Hotel ten Cate

Noordbargerstraat 44, 7812 AB, Emmen, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel ten Cate

Totale hotel score:

8.6
Gebaseerd op 135 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel ten Cate.

Opbouw score Hotel ten Cate :

Algemene waardering

8.6
 

Ligging

8.4
 

Service

8.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

9.0
 

Kamers

8.2
 

Kindvriendelijkheid

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 135
9.0
Herbonnet
1
Nederland
oktober 30, 2018
Goed hotel / restaurant
Wifi verbinding op de kamer was slecht. TV werkte ook niet optimaal. Licht in de kledingkast werkte niet. Voor een 4 sterren hotel misten we wel koffie en thee faciliteit op de kamer.
8.4
Bulterman
Nederland
oktober 06, 2018
Zeer gastvriendelijk hotel
8.7
Gooden
1
Nederland
september 25, 2018
Hartelijke ontvangst. Behulpzaam personeel.
Aangezien we zonder kinderen waren is hier 0 ingevuld. Dit heeft verder niets met het hotel van doen.
6.4
Kleijn
1
Nederland
september 20, 2018
Goed, behalve kamer
Kamer (standaardkamer) was echt te gedateerd en niet schoon... Duidelijk alleen vloerbedekking vervangen en de rest zo gelaten. Ik zou mijn gasten zo niet willen ontvangen.
7.7
Groenen
1
Nederland
september 04, 2018
Heerlijk, ontspannen en zeer gastvrij hotel
8.2
Otte
1
Nederland
augustus 03, 2018
Goed hotel, lekker eten en goede service
Het was voor ons de tweede keer dat we een arrangement geboekt hadden bij Hotel ten Cate. Het hotel is super, service is goed en het eten is prima. Het 3 gangendiner bij het arrangement inbegrepen is heel goed en er wordt rekening gehouden met je wensen. Het was alleen jammer dat het zo warm was want er was geen airco op de kamer. Zelfs met het raam open was het snikkieheet. De tweede dag vonden we een ventilator in de kast. Dat maakte het iets aangenamer. Wat ook fijn was, dat er een afgesloten stalling voor de fietsen is (wat ik ideaal vind).
9.6
Bevers
1
Nederland
mei 31, 2018
Het was gewelding
We moesten een dag eerder weg omdat mijn zus niet goed was. Is onder tussen overleden jammer. Maar ze hebben aan de balie netjes af gewerkt onze dank hier voor.
9.7
Zwanenburg
1
Nederland
mei 25, 2018
Fantatisch Hotel. Heel vriendelijk. Prima Keuken., Super weeken gehad.
9.8
Ooteman
1
Nederland
maart 02, 2018
Enorm gastvrij en mooi sfeervol ingericht hotel
Het 3-gangen welkomsdiner was perfect, verder ook erg vriendelijk benaderd door al het personeel, nette kamers, goed ontbijt, kortom een heerlijk weekend gehad !! op loopafstand naar winkels en centrum
8.7
Becker
1
Nederland
november 17, 2017
Geweldige dagen gehad!
8.7
Renardel de Lavalette
1
Nederland
november 01, 2017
was super gezellig
Ik was mijn föhn vergeten en de kamer was deze niet aanwezig. Gevraagd bij de receptie of er misschien een leen föhn was en zonder enig probleem meegekregen. Uiteraard ook weer retour gebracht. Hotel op loopafstand van Wildlands en het centrum met veel leuke winkeltjes en restaurants. Wij hebben top dagen gehad en hotel is zeker voor herhaling vatbaar.
9.9
Bos
1
Nederland
oktober 30, 2017
Wij hebben hel erg naar de zin gehad Alles was prima in orde
Geen Opmerkingen Want alles was naar onze zin
9.0
Aartse
1
Nederland
oktober 02, 2017
perfect voor elkaar, vriendelijk en gezellig . heerlijk eten
8.3
De Jong
5
Nederland
september 21, 2017
vriendelijk personeel en heerlijk gegeten
Veel aandacht voor suikervrije gerechten
7.8
Houtman
1
Nederland
september 12, 2017
Goed hotel en goede service, vriendelijk personeel.
Op loopafstand van Wildlands en het centrum van Emmen.
8.7
Van Mil
Nederland
september 08, 2017
goede plek dicht bij het centrum en de dierentuin daar gingen wij voor
8.1
Visscher
1
Nederland
september 07, 2017
Vriendelijk personeel. Hotel goed bereikbaar zowel met auto als openbaar vervoer.
Geen opmerkingen
8.8
Versluis
1
Nederland
augustus 09, 2017
Keurig, net verblijf. Op loopafstand van Wildlands. Goed ontbijt en diner.
9.0
Bos
1
Nederland
augustus 07, 2017
7.6
Pos
Nederland
augustus 02, 2017
Wij zijn zeer tevreden en hebben een goed verblijf gehad
De bediening en directie waren zeer vriendelijk en voorkomend.
7.4
Blaauwijkel
Nederland
juli 24, 2017
Prijs kwaliteit in prima verhouding (standaard kamer)
Prima gelegen naast Wildlamds dierenpark
8.8
Jong-Koen
4
Nederland
juli 19, 2017
Gastvrij, goed verzorgd, lekker gegeten.
Het is misschien een idee om een waterkoker e.d. op de kamers te zetten, zodat de gast zelf thee kan zetten wanneer deze wat langer op de kamer verblijft! Verder alles prima voor elkaar!
9.3
Westhoven
1
Nederland
april 18, 2017
8.1
Witteveen
1
Nederland
maart 07, 2017
Een keurig en kleurrijk hotel op een goede locatie.
Slechts één minpuntje maar niet on belangrijk, nl het enkellaag toiletpapier. Voor ons een bron van "ergernis ".
8.2
Valk
Gezin met oudere kinderen
Nederland
oktober 24, 2016
vriendelijke bediening. schone kamers, leuke gezellige uitstraling
8.6
Treling
Met partner
Nederland
oktober 23, 2016
8.2
Van Houwelingen
Met partner
Nederland
oktober 20, 2016
Prima hotel, vriendelijk personeel, nette kamer en heerlijk gegeten in het restaurant.
9.0
De Vrij
Met partner
Nederland
oktober 18, 2016
Een prima hotel, alles is keurig verzorgd. We hadden een arrangement geboekt met daarbij inbegrepen een 3 gangen menu. Het eten was er werkelijk voortreffelijk.
9.0
Wallet
Met partner
Nederland
september 22, 2016
We hebben genoten.
We waren er tijdens de hete week in september. Alle dagen wezen fietsen. Personeel was erg vriendelijk en gezellig. Emmen is ook een erg mooie stad. De natuur is er prachtig. Na een tip van de eigenaar via het ijstijdpad vanaf Oranjedorp naar het Veenmuseum geweest. Echt een aanrader. Is goed te doen op de fiets. Het eten was uitstekend. We werden echt verwent. 1 minpuntje was de douche in het bad.Vooral voor oudere mensen is deze instap te hoog en gevaarljk.
9.5
Westhoven
Met partner
Nederland
september 19, 2016
Alles was naar wens
8.5
De Boer
Met partner
Nederland
september 16, 2016
een leuk hotel goed eten en een prima service .kamer erg warm
9.0
Bouquet
Met partner
Nederland
september 13, 2016
Prettig verblijf gezellig binnenterras personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
Bij bevestiging van reservering graag een route beschrijving. Wij hebben geen tomtom in de auto.
9.0
Teuthof
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Zeer gastvrij en vriendelijk personeel, zijn de buitenboel aan het opknappen. Waren zeer tevreden.
Ligging t.o.v. Wildlife perfect. Lopend te bereiken. Het Veenpark in de buurt ook zeer aan te bevelen.
8.5
Woltheus
Met partner
Nederland
september 05, 2016
Erg vriendelijk personeel!
8.0
Houben
Met partner
Nederland
augustus 24, 2016
8.8
Klok
Met partner
Nederland
augustus 23, 2016
Erg vriendelijk personeel heerlik 3 gangen menu mooi gedekte tafels .Goede bedden.
Werd direct andere kamer geregeld om dat ik moeilijk loop en de afstand naar andere kamer voor mij wat ver was.!
7.8
Brauns
Nederland
augustus 19, 2016
Verzorgd hotel en restaurant, vriendelijk personeel, ruime kamer.
Prima ontbijt en diner.
7.8
Lof
Nederland
augustus 18, 2016
Prima verblijf,kan dit hotel aanbevelen bij vrienden
8.8
Van Buggenum
Met partner
Nederland
augustus 16, 2016
Een heerlijke twee/drie dagen gehad in Hotel Ten Cate. Het personeel was erg vriendelijk en persoonlijk! Omdat wij een goedkoop arrangementje hadden, was alles natuurlijk gauw prima de prima!!!
Het was prettig dat de directeur/eigenaar ook meehielp met alles en hij was erg vriendelijk en toegankelijk!
9.0
De Koning
Nederland
augustus 16, 2016
Super
Vriendelijk personeel en eigenaar. Heel fijn verblijf een aanrader, we hebben genoten.
8.2
Van Rikxoort
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
In één woord PRIMA.
Eén punt van kritiek. De fietsenberging is te krap en onvoldoende.
10.0
Brusse
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
kleinschalig hotel met ruime kamer en vriendelijk personeel
Ik kan van dit hotel geen minpunten bedenken. Voor het bezoek aan Wildlands is het prachtig gelegen, je kan je auto laten staan en 10 minuten lopen en je bent bij hetpark.
8.0
Weerts
Met partner
Nederland
augustus 09, 2016
Goed hotel, met uitstekend eten. Kamers naast de ingang zijn relatief gehorig door aankomende en vertrekkende gasten
Is ook aangegeven aan hotel zelf.
9.0
Booij
Nederland
augustus 08, 2016
Een goed verblijf,alleen het avond eten duurde erg lang.
Bijzondere goede service wat de kamer betreft,Mijn vrouw had 15 weken geleden een CVA gehad waardoor het traplopen niet zo goed ging.ER was wel een lift aanwezig, maar moesten daarna nog 2 keer een klein trapje af . Daarom gevraagd of er een kamer beneden was en dat is terstond geregeld.Pluimpje. Wat het eten betreft waren ze ons vergeten.
7.7
Ariens
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Prima prijs kwaliteit
Fietshuur te prijzig. €20 per dag per fiets is best veel voor een damesfiets die te klein is voor een man van 1m96
7.0
Vosmeer -Verkley
Vrienden
Nederland
juli 05, 2016
het hotel was goed
gaarne een betere fietsen stalling daar was het een rommel. te weinig plaats voor de e-bike . het lunch pakket dat we voor (11,50 mee gekregen hebben was veel te weinig voor dat geld was een afknapper .
8.3
Van de Riet
Vrienden
Nederland
juni 28, 2016
Prima hotel met een gemoedelijke sfeer, vriendelijk en behulpzaam personeel.
7.2
Nijhuis
Met partner
Nederland
juni 27, 2016
prima verblijf
prima hotel met vriendelijke eigenaar en personeel diner prijs aan de hoge kant
8.9
Gorissen
Met partner
Nederland
juni 24, 2016
Geweldig Hotel prima ligging. Klantvriendelijk personeel. Top keuken.
8.5
Mennink
Met partner
Nederland
juni 23, 2016
Aangenaam verblijf gehad. Op loopafstand van Wildlands en centrum Emmen. Eten erg goed.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur