Hotel Hegen

Wezuperstraat 15, 7852 TG, Wezup, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel Hegen

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 37 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Hegen.

Opbouw score Hotel Hegen :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.4
 

Service

8.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.4
 

Kamers

8.3
 

Kindvriendelijkheid

8.3
 
Resultaten 1 - 37 van 37
8.3
Van Milligen
1
Nederland
augustus 08, 2018
heel goed, aan te bevelen
8.5
Keijzers
1
Nederland
juli 23, 2018
Goed hotel, prima service, goede keuken.
8.8
Paardekam
Nederland
juli 16, 2018
Heel erg naar ons zin gehad en naar volle tevredenheid.
7.8
Samuels Brusse
1
Nederland
mei 12, 2018
Mooi gelegen rustig hotel, prima uitvalslocatie voor fietstochten in Drenthe
Kaart van hotel is vrij beperkt, garnituren bij avondeten waren beide dagen hetzelfde. Achteraf bleek na controle dat op de eindafrekening het menu van dag 2 in rekening was gebracht, terwijl dit bij de arrangementsprijs wel was inbegrepen.
7.7
Van klaveren
1
Nederland
maart 06, 2018
Het was goed
De kamers mogen beter schoon gemaakt worden. En de box springs mogen beter met een houten boord aan het hoofdeinde. En laminaat op de vloer. Het was erg stoffige. Maar daar werd meteen Aktie onder nomen. Alleen in de verwarming lang nog stof.deze was boven op afgesloten. Daar konden ze niet goed bij.voor de rest was het goed te verblijven
9.0
Terpstra
2
Nederland
oktober 02, 2017
Het was super zeer vriendelijke eigenaar en personeel
Komen graag nog eens een keer terug.
8.2
Van Bokhorst
5
Nederland
september 25, 2017
Hotel met een rustige fijne ligging! Zeer gastvrij onthaal! Heel goede bedden! Heerlijk gegeten!
Geen negatieve punten. In één woord: Genoten!
7.6
Kooij
1
Nederland
augustus 23, 2017
rustig gelegen hotel. vriendelijk personeel, eten was goed, kamers ruimschoots voldoende en schoon , kinderen hebben er weinig
8.6
Geerdink
Nederland
augustus 21, 2017
wij hebben super verblijf gehad goed eten en de bedden waren prima wij komen graag terug fam geerdink neede
10.0
Krings
1
Nederland
augustus 21, 2017
Dit was tot nu toe ons beste verblijf voor korte fietsvacanties
Vriendelijke mensen en een mooie rustige agrarische en bosrijke omgeving. Mooie fietsroutes over land en boswegen met knooppunten. Ontbijt en eten was zeer goed.
8.5
Dolfing
1
Nederland
augustus 21, 2017
Prima verblijf als uitvalsbasis voor bv fietstochten en wandeltochten
Zeer goed bevallen. Kleinschalig maar erg persoonlijk. Gaan hier beslist eens weer heen.
9.5
Koelman
1
Nederland
augustus 04, 2017
Geweldig, alles kan, prettig ontvangst. Geweldig ontbijt.
Geweldig hotel, goede bedden, mooie schone kamer. Meer dan goede douche. Geweldig personeel, werkelijk niets is teveel Een dikke tien.
8.3
Versluis
1
Nederland
juni 27, 2017
we gaan zeker weer daar ook naar toe.
8.2
Westerwout
1
Nederland
juni 23, 2017
Leuk hotel je komt er helemaal tot rust.
8.3
Hagen
1
Nederland
mei 30, 2017
Een goed hotel gelegen in klein maar knus dorpje. De hotelcast was behulpzaam, vriendelijk en belangstellend.
6.8
Van Ooijen
1
Nederland
mei 22, 2017
aardige mensen van het hotel. Op zich ruime en nette kamer. Vanuit het hotel kun je mooie fietstochten maken.Voor het hotel is een bushalte (emmen-beilen.
Twee opmerkingen: onze kamer lag boven een zaal: als daar aktiviteiten zijn, dan hoor je dat luid en duidelijk. Ten tweede: het eten (althans het diner inbegrepen bij het arrangement) was slecht. Het ontbijt was daarentegen goed.Met eenvoudige middelen zou een acceptabel diner op tafel te krijgen zijn. Jammer hoor, want verder is het ok!
9.5
Fijen
1
Nederland
mei 15, 2017
Perfect.
Vriendelijke ontvangst...goed en uitgebreid ontbijt. Goed eten. Kortom absoluut terug gaan!! Kindvriendelijkheid n.v.t.
8.7
Verspaget
1
Nederland
mei 04, 2017
we hebben er erg van genoten de gastheer is heel gastvrij, heeft voor een ieder aandacht
8.5
Buss
1
Nederland
mei 04, 2017
Fijn hotel: eigenaren en personeel zijn aardig. Hotel heeft gastvrijheid hoog in vaandel. Eigenaar behandelt je alsof je al jarenlang een goede gast bent ( waren er voor 1e keer), begint altijd een praatje. Geeft je het gevoel dat je er thuis hoort.
8.7
Harskamp
1
Nederland
maart 18, 2017
gezellig en gastvrij alles is mogelijk
8.2
Bos
1
Nederland
december 27, 2016
Heel rustig
Door familie omstandigheden van de hotel eigenaar,was er een aangepaste service.Des ondanks zijn wij heel goed en vriendelijk verzorgd.
8.0
Blom
Met partner
Nederland
augustus 23, 2016
gunstige ligging om van daar uit de omgeving in te gaan.
10.0
Postma
Met partner
Nederland
augustus 22, 2016
Prima hotel, een aanrader!
Mooi nieuw hotel met zeer ruime kamers en uitstekend sanitair, leuke plek en prima uitvalsbasis voor fietstochtjes, zeer vriendelijk personeel.
8.2
Wolfs
Met partner
Nederland
augustus 21, 2016
Rustig gelegen hotel met vriendelijk personeel.
10.0
Leemans
Nederland
augustus 15, 2016
Een prima gelegen hotel met zeer vriendelijke bediening. Mooie kamer met uitzicht.
7.1
Tuenter
Met partner
Nederland
augustus 10, 2016
Goed hotel met ruime kamers op een rustige locatie.
Ontbijt was sober met vaak erg droog brood. Dagelijkse "schoonmaak" van de kamer bestond alleen uit aanvullen en bedden dichtleggen. .
7.8
Oostrik
Nederland
juli 19, 2016
Het hotel was prima, het ontbijt magertjes [net als thuis]
7.8
Van den Berge
Met partner
Nederland
juli 11, 2016
Prima kamer, goed ontbijt en goed diner
8.2
Raadschelders
Met partner
Nederland
juli 11, 2016
Goed verblijf, Eigenaar deed z'n uiterste best het de gasten naar het zin te maken.
Helaas is er geen lift in het hotel. Was dat het geval dan was het zeker een 4* klassering waard.
9.0
Remmelzwaal
Met partner
Nederland
juli 02, 2016
Heel goed !
Ontbijt was wat sober!
8.7
De Leeuw
Met partner
Nederland
juni 13, 2016
8.0
Joosten
Met partner
Nederland
juni 13, 2016
Vriendelijk en spontane bediening. Goede kwaliteit diner. sober ontbijt
Missen alleen wat kledinghaakjes en plancet in de badkamer. Ondanks dat het op de site wel wordt vermeld, kunnen de fietsen niet overdekt gestald worden. Voor de rest top!
8.7
Den Blanken
Met partner
Nederland
juni 11, 2016
Het is een vrij nieuw en een klein en gezellig hotel.
Het ontbijtbuffet was zeer eenvoudig,maar net weinig kamers die ook niet allemaal bezet zijn, kan het haast niet anders.
8.5
Dekker
Met partner
Nederland
juni 03, 2016
Vriendelijk, behulpzaam. Keurig hotel! 18 treden met een koffer is wel zwaar, gelukkig doe je dat maar twee keer.
Het ontbijt zou iets uitgebreider kunne, maar honger krijg je niet.
8.0
Kodde Reitsma
Met partner
Nederland
mei 31, 2016
het was er goed vertoeven
9.3
Van der Gulik
Met partner
Nederland
mei 18, 2016
uitstekend fijn personeel goede wisseling handdoeken fijn douche prima omgang personeel /gasten
9.0
Riphagen
Met partner
Nederland
november 04, 2015
een aanrader, gastvrij, vriendelijk, heerlijk eten, prima ligging
Prima uitvalsbasis voor zowel cultuur als natuur.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur