Hotel Het Witte Veen

K. Brokweg 16, 9439 TC, Witteveen, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel Het Witte Veen

Totale hotel score:

7.6
Gebaseerd op 62 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Het Witte Veen.

Opbouw score Hotel Het Witte Veen :

Algemene waardering

7.6
 

Ligging

7.0
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.0
 

Kamers

6.9
 

Kindvriendelijkheid

7.5
 
Resultaten 1 - 50 van 62
8.0
Hurkmans
1
Nederland
september 21, 2018
een gezellig hotel met een landelijke uitstraling
n,v,t
8.5
Klein Veldink
1
Nederland
september 11, 2018
Goed, alleen bij aankomst misten wij een kopje koffie en een handdruk met b.v. welkom en een fijn verblijf.
zie opmerking boven.
7.0
Land
Nederland
september 08, 2018
Vriendelijk personeel . Kamer was ruim .
Jammer dat het niet zo schoon was . Badkamer tegeltjes waren vies. Terras was ook niet schoon . Spinnenwebben smerige ramen en veel rotzooi op het terras. Eten was goed maar ze komen niet vragen of alles naar wens is en of er nog iets bij moet . Maar misschien is dat wel qua prijs dat ze dat niet doen en je genoegen moet nemen met wat er voor je staat .
8.2
Vink
1
Nederland
september 06, 2018
heerlijk fiets hotel
7.8
Ten Broeke
5
Nederland
augustus 27, 2018
Prima hotel voor die prijs; gezellig terras en"huiskamer".
7.8
De jong
1
Nederland
augustus 26, 2018
8.2
Sieverink
5
Nederland
augustus 22, 2018
Wij hebben het boven verwachting goed gevonden, een dikke pluim voor alle mensen die er werken.
Zeer vriendelijk personeel, een pluim voor de kok, wat ze ervan heeft gemaakt, wij hebben heerlijk genoten en gegeten, de gebakken aardappeltjes waren echt super. Ik heb maar 1 tip, horren bij de ramen, dan heb je geen last meer van muggen en vliegen. Wij , groepje van 7 personen, vonden het geweldig.
7.7
Prevo
2
Nederland
augustus 16, 2018
Goed, keurig verblijf voor een opaar dagen
Het hotel ligt iets buiten het dorp , midden in het veld , Kamers zijn gedateerd en wat klein maar alles is er en het is schoon.Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen, er is gezellig personeel, een leuk terras en een gezellige eetzaa met heerlijk eten. Wij hadden hier een prima verblijf.
8.0
Ikink
2
Nederland
augustus 15, 2018
Prima verblijf. Heel erg aardig en behulpzaam personeel.
Gaan we zeker weer naar toe en aanbevelen bij vrienden - familie - en bekenden. Ook heel mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Mooie routes te verkrijgen in Hotel.
7.7
Mekenkamp
1
Nederland
augustus 06, 2018
Goede bedden goed eten vriendelijk personeel gezellig terras
Alles was goed opeen ding na het traptje naar boven had ik veel moeite mee met mijn slechte knieën
9.3
Vlecken
1
Nederland
augustus 03, 2018
Goed ,klein hotel. Rustige ligging . Hier kom je tot rust . Uitstekende keuken ,we hebben genoten van de diners .
Wij hadden kamer 22 , kleine kamer , maar verzorgd en zeer netjes . Iets te kleine kast . Met de enorme hitte toch dragelijke temperatuur . Waarschijnlijk door het rieten dak .
7.4
Henssen
5
Nederland
juli 27, 2018
Voor twee nachten prima verblijf eten goed verzorgd en lekker voor de prijs.
Hal voor de kamers kan wat vrolijker aangekleed worden. Vaas eventueel met kunstbloemen. Nu stond hij verloren. Leuke schilderijen en een leuker zitje. Ons verblijf was geslaagd. Ik denk geen verblijf voor kinderen.
7.7
Van hoorn
1
Nederland
juli 21, 2018
Prima.Begripvol en adequate reactie op voedselallergie
7.0
Janssen
1
Nederland
juli 11, 2018
Prettig en rustig
Teveel saus over het vlees en weinig smaak
8.8
Bos
6
Nederland
juli 09, 2018
Eenvoudig hotel. Prima prijs- kwaliteitsverhouding. Goed voor een paar dagen Drenthe!
7.6
Cools
1
België
juni 27, 2018
Goed
Ze hadden ons een kamer gegeven boven de keuken en onophoudelijk storend lawaaierige van koeling en of afzuiging( kamer 27)
5.0
Merks
Nederland
juni 18, 2018
Slechte kamer ,heel matig diner, maar goed ontbijt
inchecken mag wel wat vriendelijker. fietsen zijn ook aan vervanging toe in slechte staat.moest na 4 km weer terug wegens vastlopende achterrem.
7.3
Van Groeningen
1
Nederland
juni 02, 2018
9.0
Derksen
1
Nederland
juni 02, 2018
alles was goed geregeld
geen klachten, alles was prima
5.7
Habraken
1
Nederland
mei 28, 2018
De kamer had geen uitzicht , we keken tegen een muur aan op ongeveer 1 meter. De douche en wc had geen ontluchting/afzuiging
7.7
Van Iwaarden
1
Nederland
mei 23, 2018
Het was gezellig, maar rumoerig
We konden eigenlijk niet beneden koffiedrinken vanwege de radio die zo hard aan stond, dus gingen we weg en/of dronken wat op onze kamer. Helaas was het daar erg gehorig, maar de kamer was schoon.
7.8
Koenders
1
Nederland
mei 21, 2018
Vriendelijke en gezellig.
Schoonmaak kamers ( stofzuigen) graag meer aandacht. Vertrek niet woensdag maar vrijdag 18 mei. ( 2 x arrangement).
7.3
Vreeswijk
1
Nederland
mei 15, 2018
Wij hebben ee prima verblijf gehad in hotel Het Witte Veen; verrassend dit hotel in 'the middle of nowhere". Kamers waren wat gehorig en de badkamer enigszins gedateerd.
8.1
Voortman
1
Nederland
mei 11, 2018
voor een paar dagen of een weekend een prima lokatie
7.3
van de Velde
1
Nederland
april 02, 2018
Eenvoudig maar goed
7.8
Van den Ende
5
Nederland
maart 19, 2018
Prima Hotel. Vriendelijk en Gastvrij ontvangen door de gastvrouw. Gezellige bar waar je rustig kunt vertoeven voor wen spelletje en/of een drankje.
7.4
Hanegraaf
1
Nederland
maart 12, 2018
Prima omgeving, aardig personeel
De kamers zijn erg gehorig. Verder prima
8.3
Schoen
1
Nederland
maart 12, 2018
Prima rustich en landelijk
8.1
Kammeraat
1
Nederland
januari 03, 2018
Hotel ligt afgelegen. Mooie kamer, prima dagmenu.
9.7
van der Burgh
1
Nederland
december 05, 2017
Hebben het goed naar ons zin gehad. Komen graag weer terug . Super goed.Hebben niets te klagen.
8.0
Aarnoudse
1
Nederland
oktober 16, 2017
Goed toeven daar vriendelijk personeel goed eten
Kamers erg gehorig , soms kun je de buren woordelijk verstaan,er stond maar 1 fijne stoel mochten er best 2 zijn om savond heerlijk relax te zitten Verder alles goed hoor onze complimenten ik heb nergens een volmaakt hotel gezien
7.3
Visser
1
Nederland
oktober 12, 2017
huiselijk onderkomen
waarom een vaste plek in het restaurant, zowel ontbijt/diner?
8.3
Lammers
Nederland
september 06, 2017
Eenvoudig goed hotel.
8.9
Zwamborn
Nederland
juni 25, 2017
het was heerlijk rustig, fijne mensen en leuk personeel , heel vriendelijk
wij hebben genoten van het verblijf. erg mooie omgeving
7.2
Hoogerwerf
1
Nederland
juni 07, 2017
ontspannen genoten mede dankzij rustieke ligging van dit hotel
Eerste dag zeer vriendelijke bediening, vrijdagmiddag was het wat minder. Klacht meegegeven bij het voldoen van de rekening op zaterdag 3 juni: bij aankomst was de tafel en de 2 stoelen voorzien van behoorlijk wat stof, we konden er niet zo op gaan zitten. Dit hebben we zelf met een handdoek / dweil schoongemaakt, aangezien mijn vrouw astma heeft met zgn puf medicatie. Ook de douche ruimte was niet goed schoongemaakt. Ook dat hebben we zelf gedaan. De handdoek / dweil had er zwarte plekken bij gekregen. Dit had veel beter gekund en schoon moeten zijn voor wij de kamer betrokken. Voordeel was het mooie zomerweer, wat als nadeel had dat het kleine raam maar een klein stukje open kan waardoor het behoorlijk warm op de kamer wordt. Er is geen ventilatie of airco, dus hebben we zoveel mogelijk de gordijnen dicht gelaten om de zon te weren. Buiten dit alles hebben we toch nog ontspannen kunnen genieten. U mag mij hierover benaderen per mail als u dat zou willen: hoogerwerfandries@gmail.com
7.3
Zoon
2
Nederland
mei 29, 2017
Gastvrij vriendelijk personeel
7.1
Smit
1
Nederland
mei 08, 2017
Prima bediening, vriendelijkpersoneel en nette kamer. We hebben het goed naar onze zin gehad.
7.7
Reijman
1
Nederland
mei 07, 2017
Heerlijk een paar dagen erop uit.
8.3
Kolhoop
1
Nederland
mei 02, 2017
Een paar mooie dagen gehad, niets dan lof
2.7
Castricum
Met partner
Nederland
juli 06, 2016
iedereen is 70plus, zowel bij in- uitchecken 10 minuten staan wachten voor er iemand komt
eten koud!! en je mag niet zelf kiezen. Duidelijk geen lol in het werk.
7.4
Graansma
Met partner
Nederland
juni 09, 2016
het verblijf was goed
het diner was goed ,maar de bediening was goed maar als je op de eerste dag 45 minuten op je soep moet wachten ,en de volgende dag 45 minuten op het hooft gerecht ,dan is de organisatie in keuken niet correct ,een ergernis voor de klant
8.3
Jansen
Met partner
Nederland
april 06, 2016
We hebben het erg naar onze zin gehad. Prima bedden en eten was top
7.0
Van Kooten
Met partner
Nederland
maart 31, 2016
Fijn arrangement .
6.3
Blaaupot
Een groep
Nederland
maart 31, 2016
Vriendelijk hotel voor 1 of 2 dagen. Sanitair en kamers wel verouderd. Diner was prima, ontbijt matig.
7.8
Meuleman
Een groep
België
maart 29, 2016
mooi hotelletje temidden de akkers met zeer vriendelijk personeel en lekker eten.
7.7
De Kwaadsteniet
Met partner
Nederland
maart 28, 2016
Heel ongedwongen sfeer, waardoor je het gevoel krijgt in een huiskamer te zitten en daardoor makkelijk contact maakt.
7.3
Van Hoften
Met partner
Nederland
maart 24, 2016
WE hebben een GOED VERBLIJF, gehad aardig personeel, alleen ligging is ver van de bewoonde wereld
8.4
Manders
Vrienden
Nederland
februari 11, 2016
prijs kwaliteit prima
leuk en gezellig adres
7.3
De Cock
Met partner
Nederland
december 17, 2015
Ons verblijf was goed. We hadden geen hoge verwachtingen door de lage prijs.
Daar ik allergisch ben voor katten, heb ik elke avond moeten vragen om de kat buiten het restaurant te houden.
7.3
Van den Berg
Met partner
Nederland
december 12, 2015
Kamer zeer eenvoudig
Goed voor weinig geld

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur