Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98, 3941 EP, Doorn, Utrecht, Nederland

Beoordeling van Landgoed Zonheuvel

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 152 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landgoed Zonheuvel.

Opbouw score Landgoed Zonheuvel :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.8
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.1
 

Kindvriendelijkheid

7.0
 
Resultaten 1 - 50 van 152
7.7
Hart
6
Nederland
oktober 12, 2018
Top
We hebben een fijn weekend gehad in jullie hotel.
8.2
Rundervoort
1
Nederland
oktober 04, 2018
Uitstekende ligging. Goede parkeergelegenheid en prima keuken Goede kamer en goede bedden.
7.5
Aarnoudse
1
Nederland
augustus 23, 2018
prima ontbijt, heerlijk 3 gangen menu, konden dit zelf uitzoeken van de kaart.Kamer; hygiene liet te wensen over, toilet rook erg naar de urine. er waren ook verder geen voorzieningen voor persoonlijke verzorging, zoals douchemuts, maandverbandzakjes .loc
9.7
Stroek
1
Nederland
augustus 13, 2018
Prachtig gelegen in een omgeving met veel mogelijkheen voor wandelen en fietsen.
Een echte aanrader, wij komen zeker terug.
8.2
Kleine
1
Nederland
augustus 13, 2018
prima hotel, heerlijk ontbijt en eten, vriendelijk en gastvrij in prachtige omgeving
standaard kamer erg klein, één stoel en een kruk om op te zitten, weinig ruimte, amper naast bed staan aan één kant, wij vonden het ongeschikt als 2 pers. kamer.
8.0
Tuinier
5
Nederland
juli 30, 2018
7.3
Van der Ham
2
Nederland
juli 15, 2018
Het landgoed is prachtig gelegen en prima fiets omgeving
De kamers zijn te klein voor 2 personen
8.2
Van Eeckhoutte
1
België
juni 05, 2018
verliep prima behalve het restaurant
hopelijk toevallig, maar s' avonds in het restaurant verliep de opname van de bestelling en bediening chaotisch.
6.0
Ligthart
Nederland
mei 14, 2018
Verblijf goed
Omgeving prachtig bediening correct en vriendelijk
8.3
Brink
1
Nederland
maart 08, 2018
het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam,de kamer erg klein, vooral met een rollator.
We vonden het verblijf erg prettig
9.7
Van Dam
2
Nederland
december 13, 2017
Heerlijk verblijf in prachtige omgeving met vriendelijk en behulpzaam personeel
Bij kind vriendelijkheid is 0 ingevuld, als nvt
8.4
Zuidema
1
Nederland
november 02, 2017
Een super verblijf; een echte aanrader
7.6
Zekhuis
Nederland
oktober 19, 2017
personeel aardig plaats mooi kamer minimaal.
Hotel lag mooi personeel aardig kamers minimaal: een stoel met een houten plank badkamer minimaal geen ruimte om spullen op te zetten kamer klein verwarming met een electrische kachel! We zijn 74 en dan heb je graag iets meer comfort!! Eten prima!
7.7
Wiskerke
1
Nederland
oktober 10, 2017
aangenaam verblif en een mooie ligging
8.3
Bouquet
1
Nederland
september 28, 2017
prettig verblijf
Kamer viel tegen erg klein uitkijken voor uitstekende tafels/planken langs de kant. Weinig ruimte televisie kijken kon wel maar je moest op het bed zitten. Vooral voor oudere personen zoals wij niet zo geschikt.
8.0
Knapen
1
België
augustus 22, 2017
Hotel temidden van de bossen. Ideale uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen.
Wij bezochten van hieruit ook Utrecht: een aangename stad met veel leuke bars,restaurants en shopadresjes! Badkamer is te klein en onpraktisch.
8.1
De Vries
1
Nederland
augustus 14, 2017
Rust, net en relaxed!
Goed
8.0
Kolkman
1
Nederland
augustus 01, 2017
Heerlijke dagen gehad en erg lekker gegeten.
Geen
7.2
Putman
Nederland
juli 31, 2017
Niet voor herhaling is onze ervaring.
De kamers zijn veel en veel te klein. Een stoel voor 2 personen. De koffertjes kon je amper kwijt, en dat warrennog wel kleine koffertjes. De TV hing ongunstig en was moeilijk te bedienen omdat hij omsloten was door een kast. Waarom, ooo waarom. Het restaurant en de bediening was wel goed.
7.8
Vermoesen
1
België
juli 24, 2017
Uitgezonderd de kamer top!
Kamers zeer klein,amper plaats om je valies te zetten.Ontbijt en diner uitgebreid en lekker. Voor wandelaars prachtige omgeving
8.8
Hus
1
Nederland
juni 13, 2017
Goed verblijf
Lang wachten op warm water met douchen, komt omdat het uit de grond moet opgepompt worden, is ons verteld door de receptiemedewerker. Grote douche en toilet in één is niet echt handig, glazendouche deur, welke is afgeplakt met plasticfolie, niet echt prettig, als je staat te douchen.
7.3
Woordes
2
Nederland
juni 11, 2017
Prima vertoeven!
Waardeloze badkamer, wc in de douche niet ptettig en kleine kamers!
8.7
Weening
2
Nederland
juni 06, 2017
Verblijf was prima, alleen kleine kamer.
In de kamer weinig opberg-mogelijkheden c.q kastruimte. Ook geen haken om e.e.a op te hangen, zowel bij de wastafel als op de douche.
8.4
Schipper
7
Nederland
april 04, 2017
Vriendelijk, rustig, gastvrij, schoon
7.7
Koornneef
Met partner
Nederland
oktober 31, 2016
mooie omgeving, prettige bediening, matige kamers
Het elektrische deurslot werkte niet. Uiteindelijk een reservesleutel gekregen. De kamer is na de 1e nacht niet schoongemaakt en geen nieuwe handdoeken. Toilet / douche oplossing met glazen schuifwand nar de kamer vinden wij ook geen prettige oplossing
7.8
Audenaerd
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
prima verblijf, mooie ligging, vriendelijk personeel.
8.3
Koster
Met partner
Nederland
oktober 17, 2016
Op de kamer is er geen goede lichtverdeling
8.3
De Vaan
Met partner
Nederland
oktober 17, 2016
Twee fijne dagen gehad vriendelijk personeel standaard kamer is goed eten zeer goed mooie ligging
Wel wil ik kwijt dat er bij twee personen ook twee goede stoelen op de kamer dienen te zijn.
8.2
Prein
Met partner
Nederland
oktober 17, 2016
9.2
Hertog
Nederland
oktober 12, 2016
Het was heerlijk!! Om nog eens te komen.
8.8
Wiering
Nederland
oktober 04, 2016
10.0
De Jong
Nederland
oktober 03, 2016
We hebben genoten. Prima oord, lekker eten, mooie omgeving.
8.8
Kok
Met partner
Nederland
september 17, 2016
geweldig naar ons zin gehad.
8.5
Van den Boom
Met partner
Nederland
september 16, 2016
voor herhaling vatbaar !
8.8
't Hoen
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Kamer voldoende, eten uitstekend
Hotel ligt landelijk met ruim aanbod van fiets- en wandelroutes. De standaardkamer was niet groot, maar van alle gemakken voorzien. De menukaart was beperkt, maar de kwaliteit van het eten was uitstekend.
9.0
Van der Zee
Nederland
augustus 31, 2016
9.5
Keller
Met partner
Nederland
augustus 31, 2016
heerlijk rustig in een prachtige omgeving
komen nog eens terug en nemen dan de fietsen mee!
9.8
Kusters
Met partner
Nederland
augustus 26, 2016
mooi en goed verblijf om de omgeveing op de fiets te verkennen.
8.3
Van der Meer
Met partner
Nederland
augustus 23, 2016
Goed toeven.
Duurzaam hotel een prima streven. Kamer ruimte net voldoende groot. Mooie eetzaal. Fietsen stalling en parkeerplaats voor de auto goed. Mooie ligging.
10.0
Kok
Met partner
Nederland
augustus 18, 2016
We hebben het heerlijk gehad.
Omdat ik minder valide ben is de kamer te klein ook maar 1 stoel om op te zitten. Wel een prachtige kamer!!
7.8
Van Leur
Met partner
Nederland
augustus 17, 2016
Mooie wandelomgeving.
De ruimte achter het bed in de toebedeelde kamer zou minstens 1/2 meter breder mogen zijn. Een verblijf van meer dan 2 dagen wordt erg behelpen door de krappe kamer.
8.2
Brakels
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Prima hotel kan het iedereen aanraden. Mooie uitvalbasis voor fietsen of wandelen.
8.2
Van der Made
Vrienden
Nederland
augustus 11, 2016
Prima hotel, goede service in een hele mooie omgeving
10.0
Buckens
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Mooie omgeving en goed verzorgd
8.3
Vogten
Met partner
Nederland
juli 05, 2016
Prima locatie in groene omgeving om te wandelen en te fietsen
Mooie accommodatie om er in het het weekend te verblijven als toerist. Dat zal wellicht door de week anders zijn als het hotel vooral gebruikt wordt als congres- en vergaderaccommodatie. Jammer dat de afzuiginstallatie van de keuken tot na middernacht nog aanstaat. Dat zorgt voor flink wat geluidoverlast waardoor je de ramen gesloten moet houden. Wij waren gast van de begane grond kamer nr. 23.
8.0
Van de Bosch
Vrienden
Nederland
juni 13, 2016
Goed hotel,schoon en prima ligging
De kamers zijn erg aan de kleine kant,dit is de kleinste kamer waarin we ooit gelogeerd hebben
7.2
Eikelenboom
Gezin met jonge kinderen
Nederland
juni 13, 2016
rustig
Het diner kwam niet overeen met onze verwachtingen. Wel werden de problemen goed opgelost. Het ontbijt was perfect en heel uitgebreid. de ligging van het hotel is prachtig midden in de bossen. We hebben een fijne tijd gehad
7.5
Schipper
Met partner
Nederland
juni 08, 2016
Kamer was wel heel klein en benauwd.Verder prima.
8.8
Dieleman
Vrienden
Nederland
mei 19, 2016
Prima ,vriendelijk en behulpzaam gewoon goed
een min punt ,kamers erg klein,onpraktisch ingedeeld. nergens ruimte voor koffer e.d. Als je de kamer deur open doet zie je door de glazendeur iemand op het toilet zitten??????
5.9
Wattel
Met partner
Nederland
mei 17, 2016
Mooie ligging in de bossen

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur