Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Beilerstraat, 24A, 9431 TA, Westerbork, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 1572 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Restaurant Ruyghe Venne.

Opbouw score Hotel Restaurant Ruyghe Venne :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.4
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.2
 

Kamers

7.9
 

Kindvriendelijkheid

7.1
 
Resultaten 1 - 50 van 1572
8.5
Van Gameren
2
Nederland
november 15, 2018
7.7
Feijnenbuik
1
Nederland
november 05, 2018
Vriendelijk personeel, royale kamer, goed eten
7.7
Van Kalkeren
1
Nederland
november 05, 2018
goed, prettige sfeer
9.0
Noij
1
Nederland
oktober 31, 2018
Familiehotel prettig en gastvrij personeel
7.7
De Jong
1
Nederland
oktober 30, 2018
Supert verblijf
Geen Heel veel succes voor de toekomst
8.7
Berkhout
1
Nederland
oktober 29, 2018
Heerlijk geheten en een vlotte bediening
7.3
Goudzwaard
4
Nederland
oktober 24, 2018
over het algemeen hartelijk en vriendelijk personeel. Eten goed. Hebben het wel naar ons zin gehad
Inrichting kamers gedateerd of versleten. Servies bij ontbijt niet altijd schoon
7.3
Van der klooster
1
Nederland
oktober 24, 2018
8.5
Hoven-Cornelisse
5
Nederland
oktober 22, 2018
Het was, in twee woorden: te kort!
9.3
Van Zuijlen
1
Nederland
oktober 18, 2018
7.5
Sterk
1
Nederland
oktober 18, 2018
prima hotel, hier en daar wel wat gedateerd
ventilatie op kamer ontbrak terras van de kamer maakte een onverzorgde indruk verlichting terras van de kamer was kapot we hadden veel moeite de kamer te openen
9.6
Jagt
Nederland
oktober 17, 2018
OK
Ouderen douchen moeilijk in de badkuip, maar dat los je niet 1 2 3 op. groet Fam L en A Jagt-Veenstra
7.7
Visscher
5
Nederland
oktober 16, 2018
Vriendelijk personeel, goede service en mooie omgeving
8.8
Bos
1
Nederland
oktober 16, 2018
Fantastisch
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Leuk ontvangen,vriendelijk personeel. Lekker uitgebreid ontbijt,en heerlijk diner. Ruime kamer. Komen zeker nog een keer terug. Hotel is wel aan een update toe!!!!
9.3
Heijstek
1
Nederland
oktober 16, 2018
In één woord fantastisch! Voor herhaling vatbaar.
Goed eten, alles schoon, vriendelijk personeel. Ga zo door. Succes!
8.0
Koekoek
1
Nederland
oktober 15, 2018
Heel fijn ook prachtig weer
We vonden het diner aan de magere kant, dat was 4 jaar geleden veel beter.
10.0
Verhoek
Nederland
oktober 11, 2018
8.1
Koomen
2
Nederland
oktober 10, 2018
Prima hotel alleen jammer dat het hotel gaat sluiten, dat kon je merken aan personeelbestand. Bij aankomst geen receptie, moest naar de keuken lopen omiemand te vinden.Eten was uitstekend, bediening erg vriendelijk, maar hier ook kon je merken dat het moe
Al met al viel het mij en vriendin niet tegen. Hopelijk wordt het hotel overgenomen want de ligging is prachtig, bos, heide en leuke plaatsjes om Westerbork maakten ons verblijf de moeite waard. Zeker een aanrader.
8.9
Van de Werken
1
Nederland
oktober 09, 2018
Het was weer een goed verblijf, evenals dat was in vorige jaren.
6.5
Tholenaars
1
Nederland
oktober 08, 2018
Drenthe in vogelvlucht
Mooie omgeving, maar een zeer oud hotel waar het nodige aan moet gebeuren. Scheuren in muren,planken in de kledingkast die spontaan naar beneden kwamen. Alles zeer gedateerd , personeel was wel heel vriendelijk ( de meesten) en het was schoon.
8.1
Van den Akker
1
Nederland
oktober 04, 2018
Prima Hotel ,goede kamer, goede ontvangst, gastvrij, en uitstekende maaltijden.
Geen
9.0
Gort- ten Barge
7
Nederland
oktober 03, 2018
Prima hotel, vriendelijk personeel, heel goed menukaart- systeem bij arrangementen. Ik heb heerlijk gegeten De kleine kamer was ook voldoende ruim
Heerlijk en het is er te goedkoop, mag best 10 euro meer kosten per arrangement. Ik betaal geen eenpersoonstoeslag want ik verblijf op een kleine kamer maar die bevalt mij ook goed. De TV is wat klein maar dat is het enige dat ik kan bedenken. Ben er nu 3x geweest en ga nog wel weer een keer. Heel centrale plek voor mij om bezoekjes af te leggen
8.1
Dorrestijn
Nederland
oktober 02, 2018
Het is een paar heerlijke dagen geweest
8.0
Kieft
1
Nederland
oktober 02, 2018
Een zeer prettig verblijf. Het ontbijt was gevarieerd, niet te veel en niet te weing. Het diner was prima. Bediening ook heel belangstellend en vriendelijk.
8.0
Den Toom
1
Nederland
oktober 02, 2018
Rustige lokatie, voldoende parkeergelegenheid ook voor elektrische fietsen met oplaadpunt. Schoon en netjes.
8.1
Schipper - Neuvel
Nederland
oktober 01, 2018
we hebben een paar heerlijke dagen gehad.
8.7
Keun
1
Nederland
oktober 01, 2018
Uitstekende kamers/prettig ontvangst bij de receptie/correct en gezellig personeel/perfecte aankleding van de restaurantsruimten
het salon tafeltje had een gebrek stond niet vlak op de vloer
8.0
Heemels
Nederland
september 26, 2018
7.8
Slootweg
1
Nederland
september 26, 2018
Wij hebben genoten van ons verblijf in hotel Ruyghe Venne en van de schitterende omgeving.
Hotel Ruyghe Venne is een prima hotel om te verblijven en te genieten van het Drentse landschap. De kamer is stijlvol ingericht en voorzien van bad en douche. 's Morgens werd we een zeer uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, met heerlijk vers brood en allerlei soorten beleg. Fantastisch! Wij hebben tevens gebruikgemaakt van de mogelijkheid te dineren in het hotel. er wordt een heerlijk 3-gangen diner geserveerd, voor een zeer acceptabele prijs. Niet onbelangrijk, vriendelijke bediening. Het hotel is mooi gelegen in Midden-Drenthe. Een mooie uitvalsbasis voor tripjes naar alle kanten. Een echte aanrader is een fietstocht door het schitterende natuurgebied Dwingelderveld. Kortom, een verblijf in dit hotel in een prachtige omgeving is zeer aan te bevelen.
8.4
Meuleman
2
Nederland
september 24, 2018
uitstekend hotel ,mooie ligging ,comfortabele kamers ,heerlijk ontbijt en diner .al met al Super !!
7.7
Van Eijk
Nederland
september 18, 2018
We hebben genoten van het verblijf
Wij vonden wel de vloerbedekking op onze kamer smerig, verder was het oke!!
7.8
Van Aalst
2
Nederland
september 18, 2018
Heerlijk 3 dagen eruit!
Lastig dat je de elektrische fietsen in het dorp bij de fietsenmaker moet ophalen en weer terugbrengen.Zeker als je niet zo goed ter been bent.
4.3
Van Wieren
1
Nederland
september 17, 2018
prima restaurant, verschrikkelijk slechte en vieze hotelkamer
verbleven in een 'deluxe terraskamer'. Was niks deluxe aan helaas. Veel te veel geld voor een zwaar vervuilde en gedateerde kamer. Hieronder een opsomming van alle 'aandachtspunten' Kamer: -stof in kledingkast -vieze, bevlekte muren en plafonds -spinnenrag -vuile minibar glazen(welke overigens leeg was) -Kapotte gordijnen -schimmel op rubbers minibar -geen mat/kleed bij entree terras. Hierdoor natte en vieze voeten in kamer bij slecht weer -geen waterkoker/thee/koffie -vuile asbak -geen overdekt terras. (hierdoor als roker niet de mogelijkheid om droog te roken) -slecht onderhouden terras -als terrasdeur dicht valt, is deze van buitenaf niet meer te openen. -slecht bed en kussens -slechte verlichting Badkamer -Haren in bad/wastafel en douche bij aankomst -zeer smerige radiator/handdoekenrek. Zeker al maanden niet schoongemaakt -verstopte wastafel -rubbers/kitranden douche volledig vergaan. Diep zwart/bruin gekleurd - tegelwerk/voegen rood uitgeslagen van de kalk. Al lange tijd niet schoongemaakt -gebruikte wc rol aan de muur Bij het uitchecken bovenstaande punten gemeld. Enige antwoord wat we kregen. Oh, vervelend. We geven het door. Geen excuus, geen tegemoetkoming. Diep triest
7.7
Diemel
Nederland
september 14, 2018
Rustig, lekker eten, mooie omgeving
Mooi hotel. Lekker eten, vriendelijk personeel! Alleen jammer dat we voor een terras kamer 10 euro per nacht bij moesten betalen. Het terras had nooit zon, was koud, nat en groen uitgeslagen!
9.0
Van Vliet
2
Nederland
september 13, 2018
9.8
Van Otterloo
1
Nederland
september 13, 2018
Goed hotel
Prima hotel, ontbijt en diner goed, kamer en douche goed, vriendelijk personeel. Mooi gelegen aan bosrand met groot terras en ruime gratis parkeerplaats. Twee minpuntjes: douchen in bad en de kamerdeuren op de gang slaan hard dicht.
7.0
Van den IJssel
Nederland
september 10, 2018
Eten uitstekend. Kamers gedateerd en niet schoon
Het eten was uitstekend en de service was goed. Maar de kamers en de badkamer waren niet schoon. Daar mag wel iets aan gedaan worden. Vloerbedeking smerig. Kalk in de badkamer en als je douched weinig water uit de douchekop. Verder was het uitstekend. Wel jammer van de kamers.
6.7
Parker
1
United States
september 05, 2018
Rustig gelegen en een mooie omgeving
Wij hadden de luxe kamer. Deze deed niet lux aan. De vloerbedekking was vol met vlekken en de bekleding van de stoelen waren verschillend en rafeling. Dit is een aandachtspunt .
7.4
Heijne
Nederland
september 04, 2018
9.0
Smits
1
Nederland
september 03, 2018
Keurig Hotel met ruime kamers en heerlijk eten
8.7
Bromlewe
1
Nederland
augustus 31, 2018
Hier gaan we vaker heen.
Waterdruk van de douchekop was minimaal en de douchedeur lekt.
10.0
Van Velzen
2
Nederland
augustus 30, 2018
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Iedere dag genoten van het eten, fijne contacten met personeel en de kamer.
8.2
Buitink
Nederland
augustus 29, 2018
netjes en niet duur
Goedverzorgt eten correct personeel
10.0
Donselaar
1
Nederland
augustus 29, 2018
makelijk.berijkbaar.ook.met.openbaar.vervoer
8.3
Jansen
5
Nederland
augustus 29, 2018
Verblijf 4 dagen, 20-24/8. twee terraskamers. Groepje van 4 familie en vrienden, Allen 75+
We misten de mogelijkheid om op de kamen koffie/thee te zetten
7.3
Wildvank
1
Nederland
augustus 29, 2018
Door het leuke arrangement hebben we een paar fijne dagen gehad!
7.0
Slagboom
1
Nederland
augustus 23, 2018
Het is een goed hotel in een mooie omgeving waar je goed kunt wandelen en fietsen.
ontbijt redelijk (o.a. vers fruit was appel en sinasappel en waren niet echt vers meer), schoonmaak douche kan beter (tegels in douche schreeuwen om ontkalking), het pad naar de berging voor fietsen moet nodig opnieuw betegeld worden
8.7
Bongers
Nederland
augustus 23, 2018
Het is een prima hotel met uitstekende service.
9.0
Van Stralen
5
Nederland
augustus 23, 2018
8.5
Van der Perk
1
Nederland
augustus 22, 2018
Het was heel fijn om in het hotel te verblijven

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur