Hotel Abdij de Westerburcht

Hoofdstraat 7, 9431 AB, Westerbork, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel Abdij de Westerburcht

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 66 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Abdij de Westerburcht.

Opbouw score Hotel Abdij de Westerburcht :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.3
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.3
 

Kindvriendelijkheid

7.2
 
Resultaten 1 - 50 van 66
8.2
Hoogendoorn
1
Nederland
oktober 16, 2018
We komen zeker weer terug! Alles was prima verzorgd, kamers schoon en vriendelijk personeel. Bedrijfsleiding was zeer behulpzaam.
8.3
Havenaar
1
Nederland
oktober 12, 2018
Gezellig hotel,personeel vriendelijk en attent,het eten is voortreffelijk
9.0
Kamsteeg
1
Nederland
oktober 02, 2018
echt super! leuk dorp. mooie omgeving en prima hotel. personeel is heel vriendelijk
super , we hebben het cadeau gekregen: kan niet beter
8.0
Koning
1
Nederland
oktober 02, 2018
9.2
Van Kampen
1
Nederland
september 17, 2018
gastvrije, goede sfeer, attent en voorkomend personeel, uitstekend ontbijt en diner, kortom we voelden ons zeer welkom!
8.0
Van der Goot
1
Nederland
augustus 17, 2018
netjes hotel en vriendelijk behulpzaam personeel
8.9
De Wilde
1
Nederland
augustus 15, 2018
6.4
Koning
1
Nederland
augustus 14, 2018
Erg gedateerd hotel
Eten redelijk kamers ook misschien een verfje
6.3
De Korte
Nederland
augustus 13, 2018
Wel klantvriendelijk, helaas enkele minpunten
Zwarte rand in de closet pot bij aankomst. Hoe is dan de schoonmaakkwaliteit Bediening in het restaurant gebeurde na lange wachttijden. Super lange tijd tussen de gangen. M.i. te weinig personeel.
8.1
Assink
1
Spanje
augustus 10, 2018
Hier levert men waar voor zijn geld !
Abdij de Westerburcht is en prima verblijfslocatie, als vertrekpunt voor een beleving van al het moois wat drente te bieden heeft . De drentsche vriendelijkheid en passie van de medewerkers geeft jou gelijk het gevoel van thuiskomen. Wij hebben gebruik gemaakt van een arrangement . Iets wat voor ons doen erg ongebruikelijk is en gezien de prijs waren onze verwachtingen niet te hoog gesteld . Dit is op alle fronten overtomen de kamers zijn niet groot maar ruim voldoende en keurig schoon de bedden zijn goed .de ontvangst aan de receptie en uitleg door de medewerker is uitstekend . De elektriese fietsen die wij bij hadden gehuurd waren in zeer goede conditie. En de ontbijten en diners watern royaal en smaakvol en verzorgt. De wellness is klein maar verzorgt en heeft een tweetal geweldige vlotingrooms . Abdij de Westerburcht staat in onze beleving zeker in de top 10 voor wat betreft de mooist verzorgde terrassen van Nederland en zeker in de top 5 het is hier een genot om. Te verblijven medéwerkers en directie dank voor een heerlijk verblijf
8.3
Van Hemert
1
Nederland
augustus 09, 2018
het wasd in ëen word fantastisch we hebben erg genoten
8.5
Krikke
Nederland
augustus 08, 2018
Alles was prima.
Geen opmerking alles was prima in orde.
8.7
Pijnenburg
2
Nederland
augustus 07, 2018
Ontzettend vriendelijk personeel, zowel in hotel als restaurant
9.1
Tillema - ten Hoor
1
Nederland
juli 24, 2018
prima verblijf zeer correct allemaal .en als verrassing een upgrade van de kamer.
6.8
Den Dekker
1
Nederland
juni 12, 2018
Vriendelijk personeel, eten prima, kamer daarentegen matig
Kamer is echt niet van deze tijd, zeer bekrompen, een ventilator bracht enige uitkomst, ventilatie niet mogelijk, raam kan wel open maar de felle zon gaf de kamer een temperatuur (we hadden het geluk buitengewoon weer te hebben) van boven de 30 graden. De natte groep was ook gedateerd, het staaltje water wat uit de douchekop kwam was van dien aard, dat afspoelen van je body niet mogelijk was. Toiletspullen: "Er was geen ruimte om dit "uit te stallen"! Daarentegen was het eten en de bediening uitstekend. De ligging in het dorpscentrum was erg gezellig.
7.5
Nijland
Nederland
juni 02, 2018
Arrangement 2 personen, 2 nachten
We hebben geslapen op kamer 2 en zijn tevreden over de inrichting, de bedden enz. maar het was er vrij warm en het slapen vlak onder het openstaande dakraam was geen pretje door de voortdurende luchtstroom met rioollucht uit de afvoer van de dakgoot over je gezicht.
8.3
De Jong
1
Nederland
mei 22, 2018
Gezellig en vriendelijk hotel met prima keuken en evenzo personeel. Goed gelegen in Drente tov grotere steden.
Handdoekenrek op douchedeur zou onnodig wassen van de handdoeken kunnen voorkomen.
7.7
Adams
Nederland
mei 11, 2018
Krappe kamers. Pleisterplaats van de omgeving, daardoor s'avonds erg hectisch bij diner met als gevolg lange wachttijden.
De muziek tijdens ontbijt mag best enkele volumes minder!
8.3
Van der Ouw
1
Nederland
april 25, 2018
Prima verblijf gehad.
7.9
Boone
1
Nederland
maart 28, 2018
het was een fijn uitje, erg vriendelijke mensen, goede service
10.0
Herrema
1
Nederland
februari 09, 2018
Een heerlijk hotel in het centrum van Westerbork. Ontbijt en diner waren prima in orde.Kamers gezellig ingericht.Personeel heel vriendelijk. Wij hebben een mooi weekend gehad.
8.9
Huisman
1
Nederland
januari 24, 2018
Prima, gezellig, prettig hotel.
8.8
Klaassens
1
Duitsland
oktober 20, 2017
Vriendelijk en attent personeel.Onze kamer werd opgewaardeerd.Rustig,goede nachtrust.Fietsenstaling en goede parkeermogelijkheden.
Prima ontbijt . Een avondeten was bij de prijs inbegrepen en dat was erg goed.Dit hotel kan ik zonder meer aanbevelen.
7.1
Waarts
1
Nederland
september 21, 2017
8.2
Herder
1
Nederland
september 17, 2017
Kamer was warm,niet koel te krijgen met de ventilator die er stond. Verder prima hotel, goed eten, alle faciliteiten waren aanwezig.
8.7
Van der Wal
1
Nederland
september 10, 2017
Goed Hotel Vriendelijk personeel en behulpzaam. Aanrader . Komen vast terug.
8.0
Van Elten
1
Nederland
september 05, 2017
Prima verblijf
Kamers zijn vrij klein, met name kastruimte is nihil. Restaurant is uitstekend, goede smaakvolle keuken en zeer goed personeel. Enorm vriendelijk. Fijne lokatie om een korte fietsvakantie te doen.
9.0
Groothedde
Nederland
september 04, 2017
Erg fijn en gastvrij.
Een erg fijn gastvrij hotel. Goede kamers en bedden.
8.7
Terpstra
1
Nederland
september 04, 2017
Leuk hotel midden in het centrum met vriendelijk personeel en heerlijk eten?
8.3
Van Elten
1
Nederland
augustus 24, 2017
Prima verblijf in een goede ambiance
Bij aankomst bleek dat de gereserveerde kamer nogal klein was en weinig kastruimte had. In een Nederlandse zomer met zowel mooi als minder goed weer en bij een verblijf van 5 dagen wilden wij wat meer ruimte. Gelukkig was een upgrading tegen betaling mogelijk en kregen wij een iets grotere kamer. Verder de hygiëne in de kamer, badkamer en het verdere complex was prima. Bijzonder veel waardering voor het uitstekende personeel. Het waren voornamelijk jonge mensen die er goed verzorgd uitzagen en super vriendelijk waren. De gerechten uit de keuken waren zeer smaakvol en uitstekend bereid. Ook de opmaak op het bord was verzorgd. Goed verzorgd was ook de fietsen bewaarruimte. Ruim bemeten en voor iedereen die dit wenst is er een stroomaansluiting. Onze complimenten voor het hotel en al zijn medewerkers. Over de ligging van het hotel ook prima, in het centrum maar ook ca. 100 meter van een bos. Wij hebben ons goed vermaakt.
8.7
IJzerman
2
Nederland
augustus 21, 2017
uitstekend hotel, goede service, schoon en prima eten
8.0
Evers
1
Nederland
augustus 20, 2017
Hotel heeft een goede uitstraling, ligt midden in het centrum van Westerbork. Het ontbijt, maar vooral het diner waren voortreffelijk.
Wij hadden een goed ingerichte kamer met een goed bed. De douche was gedateerd. Het ventilatierooster was zeer stoffig en het badmeubilair was ook niet geweldig. Verder had onze kamer (kamer 6) wel een raam maar het uitzicht was het dak van het gebouw. Brandveiligheid: vluchtroutes minder goed aangegeven. Ook waren er obstakels (trappen)die het gebruik van een vluchtroute bemoeilijken). Positief: het hotel had goede parkeergelegenheid en een goede fietsenstalling met mogelijkheid om de e-bike op te laden. De fietsenstalling werd 's avonds afgesloten. Wij willen wel nog eens terug naar dit hotel, maar ik heb al aangegeven, dat ik dan niet kamer 6 wil hebben.
8.6
Wittermans
1
Nederland
juli 24, 2017
Prima hotel en goed eten. kamer wat klein.
9.5
Hendriksen
Nederland
juli 11, 2017
Heel gastvrij met heerlijk eten
Wij hebben ons prima vermaakt en komen zeker een keer terug.
9.8
Postma
1
Nederland
juni 19, 2017
In èèn woord geweldig
Geen.
8.3
Jansen
1
Nederland
juni 09, 2017
Zeer vriendelijk en correcte bediening. Diner zeer goed
8.7
Hooijmaijers
1
Nederland
mei 23, 2017
Gastvrijheid, service prima.
9.5
Ras
1
Nederland
mei 16, 2017
vriendelijk en behulpzaam personeel
8.8
De Groot
Met partner
Nederland
september 28, 2016
vriendelijk, behulpzame medewerkers en prima service.
7.9
Hazeleger
Vrienden
Nederland
augustus 18, 2016
We hebben ervan genoten Prachtigomgeving Heerlijk weer gehad
Geen
9.0
Aarnoudse
Met partner
Nederland
augustus 12, 2016
bijzonder vriendelijk personeel, prima verblijf!
8.7
Coppus
Vrienden
Nederland
augustus 08, 2016
Geweldig genoten vriendelijk en behulpsaam personeel !!
8.0
Versteeg
Met partner
Nederland
juni 28, 2016
Gezellig en goede service
6.8
Moens
Met partner
Nederland
juni 09, 2016
middelmatig hotel, niet voor herhaling vatbaar
kamer was echt te klein, groot bed maar ruimte rondom was zeer krap bemeten met maar 1 stoel. Op aanvraag werd er een stoel bijgezet. De wastafel c.a werd na de eerste dag niet schoongemaakt. Hierover gereclameerd Het diner was uitstekend maar het ontbijt zuinig .
8.0
Zwijnenberg
Met partner
Nederland
mei 23, 2016
restaurand heel goed personeeel vriedelijk en behulpzaam
kamer schoon, bed 6, inrichting douchruimte minimaal.
8.0
Van Veen
Nederland
november 17, 2015
Fijn weekendje weg
Heerlijk genoten van een weekendje weg, waarbij onze twee hondjes ook welkom waren. Kamer met goede bedden op de begane grond. Lekker gegeten in grand café dat erbij hoort. Kortom voor herhaling vatbaar.
8.3
Bovee
Met partner
Nederland
oktober 12, 2015
Heel mooi terras met leuke zitjes. In het restaurant gezellige nisjes waar je wat kunt eten of drinken.
Wat ik storend vond op onze kamer: Als de gasten in de kamer naast ons de schuifdeur van de kast open deden had ik t idee dat ze onze kamer binnen kwamen. Verder vond ik t niet gehorig. We hebben n heel prettig verblijf gehad.
7.3
Somsen -v.d. wilk
Met partner
Nederland
oktober 05, 2015
prettige sfeer, kamer netjes, goed bed, eenvoudig.
8.8
Wit
Nederland
september 29, 2015
voor herhaling vatbaar
8.0
Totté
Met partner
Nederland
augustus 24, 2015
Lekker geslapen. Heerlijk ontbijtbuffet en diner. Vriendelijk personeel. Gezellig sfeertje.
Lastminute geboekt, kamer op aanvraag. Helaas upgrade naar grotere kamer met sauna voor de prijs van € 40,- p.p., dit was ruim veel voor het gebodene. Grotere kamer, zou ik niet weten waar hem dat in zat, je kon net rondom je bed. Sauna buiten, op een klein terrasje omheind door coniferen, stelde niet veel voor. Jammer ! Maar ondanks dat hebben we toch een paar super fijne dagen (mede door het prachtige weer) gehad.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur