Hotel Café Restaurant Kuik

Brink 15, 7963 AA, Ruinen, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel Café Restaurant Kuik

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 47 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Café Restaurant Kuik.

Opbouw score Hotel Café Restaurant Kuik :

Algemene waardering

8.6
 

Ligging

8.3
 

Service

8.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.9
 

Kamers

8.0
 

Kindvriendelijkheid

7.0
 
Resultaten 1 - 47 van 47
9.0
Degen
2
Nederland
oktober 23, 2018
Het was geweldig. Het Drentse ontbijt heel uitgebreid. Het diner verrukkelijk. En de bediening uitstekend. Lieve en aardige mensen allemaal.
Hadden geen kinderen bij ons kan daar dus geen oordeel over geven.
10.0
Koppelaar
1
Nederland
september 06, 2018
Alles was prima in orde Erg vriendelijk personeel. Fijne kamer en heeel goed eten. Goed bed. Jammer dat we ons verblijf moesten afbreken aan het einde van de 1e dag van ons verblijf i.v.m. aanrijding van onze auto. Hopen zeker nog een keer terug te komen.
8.3
Wissink
1
Nederland
augustus 13, 2018
goed personeel, lekker eten, goed verblijf, aan te bevelen voor anderen.
7.8
Sier
2
Nederland
augustus 02, 2018
Gewoon en gezellig. Vriendelijk personeel
Men zou kunnen overwegen om een 2 keuzemenu aan te bieden. Niet iedereen houdt van hetzelfde eten. De drankjes vind ik persoonlijk erg duur. € 5.10 voor een wijntje verwacht je in een 5 sterrenhotel maar niet midden in een klein dorpje. Voor de rest prima Mening over kindvriendelijk kan ik niet beoordelen. Wij waren met vrienden en in het hotel waren op dat moment ook geen kinderen aanwezig
10.0
Verhagen
1
Nederland
juli 23, 2018
Prima verblijf, goed ontbijt en een zeer goed en doordacht diner, was uitstekend
8.1
Schober
1
Nederland
juli 10, 2018
We hadden een paar fijne dagen.
het ontbijt, geserveerd aan tafel, was een topper.....beter dan een lopend buffet. de bediening door de jongelui was uitstekend, vriendelijk en zeer correct. Het hotel is duidelijk aan te bevelen, evenals de zeer fraaie omgeving.
7.4
Theloosen
1
Nederland
juli 09, 2018
Vriendelijk gastvrij eenvoudig maar goed verzorgd
De bedienende jeugd mag wat los komen buiten de 5 standaard zinnetjes om, zitten wel 2 horecatalentjes tussen. De kast op de kamer (als je uit bed komt zit je erin) mag wat ons betreft eruit
7.3
Hoogendijk
Nederland
juli 03, 2018
Pand wat gedateerd keurige frisse kamers heel goed diner goede bediening
Fietsenbergplaats te klein beperktaantal stopcontacten voor electrische fietsen Kindvriendelijkheid n.v.t.
8.0
Wierda - v.d. Welle
2
Nederland
juni 18, 2018
Prima hotel als uitvals basis voor de omgeving. De luxe suite was boven verwachting.
Bediening van het diner werd nogal "knullig" uitgevoerd, maar de kwaliteit van het eten was bijzonder goed.
8.5
Alblas
1
Nederland
juni 11, 2018
kijk er met plezier op terug, heel fijn verblijf en dito restaurant - hotel. heel aardige en voorkomende personeelsleden
fijn hotel waarbij op de cruciale zaken als bediening, service en klantvriendelijkheid hoog wordt gescoord. ontbijt uitstekend, waarbij alles op tafel staat. 3 gangen diner (inclusief) erg verzorgd en qua prijs / kwaliteit verhouding zeer goed. niets op aan te merken. Komen zeker terug
7.7
Kleinjan
2
Nederland
juni 04, 2018
8.9
Jansen
2
Nederland
mei 28, 2018
We zijn gastvrij ontvangen, nette kamers en erg goed eten!!!!
9.0
Verheul
5
Nederland
mei 22, 2018
Een heerlijk adres met een gemoedelijke sfeer in een prachtige omgeving!
8.7
De Vries
1
Nederland
mei 16, 2018
Prima verblijf! Heel vriendelijke ontvangst (Bart) en heel vriendelijk personeel!! Voor herhaling vatbaar
Jammer, dat we een 1-persoonskamer (extra bed was er neergezet) kregen toebedeeld.....(kamer 1) met zijn tweeën.
7.2
Hooijschuur
1
Nederland
april 24, 2018
we hebben een prima verblijf gehad.
Wat ons opviel was dat het ontbijt zeer overvloedig was en alles stond op je eigen tafel. Daardoor voelden wij ons verplicht meer te eten dan gewenst. Het zou voor het hotel beter zijn als het ontbijt in buffetvorm wordt gegeven waarbij m.n. de yoghurt in een koelapparaat kan staan. Op die manier hoeft er ook minder te worden weggegooid.
8.3
Tamis
1
Nederland
maart 19, 2018
een keurig hotel, mooi gelegen aan het dorpsplein, met een uitstekende bediening in een sfeervol restaurant
9.2
De Bijl
1
Nederland
oktober 23, 2017
Het was uitstekend! Voor herhaling vatbaar!
9.8
Van den Berg
1
Nederland
oktober 07, 2017
Een gezellig hotel met bijzonder vriendelijke aandacht voor de gasten en lekker eten. Bijzonder aanbevolen!
7.7
Princen
1
Nederland
oktober 02, 2017
op onderstaande punten na was de rest fantastisch.
Het licht op de kamer was in de avond zeer slecht want je kon helemaal niet lezen of kaarten.Ook het televisie kijken in bed was vanwege de schuine achterwand onmogelijk.
7.9
Walkeuter
Nederland
september 04, 2017
Het verblijf is iets oudbollig maar wel netjes goede bedden en eten ook goed.
Als opmerking wil ik meegeven dat een glas wijn voor 4.90 wel een goed glas wijn mag zijn en niet een half glaasje, maar daar heb ik ook over gebeld.
9.5
Overdijkink
1
Nederland
juli 19, 2017
Vriendelijke bediening, héérlijk ontbijt, goede kamer, heerlijk diner. alles met veel zorg bereidt
Helaas werd mijn man vrijdagmiddag opgenomen in het Isala ziekenhuis in Meppel. Toen mijn dochter na haar werk aan kwam in hotel ( 22.30) werd er voor haar nog kroketten gebakken en geserveerd met brood, boter en schaaltje mosterd. Ik moest een dag langer blijven, ook dat was geen bezwaar. Hele warme belangstelling door alle medewerkers. We mochten zondagmiddag naar huis. Helaas is mijn man gisteren weer opgenomen, nu in het Rode Kruis in Beverwijk
8.8
Barendregt
1
Nederland
juni 06, 2017
Het was er keurig schoon en netjes .Het eten was heerlijk . voor herhaling vatbaar .
Een lijstje op de kamer met de telefoonnummers van arts enz. En een tel. nummer van wie je s nachts eventueel kunt bellen bij calimiteiten Verder was alles prima in orde .ga zo door .
8.7
De Bruin
2
Nederland
mei 16, 2017
Een aanrader voor een ieder die een hotelkamer zoekt in Drenthe.
Geen
9.7
Van Vuure
2
Nederland
mei 11, 2017
Prima hotel, met reuze aardige en behulpzame eigenaar. een hotel om nogmaals naar terug te komen.
7.5
Van der Meer
1
Nederland
mei 04, 2017
Voldeed aan onze verwachting. Personeel zeer correct en vriendelijk. Ontbijt en diner prima.
Kamer klein en gedateerd. Sanitaire ruimte heeft upgrade gehad, is prima. Jammer dat er niet echt een ruimte is om gewoon even gezellig te zitten. Dit beperkt zich tot een stamtafel en de tafels die ook voor diner en ontbijt worden gebruikt. Ontbijt en diner waren beide prima.
9.0
Verheul
2
Nederland
mei 02, 2017
gastvrij,schoon,prima bedden,gezellige sfeer,kortom:Hotel Kuik is puik!
9.3
Hemeltjen
1
Nederland
mei 02, 2017
bijzonder goed verzorgt en heerlijk gegeten
8.0
Schoen
1
Nederland
april 04, 2017
goed en vriendelijk
8.0
Frelink
1
Nederland
april 03, 2017
Prachtig
Bijzonder vriendelijke medewerkers, lekker eten en een compact/volledige (bad)kamer.
8.5
Van Soest
Met partner
Nederland
september 04, 2016
We kunnen het aanbevelen
geen
8.0
Den Hartog
Nederland
september 03, 2016
Een prima verblijf. Gastvrij, verzorgd, rustig. Centrale ligging voor fietstochten.
8.7
De Bie
Met partner
Nederland
september 01, 2016
Geweldige service. Vriendelijk personeel?
7.8
De Groot
Met partner
Nederland
augustus 19, 2016
Kamer die we hadden was veel te klein voor 2 personen
8.3
Spekschoor
Nederland
augustus 15, 2016
mooie ligging en omgeving, een aanrader voor eventueel een volgende keer.
geen opmerkingen.
8.8
Van der Jagt
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Uitstekend gelegen, vriendelijk personeel, heerlijk eten, schone kamer, fijn terras.
Een aanrader voor uit uitstapje van een week.
8.3
Kroese
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
Het was een goed en gezellig verblijf
8.2
Morel
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
fantastsch verblijf. we hebben genoten
alleen de laatste dag verwondde ik mezelf aan de douce deur. er was geen verbandtrommel aanwezig. een beetje vervelend
9.5
Van Duuren
Met partner
Nederland
juli 18, 2016
Gastvrije eigenaar, alles werd geregeld niets was te veel. Komen zeker nog een keer terug. Goed ontbijt.
10.0
Reijnders
Met partner
Nederland
juli 16, 2016
Geweldig en voor herhaling vatbaar!
Geweldig gezellig hotel waar de gast op de eerste plaats komt.
9.3
De Vos
Met partner
Nederland
juni 20, 2016
Zeer goed verzorgt hotel bediening en eten uitstekend.
7.7
Jansen
Nederland
juni 13, 2016
Tevreden.
Kwaliteit van het brood bij het ontbijt was vaak oud,niet vers.
7.2
Schwillens
Met partner
Nederland
juni 12, 2016
Personeel uiterst vriendelijk. Kamer zonder airco was, gelet op de warme dagen, een probleem. Ligging direct onder de kerktoren was eerste nacht een probleem
Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Eten gewoon, goed. Kamer was goed. Omdat het die dagen erg warm was misten we de airco op de kamer. De eerste nacht hebben we niet goed geslapen omdat we bijna direct onder de kerktoren lagen die elk half uur de tijd sloeg. De eigenaar vertelde dat de kamers gemoderniseerd gaan worden en dat elke kamer airco krijgt. Is een goede ontwikkeling.
8.3
Kars
Met partner
Nederland
juni 03, 2016
Ontbijt en diner voortreffelijk. Heel gevarieerd. Kamer achterzijde erg klein. Bedden goed. Douche mooi modern maar erg klein. Geen ophang handdoeken. Tv in hoekje gepropt.
9.3
VAN ACKER
Met partner
België
mei 16, 2016
lekker eten, goed bed spijtig dat er geen lift aanwezig is
7.9
Dijkwel
Nederland
mei 09, 2016
Plezierig, goed verzorgd, personeel gastvrij
7.8
Berends
Met partner
Nederland
mei 09, 2016
Prima hotel, aardige mensen, alles goed geregeld, kamer aan de kleine kant, evenals de badkamer
9.7
Rijs-Gommans
Vrienden
Nederland
mei 06, 2016
Hartelijke ontvangst, zeer vriendelijke medewerkers, mooie ligging
Er werd goed rekening gehouden met dieet!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur