Hotel De Lange Man

Dröft 3, 52156, Monschau, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Zeer goed

24 beoordelingen

8,2
  • Nabij Monschau
  • Uitgebreide wellness & sportfaciliteiten
  • Ideaal voor natuur/waterliefhebbers
  • Breng een bezoek aan de rodelbaan Eifel Coaster

Hotel De Lange Man ligt in het zomer- en wintersportgebied Monschau-Rohren op slechts een paar autominuten van het gezellige centrum van het stadje Monschau, de groene long van de Noord Eifel.

Elke jaargetijde is uniek in de Eifel en biedt wel iets wat de moeite voor een bezoekje aan deze omgeving meer dan waard is. Monschau grenst aan het National Park Eifel en is één van de drukste vakantieplaatsen in de Eifel. De Altstadt van Monschau heeft een historische, middeleeuwse stadskern.

Het 4-sterren Hotel De Lange Man is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van een paar dagen in de Eifel. Het hotel beschikt onder andere over een gezellige bar, een ’rokerslounge’, een serre en een bibliotheek waar men rustig kan lezen. In het restaurant kunt u terecht voor diverse gerechten, bereid met regionale producten en verse ingrediënten, zonder smaakversterkers!

Verder kunt u heerlijk tot rust komen in de wellness van het hotel. In deze wellness vindt u onder andere 3 sauna’s, een Turks Stoombad, een infrarood- en een Finse sauna.

Alle hotelkamers in het 4-sterren hotel zijn voorzien van prima bedden en beschikken over een eigen badkamer met een douche, toilet en een wastafel. Een kluisje, wekkerradio en een flat-screen televisie met onder andere Nederlandse, Belgische en Duitse zenders vindt u tevens op de kamers.

minder
Hotel De Lange Man ligt in het zomer- en wintersportgebied Monschau-Rohren op slechts een paar autominuten van het gezellige centrum van het stadje Monschau, de groene long van de Noord Eifel. Elke jaargetijde is uniek in de Eifel en biedt wel iets wat de moeite voor een bezoekje aan deze omgeving meer dan waard is. Monschau grenst aan het National Park Eifel en is één van de drukste vakantieplaatsen in de Eifel. De Altstadt van Monschau heeft een historische, middeleeuwse... Lees meer

Beoordeling van Hotel De Lange Man

8,2

Algemene waardering

7,9

Ligging

7,8

Service

8,3

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2

Eten

7,7

Kamers

7,7

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel De Lange Man.

Resultaten 1 - 24 van 24
7,5
De Jong
1
Nederland
juli 21, 2023
Prachtige omgeving zeker de moeite waard. Alles in het hotel aanwezig. Vriendelijk en behulpzaam personeel
8,0
Castermans
1
België
juli 10, 2023
Alles prima
Douche was erg klein voor een 4sterrenhotel.
7,7
Ten Haaf
5
Nederland
juni 12, 2022
Goede verblijfplaats, ligging tov Monschau ongunstig
Het hotel werkt met informatie naar gasten toe, via de Q r codes. Hier door lopen gasten die hier niet over beschikken/ kunnen omgaan, de info of eventuele kortingsbonnen mis.
8,5
Bartels
Nederland
september 25, 2020
Aangenaam bedienend personeel, prima kamer
9,0
Santen
1
Nederland
september 18, 2018
Goed hotel en goede parkeergelegenheid. Kamer en personeel dik in orde.
De enige aanmerking welke wij hebben is deze: In de beschrijving van het hotel staat dat er een lift aanwezig is. Die is er ook, alleen deze lift gaat maar tot de eerste verdieping, terwijl wij een (comfort)kamer op de tweede verdieping kregen toegewezen. Mijn echtgenote -die zeer slecht ter been is en moeilijk kan lopen- moest nu telkens weer de trappen op en af van de eerste naar de tweede verdieping. Gezien het feit dat in de omschrijving werd gezegd dat er een lift aanwezig was, hebben wij het moeilijk ter been zijn van mijn echtgenote niet vermeld. Wij vinden de omschrijving van het aanwezig zijn van de lift niet naar behoren. Er moet uitdrukkelijk worden vermeld dat deze lift slechts tot de eerste etage gaat.
8,0
Mook
1
Nederland
juli 18, 2018
Prettig verblijf, vriendelijk en behulpzaam personeel
Goed hotel. Heerlijk eten en een zeer schone kamer. Enige nadeel is dat de kamer aan de straatkant was. Het hotel staat dicht tegen de straat en dan is het wel gehorig. Op het terras wordt gerookt en dat is soms op de kamer te ruiken. Raam dicht dan maar, en in de nacht weer open doen. Zeker een verblijf voor herhaling vatbaar, ook vanwege de prachtige omgeving.
7,8
Van Nunen
1
Nederland
juli 18, 2018
Mooie ligging en het personeel is vriendelijk. Fijn dat er Nederlands werd gesproken!
Het hotel heeft een mooie ligging. Prachtige omgeving. Alleen jammer van de muffe lucht in onze hotelkamer. De vloer was niet schoon en de kussens hadden weinig vulling. We hadden de eerste avond last van geluidsoverlast. Dit hebben we gemeld en was de volgende dag gelukkig opgelost!
7,7
Witteloostuyn
1
Nederland
juli 02, 2018
Goed verblijf gehad. Enthousiaste mensen, schone kamer en badkamer. Goede locatie waar je verschillende kanten uit kunt.
Zoals hierboven aangegeven een verblijf. Heb maar een aandachtspuntje en wel de stoelen op het terras zitten niet lekker. Na circa 10 minuten zitten krijg je pijn in je rug. Een idee zou kunnen zijn om kussens in de stoelen neer te leggen. Naar mijn mening zal het terras dan ook meer gebruikt gaan worden en levert het uiteindelijk meer opbrengsten op.
8,7
Hartjes
1
Nederland
december 20, 2017
Prettig en comfortabel hotel net buiten maar vlakbij Monschau
De Lange Man is een prima en comfortabel hotel met een uiterst aimabele en benaderbare Nederlandse eigenaar en vriendelijk en gastvrij personeel. Het ontbijtbuffet was prima verzorgd. De kamers waren prima, goede bedden en voldoende ruimte. Erg naar de zin gehad voor een paar dagen.
7,7
Van Rijn
2
Nederland
november 08, 2017
Prima voor de dingen die wij wilden doen.
Bij aankomst waren wij een half uurtje te vroeg. Daar had ze duidelijk geen zin in.
9,0
Rijmenants
1
België
juli 24, 2017
Goede service en zeer goed ontbijt
Daags na de boeking voor twee koppels werden we gecontacteerd dat er een overboeking was en boden ze een upgrade naar twee "appartementen" aan. Deze waren zogenaamde freie zimmer, maar wel met beiden met gezellige living, keuken, slaapkamer en badkamer, met alles erop en eraan, inclusief een groot balkon met prachtig uitzicht op de bergen en zeer vriendelijke eigenares. Net of je gezellig thuis was. Het was 10 minutjes gezond wandelen voor ontbijt en avondmaal maar dat namen we er graag bij. Het logement in het hotel zelf kunnen we dus niet beoordelen maar het restaurant was zeer netjes, gezellig, Lekker eten en zeer vriendelijke bedieding. Een aanrader.
7,3
Van den Hoven
2
Nederland
juni 27, 2017
de kamers waren goed bed en douche allemaal dik in orde ook de bediening prima in orde
ja het avond eten vond ik niet echt geweldig weinig keuze . ik betaal liever dan iets meer en heb dan ook liever iets meer keuze en kwaliteit. ook de witte wijn in te kleine glazen en ik verwacht in deze streek echt een beter wit wijntje . een keer uien soep gekregen te zoet veel te zout .dus ook niet op. ontbijt simpel maar verder wel goed voor de korte tijd dat we bij u waren. als mensen langer verblijven kan ik me voor stellen dat ze wat meer keuze wensen
8,7
Van Zaanen
Nederland
augustus 15, 2016
Prima hotel, vriendelijk personeel, schone kamers
8,2
Vanoverbeke
Met partner
België
november 04, 2015
het was perfect voor die 3dagen
vriendelijke ontvangst lekker eten proper kamer ,jammer van de kleine douche en geen lift tot boven
8,3
Biesmans
Met partner
België
november 04, 2015
Genieten in een fijne sfeer
Dit hotel is zeker een aanrader. Prima service, lekker buffet, mooie wandelingen...genieten maar !
10,0
Vinck
Met partner
Nederland
november 02, 2015
Een prettige omgeving met zeer vriendelijk personeel.
8,8
Willems
Met partner
België
oktober 17, 2015
Aangenaam met uitstekende welnessfaciliteiten en veel wandel- en uitstapmogelijkheden in een prachtige omgeving.
Misschien één minpuntje: bij het avondeten (in buffetvorm) werden veel groenten aangeboden; jammer dat er in dezelfde gezonde lijn, bij het ontbijt geen vers fruit kon gegeten worden.
7,8
Van Helden
Met partner
Nederland
oktober 16, 2015
Een prettig en rustig verblijf met goede bedden en lekker eten
Goede service, vriendelijk personeel.
8,2
De Wit
Met partner
Nederland
oktober 15, 2015
gezellig hotel, vriendelijk personeel, prima eten
geen gemakkelijke stoelen op kamer, zitting en rugleuning van hout.
8,0
Wijckmans
Vrienden
Nederland
september 10, 2015
wij hebben een paar fijne dagen gehad.
zeker voor herhaling vatbaar.
8,5
Van Roij
Met partner
België
december 22, 2014
Een gezellig familie hotel, vriendelijk en zeer proper.
We hebben een fijn weekend achter de rug, er is van alles te zien, te beleven, we denken wel dat het in de zomer leuker is, als het weer goed is. Aachen ligt in de buurt, ook de moeite. De kerst markten vielen een beetje tegen, hadden er meer van verwacht.
7,5
Schouten
Met partner
Nederland
december 15, 2014
Heerlijk gehad
Badkamer wat retro,maar alles werkte.
9,0
Denis
Met partner
Nederland
december 13, 2014
Kort verblijf volgens aangeboden arrangement: 2 overnachtingen, 2x ontbijtbuffet, 1x avondmaal (buffet) voor 69€ p.p.
7,5
Schepens
Met partner
Nederland
november 25, 2014
Gastvrij.
Het eten is matig maar qua prijs niets om over te mopperen. De tweede avond zelf betaald 20 euri. Dit vind ik te veel omdat het eten niet echt lekker is.. Liever iets minder aan keus maar dan lekker, dan van alles wat.
vrijdag 19 april 2024 : Aantal nachten:1, Personen:2

Algemene informatie

 Inchecken

vanaf 15:00 uur

 Uitchecken

tot 10:30 uur

 Verblijfsbelasting

€ 3,50 p.p.p.n

 Aantal kamers

23

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar (gratis)

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Geen huisdieren toegestaan

 Mindervaliden

Geen aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Bereikbaar per openbaar vervoer

Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin

 Annuleringsvoorwaarden

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst. Voor groepsboekingen vanaf 10 personen gelden andere condities.

 Kinderen

0-2 jaar, gratis | 2-12 jaar, 50% korting, mits verblijvend op kamer met 2 volbetalende gasten

Faciliteiten

Algemeen
  • Draadloos Internet
  • Gratis WiFi
  • Lift
  • Rokersruimte
  • Tuin
Eten en drinken
  • Bar
  • Restaurant
  • Terras
Fietsen
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Fietsenstalling
  • Fietsverhuur
  • Fietsverhuur elektrische fiets
  • Oplaadpunt E-bike
Activiteiten en sport
  • Kegelbaan
  • Kinder speelruimte
  • Midgetgolf
Parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Gratis parkeren op eigen terrein
Wellness
  • Beauty center
  • Sauna
  • Turks stoombad
  • Wellness faciliteiten

Amenities

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar (gratis)

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Geen huisdieren toegestaan

 Mindervaliden

Geen aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Bereikbaar per openbaar vervoer

 Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin

Show all amenities

Beoordeling van Hotel De Lange Man

8,2

Algemene waardering

7,9

Ligging

7,8

Service

8,3

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2

Eten

7,7

Kamers

7,7

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel De Lange Man.

Resultaten 1 - 24 van 24
7,5
De Jong
1
Nederland
juli 21, 2023
Prachtige omgeving zeker de moeite waard. Alles in het hotel aanwezig. Vriendelijk en behulpzaam personeel
8,0
Castermans
1
België
juli 10, 2023
Alles prima
Douche was erg klein voor een 4sterrenhotel.
7,7
Ten Haaf
5
Nederland
juni 12, 2022
Goede verblijfplaats, ligging tov Monschau ongunstig
Het hotel werkt met informatie naar gasten toe, via de Q r codes. Hier door lopen gasten die hier niet over beschikken/ kunnen omgaan, de info of eventuele kortingsbonnen mis.
8,5
Bartels
Nederland
september 25, 2020
Aangenaam bedienend personeel, prima kamer
9,0
Santen
1
Nederland
september 18, 2018
Goed hotel en goede parkeergelegenheid. Kamer en personeel dik in orde.
De enige aanmerking welke wij hebben is deze: In de beschrijving van het hotel staat dat er een lift aanwezig is. Die is er ook, alleen deze lift gaat maar tot de eerste verdieping, terwijl wij een (comfort)kamer op de tweede verdieping kregen toegewezen. Mijn echtgenote -die zeer slecht ter been is en moeilijk kan lopen- moest nu telkens weer de trappen op en af van de eerste naar de tweede verdieping. Gezien het feit dat in de omschrijving werd gezegd dat er een lift aanwezig was, hebben wij het moeilijk ter been zijn van mijn echtgenote niet vermeld. Wij vinden de omschrijving van het aanwezig zijn van de lift niet naar behoren. Er moet uitdrukkelijk worden vermeld dat deze lift slechts tot de eerste etage gaat.
8,0
Mook
1
Nederland
juli 18, 2018
Prettig verblijf, vriendelijk en behulpzaam personeel
Goed hotel. Heerlijk eten en een zeer schone kamer. Enige nadeel is dat de kamer aan de straatkant was. Het hotel staat dicht tegen de straat en dan is het wel gehorig. Op het terras wordt gerookt en dat is soms op de kamer te ruiken. Raam dicht dan maar, en in de nacht weer open doen. Zeker een verblijf voor herhaling vatbaar, ook vanwege de prachtige omgeving.
7,8
Van Nunen
1
Nederland
juli 18, 2018
Mooie ligging en het personeel is vriendelijk. Fijn dat er Nederlands werd gesproken!
Het hotel heeft een mooie ligging. Prachtige omgeving. Alleen jammer van de muffe lucht in onze hotelkamer. De vloer was niet schoon en de kussens hadden weinig vulling. We hadden de eerste avond last van geluidsoverlast. Dit hebben we gemeld en was de volgende dag gelukkig opgelost!
7,7
Witteloostuyn
1
Nederland
juli 02, 2018
Goed verblijf gehad. Enthousiaste mensen, schone kamer en badkamer. Goede locatie waar je verschillende kanten uit kunt.
Zoals hierboven aangegeven een verblijf. Heb maar een aandachtspuntje en wel de stoelen op het terras zitten niet lekker. Na circa 10 minuten zitten krijg je pijn in je rug. Een idee zou kunnen zijn om kussens in de stoelen neer te leggen. Naar mijn mening zal het terras dan ook meer gebruikt gaan worden en levert het uiteindelijk meer opbrengsten op.
8,7
Hartjes
1
Nederland
december 20, 2017
Prettig en comfortabel hotel net buiten maar vlakbij Monschau
De Lange Man is een prima en comfortabel hotel met een uiterst aimabele en benaderbare Nederlandse eigenaar en vriendelijk en gastvrij personeel. Het ontbijtbuffet was prima verzorgd. De kamers waren prima, goede bedden en voldoende ruimte. Erg naar de zin gehad voor een paar dagen.
7,7
Van Rijn
2
Nederland
november 08, 2017
Prima voor de dingen die wij wilden doen.
Bij aankomst waren wij een half uurtje te vroeg. Daar had ze duidelijk geen zin in.
9,0
Rijmenants
1
België
juli 24, 2017
Goede service en zeer goed ontbijt
Daags na de boeking voor twee koppels werden we gecontacteerd dat er een overboeking was en boden ze een upgrade naar twee "appartementen" aan. Deze waren zogenaamde freie zimmer, maar wel met beiden met gezellige living, keuken, slaapkamer en badkamer, met alles erop en eraan, inclusief een groot balkon met prachtig uitzicht op de bergen en zeer vriendelijke eigenares. Net of je gezellig thuis was. Het was 10 minutjes gezond wandelen voor ontbijt en avondmaal maar dat namen we er graag bij. Het logement in het hotel zelf kunnen we dus niet beoordelen maar het restaurant was zeer netjes, gezellig, Lekker eten en zeer vriendelijke bedieding. Een aanrader.
7,3
Van den Hoven
2
Nederland
juni 27, 2017
de kamers waren goed bed en douche allemaal dik in orde ook de bediening prima in orde
ja het avond eten vond ik niet echt geweldig weinig keuze . ik betaal liever dan iets meer en heb dan ook liever iets meer keuze en kwaliteit. ook de witte wijn in te kleine glazen en ik verwacht in deze streek echt een beter wit wijntje . een keer uien soep gekregen te zoet veel te zout .dus ook niet op. ontbijt simpel maar verder wel goed voor de korte tijd dat we bij u waren. als mensen langer verblijven kan ik me voor stellen dat ze wat meer keuze wensen
8,7
Van Zaanen
Nederland
augustus 15, 2016
Prima hotel, vriendelijk personeel, schone kamers
8,2
Vanoverbeke
Met partner
België
november 04, 2015
het was perfect voor die 3dagen
vriendelijke ontvangst lekker eten proper kamer ,jammer van de kleine douche en geen lift tot boven
8,3
Biesmans
Met partner
België
november 04, 2015
Genieten in een fijne sfeer
Dit hotel is zeker een aanrader. Prima service, lekker buffet, mooie wandelingen...genieten maar !
10,0
Vinck
Met partner
Nederland
november 02, 2015
Een prettige omgeving met zeer vriendelijk personeel.
8,8
Willems
Met partner
België
oktober 17, 2015
Aangenaam met uitstekende welnessfaciliteiten en veel wandel- en uitstapmogelijkheden in een prachtige omgeving.
Misschien één minpuntje: bij het avondeten (in buffetvorm) werden veel groenten aangeboden; jammer dat er in dezelfde gezonde lijn, bij het ontbijt geen vers fruit kon gegeten worden.
7,8
Van Helden
Met partner
Nederland
oktober 16, 2015
Een prettig en rustig verblijf met goede bedden en lekker eten
Goede service, vriendelijk personeel.
8,2
De Wit
Met partner
Nederland
oktober 15, 2015
gezellig hotel, vriendelijk personeel, prima eten
geen gemakkelijke stoelen op kamer, zitting en rugleuning van hout.
8,0
Wijckmans
Vrienden
Nederland
september 10, 2015
wij hebben een paar fijne dagen gehad.
zeker voor herhaling vatbaar.
8,5
Van Roij
Met partner
België
december 22, 2014
Een gezellig familie hotel, vriendelijk en zeer proper.
We hebben een fijn weekend achter de rug, er is van alles te zien, te beleven, we denken wel dat het in de zomer leuker is, als het weer goed is. Aachen ligt in de buurt, ook de moeite. De kerst markten vielen een beetje tegen, hadden er meer van verwacht.
7,5
Schouten
Met partner
Nederland
december 15, 2014
Heerlijk gehad
Badkamer wat retro,maar alles werkte.
9,0
Denis
Met partner
Nederland
december 13, 2014
Kort verblijf volgens aangeboden arrangement: 2 overnachtingen, 2x ontbijtbuffet, 1x avondmaal (buffet) voor 69€ p.p.
7,5
Schepens
Met partner
Nederland
november 25, 2014
Gastvrij.
Het eten is matig maar qua prijs niets om over te mopperen. De tweede avond zelf betaald 20 euri. Dit vind ik te veel omdat het eten niet echt lekker is.. Liever iets minder aan keus maar dan lekker, dan van alles wat.

Bezienswaardigheden & attracties

Uw selectie

vrijdag 19 april 2024

Hotels in de buurt

hotelaanbieding park stadkyll ingang voorkant
Hotel am Park Stadtkyll
Rijnland-Palts, Stadtkyll
hotel restaurant cuba libre limburg
Hotel Cuba Libre
Limburg, Vijlen
Hotelaanbieding aparthotel onsepen hotel
Aparthotel Ons Epen
Limburg, Epen
DSC01063
Hotel Eperland
Limburg, Epen