Hotel de Stobbe

Westerstraat 84, 7963 BE, Ruinen, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel de Stobbe

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 291 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel de Stobbe.

Opbouw score Hotel de Stobbe :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.1
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.5
 

Kamers

8.1
 

Kindvriendelijkheid

7.4
 
Resultaten 1 - 50 van 291
8.0
Fassaert
2
Nederland
november 15, 2018
Het is een eenvoudig hotel met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het eten was prima , meer dan voldoende . De kamers eenvoudig maar prima. Het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam.
Het eten dat overigens prima was zou iets warmer mogen worden opgediend.
8.2
Barendregt
1
Nederland
november 01, 2018
8.8
Beukert-Rijk
1
Nederland
oktober 31, 2018
Heel fijn hotel.
Enigste minpunt. Slecht busvervoer in de weekends.
9.1
Van Dellen
1
Nederland
oktober 29, 2018
Uitstekend hotel goede prijskwaliteit Het Diner was bijzonder goed
Kamer was wat oudbollig maar wel schoon,de bedden goed een beetje doorgezakt Verder hebben wij genoten van ons verblijf.
7.7
Pegels
2
Nederland
oktober 23, 2018
Prima hotel, heerlijk zwembad , kamer oke, alleen jammer dat er zo weinig druk was, moest springen om waterdruppels te voelen bij het douchen
ben er al 5 x geweest, deze keer was helaas de keuze en combinatie van het diner niet echt verstandig gekozen, soepen die als maaltijd konden volstaan ,als voorgerecht , zodat er geen ruimte meer was voor het hoofdgerecht , Die was ook al zwaar, Buikspek met saus en de andere dag Jager schnitzel met zware saus. De groente was vers en prima van smaak . En het nagerecht ook lekker. Alleen raar dat er andere gasten waren die wel een keuze hadden wat soep en vlees betreft, wij kregen , ondanks ons verzoek om iets lichter voorgerecht geen andere keuze, dat verbaasde ons wel. Dan is het beter om meer rekening houden met wat oudere mensen. Zal mij niet weerhouden om nog eens een keer gebruik te maken van De Stobbe.
7.7
Verhoef
2
Nederland
oktober 04, 2018
Keurig hotel, qua kleur iets gedateerd maar netjes. Wel jammer dat er honden toegelaten worden. Zowel op de kamer als.het restaurant. Ivm HACCP zou dat niet mogen
Goede sfeer. We zouden het hotel zeker aanraden. Keurige bediening
8.8
Jacobs
5
Nederland
oktober 04, 2018
8.3
De Graaf
5
Nederland
oktober 03, 2018
Het verblijf was pima alleen het matras was door gezakt.
7.7
Smiers
1
Nederland
september 24, 2018
Het was erg fijn om een paar dagen in Drenthe te zijn.
geen.
6.9
Vlassak
2
Nederland
september 19, 2018
9.8
Welink
1
Nederland
september 19, 2018
Je krijgt daar echt waar voor je geld, uitstekend eten en bediening.
Er zijn te weinig stopcontacten voor electrische fietsen.
8.3
Van Riessen
2
Nederland
september 11, 2018
Het was goed om er te zijn.
De fietsenstalling was een beetje bekrompen en niet afgesloten.
8.0
Ossevoort
Nederland
september 11, 2018
Attend en vriendelijk personeel
8.2
van Oijen
5
Nederland
september 10, 2018
gezellig
Uitstekend hotel met vriendelijk personeel voor de rest zie boven
9.0
Velthoven-kosten
5
Nederland
september 10, 2018
het is een fijn hotel, mooie kamers en het ontbijt en diner is uitstekend, vriendelijk personeel, , we hebben het erg naar ons zin gehad, leuke bezienswaardigheden in de buurt,
graag komen we nog eens terug
8.2
Van Lieshout
1
Nederland
september 10, 2018
Het verblijf was aangenaam het personeel was vriendelijk en het eten was goed.
Te weinig aandacht voor de opgegeven allergie.
8.0
Meijer
5
Nederland
september 05, 2018
8.3
Steenbreker
1
Nederland
september 04, 2018
Geweldige ervaring..
Mooie kamer ,,vriendelijke mensen,,heerlijk eten..mooi zwembad
7.3
De Leeuw
1
Nederland
augustus 20, 2018
Gezellig en leuk restaurant met leuk personeel.
Douche was aan de kleine kant maar voor de rest hebben we genoten.
7.8
Bezemer
Nederland
augustus 20, 2018
Prima hotel fijne mensen pluspunt zwembad
Kindvriendelijk geen oprdeel
8.0
Van Asselt
Nederland
augustus 20, 2018
Gezellig
Jammer dat ze zo vaak komen vragen of je nog wat drinken wil, ook als je glas nog half vol is
8.7
Van Hout
1
Nederland
augustus 15, 2018
vriendelijke mensen, lekker eten en leuke presentatie van het diner
8.0
Hoff-Hilberink
1
Nederland
augustus 14, 2018
Zeer goed bevallen, alleen bij zeer hoge temperaturen is de kamer niet koel te krijgen.
10.0
Veldt
2
Nederland
augustus 13, 2018
Geweldig hotel,, gezellige vriendelijk mensen !!!
We hebben het samen met vrienden geweldig gehad alles was ? Of het nou personeel of d3 kamer was alles PRIMA We komen beslist nog een X terug. Om in de mooie omgeving te fietsen !!! Vr gr Ria Veldt
9.0
Snoeijen
Nederland
augustus 13, 2018
Uitstekend hotel alles keurig netjes en schoon.
Jammer dat er geen koelkastje aanwezig was op de kamer vooral met deze warmte.
8.3
Dielissen
Nederland
augustus 02, 2018
Wij hebben genoten in dit mooie hotel, en vandaaruit div uitstapjes gemaakt in de omgeving.
Wij hadden een arrangement geboekt en waren hierover zeer tevreden. Zeer vriendelijk personeel! Ontbijt en diner waren supper. Eén nadeel; met de huidige temperatuur van rond de 32°, (wat zeldzaam is in Nederland) was het zelfs s'nachts erg heet op de kamer, niet te koel te krijgen met een ventilator. Jammer. Maar hotel is een aanrader!! Met vriendelijke groeten, Jos & Willy Dielissen
7.6
Guijt
1
Nederland
juli 30, 2018
eten was goed.bedden wat minder. mooi ligging om te fietsen
parkeren aan de overkant is wat minder moet een stukje lopen en met bagage.
8.5
Louter
1
Nederland
juli 23, 2018
wederom een goed verblijf in dit prima hotel.
Hotel heeft zwembad dat ook voor zwemles voor het dorp gebruikt word.Dit is goed geregeld en geeft geen problemen wij vinden dit een sociaal gebeuren. het hotel heeft ook een gezellige bar. Dat is lang overal niet zo. Het is een familie hotel . De sfeer naar het personeel en ook onderling is goed. Ze zijn deskundig en vriendelijk en behulpzaam. Het eten behorend bij een arrangement was voldoende en bijzonder goed.
7.6
Stieding
1
Nederland
juli 20, 2018
verkeerde planning
Ondanks de ventilator in de kamer,waren deze nachten te warm,als het klimaat in nederland deze temperaturen op gaat leveren,lijkt het mij verstandig om airco te plaatsenin de kamers,
9.0
Heijkoop
2
Nederland
juli 19, 2018
Wij hebben 3 heerlijk verzorgde dagen gehad in Hotel de Stobbe met onze vrienden. In 1 woord fantastisch!!!!
7.8
Van den Hurk
1
Nederland
juli 17, 2018
Zeer vriendelijk personeel aandacht voor gasten
Kamer was sober maar voor verblijf van één paar nachten te doen.
8.5
Nieuwelink
1
Nederland
juli 16, 2018
Prima hotel, goed restaurant, leuke bar en zwembad
Fijn hotel voor een fietsvakantie. Het standaard diner is verrassend goed. Leuke sfeer. De kamers hebben geen airco.
8.5
Berkeij
2
Nederland
juli 11, 2018
Heel vriendelijke mensen, persoonlijke aandacht. Terras heerlijk, spreukencafé fantastisch.
Dit was onze eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.
8.0
Schoen
1
Nederland
juli 09, 2018
8.2
Bos
1
Nederland
juli 03, 2018
Uitstekend
Behalve de kamer Geen telefoon voor eventueel problemen ziekte of zeer. Kamers zeer warm.
8.8
Rozendaal
Nederland
juli 03, 2018
Prima hotel ,aan te bevelen
Wij hadden een kamer aan de straat kant . Door het fantastische weer stond het raam ook ,s nachts open en konden wij het verkeer zeer goed horen. Vandaar een 7 voor de ligging.
6.6
Van Tilborg
Nederland
juli 02, 2018
goed
geen kinderen
8.1
Doornekamp
1
Nederland
juni 28, 2018
Confortabel, aangenaam, voor herhaling vatbaar
Geen
8.3
Gielis
2
Nederland
juni 27, 2018
goede kwaliteit kamers, prima service en een fijne keuken
7.3
Vroon
2
Nederland
juni 25, 2018
wij hebben 2 nachten geslapen, kamers waren prima
Het eten vonden wij goed wat betreft de variatie, voor onze smaak was het alleen te zout, vooral de soep! Het nagerecht was heerlijk! Goed hotel!
8.0
Kramer
Nederland
juni 19, 2018
Goed Hotel. Omdat wij geen auto hebben, is dat geen probleem. heel goed te bereiken met openbaar vervoer.
8.2
Van Rijnsbergen
1
Nederland
juni 18, 2018
rustig en ontspannen
Kamer op 2e etage erg warm, omdat raam niet helemaal open kon.
8.7
Betjes
5
Nederland
juni 14, 2018
de gastvrijheid was ons inziens , voortreffelijk. De warmte en bereidwilligheid om ons te pleasen, spatte van het hele team af, chapeau.
8.5
Jak
2
Nederland
juni 13, 2018
erg gezellig hotel, gastvrij en vriendelijk personeel
kamer 14 lag boven het afvalpunt, als de ramen open stonden stonk het afval soms door het warme weer.
9.5
Kievit
Nederland
juni 13, 2018
geweldig
voor herhaling vatbaar
9.3
Krijkamp
1
Nederland
juni 07, 2018
Vriendelijk en aardig personeel, schone kamers en goede bedden, goed en ruim voldoende eten tijdens ontbijt en diner. Kort samengevat: Geweldig.
7.3
Buur
1
Nederland
juni 07, 2018
Prima hotel voor een weekendje.
8.8
Van Rijn
2
Nederland
mei 31, 2018
Een goed verzorgd hotel met vriendelijk personeel en heerlijk eten
8.4
Postma
1
Nederland
mei 30, 2018
Wij zullen het Hotel en de omgeving aanbevelen bij onze kennissen.
Er is geen AIRCO op kamer 103, die hebben we wel gemist omdat het erg warm was. De douche-cabine kan wel voegen-job gebruiken ivm opkomende schimmel. Verder echt wel schoon Hotel, goede schone bedden enz.
8.7
Van den Broek
1
Nederland
mei 29, 2018
Alles prima in orde, goed eten en vriendelijke bediening.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur