Hotel & Restaurant Wesseling

Brink 26, 7991 CH, Dwingeloo, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel & Restaurant Wesseling

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 56 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel & Restaurant Wesseling.

Opbouw score Hotel & Restaurant Wesseling :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.7
 

Service

8.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.8
 

Kindvriendelijkheid

7.0
 
Resultaten 1 - 50 van 56
7.8
Westeneng
2
Nederland
oktober 24, 2018
prima verblijf
geen
8.2
Schillemans
1
Nederland
oktober 03, 2018
vriendelijk en hulpvaardig personeel, kamers mogen een opfrisbeurtje krijgen, wat moderner. Heerlijk gegeten.
7.3
Bos
Nederland
september 25, 2018
Wij hebben het goed gehad.personeel is erg vriendelijk
9.0
Klaassen
Nederland
september 20, 2018
Uitstekend hotel voor een paar dagen.
Kamers zijn netjes maar erg klein vooral de douche ruimte.
8.7
Van den Brink
1
Nederland
augustus 21, 2018
Fijn hotel, vriendelijk personeel, heerlijk eten.
9.2
Huisman
1
Nederland
juli 24, 2018
Prettig verblijf goede service, alleen jammer dat het verkeer zo kort langs het hotel moet. Jullie kunnen daar niets aan doen weet ik maar als je dat niet gewend bent ben je s’morgens vroeg wakker.
Hebben een paar heerlijke dagen gehad met de fietsroutes helemaal Top !! En komen zeker nog een keer terug.
8.0
Steert
Nederland
juli 23, 2018
het was goed toeven in hotel wesselink
n.v.t.
8.0
Sijbers
7
Nederland
juli 22, 2018
Het mooie weer deed zijn werk en het verblijf in hotel Wesseling maakte het compleet.
r was maar één minpuntje: er zou een tafel gereserveerd worden bij de "overburen" voor het eten van mosselen. Toen we daar aankwamen was er géén tafel gereserveerd en de mosselen waren op, dus een teleurstelling!
8.0
Pijls-Heezen
5
Nederland
juni 04, 2018
Het was een goed en gastvrij verblijf
Compliment voor de " heren" van het terras en restaurant!
8.0
Noorman
1
Nederland
december 15, 2017
Gezellig, heerljk weekend, prijs-kwaliteit goed, aardig personeel.
Persoonlijk zal ik voor andere bedrijfskleding kiezen.
8.0
Van Vemde
1
Nederland
mei 03, 2017
Prettige ontvangst, goede sfeer, attente bediening.
Douche, wastafel, toilet veel kalkaanslag. Dit gaf een minder frisse indruk, hetgeen men niet in een viersterrenhotel verwacht.
7.7
Valstar
2
Nederland
mei 03, 2017
Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad.
De kamer was netjes, wel beetje donker. Het toilet en de douche waren niet zo schoon als ik gewend ben.
7.8
Vrijhof -van der Gevel
1
Nederland
januari 25, 2017
Prettig verblijf. Goed eten en goede service.
Uitstraling van de kamer ..wij hadden kamer 2 was minder. Verlaagd plafond in hal zag er slordig uit. alluminium profielen tegen deurposten...niet echt een fijne uitstraling...ook stickers met barcode er nog op. Bank bed en gordijnen en vloerbedekking oké.
8.3
Hamoen
1
Nederland
januari 03, 2017
Goed verblijf; leuke ligging aan de Brink in het dorp, met veel mogelijkheden tot fietsen en wandelen in de omgeving.
7.8
Wildschut
Met partner
Nederland
november 01, 2016
Dankzij het prachtige herfstweer met nog veel zon en een goede temp. een prachtige omgeving hebben wij een geslaagd weekend gehad
Het eten had hier en daar beter gekund, verder alle lof.
10.0
Broeders
Met partner
Nederland
september 02, 2016
Prachtig Hotel, alles super netjes verdient een 10.
8.5
De Wilde
Met partner
Nederland
september 02, 2016
Uitstekend. Vriendelijke mensen.
8.3
Hendriks
Met partner
Nederland
augustus 24, 2016
Prima verblijf gehad. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en service gericht personeel. Mooie omgeving.
Hotel is een prima basis om mooie fietstochten in de omgeving te maken. Wij zijn hier een paar nachten geweest en hadden een prima verblijf. Het weer was wat minder maar hier kan zelfs het hotel niets aan doen. Zeer vriendelijk personeel. Ontbijt en menu waren goed verzorgd. Zou hier zo weer naar toe gaan.
9.1
Krings-Leenders
Met partner
Nederland
juli 14, 2016
Vriendelijk en zeer schoon hotel. Voor een herhaling komt het in aanmerking
Geen opmerkingen.
8.2
Jansen-Wullink
Met partner
Nederland
juli 11, 2016
Heerlijk hotel voor een weekendje weg!
8.8
De Jong
Gezin met oudere kinderen
Nederland
juni 17, 2016
Mooi hotel met goede service en uitstekend diner
7.7
Pepers-Boudewijns
Met partner
Nederland
juni 14, 2016
Zeer goed,mooie ligging goede Service vriendelijk personeel
Geen kinderen bij ons
7.8
Fredriksz
Met partner
Nederland
juni 07, 2016
leuke plek en goede uitvalsbasis voor fietstochten
Goede prijs kwaliteit, vriendelijk en behulpzaam personeel, vegetarisch diner was redelijk, vanwege drukte lange wachttijd, prima ontbijt, aanrader.
8.5
Kemming
Gezin met oudere kinderen
Nederland
mei 17, 2016
Gezellig en aantrekkelijk geprijsd hotel
In ons arrangement was ook een diner opgenomen: veel kwaliteit voor weinig geld.
7.7
Weissenbach
Met partner
Nederland
mei 13, 2016
Zeer Klantvriendelijk hotel
De kamer maakte een wat verouderde indruk, verder keurig en schoon
8.8
Heemels
Met partner
Nederland
mei 06, 2016
prima verblijf, goede organisatie, zeer gastvrij personeel
enige minpuntje op de kamer, wij hadden kamer 4, het bed is laag en heeft een té zachte en doorhangende matras.
7.0
Tebbens
Met partner
Nederland
mei 03, 2016
Heerlijk ontspannen!
9.2
Kroon
Met partner
Nederland
april 27, 2016
uitstekend wij hadden de kamer met het bubbelbad. eten genoeg en uitstekende kwaliteit
8.8
Van hensbergen-spil
Met partner
Nederland
april 16, 2016
zeer ontspannend
kamervloer kraakte
8.0
Zeegers
Met partner
Nederland
april 16, 2016
Goed verblijf,de kamer heeft wat kleine mankementen.
7.0
Van Zoeren
Nederland
april 05, 2016
Hotel Wesseling is keurig, maar De Brink is niet van deze tijd en ziet er bedroevend slecht uit.
9.5
Boots
Met partner
Nederland
maart 29, 2016
geweldig goed hotel, het eten was heerlijk en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
8.2
Banus
Met partner
Nederland
december 15, 2015
aangenaam, personeel klantgericht
matrassen zijn aan vervanging toe
9.0
Remmelzwaal
Met partner
Nederland
november 23, 2015
Super! Vriendelijke mensen!
Geen
8.2
Van der Veer
Nederland
november 03, 2015
.We hebben genoten,het was een goed hotel
Geen bijzonderheden, In overleg ter plaatse opgelost.. Tip, de Hotelkamer zou wat opgepimpd kunnen worden.?????
8.0
Karsten
Met partner
Nederland
oktober 13, 2015
Gastvrij, mooi, sfeervol hotel
We hebben heerlijke dagen gehad.
6.8
Moens
Met partner
Nederland
oktober 05, 2015
een fijn hotel met enkele aandachtspunten
Wij hadden de kamer aan de voorzijde t.o de kerk, De eerste nacht slecht geslapen door de indringende klokslag elk half uur, beter lijkt ons een kamer aan de achterzijde ! De tweede nacht was iets beter. De kamer (nr 22) . was vrij klein De fietsenstalling was nu al te klein, in de zomer lijkt ons dat problematisch gelet op de voorgelegen buitenruimte . Overigens een goed hotel!!
9.8
Clemens
Met partner
Nederland
oktober 05, 2015
Super vriendelijk hotel en personeel!!
9.0
Tettero
Vrienden
Nederland
september 10, 2015
gastvrij, vriendelijk en attent...Een hotel met sfeer
8.8
Zonneveld
Met partner
Nederland
september 06, 2015
We hebben een leuk verblijf gehad. Prima hotel, schoon en netjes. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor herhaling vatbaar.
9.0
Mooijaart
Met partner
Nederland
augustus 23, 2015
Gezellige dagen in ontspannen sfeer
Wij waren ingedeeld in de bruidssuite, het bad was prachtig,maar het andere meubilair zag er niet zo feestelijk uit.
8.8
De Jong
Met partner
Nederland
augustus 21, 2015
een perfect adres goed bevallen
Het is klantvriendelijk wanneer er op de kamer een blad staat met de mogelijkheid van een kopje thee of koffie te zetten
9.7
Van Meurs
Met partner
Nederland
augustus 04, 2015
geweldig.
Goede verzorging. Goed op de hoogte t.a.v. mijn dieet. Erg attent en goede aandacht.
10.0
Pitlo
Met partner
Nederland
juli 03, 2015
Zeer klantvriendelijk en klantgericht personeel, erg sfeervol ingericht en eten en drinken heel goed, zeker voor de prijs.
Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader voor ieder die een paar dagen uit wil en zich toch thuis wil voelen. Mooie en schone kamers, kortom een 10 waard. Met vriendelijke groeten, Fam. J. A. Pitlo Lunteren
9.7
Admiraal
Met partner
Nederland
juni 29, 2015
wij zijn super tevreden over deze accomodatie en de service was top. Wij gaan hiermee door !!!
8.5
Tange
Met partner
Nederland
juni 22, 2015
Vriendelijk en gastvrij met een uitstekende keuken, zelfs de koffie bij het ontbijt is heerlijk.
9.8
Rietveld
Met partner
Nederland
juni 08, 2015
We hebben fijne dagen gehad.Aanrader
Het enige minpuntje was,de kerk die t.o.h. hotel stond. Elk half uur en hele uren werd de tijd aangegeven met een vrij hard klokgeluid. Maar door het raam te sluiten werd het geluid al stukken minder,waardoor ik kon slapen.
8.2
Arreman
Met partner
Nederland
mei 26, 2015
het hotel is klantvriendelijk en het is een leuk hotel in het dorp dwingelo.
Het hotel ligt aan een doorgaande weg in het dorp. "sMorgens zijn we wel gewekt door het gemotoriseerd verkeer dat langs komt.
7.8
Quik
Met partner
Nederland
mei 22, 2015
goed verblijf mooie omgeving
8.0
Aberkrom-Bohm
Met partner
Nederland
mei 19, 2015
Leuk gelegen hotel, mooie kamer, vriendelijk personeel en heerlijk gegeten, kortom een aanrader!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur