Landhotel Diever

Groningerweg 6, 7981 LA, Diever, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Landhotel Diever

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 30 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landhotel Diever.

Opbouw score Landhotel Diever :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.9
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.1
 
Resultaten 1 - 30 van 30
8.3
Heldeweg
1
Nederland
oktober 16, 2018
Gastvrij, informeel
Leuk hotel, goede locatie, het herberg-gevoel (je voelt je er thuis)
8.0
Van der Aa
1
Nederland
mei 15, 2018
Een goed hotel, mooie ruime kamer met een leuk terras aan de kant van het weiland. De omgeving is erg mooi en biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen
Dit is een hotel waar je nog eens terugkomt.
7.0
Janson
1
Nederland
mei 07, 2017
9.0
Kroneman
1
Nederland
mei 02, 2017
Gezellig en sfeervol hotel in een prachtige omgeving! Veel ruimte binnen en buiten. Eten uitstekend!
Wel wat gehorige slaapkamers: tv van de buren goed te horen.
8.5
Van der Kolk
1
Nederland
mei 02, 2017
Het is een prima hotel, mooie ligging en van daaruit kunnen er mooiw fietstochten gemaakt worden.
Wat ik jammer vind is dat er honden in de eetruimte worden toegelaten. Wij zijn van tafeltje gewisseld omdat er mensen naast ons kwamen zitten aan een tafeltje met een hond die stonk.
8.7
Moll
1
Nederland
april 01, 2017
Mooie ligging, prima uitvalbasis om te wandelen/fietsen. Voor de hond was het ook goed geregeld. Voor herhaling vatbaar!
9.0
Joosten
1
Nederland
maart 06, 2017
Prachtige locatie met mooie kamer met uitzicht op bossen en weide, vriendelijk personeel
de keuken is in verhouding met de prijs uitstekend!
8.5
De boer
Nederland
november 27, 2015
Fijne bediening prachtige rustige ligging, bespeelbare pianovleugel aanwe
8.8
Schurink
Met partner
Nederland
november 24, 2015
sfeervol, gastvrij, prachtige locatie, ontspannend, natuur, stilte en donker 's nachts (heerlijk), kamers basic (niet verkeerd).
9.0
Riviere-Smit
Vrienden
Nederland
november 16, 2015
Mooi verzorgd hotel gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving.
10.0
Ruijgt Beekhuizen
Met partner
Nederland
oktober 24, 2015
heerlijk hotel waar we zo de bossen in lopen. we gaan er al een paar jaar naar toe en we komen er steeds "thuis" met de honden.
8.7
Hermsen
Met partner
Nederland
oktober 13, 2015
keurig,knus,relaxed,uitstekende voorzieningen,hotel/tuin/terras en parkeerplaats goed aangelegd.
Alleen de receptie was niet bemand bij aankomst.
8.8
Van den Berg
Met partner
Nederland
oktober 12, 2015
Mooi, sfeervol hotel met fijne bediening en uitstekende keuken in landelijke omgeving. Aanrader!
8.8
Kooij
Met partner
Nederland
juni 17, 2015
We gingen voor een goed hotel in een mooie omgeving met voldoende fietspaden. Dat is volledig waargemaakt het eten was prima
8.8
Van der steen
Nederland
juni 16, 2015
Heerlijk rustig gastvrij
Wij komen zeker terug en we bevelen het aan bij onze vrienden
9.0
Houkes
Met partner
Nederland
mei 05, 2015
we hebben erg genoten van ons verfblijf in Landhotel Diever, het was werkelijk top!
De atmosfeer was warm, het eten heerlijk en door de omgeving kwam je helemaal tot rust.
8.8
Bakker
Nederland
april 17, 2015
enoten heb ik van het verblijf, gezellige inrichting, vriendelijke bediening en heer
8.2
De Boer
Met partner
Nederland
april 03, 2015
Het is een gezellige hotel ,waar mijn man heerlijk kon piano (vleugel) spelen,dat hebben wij nog nooit meegemaakt!!
Ondanks het bar slechte weer, hebben wij ons goed kunnen vermaken en dat komt ook mede door het hotel, want het had ook veel tijdschriften en een kleine bibliotheek en kranten e.d.
8.8
Splinter-Scholten
Vrienden
Nederland
januari 30, 2015
Goede gastvrijheid en attent.
7.8
Bies
Nederland
januari 02, 2015
Prettig verblijf in een rustige en verzorgde omgeving.
9.2
Ruijgt
Met partner
Nederland
oktober 27, 2014
Prima hotel, heel goed bevallen
8.7
Thijssen
Met partner
Nederland
september 22, 2014
Geweldige gastvrijheid. Heerlijke mooie rustige plek heel veel gezellige binnen ruimte
Helemaal niets We komen zeker terug
8.0
Wolter
Met partner
Nederland
september 04, 2014
gezellige ongedwongen sfeer
9.3
Van den Berg
Met partner
Nederland
augustus 23, 2014
Prachtige locatie,zeer vriendelijk personeel, het was er goed vertoeven!
We gaan er zeker weer naar toe!
7.8
Heldeweg
Met partner
Nederland
augustus 15, 2014
Professioneel, persoonlijk en informeel
8.5
Schepers
Nederland
juni 17, 2014
vriendelijk personeel goede keuken , prettige sfeer.
8.7
Bruins
Met partner
Nederland
mei 01, 2014
8.0
van Zoelen
Nederland
september 10, 2013
Prima verblijf, goed ontbijt en zeer klantvriendelijk.
9.0
Zantingh
With Partner
Nederland
augustus 04, 2013
Wij vonden hert goed vanalles
5.3
Dieleman
Friends
Nederland
juli 05, 2013
rustig en mooi gelegen
Eten,met name het diner uit het arrangement, vonden wij en onze vrienden op beide avonden behoorlijk onder de maat. Het ontbijt was wel redelijk goed,iets meer variatie in beleg is waarschijnlijk een suggestie Ook het terras vraagt aandacht,zag er slordig uit,onkruid en zand op de betegeling en we misten een bijzettafeltje.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur