Parkhotel Horst

Tienrayseweg 2, 5961 NL, Horst, Limburg, Nederland

Fantastisch

107 beoordelingen

8,5
  • Modern 4-sterrenhotel
  • Wellnesscentrum
  • Wandelen over de Maasvallei
  • Breng een bezoek aan de brouwerij van Hertog Jan

Bij Parkhotel staat genieten centraal. Naast gratis gebruik van het binnenzwembad, heeft het hotel ook een wellness (tegen een toeslag) met twee sauna's, een stoombad en een luxe wellnesslounge. Hier vindt u comfortabele ligbedden, ruime fauteuils en een bar waar u kunt genieten van gratis koffie en thee. Op dinsdag is het tot 18:00 uur badkledingdag in de wellness van het hotel. In het zwembad is het te allen tijde verplicht om badkleding te dragen.

Vanuit het hotel kan u makkelijk shoppen in Maastricht of Designer Outletcenter Roermond. Daarnaast geeft de nabijheid van mondaine Duitse winkelsteden zoals Düsseldorf, Krefeld en Mönchengladbach uw verblijf ook nog een internationaal tintje.

Parkhotel Horst beschikt over 78 kamers. De modern ingerichte kamers zijn voorzien van alle gemakken die u nodig heeft voor fijn verblijf en hierdoor een ideale thuisbasis voor uw trip naar Noord-Limburg. Zo beschikken de kamers allemaal over een eigen badkamer met een bad of douche, een comfortabel bed, een zitje, koffie/thee faciliteiten en gratis WIFI.

Het restaurant van het Hotel genaamd BØFF is dé plek in Noord-Limburg waar u op elk moment van de dag ‘thuis’ bent. Hier is het heerlijk vertoeven, met de diverse zitjes is BØFF de ideale plaats voor zowel een drankje als een verrukkelijk diner. In combinatie met eigenwijs en eigentijds interieur, zorgt dat voor een gezellige en huiselijke sfeer. Strijk bij lekker weer neer op het ruim opgezette terras en geniet daarbij zowel binnen als buiten van een prachtig uitzicht over het meer van de Kasteelse Bossen.

Parkhotel Horst is vanuit alle richtingen met de auto eenvoudig te bereiken. Het Hotel ligt direct aan de A73 en is vanaf de snelweg al te zien. Parkeren is geheel GRATIS en kan aan de voorzijde van het hotel. Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u bij een van de laadpalen zonder problemen uw auto opladen. Wanneer u ervoor kiest om met het openbare vervoer te reizen, dan vindt u een bushalte vinden op 4 minuten lopen vanaf het hotel.

 

minder
Bij Parkhotel staat genieten centraal. Naast gratis gebruik van het binnenzwembad, heeft het hotel ook een wellness (tegen een toeslag) met twee sauna's, een stoombad en een luxe wellnesslounge. Hier vindt u comfortabele ligbedden, ruime fauteuils en een bar waar u kunt genieten van gratis koffie en thee. Op dinsdag is het tot 18:00 uur badkledingdag in de wellness van het hotel. In het zwembad is het te allen tijde verplicht om badkleding te dragen. Vanuit het hotel kan u... Lees meer

Beoordeling van Parkhotel Horst

8,5

Algemene waardering

8,5

Ligging

8,7

Service

8,6

Verhouding prijs/kwaliteit

8,5

Eten

8,5

Kamers

8,3

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Parkhotel Horst.

Resultaten 1 - 50 van 107
10,0
Willems
1
Nederland
mei 23, 2023
Geweldig verblijf
Geen kleine koelkast op de kamer, maar er was wel een algemene koelkast op de verdieping in de gang staan. Verder niets op aan te merken, geweldig hotel.
8,2
Bijnagte
1
Nederland
mei 05, 2023
Goed hotel voor een korte break. Goed eten en gezellig personeel
9,3
Quaeyhaegens
1
België
november 21, 2022
ZEER TEVREDEN
Aangenaam verblijf in het Parkhotel ! Degelijke kamer met ruime b adkamer. Prachtig ontbijt. Mooie omgeving met de nodige wandel- en fietstochten waarvoor het hotel je de nodige info kan bezorgen; En als klapper een verrukkelijk driegangenmenu in het kader van de wildperiode !! Hier heeft de chef echt zijn best gedaan. Heel lekker en ruime porties. We komen terug !
8,8
Hogenes
2
Nederland
november 18, 2022
Mooie Locatie, wel dicht bij snelweg, maar geen last van gehad
Uitgebreid ontbijt
9,0
Van der Laan
1
Nederland
oktober 16, 2022
Heerlijk hotel, prima bedden
Wij zouden graag de handdoeken service anders willen zien. Bijvoorbeeld: handdoek op de grond….. dan een schone handdoek. Dit gebeurt in de meeste hotels, veel minder was en beter voor het milieu. Ook de plastic bekertjes, in plastic verpakt!!!!, bij de wasbak, hoeven echt niet elke dag vernieuwd te worden. Wij zijn in totaal vier nachten geweest, van zondag negen tot en met donderdag dertien oktober.
8,0
Bakx
1
Nederland
oktober 13, 2022
8,2
Lens
6
België
oktober 13, 2022
Familieweekend is vlot verlopen!
We waren blij te merken dat men echt zijn best deed om tegemoet te komen aan onze wensen! We hebben aangenaam kunnen eten aan een grote tafel met heel ons gezelschap. Bij de driegangenmaaltijd werd rekening gehouden met vegetarisch, lactosevrij en kindermenu.
7,5
Geerling
1
Nederland
oktober 12, 2022
Ligging van het hotel is prima voor uitstapjes.
Kamers mogen gerenoveerd worden. Met onze klacht over douche werd niets gedaan.
9,0
Tiggers
1
Nederland
oktober 11, 2022
Fijne dagen in een prima hotel
We hebben fijne dagen gehad in een prima hotel met knappe bedden. Er was keurig rekening gehouden met ons verzoek om een gewone douche en kregen een invalidenkamer. Alleen werd bij het gebruik van de douche de hele boel nat omdat die niet afgeschermd was en er ook geen vloertrekkker was. (Een douchecabine was ook voldoende geweest) Een heerlijk 3 gangendiner was bij de aanbieding inbegrepen. Alles smaakte voortreffelijk.
8,3
Mans
5
Nederland
september 08, 2022
mooi hotel,mooie ligging,aanrader!!
10,0
Heijdra
Nederland
september 06, 2022
10,0
Van de voorde
4
België
september 03, 2022
prachtig ,zeer lekker eten en vriendelijkpersoneel
komen nog eens terug
7,7
Kluin
Nederland
augustus 27, 2022
Kamer veel te warm
9,2
Bouwhuis
1
Nederland
augustus 23, 2022
Een uitstekend Hotel op een prachtige locatie
Nvt
9,2
Winters-Buursema
1
Nederland
augustus 23, 2022
Prima en prettig verblijf.
8,2
Verheij
1
Nederland
augustus 15, 2022
Het was goed maar onpersoonlijk
We moesten oa zelf om ons welkomstdrankje vragen. Het is jammer dat u deze uitnodiging op Zondag verstuurd. Ik zou zeggen gebruik daarvoor een van de ander zes dagen!
8,0
Das
1
Nederland
augustus 14, 2022
Fijn rustig
De kleedkamer aan de kant van de muur zit schimmel op.
8,2
Bochmans
1
België
augustus 12, 2022
2 daagse fietstocht met 1 nacht verblijf
4 * prijs/kwaliteit is OK comfort kamer zonder airco en koelkast maar de kamer is netjes het ontbijt is volledig
8,7
Schol
4
Nederland
juli 26, 2022
Het was fantastisch.
7,8
Aelbrecht
1
België
juli 19, 2022
Goed hotel, vriendelijke bediening
9,5
Van Gelder
1
Nederland
juli 10, 2022
Nette bediening leuk personeel mooie omgeving. Net hotel.
Was aanbieding toch jammer kamer boven keuken ivm. bijgeluiden in de nacht voor de rest alles geweldig. Gr fam. van Gelder
8,8
Sondaar
1
Nederland
juli 05, 2022
8,2
Fijnekam
1
Nederland
juli 04, 2022
Prima verblijf gehad.
De kamers zijn wat somber door het bruine houtwerk. Verder alles goed schoon. De fietsenstalling mag wel iets uitgebreid worden. Niet alle fietsen van de gasten konden binnen staan. Verder uitstekend.
8,5
Hellinga
1
Nederland
juli 04, 2022
Prima Hotel met goed personeel in mooie omgeving.
8,2
Quaeyhaegens
1
België
juni 21, 2022
PRIJS - KWALITEITIS PARKHOTEL HORST IN ORDE
7,7
Engelberts
Nederland
juni 15, 2022
kamers ruim en netjes, ontbijt voldoende keus, cappuccino waterig
De sauna stelde niets voor. I buitensauna van 100 graden en 1binnen sauna van 80 graden. Turks stoombad deed het niet. Toegang 12,95 is het absoluut niet waard. Wij hadden een arangement bij goed verblijf geboekt met 3-gangen keuzemenu. Echter was het voor en nagerecht al vastgesteld en had je alleen de keuze uit vlees of vis voor het hoofdmenu. Geen vegetarisch gerecht. Met 3 pubers aan tafel viel dat wel tegen want het keuzemenu van het hotel zelf was uitgebreider en had een lekkerder voor en nagerecht dan we nu kregen. Kamers waren wel ruim en netjes en het ontbijt was prima. Ook de ligging van het hotel is prachtig. Aan een meertje en bosrijk. Centrum van Horst was ook erg gezellig. Ruime keuze aan winkeltjes en restaurants.
9,7
Alberts
1
Nederland
juni 01, 2022
8,7
Van Noordenne
1
Nederland
april 23, 2022
Mooi gelegen hotel
Prima hotel, lekker 3-gangen menu, mooi uitzicht, aanrader
9,0
Hooiveld
1
Nederland
april 10, 2022
Voortreffelijk, heerlijk van alles genoten.
Na wat negatieve reacties op de site, een heerlijk verblijf top. Kunnen dit aanbevelen. Ina en Piet
9,0
Besteman
2
Nederland
januari 09, 2022
Een goed en ontspannen vebrlijf
We hadden een 2 persoonskamer geboekt. Bij het inchecken werd er verteld dat we een luxere kamer kregen, zodat we ook gemakkelijker op de kamer konden eten ivm corona. We kregen een 3 persoonskamer met een tafeltje en 2 fijne stoelen waar we goed ons diner konden eten. Het diner was erg lekker. Ik heb nog nergens zoveel vlees aan spareribs gezien. Een portie leek wel voor 2 personen zoveel was het. Erg jammer dat we het niet opkregen want het was onwijs lekker. Ook hadden we een bad in de badkamer. We hebben er enorm van genoten. Echt even tot rust kunnen komen.
8,8
Timmer
1
Nederland
september 13, 2021
Het was geweldig.
De overdekte fietsenstalling is veel te klein.
8,7
Nelissen
België
september 08, 2021
Bij het aanrijden en binnenkomen een heel goede indruk van het hotel
Receptie ,lounge en eetgedeelte heel mooi ingericht ,het zicht naar buiten en terras is heel mooi om te zitten. Alleen bij het naar de kamers te gaan vielen de vuile ramen mij heel erg op en dat er die 3 dagen niet werd gestofzuigd in de gang want er lagen veel pluisjes en spinnewebben in de hoeken,dat is toch spijtig en doet wat af van die eerste indruk die ik toch geweldig vond. Ik heb desondanks toch genoten van mijn verlof bij jullie en van de leuke attrakties in uw omgeving,zeker de moeite waard.
8,3
Hillebrand
1
Nederland
juni 23, 2021
Hotel ligt op mooie locatie, nette kamer met grote flatscreen en eten was van goede kwaliteit
Miste wel een koelkastje op de kamer, en het kluisje op de kamer haperde
8,3
Pestoor
1
Nederland
juni 04, 2021
Fantastisch hotel met goede ligging om fietstochten te ondernemen
Enig nadeel is er zat een driegangendiner diner bij het arrangement. De beperkte keuze die je daarbij had. Voorgerecht en nagerecht geen keuze betekende dat mijn man het niet opgegeten heeft. Hoofdgerecht was of asperges met zalm of asperges met ham en ei. Ik vind dat toch wel beperkt zal daarom ook geen diner er meer bij een arrangement nemen maar gewoon a la carte gaan eten.
8,2
Schippers
1
Nederland
mei 20, 2021
Verblijf prima, uitstekende bedden, gezellige kamer, mooie entourage.
Helaas werd de maaltijd op de kamer gebracht. Jammer niet even een dekservet of het kaarsje aan. Hoofdmaaltijd was bijna koud. Er was niet bij gezegd dat dessert ook uit ijs bestond dus ja dat was gesmolten na de 1e 2 gangen. S'middags om 17 uur tomatensoep met ballen besteld voor op de maker, kregen we de pomodorisoep. Hier iets over gezegd bij de receptie, ze zou er naar kijken maar de pomodorisoep stond op de rekening. Verder was het lastig te ontbijten zonder wat kruimels achter te laten op de grond. Deze werd kennelijk niet dagelijks stof gezogen wat niet prettig was. Kamer was ook stoffig toen we kwamen. Kortom teleurstellingen voor wat verder een mooi en sfeervol hotel betreft.
8,8
Van Leeuwen
1
Nederland
mei 20, 2021
Was heel prettig
Fijn dat we mindervalide kamer hadden.(127). Was allemaal netjes.
8,3
Hogebrug
1
Nederland
maart 13, 2021
Uiterst vriendelijk geholpen
Ondanks de (corona) omstandigheden prima naar ons zin gehad. Het personeel heeft echt z'n best gedaan het ons naar de zin te maken. Bedankt
9,0
Kluin
1
Nederland
oktober 01, 2020
Mooi hotel prima uitvalbasis voor mooie fietstochten.
Verbeterpunten zijn de te kleine fietsenstalling met veel te weinig oplaadpunten voor de e-bike. Daarnaast vonden wij het heel erg jammer dat het zwembad pas na 10.00 uur te gebruiken is. Wij zijn gewend om voor het ontbijt even een baantje te trekken als we in een hotel zitten. Daarom hebben wij nu dan ook geen gebruik gemaakt van het zwembad.
8,7
Van Putten
Nederland
september 22, 2020
Prachtige ligging aan het meer in bosrijke omgeving. Jammer dat de snelweg iets te kortbij lag. Dat hoorde je toch wel.
7,8
Van Daatselaar
Nederland
september 21, 2020
Gezelli, comfortabel hotel, smakelijk eten en een hele mooie fietsomgeving.
Het personeel is erg gedreven om de klanten het naar hun zin te maken. Dit gaat soms ten kosten van de corona maatregelen; het was heel gemakkelijk om met verschillende huishoudens aan een tafel te zitten. Ook namen sommige gasten de looproutes niet serieus; zij werden daar door hetpersoneelniet op aangesproken. Dat kan niet in deze tijd.; er zijn grenzen aan klantvriendelijk handelen.
8,2
Geukens
1
België
september 16, 2020
Leuk aangenaam verblijf. Grote kamer
9,2
Assink
Nederland
september 15, 2020
We hebben een paar geweldige dagen gehad. Top.!!
8,5
Modderkolk
1
Nederland
augustus 28, 2020
heerlijk een paar dagen weg.
Kelner was erg attent; tussen neus en lippen door vertelde ik dat we geen visliefhebbers waren: uit zichzelf bood hij aan het vis voorgerecht te vervangen door een vlees voorgerecht zonder dat we daar om hoefden te vragen.
7,5
De Borst
1
Nederland
augustus 21, 2020
9,7
Den Hertog-de Jong
Nederland
augustus 03, 2020
Fijn hotel in een prachtige omgeving!! Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ontbijten op het terras aan het meer, dat is een buitenkans!! Mooie omgeving om te fietsen. Uitrusten aan de rivier de Maas. Nog een uitstapje gemaakt naar missiedorp Steyl. Heel fijn hotel, welness is ook een pré. Personeel doet alles om het je naar de zin te maken.
8,7
Curfs
1
Nederland
juli 31, 2020
Fijn verblijf !
Wandelen vanaf hotel beter aangeven , waar wandelroutes beginnen !
7,8
Zuidema
1
Nederland
juli 30, 2020
prima verblijf kom zeker x terug
7,5
Vanden berghen
België
juli 16, 2020
hotel prachtig gelegen. ontbijt is niet wat we gewoon zijn in 4 sterren hotel.
8,2
De Groot
1
Nederland
juli 01, 2020
prima verblijf geweest
9,3
Joosten
1
Nederland
juni 27, 2020
Super schoon heerlijk ontbijt
Kamer is wat somber maar je slaapt er alleen badkamer is heerlijk alleen hadden we die ochtend allemaal koud water dat was onmacht iets met zwembad mooie handdoeken Wij zijn Zeer tevreden geweest en komen zeker weer een keer terug We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de aanbieding uit de Telegraaf met vriendelijke groet van Joosten
donderdag 28 maart 2024 : Aantal nachten:1, Personen:2

3-daagse diner topdeal

  • Ontvangst met koffie of thee
  • 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x heerlijk 3-gangen diner
  • Gratis gebruik van zwembad
  • Gratis wandel- & fietsroutes
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Min. nachten: 2

vanaf
€154,40
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 1,75 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 1,75 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Comfort kamer | Non-refundable
Min. aantal nachten: 2
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Deluxe kamer | Non-refundable
Min. aantal nachten: 2
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Ligbad
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten

3-daags diner arrangement

  • Ontvangst met koffie of thee
  • 2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x heerlijk 3-gangen diner
  • Gratis gebruik van zwembad
  • Gratis wandel- & fietsroutes
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Min. nachten: 2

vanaf
€164,95
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 1,75 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 1,75 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Comfort kamer | Non-refundable
Min. aantal nachten: 2
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Comfort kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Deluxe kamer | Non-refundable
Min. aantal nachten: 2
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Ligbad
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Deluxe kamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Ligbad
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten

Halfpension arrangement

  • 1 of meerdere overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks heerlijk 3-gangen diner
  • Gratis gebruik van zwembad
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis wandel- & fietsroutes
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Min. nachten: 1

vanaf
€107,12
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 1,75 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 1,75 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Comfort kamer | Non-refundable
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Comfort kamer
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Deluxe kamer | Non-refundable
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Ligbad
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Deluxe kamer
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Ligbad
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten

Logies & ontbijt

  • 1 of meerdere overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer
  • Gratis wandel- & fietsroutes
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Min. nachten: 1

vanaf
€67,62
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 1,75 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 1,75 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Comfort kamer | Non-refundable
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Comfort kamer
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Deluxe kamer | Non-refundable
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Ligbad
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten
Deluxe kamer
Niet beschikbaar
0
Kamer
Personen
aantal gasten:
Beschikbaar v.a.
  • Bereikbaar per lift en trap
  • Bureau
  • Douche
  • Douche en/of bad
  • Flatscreen-tv
  • Föhn
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten
  • Gratis WiFi
  • Huisdiervrij
  • Kledingkast
  • Kluis
  • Leeslampje
  • Ligbad
  • Radio
  • Rookmelder
  • Rookvrij
  • Smart-tv
  • Strijkijzer
  • Telefoon
  • Televisie
  • Toilet
  • Toiletartikelen
  • Verduisterende gordijnen
  • Waterkoker
  • Wekdienst
  • Zithoek
toon alle kamer faciliteiten

Algemene informatie

 Inchecken

vanaf 15:00 uur

 Uitchecken

tot 12:00 uur

 Verblijfsbelasting

€ 1,75 p.p.p.n

 Aantal kamers

78

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar (gratis)

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Geen huisdieren toegestaan

 Mindervaliden

Aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Bereikbaar per openbaar vervoer

Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin, Credit Card

 Annuleringsvoorwaarden

Gratis annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Met uitzondering van non-refundable kamers. Deze kunnen niet kosteloos geannuleerd worden.

Voor groepsboekingen vanaf 10 personen gelden andere condities.

 Kinderen

0-3 jaar € 15,- per nacht | 4-12 jaar, 50% korting, mits verblijvend op kamer van 2 volbetalende gasten


Faciliteiten

Algemeen
  • Draadloos Internet
  • Gratis koffiefaciliteiten op de kamer
  • Gratis WiFi
  • Lift
  • Tuin
Eten en drinken
  • Bar
  • Brasserie
  • Restaurant
  • Terras
Fietsen
  • Fietsenstalling
  • Fietsverhuur
  • Fietsverhuur elektrische fiets
  • Oplaadpunt E-bike
Parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Tesla oplaadpunt
Wellness
  • Beauty center
  • Binnenzwembad
  • Sauna
  • Turks stoombad
  • Wellness faciliteiten

Amenities

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar (gratis)

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Geen huisdieren toegestaan

 Mindervaliden

Aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Bereikbaar per openbaar vervoer

 Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin, Credit Card

Show all amenities

Beoordeling van Parkhotel Horst

8,5

Algemene waardering

8,5

Ligging

8,7

Service

8,6

Verhouding prijs/kwaliteit

8,5

Eten

8,5

Kamers

8,3

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Parkhotel Horst.

Resultaten 1 - 50 van 107
10,0
Willems
1
Nederland
mei 23, 2023
Geweldig verblijf
Geen kleine koelkast op de kamer, maar er was wel een algemene koelkast op de verdieping in de gang staan. Verder niets op aan te merken, geweldig hotel.
8,2
Bijnagte
1
Nederland
mei 05, 2023
Goed hotel voor een korte break. Goed eten en gezellig personeel
9,3
Quaeyhaegens
1
België
november 21, 2022
ZEER TEVREDEN
Aangenaam verblijf in het Parkhotel ! Degelijke kamer met ruime b adkamer. Prachtig ontbijt. Mooie omgeving met de nodige wandel- en fietstochten waarvoor het hotel je de nodige info kan bezorgen; En als klapper een verrukkelijk driegangenmenu in het kader van de wildperiode !! Hier heeft de chef echt zijn best gedaan. Heel lekker en ruime porties. We komen terug !
8,8
Hogenes
2
Nederland
november 18, 2022
Mooie Locatie, wel dicht bij snelweg, maar geen last van gehad
Uitgebreid ontbijt
9,0
Van der Laan
1
Nederland
oktober 16, 2022
Heerlijk hotel, prima bedden
Wij zouden graag de handdoeken service anders willen zien. Bijvoorbeeld: handdoek op de grond….. dan een schone handdoek. Dit gebeurt in de meeste hotels, veel minder was en beter voor het milieu. Ook de plastic bekertjes, in plastic verpakt!!!!, bij de wasbak, hoeven echt niet elke dag vernieuwd te worden. Wij zijn in totaal vier nachten geweest, van zondag negen tot en met donderdag dertien oktober.
8,0
Bakx
1
Nederland
oktober 13, 2022
8,2
Lens
6
België
oktober 13, 2022
Familieweekend is vlot verlopen!
We waren blij te merken dat men echt zijn best deed om tegemoet te komen aan onze wensen! We hebben aangenaam kunnen eten aan een grote tafel met heel ons gezelschap. Bij de driegangenmaaltijd werd rekening gehouden met vegetarisch, lactosevrij en kindermenu.
7,5
Geerling
1
Nederland
oktober 12, 2022
Ligging van het hotel is prima voor uitstapjes.
Kamers mogen gerenoveerd worden. Met onze klacht over douche werd niets gedaan.
9,0
Tiggers
1
Nederland
oktober 11, 2022
Fijne dagen in een prima hotel
We hebben fijne dagen gehad in een prima hotel met knappe bedden. Er was keurig rekening gehouden met ons verzoek om een gewone douche en kregen een invalidenkamer. Alleen werd bij het gebruik van de douche de hele boel nat omdat die niet afgeschermd was en er ook geen vloertrekkker was. (Een douchecabine was ook voldoende geweest) Een heerlijk 3 gangendiner was bij de aanbieding inbegrepen. Alles smaakte voortreffelijk.
8,3
Mans
5
Nederland
september 08, 2022
mooi hotel,mooie ligging,aanrader!!
10,0
Heijdra
Nederland
september 06, 2022
10,0
Van de voorde
4
België
september 03, 2022
prachtig ,zeer lekker eten en vriendelijkpersoneel
komen nog eens terug
7,7
Kluin
Nederland
augustus 27, 2022
Kamer veel te warm
9,2
Bouwhuis
1
Nederland
augustus 23, 2022
Een uitstekend Hotel op een prachtige locatie
Nvt
9,2
Winters-Buursema
1
Nederland
augustus 23, 2022
Prima en prettig verblijf.
8,2
Verheij
1
Nederland
augustus 15, 2022
Het was goed maar onpersoonlijk
We moesten oa zelf om ons welkomstdrankje vragen. Het is jammer dat u deze uitnodiging op Zondag verstuurd. Ik zou zeggen gebruik daarvoor een van de ander zes dagen!
8,0
Das
1
Nederland
augustus 14, 2022
Fijn rustig
De kleedkamer aan de kant van de muur zit schimmel op.
8,2
Bochmans
1
België
augustus 12, 2022
2 daagse fietstocht met 1 nacht verblijf
4 * prijs/kwaliteit is OK comfort kamer zonder airco en koelkast maar de kamer is netjes het ontbijt is volledig
8,7
Schol
4
Nederland
juli 26, 2022
Het was fantastisch.
7,8
Aelbrecht
1
België
juli 19, 2022
Goed hotel, vriendelijke bediening
9,5
Van Gelder
1
Nederland
juli 10, 2022
Nette bediening leuk personeel mooie omgeving. Net hotel.
Was aanbieding toch jammer kamer boven keuken ivm. bijgeluiden in de nacht voor de rest alles geweldig. Gr fam. van Gelder
8,8
Sondaar
1
Nederland
juli 05, 2022
8,2
Fijnekam
1
Nederland
juli 04, 2022
Prima verblijf gehad.
De kamers zijn wat somber door het bruine houtwerk. Verder alles goed schoon. De fietsenstalling mag wel iets uitgebreid worden. Niet alle fietsen van de gasten konden binnen staan. Verder uitstekend.
8,5
Hellinga
1
Nederland
juli 04, 2022
Prima Hotel met goed personeel in mooie omgeving.
8,2
Quaeyhaegens
1
België
juni 21, 2022
PRIJS - KWALITEITIS PARKHOTEL HORST IN ORDE
7,7
Engelberts
Nederland
juni 15, 2022
kamers ruim en netjes, ontbijt voldoende keus, cappuccino waterig
De sauna stelde niets voor. I buitensauna van 100 graden en 1binnen sauna van 80 graden. Turks stoombad deed het niet. Toegang 12,95 is het absoluut niet waard. Wij hadden een arangement bij goed verblijf geboekt met 3-gangen keuzemenu. Echter was het voor en nagerecht al vastgesteld en had je alleen de keuze uit vlees of vis voor het hoofdmenu. Geen vegetarisch gerecht. Met 3 pubers aan tafel viel dat wel tegen want het keuzemenu van het hotel zelf was uitgebreider en had een lekkerder voor en nagerecht dan we nu kregen. Kamers waren wel ruim en netjes en het ontbijt was prima. Ook de ligging van het hotel is prachtig. Aan een meertje en bosrijk. Centrum van Horst was ook erg gezellig. Ruime keuze aan winkeltjes en restaurants.
9,7
Alberts
1
Nederland
juni 01, 2022
8,7
Van Noordenne
1
Nederland
april 23, 2022
Mooi gelegen hotel
Prima hotel, lekker 3-gangen menu, mooi uitzicht, aanrader
9,0
Hooiveld
1
Nederland
april 10, 2022
Voortreffelijk, heerlijk van alles genoten.
Na wat negatieve reacties op de site, een heerlijk verblijf top. Kunnen dit aanbevelen. Ina en Piet
9,0
Besteman
2
Nederland
januari 09, 2022
Een goed en ontspannen vebrlijf
We hadden een 2 persoonskamer geboekt. Bij het inchecken werd er verteld dat we een luxere kamer kregen, zodat we ook gemakkelijker op de kamer konden eten ivm corona. We kregen een 3 persoonskamer met een tafeltje en 2 fijne stoelen waar we goed ons diner konden eten. Het diner was erg lekker. Ik heb nog nergens zoveel vlees aan spareribs gezien. Een portie leek wel voor 2 personen zoveel was het. Erg jammer dat we het niet opkregen want het was onwijs lekker. Ook hadden we een bad in de badkamer. We hebben er enorm van genoten. Echt even tot rust kunnen komen.
8,8
Timmer
1
Nederland
september 13, 2021
Het was geweldig.
De overdekte fietsenstalling is veel te klein.
8,7
Nelissen
België
september 08, 2021
Bij het aanrijden en binnenkomen een heel goede indruk van het hotel
Receptie ,lounge en eetgedeelte heel mooi ingericht ,het zicht naar buiten en terras is heel mooi om te zitten. Alleen bij het naar de kamers te gaan vielen de vuile ramen mij heel erg op en dat er die 3 dagen niet werd gestofzuigd in de gang want er lagen veel pluisjes en spinnewebben in de hoeken,dat is toch spijtig en doet wat af van die eerste indruk die ik toch geweldig vond. Ik heb desondanks toch genoten van mijn verlof bij jullie en van de leuke attrakties in uw omgeving,zeker de moeite waard.
8,3
Hillebrand
1
Nederland
juni 23, 2021
Hotel ligt op mooie locatie, nette kamer met grote flatscreen en eten was van goede kwaliteit
Miste wel een koelkastje op de kamer, en het kluisje op de kamer haperde
8,3
Pestoor
1
Nederland
juni 04, 2021
Fantastisch hotel met goede ligging om fietstochten te ondernemen
Enig nadeel is er zat een driegangendiner diner bij het arrangement. De beperkte keuze die je daarbij had. Voorgerecht en nagerecht geen keuze betekende dat mijn man het niet opgegeten heeft. Hoofdgerecht was of asperges met zalm of asperges met ham en ei. Ik vind dat toch wel beperkt zal daarom ook geen diner er meer bij een arrangement nemen maar gewoon a la carte gaan eten.
8,2
Schippers
1
Nederland
mei 20, 2021
Verblijf prima, uitstekende bedden, gezellige kamer, mooie entourage.
Helaas werd de maaltijd op de kamer gebracht. Jammer niet even een dekservet of het kaarsje aan. Hoofdmaaltijd was bijna koud. Er was niet bij gezegd dat dessert ook uit ijs bestond dus ja dat was gesmolten na de 1e 2 gangen. S'middags om 17 uur tomatensoep met ballen besteld voor op de maker, kregen we de pomodorisoep. Hier iets over gezegd bij de receptie, ze zou er naar kijken maar de pomodorisoep stond op de rekening. Verder was het lastig te ontbijten zonder wat kruimels achter te laten op de grond. Deze werd kennelijk niet dagelijks stof gezogen wat niet prettig was. Kamer was ook stoffig toen we kwamen. Kortom teleurstellingen voor wat verder een mooi en sfeervol hotel betreft.
8,8
Van Leeuwen
1
Nederland
mei 20, 2021
Was heel prettig
Fijn dat we mindervalide kamer hadden.(127). Was allemaal netjes.
8,3
Hogebrug
1
Nederland
maart 13, 2021
Uiterst vriendelijk geholpen
Ondanks de (corona) omstandigheden prima naar ons zin gehad. Het personeel heeft echt z'n best gedaan het ons naar de zin te maken. Bedankt
9,0
Kluin
1
Nederland
oktober 01, 2020
Mooi hotel prima uitvalbasis voor mooie fietstochten.
Verbeterpunten zijn de te kleine fietsenstalling met veel te weinig oplaadpunten voor de e-bike. Daarnaast vonden wij het heel erg jammer dat het zwembad pas na 10.00 uur te gebruiken is. Wij zijn gewend om voor het ontbijt even een baantje te trekken als we in een hotel zitten. Daarom hebben wij nu dan ook geen gebruik gemaakt van het zwembad.
8,7
Van Putten
Nederland
september 22, 2020
Prachtige ligging aan het meer in bosrijke omgeving. Jammer dat de snelweg iets te kortbij lag. Dat hoorde je toch wel.
7,8
Van Daatselaar
Nederland
september 21, 2020
Gezelli, comfortabel hotel, smakelijk eten en een hele mooie fietsomgeving.
Het personeel is erg gedreven om de klanten het naar hun zin te maken. Dit gaat soms ten kosten van de corona maatregelen; het was heel gemakkelijk om met verschillende huishoudens aan een tafel te zitten. Ook namen sommige gasten de looproutes niet serieus; zij werden daar door hetpersoneelniet op aangesproken. Dat kan niet in deze tijd.; er zijn grenzen aan klantvriendelijk handelen.
8,2
Geukens
1
België
september 16, 2020
Leuk aangenaam verblijf. Grote kamer
9,2
Assink
Nederland
september 15, 2020
We hebben een paar geweldige dagen gehad. Top.!!
8,5
Modderkolk
1
Nederland
augustus 28, 2020
heerlijk een paar dagen weg.
Kelner was erg attent; tussen neus en lippen door vertelde ik dat we geen visliefhebbers waren: uit zichzelf bood hij aan het vis voorgerecht te vervangen door een vlees voorgerecht zonder dat we daar om hoefden te vragen.
7,5
De Borst
1
Nederland
augustus 21, 2020
9,7
Den Hertog-de Jong
Nederland
augustus 03, 2020
Fijn hotel in een prachtige omgeving!! Uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ontbijten op het terras aan het meer, dat is een buitenkans!! Mooie omgeving om te fietsen. Uitrusten aan de rivier de Maas. Nog een uitstapje gemaakt naar missiedorp Steyl. Heel fijn hotel, welness is ook een pré. Personeel doet alles om het je naar de zin te maken.
8,7
Curfs
1
Nederland
juli 31, 2020
Fijn verblijf !
Wandelen vanaf hotel beter aangeven , waar wandelroutes beginnen !
7,8
Zuidema
1
Nederland
juli 30, 2020
prima verblijf kom zeker x terug
7,5
Vanden berghen
België
juli 16, 2020
hotel prachtig gelegen. ontbijt is niet wat we gewoon zijn in 4 sterren hotel.
8,2
De Groot
1
Nederland
juli 01, 2020
prima verblijf geweest
9,3
Joosten
1
Nederland
juni 27, 2020
Super schoon heerlijk ontbijt
Kamer is wat somber maar je slaapt er alleen badkamer is heerlijk alleen hadden we die ochtend allemaal koud water dat was onmacht iets met zwembad mooie handdoeken Wij zijn Zeer tevreden geweest en komen zeker weer een keer terug We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de aanbieding uit de Telegraaf met vriendelijke groet van Joosten

Bezienswaardigheden & attracties

Uw selectie

donderdag 28 maart 2024

Hotels in de buurt

hotel asteria venray limburg actie bovenaanzicht hotelvijver
Hotel Asteria
Limburg, Venray
Hotelaanbieding Venlo Exterieur
Hotel Wilhelmina
Limburg, Venlo
Best Western Hotel Nobis Asten Entree
Best Western Hotel Nobis Asten
Noord-Brabant, Asten