan je ook niet op de eerste rij zitten. Toch? Kamers ruim maar wel wat stoffig, met maar 1 makkelijke stoel. Koffie met gebak? Heel dun plakje cake ongeveer 4 x 4 cm. Geeft niet, maar noem het geen gebak. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam Ondanks dit alles hebben we heerlijk gefietst in de omgeving.
7.5
Smeding-Veenstra
1
Nederland
september 05, 2017
goed verblijf het eten iets minder.
4.8
Bleeker
Nederland
augustus 24, 2017
Het eten was niet voldoende en niet gezellig om even te zitten
7.3
Keen
Nederland
augustus 14, 2017
Goede locatie Zeer vriendelijke medewerkers!!
8.0
Nijboer
2
Nederland
augustus 11, 2017
Kleinschalig goed hotel voor een mooi arrangementsprijs
De smaak van het eten was uitstekend, maar het mocht wel iets meer zijn.
6.3
Heerschop
1
Nederland
augustus 08, 2017
Vriendelijke gastvrouw en vriendelijk ontvangst. Prima kamer met leuk zitje buiten, s avonds in de zon. Avondeten kon echt niet: aardappelpuree uit een pakje dat naar warm water smaakt en saroma toetje oid. ? Dat moet beter kunnen.
5.7
Albers
1
Nederland
augustus 03, 2017
Vriendelijk personeel. (welkomstdrankje hebben wij niet gekregen - waren het zelf ook vergeten)
Het apparement dat ons was toegezegd hebben wij niet gekregen. Wel een immens grote, maar zeer naargeestige kamer (leek oude kantoor/vergaderruimte met tl-balken en grote spots aan het plafond), met uitzicht op het groene zeil van de tennisbaan. Verloren in de ruimte stonden 2 oude bedden, en een grotere boxspring voor 1 persoon). We hebben een mooie fietstocht gemaakt en dat maakte veel goed.
7.7
De Beer
1
Nederland
augustus 03, 2017
goede kamer met een goed ontbijt en een eenvoudig 3-gangen menu
8.8
Hermes
1
Nederland
juli 28, 2017
Prima hotel, zeker voor deze aanbieding. Mooie omgeving om te fietsen, een aanrader.
4.7
Godbeer
1
Nederland
juli 24, 2017
We hebben reeds met genoegen in talloze hotels gelogeerd, maar waren bijzonder teleurgesteld in dit hotel

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur