Grand Hotel Ter Duin

Hogeweg 55, 4328 PB, Burgh-Haamstede, Zeeland, Nederland

Zeer goed

741 beoordelingen

8,2
  • Prachtig gelegen aan de voet van de Zeepeduinen
  • Bosrijke omgeving
  • Uitwaaien in Zeeland
  • Wellnesscenter, spa & binnenzwembad

Grand Hotel Ter Duin, gelegen in het Zeeuwse Burgh-Haamstede, geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komt u niet zomaar dineren of overnachten.... U wordt in een prachtige ambiance in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en Zeeuwse gastvrijheid. De hotelkamers zijn in een sfeer van art nouveau ingericht en er zijn duurzame materialen gebruikt. Een aantal kamers zijn voorzien van een tussendeur, ideaal als u met kinderen reist!

In het Grand café kunt u niet alleen genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker wijntje, hier kunt u ook heerlijk ontspannen dineren.
De luxe Spa & Wellness biedt alle mogelijkheden om te ontspannen en om op te laden. Geniet van de Luxura X7 zonnebanken met de allernieuwste zonnebank techniek! Voor hotelgasten is er vrije toegang in onze nieuwe ‘state of the art’ fitness centrum. Geniet ook van resultaatgerichte behandelingen, uitgevoerd door professionele masseurs, waarbij authentieke rituelen worden gecombineerd met moderne behandelmethoden.

minder
Grand Hotel Ter Duin, gelegen in het Zeeuwse Burgh-Haamstede, geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Hier komt u niet zomaar dineren of overnachten.... U wordt in een prachtige ambiance in de watten gelegd met eerlijke streekproducten, oprechte aandacht en Zeeuwse gastvrijheid. De hotelkamers zijn in een sfeer van art nouveau ingericht en er zijn duurzame materialen gebruikt. Een aantal kamers zijn voorzien van een tussendeur, ideaal als u met kinderen reist!

In het... Lees meer

Beoordeling van Grand Hotel Ter Duin

8,2

Algemene waardering

8,3

Ligging

8,2

Service

8,3

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2

Eten

7,9

Kamers

8,3

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Grand Hotel Ter Duin.

Resultaten 1 - 50 van 741
8,0
Hendrix
Nederland
maart 11, 2024
Mooi leuks hotel , grote kamer.
8,2
Nijhoff
Nederland
maart 09, 2024
2 heerlijke nachten en mooie buffetten
personeel prima aanbevolen aan anderen
9,0
De Vries
1
Nederland
februari 25, 2024
Fijn verblijf gehad ruime nette kamer
8,5
Van Norden
Nederland
februari 15, 2024
Heerlijk genoten van de faciliteiten van het hotel en de omgeving
Het weekend ging veel te snel ?
9,7
Van Norden
1
Nederland
december 07, 2023
Heerlijk genoten van alle faciliteiten
10,0
Wilrycx
5
België
november 28, 2023
Prima hotel en heel goed ontbijt . Echt een aanrader .
9,0
Verellen
1
België
november 22, 2023
Top verblijf, komen zeker nog een keertje terug!
De kamer was 2e dag wel niet opgemaakt, misschien vergeten, maar voor 2 overnachtingen is dit niet erg.
8,8
Bokxem
Nederland
oktober 31, 2023
7,7
Schmitt
1
Nederland
oktober 25, 2023
Geriefelijk,prettig.
8,8
Snoep
1
Nederland
oktober 24, 2023
Fijne dagen gehad
Ontbijt uitstekend. Diner goed.
7,3
Silven
1
Nederland
oktober 20, 2023
Prachtig hotel en ligging en mooie kamers; alleen het diner laat te wensen over
Het hotel was prima. De kamers waren prachtig en de ligging is uitstekend. Alleen het diner liet te wensen over. En wat mij toch wel stoorde is dat de bedienster niet vriendelijk was en op een heel kribbige manier zei: speak english ! En dat in Nederland, om je ervoor te schamen. Qua bediening hadden ze het in algemene zin 's avonds niet voor elkaar.
8,2
Wet
Nederland
oktober 08, 2023
een goed hotel met erg prettig personeel en heel goed eten. J
Jammer dat er tussen de de twee een persoons bedden een te grote ruimte zit waar als je er tussenin glijdt , haast niet meer uit komt. Een twee pers. dektop zou hier uitkomst bieden.
5,0
Van roon
Nederland
oktober 04, 2023
Viel dit keer tegen
Smerige douce, kon niet ‘savonds in restaurant dineren alleen dag v aankomst, was steeds voor nieuwe groepen gereserveerd, vandaar, Geen groente,
9,0
Smets
1
België
september 27, 2023
Séjour tranquille
Cadre cocooning, ambiance tranquille surtout pendant la semaine, balades à proximité, plats délicieux et travaillés au restaurant, petit déjeuner varié.
7,8
Betlem
1
Nederland
september 26, 2023
prettig verblijf in een goed hotel
Bedden aan de zachte kant en ongebruikelijk opgemaakt. Toegang tot het hotel voor iemand die slecht ter been is zeer ongelukkig.
7,5
Klaverdijk
1
Nederland
september 19, 2023
Prima voor een nachtje.
Mooi hotel. Heel fijn dat er een zwembad is en ook nog een stoomsauna, infraroodsauna en een droge sauna. De laatste was kapot helaas. (allemaal gratis) Bij het ontbijt was er maar 1 koffieapparaat beschikbaar, dus stond er een rij van 16!!!! mensen. Wij hebben maar melk gepakt die ergens anders stond. Verder was er enorm veel keuze en hebben we heerlijk ontbeten. Avondeten was ook goed. Jammer dat we ongeveer 10 cm naast ons tafels met andere mensen hadden. Beetje te dichtbij voor ons, helemaal als mensen dan niet met elkaar praten..... Kamer was goed, bedden waren goed en super dat we thee en koffie konden zetten.
7,3
Versluis
Nederland
september 18, 2023
Goed
Belachelijk dat we als hotelgasten de tweede avond niet in het restaurant terecht konden.
9,0
Van Beylen
België
september 18, 2023
Aangenaam verblijf in een mooi hotel,organisatie verliep zeer vlot ondanks de drukte en weinig personeel.zeker een aanrader ook met het binnenzwembad ,!
9,7
Johan
1
België
september 12, 2023
Alles ok voor ons zeer mooi verblijf
Parkeergeld voor 24 h 14€ vind ik teveel!
9,0
De Heer
Nederland
september 11, 2023
9,0
Richardson laurens
1
Nederland
augustus 14, 2023
relaxt, rustgevend, vrolijkmakend
geen (zie boven)
8,3
De Strooper
2
België
juni 22, 2023
Leuk hotel, mooie omgeving, ontbijt en diner in orde
Wij waren niet tevreden over de bediening in de lounge/bar door erg jonge personeelsleden, blijkbaar zonder begeleiding. Het was soms moeilijk om hun aandacht te trekken voor een bestelling terwijl ze duidelijk onze signalen hadden gemerkt, ongepaste en weinig klantvriendelijke reacties vb tijdens het happy hour kregen we slechts voor 6 personen hapjes, nadat we 3 maal gevraagd hadden om de achtergebleven hapjes werden ze gebracht met de opmerking “hier was het blijkbaar niet voldoende.…. “ Wij waren met een groep van 10 en gedragen ons steeds respectvol maar worden graag ook zo behandeld.
8,0
Diepeveen-Stam
2
Nederland
juni 09, 2023
mooie locatie, goede service
8,5
De brouwer
1
Nederland
mei 31, 2023
7,5
Den Besten
2
Nederland
mei 29, 2023
Lounge en restaurant waren mooi. Het personeel was heel vriendelijk.
Handoeken waren oud (gerafeld). De badjassen waren op. Föhn zat vast aan de muur, waardoor het föhnen heel lastig was. Er was geen vergrootspiegel. De douchecabine was niet schoon (vol met schimmel). Op het informatieblad stond verouderde info.
9,3
Mustafa
2
Nederland
mei 24, 2023
prachtig hotel, met mooie royale kamer, mooi uitzicht en vriendelijk personeel. vlakbij het strand en een gezellig dorpje met leuke terrasjes en goede horecagelegenheden.
8,3
Paans
Nederland
mei 10, 2023
Het verblijf was goed en sfeer en entourage zijn uitstekend het is alleen erg jammer dat de hygiene te wensen overlaat .
Het Hotel is wel aan een update toe Parkeren en buiten ziet er netjes uit Fietsen is te krap bemeten
7,8
Texier
1
Nederland
april 24, 2023
Goed verblijf
Het balkon behorende bij de kamer was slecht schoon gemaakt. Veel bladeren die er al lang lagen en mosvorming op het houten plankier. Op de kamer ontbrak in een donkere zithoek een schemer/leeslamp om een boek/krant goed te kunnen lezen.
8,5
Trapman
1
Nederland
maart 06, 2023
Mooi hotel met een gezellige lounge. Ruime keurige kamer. Fijne zwembad/sauna faciliteiten.
8,0
Wildeman
2
Nederland
maart 05, 2023
Ruime kamer, met terrasje, goede comfortabele matras, lekker vers eten, ruime keuze ontbijtbuffet, vriendelijk personeel, ruim en sfeervol.
We waren aangenaam verrast. Onze kamer was ruim en had een eigen terras, daar konden we helaas geen gebruik van maken omdat het weer dat niet toeliet. Helaas geen zon in de ochtenduren om op het terrasje een koffie te nuttigen of een aperitief aan het eind van de middag. Gelukkig was er een goed alternatief om dat wel te doen in de ruime lobby. Het restaurant vond ik erg sfeervol. De verbouwing, renovatie die onlangs heeft plaatsgevonden hoorde ik, is in mijn ogen succesvol. Het diner was heerlijk. Mooi opgemaakt en met verse ingrediënten en knapperige groenten. Voor mij waren de porties ruim voldoende, mijn reisgenoot had wel wat meer willen zien op zijn bord. Ruime keuze bij het ontbijtbuffet. Als vegan, vegetarier, mis ik altijd de soep en havermout, maar ik besef dat ik geen gemiddelde eter ben. Er was voldoende waar ik mee kon ontbijten. Het personeel was op alle fronten vriendelijk en welwillend. Het beleid om niet elke dag de handdoeken te wisselen, kamer schoon te maken vind ik een goede milieubewuste keuze en erg prettig. Kleine minpuntjes waren de haren in het afvoerputje in de douche, de dop van een van de wastafels was defect, het water in het zwembad was wat aan de koele kant, even wennen dus. In de omgeving is op loopafstand weinig horeca waar je na of tijdens een wandeling iets kunt nuttigen. Het was een fijn verblijf en de moeite waard om terug te komen.
8,0
Van Santen
1
Nederland
maart 02, 2023
prettig hotel, comfortabel
- Een compliment voor bediening in lounge en restaurant! - Zeer gladde vloer in douche, geen steun of beugels om je aan vast te houden. Ook bij het toilet zou dit prettig zijn voor ouderen. - Nederlandse radiozenders waren vrijwel onvindbaar op het apparaat. - Er had wat meer thee beschikbaar mogen zijn op de kamer.
7,8
Bouwman
2
Nederland
februari 02, 2023
prima verblijf mooie ligging, van af hotel leuke wandeling naar het strand en Burgh Haamstede
8,2
Glazenburg
1
Nederland
januari 24, 2023
Fijn hotel met goede ligging dicht bij het strand voor een paar dagen strand en een heel mooi duingebied.
Voor het diner waren er paar prima vegetarische opties; maar als je voorkeur uitgaat naar plantaardig eten is het bij het ontbijt wat lastiger om een lekker bordje te kunnen maken. Plantaardige yoghurt en melk zou bijvoorbeeld een goede toevoeging zijn. Tevens ook voor mensen die geen lactose verdragen.
9,7
Van Beers
7
Nederland
november 28, 2022
Een uitstekend hotel rustig gelegen.
5,3
Staarman
1
Nederland
november 17, 2022
Mooi hotel ; kamers ruim met mooie badkamer; avond eten was onvoldoende
Kamer was ruim en dat is prettig, alleen stond er maar 1 fauteuil bij een tafel in een onverlichte hoek. Dus moest de tafel verplaatst worden naar een deel waar wel licht was. Wij hadden geboekt inclusief drie gangen diner. Het eten vond ik onder de maat. Veel te weinig eten met niet gare groente. Dat gold voor elke gang. Ontbijt was wel top.
9,0
Driessen
1
Nederland
november 02, 2022
Een heerlijk verblijf met een super 3-gangendiner.
Gastvrije ontvangst en behulpzame medewerkers. Royale kamers en goede ligging t.o.v. de fietsroutes.
6,8
Smeets
4
Nederland
oktober 29, 2022
Service is minder dan voorheen!
Ontbijt was minder dan voorheen, welkomstdrankje moesten we om vragen en was niet zoals andere keren een glas naar keuze, maar spatwater met of zonder alcohol en een paar vruchtjes erin. Kamers waren niet echt schoon.
8,0
Rieskes
1
Nederland
oktober 28, 2022
9,0
De Strooper
Nederland
oktober 15, 2022
Uitstekend hotel
Ruime kamers Prima service Lekker eten
8,2
Schattevoet
Nederland
oktober 14, 2022
8,5
De Lange
5
Nederland
oktober 12, 2022
Fijn hotel, lekker eten, gezellige sfeer
Wat we miste in de badkamer was een haakje(s) om je handdoek of badjas aan op te hangen.
9,2
Lahr
Nederland
oktober 04, 2022
Ontspannen verblijf , vooral rustig. ook in de avond
9,0
Fransen
2
Nederland
september 25, 2022
Prachtig hotel mooie fiets omgeving
9,0
Ackermans
1
Nederland
september 20, 2022
Super hotel
Was een geweldige ervaring.
7,0
Nova
Nederland
september 18, 2022
vriendelijk personeel
voor de grandeur die dit hotel uitstraalt zouden de kamers en rest van hotel iets schoner mogen zijn ,wel zeer vriendelijk personeel
8,5
Veenstra
1
Nederland
september 17, 2022
Heerlijk verblijf
Prima hotel met vriendelijk personeel. Prijzen van drankjes aan hoge kant, waarom moet een apperol spritz €11 kosten? Ook vind ik het raar dat als je een diner neemt je voor de frietjes extra moet betalen. En als laatste vind ik het opmerkelijk dat je voor het parkeren van je auto ( op eigen terrein!) €7 per dag moet aftikken.
5,7
Vlaar
Nederland
september 16, 2022
Slechte ervaring Teveel gasten met te weinig zit plaatsen voor ontbijt en diner
Kleine overdekte fietsenstalling zodat de fietsen in de regen staan Zeer beperkte mogelijkheid om e-bike op te laden We konden niet in het hotel dineren omdat er onvoldoende ruimte was Ervaring zeer te leurstellend
8,7
Van Vliet
1
Nederland
september 12, 2022
We hebben fantastische dagen gehad en zijn lekker in de watten gelegd
8,7
Van Vliet
1
Nederland
september 05, 2022
Goed hotel met ruime slaap- en badkamer. Vriendelijk personeel.
Zéér goed en uitgebreid ontbijtbuffet, bijna Van der Valk niveau. Grote slaap- en badkamer met grote inloopdouche met goede waterdruk. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Helaas géén overdekte stalling voor de fietsen. Helaas ook géén oplaadpunten voor de ebikes. Belachelijk dat je Euro 7,00 per dag moet betalen voor parkeren op eigen grond van het hotel. Dit is beslist NIET klantvriendelijk !!!
9,3
Smits
Nederland
augustus 27, 2022
Vriendelijk behulpzaam personeel , helemaal top
Als ik ook maar iets aan moest geven dat iets van aandacht verdiend dan is het dat de kamer stoffig was Verder van receptie tot restaurant fijne bejegening , bij elke vraag “ geen probleem dat regelen we “. We komen zeker terug ! Hartelijke groet Claar Smits
vrijdag 29 maart 2024 : Aantal nachten:1, Personen:2

3 dagen uitwaaien in heerlijk Zeeland!

  • Welkomstdrankje
  • 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x heerlijk 3-gangen diner (1e avond)
  • Feel happy moment (gratis hapjes tussen 17.00 en 18.00 uur)
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis gebruik van binnenzwembad, sauna, Turks stoombad & fitness
  • Gratis WiFi
Read more

Min. nachten: 2

vanaf
€159,50
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 3,50 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 3,50 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Comfort kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
Personen
aantal gasten:
  • 32 m2
  • Airconditioning
  • Douche
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Mindervalide kamer beschikbaar
  • Nespresso koffiemachine
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Telefoon
  • Toilet
  • Verduisterende gordijnen
toon alle kamer faciliteiten
Luxe kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
Personen
aantal gasten:
  • 40 m2
  • Airconditioning
  • Douche
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Frans balkon
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Meerdere kamers met balkon
  • Mindervalide kamer beschikbaar
  • Nespresso koffiemachine
  • Radio
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Telefoon
  • Toilet
  • Verduisterende gordijnen
toon alle kamer faciliteiten
Superior kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
Personen
aantal gasten:
  • 50 m2
  • Airconditioning
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Douche
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Mindervalide kamer beschikbaar
  • Nespresso koffiemachine
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Telefoon
  • Toilet
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten

Logies & ontbijt aanbieding

  • 1 of meerdere overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis gebruik van binnenzwembad, sauna & fitness
  • Gratis WiFi
Read more

Min. nachten: 1

vanaf
€64,50
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 3,50 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 3,50 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Comfort kamer
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
  • 32 m2
  • Airconditioning
  • Douche
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Mindervalide kamer beschikbaar
  • Nespresso koffiemachine
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Telefoon
  • Toilet
  • Verduisterende gordijnen
toon alle kamer faciliteiten
Luxe kamer
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
  • 40 m2
  • Airconditioning
  • Douche
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Frans balkon
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Meerdere kamers met balkon
  • Mindervalide kamer beschikbaar
  • Nespresso koffiemachine
  • Radio
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Telefoon
  • Toilet
  • Verduisterende gordijnen
toon alle kamer faciliteiten
Superior kamer
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
  • 50 m2
  • Airconditioning
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Douche
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Mindervalide kamer beschikbaar
  • Nespresso koffiemachine
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Telefoon
  • Toilet
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten

Logies & ontbijt

  • 1 of meerdere overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis gebruik van binnenzwembad, sauna & fitness
  • Gratis WiFi
Read more

Min. nachten: 1

vanaf
€107,00
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 3,50 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 3,50 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Comfort kamer
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
  • 32 m2
  • Airconditioning
  • Douche
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Mindervalide kamer beschikbaar
  • Nespresso koffiemachine
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Telefoon
  • Toilet
  • Verduisterende gordijnen
toon alle kamer faciliteiten
Luxe kamer
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
  • 40 m2
  • Airconditioning
  • Douche
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Frans balkon
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Meerdere kamers met balkon
  • Mindervalide kamer beschikbaar
  • Nespresso koffiemachine
  • Radio
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Telefoon
  • Toilet
  • Verduisterende gordijnen
toon alle kamer faciliteiten
Superior kamer
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
Nog maar 4 kamers over op onze site
  • 50 m2
  • Airconditioning
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Boxspring bedden
  • Bureau
  • Douche
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Mindervalide kamer beschikbaar
  • Nespresso koffiemachine
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Telefoon
  • Toilet
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten

Algemene informatie

 Inchecken

vanaf 15:00 uur

 Uitchecken

tot 11:00 uur

 Verblijfsbelasting

€ 3,50 p.p.p.n

 Aantal kamers

137

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar € 7,00 per nacht , max. € 14,00 per verblijf.

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Huisdieren welkom € 19,50 per nacht

 Mindervaliden

Aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Bereikbaar per openbaar vervoer

Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin, Credit Card

 Annuleringsvoorwaarden

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Gratis annuleren tot 1 dag voor aankomst. Voor groepsboekingen vanaf 10 personen gelden andere condities.

 Kinderen

0-3 jaar, gratis (eigen bedje meenemen). Kosten babybed € 15 per verblijf | 3-12 jaar, € 35 p.n, 12 jaar en ouder € 55 p.n. mits verblijvend op kamer van 2 volbetalende gasten


Faciliteiten

Algemeen
  • Gratis koffiefaciliteiten op de kamer
  • Gratis WiFi
  • Lift
Eten en drinken
  • Bar
  • Restaurant
  • Terras
Fietsen
  • Fietsenstalling
  • Fietsverhuur
Activiteiten en sport
  • Fitness
Parkeergelegenheid
  • Oplaadpunt elektrische auto
Wellness
  • Binnenzwembad
  • Sauna
  • Wellness faciliteiten

Amenities

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar € 7,00 1

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Huisdieren welkom € 19,50 per nacht

 Mindervaliden

Aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Bereikbaar per openbaar vervoer

 Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin, Credit Card

Show all amenities

Beoordeling van Grand Hotel Ter Duin

8,2

Algemene waardering

8,3

Ligging

8,2

Service

8,3

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2

Eten

7,9

Kamers

8,3

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Grand Hotel Ter Duin.

Resultaten 1 - 50 van 741
8,0
Hendrix
Nederland
maart 11, 2024
Mooi leuks hotel , grote kamer.
8,2
Nijhoff
Nederland
maart 09, 2024
2 heerlijke nachten en mooie buffetten
personeel prima aanbevolen aan anderen
9,0
De Vries
1
Nederland
februari 25, 2024
Fijn verblijf gehad ruime nette kamer
8,5
Van Norden
Nederland
februari 15, 2024
Heerlijk genoten van de faciliteiten van het hotel en de omgeving
Het weekend ging veel te snel ?
9,7
Van Norden
1
Nederland
december 07, 2023
Heerlijk genoten van alle faciliteiten
10,0
Wilrycx
5
België
november 28, 2023
Prima hotel en heel goed ontbijt . Echt een aanrader .
9,0
Verellen
1
België
november 22, 2023
Top verblijf, komen zeker nog een keertje terug!
De kamer was 2e dag wel niet opgemaakt, misschien vergeten, maar voor 2 overnachtingen is dit niet erg.
8,8
Bokxem
Nederland
oktober 31, 2023
7,7
Schmitt
1
Nederland
oktober 25, 2023
Geriefelijk,prettig.
8,8
Snoep
1
Nederland
oktober 24, 2023
Fijne dagen gehad
Ontbijt uitstekend. Diner goed.
7,3
Silven
1
Nederland
oktober 20, 2023
Prachtig hotel en ligging en mooie kamers; alleen het diner laat te wensen over
Het hotel was prima. De kamers waren prachtig en de ligging is uitstekend. Alleen het diner liet te wensen over. En wat mij toch wel stoorde is dat de bedienster niet vriendelijk was en op een heel kribbige manier zei: speak english ! En dat in Nederland, om je ervoor te schamen. Qua bediening hadden ze het in algemene zin 's avonds niet voor elkaar.
8,2
Wet
Nederland
oktober 08, 2023
een goed hotel met erg prettig personeel en heel goed eten. J
Jammer dat er tussen de de twee een persoons bedden een te grote ruimte zit waar als je er tussenin glijdt , haast niet meer uit komt. Een twee pers. dektop zou hier uitkomst bieden.
5,0
Van roon
Nederland
oktober 04, 2023
Viel dit keer tegen
Smerige douce, kon niet ‘savonds in restaurant dineren alleen dag v aankomst, was steeds voor nieuwe groepen gereserveerd, vandaar, Geen groente,
9,0
Smets
1
België
september 27, 2023
Séjour tranquille
Cadre cocooning, ambiance tranquille surtout pendant la semaine, balades à proximité, plats délicieux et travaillés au restaurant, petit déjeuner varié.
7,8
Betlem
1
Nederland
september 26, 2023
prettig verblijf in een goed hotel
Bedden aan de zachte kant en ongebruikelijk opgemaakt. Toegang tot het hotel voor iemand die slecht ter been is zeer ongelukkig.
7,5
Klaverdijk
1
Nederland
september 19, 2023
Prima voor een nachtje.
Mooi hotel. Heel fijn dat er een zwembad is en ook nog een stoomsauna, infraroodsauna en een droge sauna. De laatste was kapot helaas. (allemaal gratis) Bij het ontbijt was er maar 1 koffieapparaat beschikbaar, dus stond er een rij van 16!!!! mensen. Wij hebben maar melk gepakt die ergens anders stond. Verder was er enorm veel keuze en hebben we heerlijk ontbeten. Avondeten was ook goed. Jammer dat we ongeveer 10 cm naast ons tafels met andere mensen hadden. Beetje te dichtbij voor ons, helemaal als mensen dan niet met elkaar praten..... Kamer was goed, bedden waren goed en super dat we thee en koffie konden zetten.
7,3
Versluis
Nederland
september 18, 2023
Goed
Belachelijk dat we als hotelgasten de tweede avond niet in het restaurant terecht konden.
9,0
Van Beylen
België
september 18, 2023
Aangenaam verblijf in een mooi hotel,organisatie verliep zeer vlot ondanks de drukte en weinig personeel.zeker een aanrader ook met het binnenzwembad ,!
9,7
Johan
1
België
september 12, 2023
Alles ok voor ons zeer mooi verblijf
Parkeergeld voor 24 h 14€ vind ik teveel!
9,0
De Heer
Nederland
september 11, 2023
9,0
Richardson laurens
1
Nederland
augustus 14, 2023
relaxt, rustgevend, vrolijkmakend
geen (zie boven)
8,3
De Strooper
2
België
juni 22, 2023
Leuk hotel, mooie omgeving, ontbijt en diner in orde
Wij waren niet tevreden over de bediening in de lounge/bar door erg jonge personeelsleden, blijkbaar zonder begeleiding. Het was soms moeilijk om hun aandacht te trekken voor een bestelling terwijl ze duidelijk onze signalen hadden gemerkt, ongepaste en weinig klantvriendelijke reacties vb tijdens het happy hour kregen we slechts voor 6 personen hapjes, nadat we 3 maal gevraagd hadden om de achtergebleven hapjes werden ze gebracht met de opmerking “hier was het blijkbaar niet voldoende.…. “ Wij waren met een groep van 10 en gedragen ons steeds respectvol maar worden graag ook zo behandeld.
8,0
Diepeveen-Stam
2
Nederland
juni 09, 2023
mooie locatie, goede service
8,5
De brouwer
1
Nederland
mei 31, 2023
7,5
Den Besten
2
Nederland
mei 29, 2023
Lounge en restaurant waren mooi. Het personeel was heel vriendelijk.
Handoeken waren oud (gerafeld). De badjassen waren op. Föhn zat vast aan de muur, waardoor het föhnen heel lastig was. Er was geen vergrootspiegel. De douchecabine was niet schoon (vol met schimmel). Op het informatieblad stond verouderde info.
9,3
Mustafa
2
Nederland
mei 24, 2023
prachtig hotel, met mooie royale kamer, mooi uitzicht en vriendelijk personeel. vlakbij het strand en een gezellig dorpje met leuke terrasjes en goede horecagelegenheden.
8,3
Paans
Nederland
mei 10, 2023
Het verblijf was goed en sfeer en entourage zijn uitstekend het is alleen erg jammer dat de hygiene te wensen overlaat .
Het Hotel is wel aan een update toe Parkeren en buiten ziet er netjes uit Fietsen is te krap bemeten
7,8
Texier
1
Nederland
april 24, 2023
Goed verblijf
Het balkon behorende bij de kamer was slecht schoon gemaakt. Veel bladeren die er al lang lagen en mosvorming op het houten plankier. Op de kamer ontbrak in een donkere zithoek een schemer/leeslamp om een boek/krant goed te kunnen lezen.
8,5
Trapman
1
Nederland
maart 06, 2023
Mooi hotel met een gezellige lounge. Ruime keurige kamer. Fijne zwembad/sauna faciliteiten.
8,0
Wildeman
2
Nederland
maart 05, 2023
Ruime kamer, met terrasje, goede comfortabele matras, lekker vers eten, ruime keuze ontbijtbuffet, vriendelijk personeel, ruim en sfeervol.
We waren aangenaam verrast. Onze kamer was ruim en had een eigen terras, daar konden we helaas geen gebruik van maken omdat het weer dat niet toeliet. Helaas geen zon in de ochtenduren om op het terrasje een koffie te nuttigen of een aperitief aan het eind van de middag. Gelukkig was er een goed alternatief om dat wel te doen in de ruime lobby. Het restaurant vond ik erg sfeervol. De verbouwing, renovatie die onlangs heeft plaatsgevonden hoorde ik, is in mijn ogen succesvol. Het diner was heerlijk. Mooi opgemaakt en met verse ingrediënten en knapperige groenten. Voor mij waren de porties ruim voldoende, mijn reisgenoot had wel wat meer willen zien op zijn bord. Ruime keuze bij het ontbijtbuffet. Als vegan, vegetarier, mis ik altijd de soep en havermout, maar ik besef dat ik geen gemiddelde eter ben. Er was voldoende waar ik mee kon ontbijten. Het personeel was op alle fronten vriendelijk en welwillend. Het beleid om niet elke dag de handdoeken te wisselen, kamer schoon te maken vind ik een goede milieubewuste keuze en erg prettig. Kleine minpuntjes waren de haren in het afvoerputje in de douche, de dop van een van de wastafels was defect, het water in het zwembad was wat aan de koele kant, even wennen dus. In de omgeving is op loopafstand weinig horeca waar je na of tijdens een wandeling iets kunt nuttigen. Het was een fijn verblijf en de moeite waard om terug te komen.
8,0
Van Santen
1
Nederland
maart 02, 2023
prettig hotel, comfortabel
- Een compliment voor bediening in lounge en restaurant! - Zeer gladde vloer in douche, geen steun of beugels om je aan vast te houden. Ook bij het toilet zou dit prettig zijn voor ouderen. - Nederlandse radiozenders waren vrijwel onvindbaar op het apparaat. - Er had wat meer thee beschikbaar mogen zijn op de kamer.
7,8
Bouwman
2
Nederland
februari 02, 2023
prima verblijf mooie ligging, van af hotel leuke wandeling naar het strand en Burgh Haamstede
8,2
Glazenburg
1
Nederland
januari 24, 2023
Fijn hotel met goede ligging dicht bij het strand voor een paar dagen strand en een heel mooi duingebied.
Voor het diner waren er paar prima vegetarische opties; maar als je voorkeur uitgaat naar plantaardig eten is het bij het ontbijt wat lastiger om een lekker bordje te kunnen maken. Plantaardige yoghurt en melk zou bijvoorbeeld een goede toevoeging zijn. Tevens ook voor mensen die geen lactose verdragen.
9,7
Van Beers
7
Nederland
november 28, 2022
Een uitstekend hotel rustig gelegen.
5,3
Staarman
1
Nederland
november 17, 2022
Mooi hotel ; kamers ruim met mooie badkamer; avond eten was onvoldoende
Kamer was ruim en dat is prettig, alleen stond er maar 1 fauteuil bij een tafel in een onverlichte hoek. Dus moest de tafel verplaatst worden naar een deel waar wel licht was. Wij hadden geboekt inclusief drie gangen diner. Het eten vond ik onder de maat. Veel te weinig eten met niet gare groente. Dat gold voor elke gang. Ontbijt was wel top.
9,0
Driessen
1
Nederland
november 02, 2022
Een heerlijk verblijf met een super 3-gangendiner.
Gastvrije ontvangst en behulpzame medewerkers. Royale kamers en goede ligging t.o.v. de fietsroutes.
6,8
Smeets
4
Nederland
oktober 29, 2022
Service is minder dan voorheen!
Ontbijt was minder dan voorheen, welkomstdrankje moesten we om vragen en was niet zoals andere keren een glas naar keuze, maar spatwater met of zonder alcohol en een paar vruchtjes erin. Kamers waren niet echt schoon.
8,0
Rieskes
1
Nederland
oktober 28, 2022
9,0
De Strooper
Nederland
oktober 15, 2022
Uitstekend hotel
Ruime kamers Prima service Lekker eten
8,2
Schattevoet
Nederland
oktober 14, 2022
8,5
De Lange
5
Nederland
oktober 12, 2022
Fijn hotel, lekker eten, gezellige sfeer
Wat we miste in de badkamer was een haakje(s) om je handdoek of badjas aan op te hangen.
9,2
Lahr
Nederland
oktober 04, 2022
Ontspannen verblijf , vooral rustig. ook in de avond
9,0
Fransen
2
Nederland
september 25, 2022
Prachtig hotel mooie fiets omgeving
9,0
Ackermans
1
Nederland
september 20, 2022
Super hotel
Was een geweldige ervaring.
7,0
Nova
Nederland
september 18, 2022
vriendelijk personeel
voor de grandeur die dit hotel uitstraalt zouden de kamers en rest van hotel iets schoner mogen zijn ,wel zeer vriendelijk personeel
8,5
Veenstra
1
Nederland
september 17, 2022
Heerlijk verblijf
Prima hotel met vriendelijk personeel. Prijzen van drankjes aan hoge kant, waarom moet een apperol spritz €11 kosten? Ook vind ik het raar dat als je een diner neemt je voor de frietjes extra moet betalen. En als laatste vind ik het opmerkelijk dat je voor het parkeren van je auto ( op eigen terrein!) €7 per dag moet aftikken.
5,7
Vlaar
Nederland
september 16, 2022
Slechte ervaring Teveel gasten met te weinig zit plaatsen voor ontbijt en diner
Kleine overdekte fietsenstalling zodat de fietsen in de regen staan Zeer beperkte mogelijkheid om e-bike op te laden We konden niet in het hotel dineren omdat er onvoldoende ruimte was Ervaring zeer te leurstellend
8,7
Van Vliet
1
Nederland
september 12, 2022
We hebben fantastische dagen gehad en zijn lekker in de watten gelegd
8,7
Van Vliet
1
Nederland
september 05, 2022
Goed hotel met ruime slaap- en badkamer. Vriendelijk personeel.
Zéér goed en uitgebreid ontbijtbuffet, bijna Van der Valk niveau. Grote slaap- en badkamer met grote inloopdouche met goede waterdruk. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Helaas géén overdekte stalling voor de fietsen. Helaas ook géén oplaadpunten voor de ebikes. Belachelijk dat je Euro 7,00 per dag moet betalen voor parkeren op eigen grond van het hotel. Dit is beslist NIET klantvriendelijk !!!
9,3
Smits
Nederland
augustus 27, 2022
Vriendelijk behulpzaam personeel , helemaal top
Als ik ook maar iets aan moest geven dat iets van aandacht verdiend dan is het dat de kamer stoffig was Verder van receptie tot restaurant fijne bejegening , bij elke vraag “ geen probleem dat regelen we “. We komen zeker terug ! Hartelijke groet Claar Smits

Bezienswaardigheden & attracties

Uw selectie

vrijdag 29 maart 2024

Hotels in de buurt

ingang hotel de torenhoeve
Hotel de Torenhoeve
Zeeland , Burgh Haamstede
Voordeeluitjes Aanzicht Hotel Bom Hotel in Zeeland Zeeuwse Kust
Hotel Bom
Zeeland, Burgh-Haamstede
boutique hotel zeeland aanbieding hotelzeeland
Boutique Hotel ter Zand
Zeeland, Burgh-Haamstede
Badhotel Renesse Vooraanzicht
Badhotel Renesse
Zeeland, Renesse