Hotel de Koekoekshof

Hoofdstraat 1, 9442 PA, Elp, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel de Koekoekshof

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel de Koekoekshof.

Opbouw score Hotel de Koekoekshof :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.2
 

Service

8.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.7
 

Kamers

8.5
 

Kindvriendelijkheid

7.8
 
Resultaten 1 - 40 van 40
8.2
Roekel
1
Nederland
oktober 15, 2018
Uitstekend hotel op een rustige locatie. Vriendelijke eigenaar en prima service. Voor herhaling vatbaar.
8.0
Kok
1
Nederland
mei 30, 2018
Goed hotel-mooie ligging-goed eten-mooie kamer
Maar....., ongedekte tafels-mevr. bedient in korte broek-meneer roept hoi. Dit alles past niet bij het hotel. Het is zo platvloers. Je verwacht toch wat meer sfeer.
9.7
Ponte
1
Nederland
mei 25, 2018
Prima hotel, goede bedden ,schone kamer, vriendelijk personeel.
6.6
Looyschelder
Nederland
april 24, 2018
Net hotel in rustige omgeving
Bij het ontbijt hadden wij verse broodjes van de bakker verwacht i.p.v. zelf afgebakken broodjes. De eigenaren waren afstandelijk. Je kon er geen fijn gesprek mee aanknopen. Na terugkomst van een fietstocht werd er b.v. niet geïnformeerd hoe de dag geweest is. s' Avonds was er niets te doen. We zaten alleen op het terras. Misschien een idee om voor de gasten b.v. een wijnproeverij te organiseren i.p.v. in het weekend een bingo voor de plaatselijke bevolking. Verder hebben we genoten van de prachtige omgeving.
7.3
Petersen
1
Nederland
maart 05, 2018
9.3
Hetterscheid
1
Nederland
februari 21, 2018
Prachtige kamer Goede keuken Vriendelijk personeel. Zeer rustige ligging
8.5
Bloemen
Nederland
september 19, 2017
Fijn hotel in kleine rustige plaats, goede kamers en schoon, mooie omgeving voor herhaling vatbaar. prima service
8.0
Curfs
1
Nederland
mei 30, 2017
EEn prima verblijf met vriendelijke mensen en een prachtige omgeving vooral voor fietsers en wandelaars !!
9.0
Best
4
Nederland
mei 08, 2017
vriendelijk personeel en het was er gezellig.en de hondjes mochten mee
wij hadden drie kamers gehuurd.vreemd genoeg was in een kamer geen verwarming op de bad kamer,voor de rest alleen maar lof over dit hotel,voor ons was het vooral belangrijk dat onze hondjes meekonden,misschien waren deze kamers special voor mensen met hondjes wat je kon zo naar buiten en er was een bosje op 400/500 meter
7.5
Van de Schepop
1
Nederland
mei 02, 2017
Was een prima verblijf alleen het weer werkte niet mee
De badkamer kan wel beter worden schoon gemaakt er zaten spinnen en het ventilatie rooster was vies
8.7
Palmen
1
Nederland
februari 03, 2017
zeer klantvriendelijk en netjes verzorgd.
7.7
Kruijt
2
Nederland
november 02, 2016
Persoonlijke aandacht in een prettige sfeer. Heerlijke bedden, goed ontbijt en Drenthe is gewoon mooi.
8.5
Westerwout
Nederland
augustus 27, 2016
Prima hotel erg gastvrij prima eten.
De bedden zijn lekker lang zodat je benen niet over de rand komen.
7.4
Keijer
Gezin met oudere kinderen
Nederland
augustus 23, 2016
Rustig gelegen hotel nabij veel bezienswaardigheden en fiets/wandelroutes
De kamers waren netjes, badkamers wel verouderd maar wel schoon. Vriendelijke bediening, uitgebreid ontbijt, alleen avondeten waren we niet helemaal weg van. Verder wel voor herhaling vatbaar.
7.4
Van der Hilst
Gezin met oudere kinderen
Nederland
augustus 15, 2016
Zeker zijn prijs waard.
Klein min puntje op donderdag geen vaste kok,maar daar komt verandering in.
8.5
Van Dorp
Met partner
Nederland
juli 08, 2016
Rustig gelegen hotel met schone- ruime kamers, goed ontbijt en diner, goede prijs/kwaliteitverhouding!
8.7
Batterink
Een groep
Nederland
juni 23, 2016
Heerlijk verblijf , heel fijn weekend gehad met (klein)kinderen. Geholpen door heel mooi weer.
9.7
Hennekes
Met partner
Nederland
juni 20, 2016
Het was in alle opzichten uitstekend Geen enkeleminpunt te ontdekken.We gaan er zeer zeker nog eens heen
7.8
Donkersteeg
Met partner
Nederland
juni 14, 2016
we hebben het goed gehad,voor herhaling vatbaar!
9.7
De Wilde
Gezin met jonge kinderen
Nederland
april 30, 2016
Fantastisch hotel, prima s
8.7
Van der Meulen
Met partner
Nederland
april 26, 2016
Een geweldig verblijf gehad, ondanks het slechte weer.
9.0
Haanstra
Nederland
maart 08, 2016
Heerlijk gegeten. Prima kamers lekker ruim. Leuke bar met lekkere muziek.
8.5
Van Pol
Met partner
Nederland
februari 09, 2016
mooi familie hotel met goede service goed ontbijt en diner. mooie ruime kamers
8.2
Maaskant
Met partner
Nederland
januari 26, 2016
Rust, gastvrijheid, goede bedden en heerlijk eten zijn DE ingredienten voor een goed verblijf in de Koekoekshof!
Geen mogelijkheid om zelf koffie/thee op de kamer te zetten.
8.3
Van Zijtveld
Met partner
Nederland
september 15, 2015
3 dgn Drenthe, lekker fietsen en veel buiten zijn
Goede en ruime kamers, heerlijk ontbijt! Lunchpakket was tiptop in orde!!!
10.0
Veenbrink
Met partner
Nederland
september 14, 2015
Een tophotel waar huiselijkheid en gezelligheid de boventoon voeren.
Als je tot rust wilt komen is het een aanrader.
8.5
Dekker
Nederland
september 05, 2015
Een gezellig hotel in een heerlijk rustige omgeving.
8.8
Van Milligen
Vrienden
Nederland
augustus 08, 2015
Het was een geweldig verblijf in het hotel.Mooie ruime kamer op de begaande grond.Alles heel schoon en netjes.
9.8
Van Tienhoven
Nederland
juli 03, 2015
8.0
Donkersloot
Nederland
juni 25, 2015
Het was een goed verblijf, we hebben het goed naar ons zin gehad.
8.3
Wijnia
Nederland
juni 03, 2015
keurig hotel zeer gastvrij en huiskamer gevoel. ontbijt en diner uitstekend
8.0
Hoogendoorn
Nederland
mei 20, 2015
Vriendelijke mensen en prima service! Gaan er beslist weer heen.
9.0
Los
Met partner
Nederland
mei 09, 2015
Als driesterrenhotel een topper
Mooie, ruime kamers goed zit comfort. Erg mooie omgeveing
8.3
De Groot
Met partner
Nederland
april 28, 2015
. gastvrij - sfeervol - lekker eten
we hadden geboekt naar aanleiding van een arrangement aanbieding en het overtrof onze verwachtingen
8.3
Schlosser
Met partner
Nederland
april 08, 2015
Zeer aangenaam verblijf, zeker voor herhaling vatbaar !!!
9.0
Smeijers
Met partner
Nederland
april 02, 2015
De mensen van Koekoekshof doen er alles aan hun gasten het zeer naar de zin te maken.
9.0
Schreur
Met partner
Nederland
maart 30, 2015
De kamer was uitstekend en het eten voortreffelijk. Het personeel was heel vriendelijk.
Het was niet mogelijk ons een latte macchiato te geven. De ober kende het nieuwe apparaat niet voldoende. De internetverbinding op de kamer was onvoldoende, maar in het restaurant uitstekend. Er wordt aan een betere internetvoorziening op de kamer gewerkt. Nogmaals, het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
8.0
Mertens
Met partner
Nederland
maart 18, 2015
Een eenvoudig hotel met een bijzonder goede service. De moeite waard om terug te gaan.
9.0
Westra
Met partner
Nederland
september 17, 2014
prima hotel en schoon goede bedden en gemoedelijk
9.7
Hendriks
With Partner
Nederland
augustus 11, 2013
lieve gastvrije eigenaar/eigenaresse, super lekker gegeten, met smaak ingericht , en je wordt uitstekend geinformeerd over hetzij wandel/fietsroutes en uitstapjes kortom zeker voor herhaling vatbaar. cor en carla hendriks
Lieve mensen met hart voor de zaak je wordt echt verwend

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur