Brenner Hotel

Otto-Brenner-Str. 135, 33607, Bielefeld, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Beoordeling van Brenner Hotel

Totale hotel score:

7.1
Gebaseerd op 18 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Brenner Hotel.

Opbouw score Brenner Hotel :

Algemene waardering

7.2
 

Ligging

6.4
 

Service

7.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.5
 

Eten

7.1
 

Kamers

7.1
 
Resultaten 1 - 18 van 18
7.2
Kikkert
1
Nederland
december 11, 2018
Net hotel voor een paar nachten.
Net hotel en mooie kamer, bedden waren wel wat erg hard. Wat we jammer vonden is dat we niet 's avonds bij de borrel een borrelhapje of schaaltje met nootjes of iets dergelijks er gelijks konden bestellen. Ze hadden een automaat staan, maar vondrn we wat vreemd om daar uit te halen voor beneden in het restaurant. We waren weekendje weg naar kerstmarkt en was het ideaal om met team naar stad te gaan.
7.2
Van der Moer
Nederland
december 14, 2017
Wageld. Met 2 hondjes. Strategische ligging voor bezoek Voornemens Putten en Rotteram e.o.
7.0
Post
1
Nederland
oktober 03, 2017
het verblijf was goed
wifi is waardeloos en als je voor een kamer hebt is het behoorlijk veel lawaai
7.7
Bosgoed
1
Nederland
september 04, 2017
Goed hotel, alleen de kamers aan de voorkant zijn warm en gehorig door een drukke weg.
Het personeel is uiters beleefd en erg vriendelijk.Wij hebben drie dagen genoten
3.2
Hemelaar
1
Nederland
augustus 07, 2017
Op de kamer geen airco en hotel ligt aan lawaaierig kruispunt dus ramen open gaat niet.3 nachten niet geslapen te warm en lawaaierig
Haal dit hotel van jullie site, kost alleen maar klanten. Op de kamer was het 30 graden (geen airco) en ramen konden niet open omdat het hotel aan groot druk kruispunt ligt wat veel lawaai geeft. We hebben 3 nachten niet geslapen en waren zeeer blij dat we daar weg konden. Ontbijt werd zeer slecht bijgevult en veel dingen waren om 9.00 uur al op terwijl het ontbijt tot 10 uur was. Koelkast was stuk bij aankomst, direct gemeld ook nog eens op de tweede dag, maar werd niet opgelost. We hebben maar 1 conclusie: boek dit hotel niet!!!
7.5
Van horssen
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Prima hotel, jammer dat de kamer die we hadden aan een drukke weg lag
We zijn erg vriendelijk ontvangen, goede service!
7.3
Veenstra
Met partner
Nederland
augustus 16, 2015
5.7
Murat
Gezin met jonge kinderen
Nederland
augustus 14, 2015
Het is niet geschikt voor de mensen met beperkingen. de kleine lift is niet geschikt voor de rolstoel of kleine scootmobielen.
Medewerker van Goedverbijf moeten meer alert te zijn en juiste informatie geven.
6.5
Huizinga
Nederland
augustus 10, 2015
Vriendelijke bediening, hotel ligt op een drukke kruising, bij 30+ kon het raam niet open(lawaai)
Acceptabel voor de prijs van 49,50 euro 3 overnachtingen. Op 2e etage geen wifi signaal op de kamer.
3.5
Van den Ende
Met partner
Nederland
juli 31, 2015
Ik adviseer niemand om hier naartoe te gaan.
7.3
Hamming
Met partner
Nederland
juli 30, 2015
goed hotel, iets verouderd maar wel schoon en netjes,
hotel ligt wel aan zeer druk kruispunt daardoor veel lawaai op de kamer
9.0
Boskma
Met partner
Nederland
mei 15, 2015
Een goed hotel wat zeker is aan te bevelen bij anderen
9.0
Boskma
Met partner
Nederland
mei 15, 2015
Een uiterst uitstekend verblijf hebben wij gehad in Bielefeld in hotel Brenner. We werden erg vriendelijk ontvangen en begeleid. Het ontbijt en diner waren van goede kwaliteit.
Een goed hotel, wat zeker is aan te bevelen bij familie en vrienden.
7.8
De Jong
Met partner
Nederland
mei 06, 2015
uiterst prettig verblijf, vriendelijk personeel, nette kamers
Het hotel als gebouw is wat anti gedateerd, binnen dit geheel zijn de kamers echter keurig ge-updated. Onderhoud buitenkant mag wat meer aandacht krijgen. Restaurant is goed. Ligging aan de uitvalswegen, centrum heel goed en snel bereikbaar met openbaar vervoer. In deze prijsklasse is hotel zeker aan te bevelen
9.2
Wientjens
Met partner
Nederland
februari 19, 2015
super..we hebben genoten
Wat ons vooral opviel was het voortreffelijke openbaar..daar kunnen de Hollanders heel veel van leren. Wij komen zeker terug. Danke schön
8.8
Mullers
Met partner
Nederland
november 13, 2014
gastvrij,vriendelijk en schoon
goede verbinding met het centrum - halte op 100 meter. alles in het hotel is goed verzorgd.
7.5
Wilms
Vrienden
Nederland
oktober 21, 2014
Goede kamer, goed ontbijt, vriendelijk personeel, ligging aan druk kruispunt, maar goede verbinding met binnenstad
6.8
Meijer
Met partner
Nederland
mei 10, 2014
kamers schoon. personeel vriendelijk, eten goed.
Deomgeving van het hotel is niet zo mooi. Het hotel ziet er wat verouderd uit maar de kamer was vernieuwd en zag er netjes uit.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur