Paviljoen Hotel

Grebbeweg 103-105, 3911 AV, Rhenen, Utrecht, Nederland

Beoordeling van Paviljoen Hotel

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 105 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Paviljoen Hotel.

Opbouw score Paviljoen Hotel :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.2
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.2
 
Resultaten 1 - 50 van 105
9.8
Meus
2
België
juni 06, 2019
7.8
Scharloo
1
Nederland
juni 02, 2019
plezierig en een correcte behandeling
8.0
Bruers
België
mei 27, 2019
Een échte aanrader
8.3
Hoogendijk
5
Nederland
mei 14, 2019
Vriendelijk,schoon en fris,keurig interieur ,voorname entree,heerlijk eten en drinken.
Een aanrader:zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
8.8
Belo
2
Nederland
mei 06, 2019
Mooi hotel, super goed ontbijt en diner.
Enige minpunt is dat de bedden behoorlijk hard zijn.
8.0
Van Dalfsen
Nederland
mei 06, 2019
Prachtige centrale ligging.
Kamers voorzijde weliswaar groter dan achterzijde, maar wel lawaaiig vanwege doorgaand (zwaar)verkeer.
9.0
Romijn
1
Nederland
mei 06, 2019
Prettig hotel met vriendelijke service. Erg behulpzaam.
9.0
Van Houten
2
Nederland
maart 10, 2019
Zeer vriendelijk personeel en uitstekend diner. De prijs voor het verblijf dik en dubbel waard. Een heerlijke en gemoedelijke sfeer
In principe niks dan lof. Ondanks het niet zo geweldige weer mooie dagen gehad. Ouwehands dierenpark is de moeite waard en ook Rhenen met het interessante museum en aparte kerk (die laatste was helaas gesloten) Kamers voorzijde erg gehorig voor langsrazend verkeer. Daar ouder gebouw is ook in het algemeen wat gehoriger. Maar is ook afhankelijk van de "buren" en ligging kamer.
7.8
Moree
1
Nederland
oktober 29, 2018
Prima Hotel en goede bediening
Een prima kleinschalig hotel op een mooie locatie
8.0
Blankwater
Nederland
oktober 17, 2018
Prima hotel met vriendelijk personeel. Je voelt je er meteen thuis.
7.7
Nijssen
7
Nederland
september 05, 2018
naast dierentuin en genoeg fiets mogelijkheden. Je moet natuurlijk wel de berg op.
9.0
Vianen
1
Nederland
september 04, 2018
9.8
Linssen
1
Nederland
augustus 13, 2018
Geweldig, wij waren zeer tevreden.
Geen
9.2
Glorie
1
Nederland
augustus 10, 2018
Mooi familie hotel , beneden alles ruim en mooi gestoffeerd en gemeubileerd.
8.3
Nieuwenhuize
1
Nederland
augustus 07, 2018
Uitstekend naar onze zin gehad!!
7.5
Lubberts
Nederland
augustus 07, 2018
Een goed hotel. Heel goed bed, Behulpzaam personeel . In Restaurant uitstekende bediening.
8.8
Herrema
1
Nederland
augustus 03, 2018
Gezellig hotel!
Een gezellig hotel met vriendelijk personeel. Kamer was netjes en schoon,maar erg warm.Er stond gelukkig een ventilator. Ontbijt en diner waren prima in orde. Hotel staat wel aan een drukke weg. Hotel is vlakbij Ouwehands Dierenpark.
7.0
Volwater
1
Nederland
juli 31, 2018
Goed hotel
Was in de kamer (Warm) konden ze niks aan doen. Verder goed
7.7
Van Gampelaere
1
België
juli 24, 2018
Goede prijs/kwaliteit,vriendelijk personeel en lekker ontbijt alsook het drie gangen diner.
Lawaai van de straat (vensters open om te slapen maar het was dan ook zeer warm buiten.)
7.3
Hoek
1
Nederland
juli 02, 2018
Prima hotel,goed eten...
Een goed hotel voor een paar nachtjes.Alleen het verkeers lawaai was vooral s'morgens vroeg wat storend.maar een prima uitvals basis voor de mooie fietstochten die wij er hebben gemaakt! We hebben echt waar voor ons geld gekregen.
8.2
Boerma-Vos
Nederland
juni 28, 2018
Prettig
Gezellig interieur van het hotel en vriendelijk personeel
6.5
Degen
5
Nederland
juni 05, 2018
Fijn gehad. Dierentuin om de hoek.
Ze hebben ons een veel te hoog tarief laten betalen. Geen welkomstdrankje gehad. En na een mail gestuurd te hebben met de vraag om een leesbevestiging heb ik nogmaals moeten bellen omdat ik niets hoorde op mijn mail. Ze zouden het teveel betaalde geld terug storten. Het is nu inmiddels 12 dagen geleden en heb nog niets terug gestort gekregen. Slechte service vinden we dit. Vandaar de 1.
9.7
Ter Veen
1
Nederland
mei 08, 2018
mooie omgeving , heerlijk eten.
9.0
Floor
1
Nederland
april 17, 2018
Keurig verblijf !
Goede kamer met koffiezetapparaat en waterkoker ! Goede bedden ; goed eten. Geweldig ontbijtbuffet !! Prachtige recreatie-ruimte voor kinderen en ouderen ! Je kunt er prachtige fiets -en wandeltochten maken. Ereveld met bezoekerscentrum : leerzaam ! Ouwehands Dierenpark: heel mooi.
9.5
Ter Veld
Nederland
maart 31, 2018
Gezellig verblijf met lekker eten.
De omgeving was ook geweldig mooi. Bezoek dierentuin een aanrader.
7.2
Haasnoot
1
Nederland
maart 08, 2018
We hebben het naar ons zin gehad
Heb service een 4 gegeven dit omdat het brandalarm 3x is afgegaan . Nou kunnen dat soort dingen gebeuren dat is het punt niet. We kregen een tegoedbon van €25,- korting op een volgend verblijf !! en daar gaat het fout naar mijn mening had liever meteen € 25,- want dan kom je de gast echt tegemoed en op de ándere manier verdien je sowieso weer aan de gast op een volgend verblijf. Voor de rest was de service oke.
8.8
Boog
7
Nederland
februari 22, 2018
Mooi gelegen hotel met goede service.
7.8
Klapwijk
2
Nederland
februari 16, 2018
Zie bovenstaande waardering
Het ontbijt en diner prima. maar het heeft ons bevreemd, dat er in het geheel niet te kiezen viel wat het diner betreft. Een keuze tussen vlees of vis qua hoofdgerecht zou toch wel het minste zijn.
7.3
Mulder
1
Nederland
januari 25, 2018
Het verblijf opzich was goed.
Er werd nog gewerkt op onze kamer, maar dat was snel klaar en goedgemaakt met koffie/thee vh huis. De kamer in deze prijsklasse zijn wat aan de kleine kant. De douche is gerenoveerd nu de rest vd kamer nog. De bedden waren prima, en de kamer was schoon. En het eten was erg goed!!! Vriendelijk personeel. Dus +
9.5
Floor
1
Nederland
januari 23, 2018
We hebben een geweldig verblijf gehad !
Een fijne recreatie ruimte waar je kon sjoelen, biljarten en tafeltennissen ! Dierentuin en Ereveld bezocht. Wandelen naar de Rijn.
9.3
Bijland
2
Nederland
januari 18, 2018
Super fijne dagen gehad perfect gegeten en ontzettend fijn en lief personeel niets is teveel.
Kamers zijn wel wat anti gedateerd maar daar zijn jullie mee bezig, het enige waar we ons oververbaasde wat dat de bitterballen per stuk gaan 0.85 erg prijzig.
7.7
Van Mierlo
3
Nederland
januari 08, 2018
Mooi hotel met goede ligging
Mooi hotel met goede ligging. Vriendelijk personeel. Fijne speelkelder voor de kinderen. Kleine badkamer, maar alles aanwezig. Eerste dag hadden we een vastgesteld menu, dit viel iets tegen (ook qua portiegrootte). Het keuzemenu was goed (en meer). Goed ontbijt met lekker vers fruit en heerlijk brood!
8.0
Van Rijn
2
Nederland
januari 02, 2018
we hebben het fijn gehad.
geen
8.5
Kuipers
Nederland
december 14, 2017
Prima verblijf in een mooi sneeuwlandschap.
8.5
Polak
1
België
december 11, 2017
goed bevallen mooie ligging.
Kamer zou iets warmer mogen zijn. Jacuzzi heb ik maar snel uitgezet, rook heel vies. Verder alles prima.
8.7
Van Genderen
1
Nederland
oktober 23, 2017
Kamer klein, maar zeer goede bedden. Gezellig hotel. Ontbijt top!
10.0
Van Krugten
1
Nederland
september 26, 2017
uitstekend!!
voor de 2e keer geweest en weer alles prima in orde!!
8.5
Berens
België
september 25, 2017
8.8
Tuinier
2
Nederland
juli 31, 2017
7.2
Lammerts
2
Nederland
juni 26, 2017
In zijn algemeenheid een plezierig verblijf gehad
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel Kamer niet goed schoon(kledingkast) douchekop gammel en niet af te stellen kraan wastafel gammel Het eten bestond uit een goed stuk vlees maar de groente was te weinig. Werd voornamelijk als opmaak/versiering gebruikt. Hierover is door ons ook een opmerking gemaakt. De bediening bevestigde onze visie en hoopte dat de keuken er iets mee zou doen.
8.2
Dekker
1
Nederland
juni 19, 2017
Goed ontvangen met mooie kamers zeer goed ontbijt , Diner goed maar duurde erg lang meer dan 2 uur voor 3 gangen.
Goed
8.2
Kappert
1
Nederland
mei 02, 2017
prima hotel, gastvrij en vriendelijk personeel.
9.7
Postma
7
Nederland
april 14, 2017
De ligging van het hotel zo dicht bij het centrum is perfect.
Persoonlijk vond ik dat er lang gewacht moest worden voor het eten werd opgediend.
7.8
Reek
1
Nederland
april 09, 2017
7.8
Huisman
1
Nederland
december 27, 2016
Heerlijk diner en ontbijt,maar de kamer/badkamer veel te klein en gedateerd.
8.8
Van Hoorn
2
Nederland
december 08, 2016
Heerlijk weekend gehad. Attente bediening, schone kamers -wel een beetje gedateerd- , eten was lekker en van goede kwaliteit
7.2
Mol
Met partner
Nederland
oktober 31, 2016
Fijne goed verzorgde dagen gehad
7.8
Leijdens
Nederland
oktober 26, 2016
8.2
Bijvoet
Nederland
oktober 14, 2016
7.5
Verheezen
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
ontbijt en diner was prima en de ligging van het hotel
de standaard kamer is klein het de douche ruimte veel te klein En het is heel erg gehorig

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur