H Design Hotel Kasteel Coevorden

Kasteel 29, 7741 GC, Coevorden, Drenthe, Nederland

Beoordeling van H Design Hotel Kasteel Coevorden

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 76 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij H Design Hotel Kasteel Coevorden.

Opbouw score H Design Hotel Kasteel Coevorden :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

8.2
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.4
 

Kamers

7.8
 

Kindvriendelijkheid

5.8
 
Resultaten 1 - 50 van 76
7.4
Van der Zwan
1
Nederland
oktober 28, 2018
Het was een prachtige locatie, vpelde erg romantisch aan. De service was top en het diner was heerlijk. Het was goed tot half 1 's nachts, toen kwamen de bovenburen op hun kamer, alsof ze bij ons op de kamer waren. Dit was ook 's ochtends half 7 het geval
De gehorigheid heeft ons wat frustraties gegeven echt een nadeel. Het was een leuke fijne tijd, maar wij zullen hier niet nog een keer naar toe gaan.
8.8
Damhuis
1
Nederland
september 29, 2018
Prima lokatie, zeer vriendelijk personeel
Wifi op de kamer was niet zo goed.
8.8
Breedveld
1
Nederland
september 03, 2018
een prachtige locatie, dicht bij het centrum.
8.6
Groeneweg
1
Nederland
augustus 04, 2018
Gewoon een heerlijk hotel. Niets mis mee!
Kindvriendelijkheid niet op gelet maar ik moest iets invullen van de site. Vriendelijk hotel, ga zo door!
7.7
Van der Veen
1
Nederland
mei 14, 2018
7.7
Leertouwer
Nederland
april 25, 2018
Ruime kamer, een tikkeltje somber met inkijk vanuit de buurt, vriendelijke ontvangst, een goed ontbijt. De kamer is op afstand van het hotel.
Aan te bevelen is in de omschrijving van het kluisje op de kamer op te nemen hoe het kluisje ook te openen is. Ook aan te bevelen is in de onderstaande keuze van de samenstelling van het reisgezelschap op te nemen de mogelijkheid 'met echtgeno(t)e'. Dat is wat anders dan 'met partner'. Ondanks de kritische opmerkingen hebben wij het goed naar onze zin gehad.
8.4
Loveriks
1
Nederland
april 04, 2018
Het was fantastisch
8.4
Van Belzen
1
Nederland
maart 28, 2018
mooi hotel in een pakhuis, schone kamers, eten in Kasteel, paar meter lopen, prima!vriendelijk en behulpzaam personeel
Ga zo door!
8.0
Boodt
1
Nederland
maart 03, 2018
heerlijk eten en slapen in sfeervolle ambiance
4.2
De Rijke
1
Nederland
februari 15, 2018
Vieze kamer
Zelf zoeken naar de juiste kamer. Hotelkamer was in een ander gebouw dan het kasteel, in een oud pakhuis met een onbemande bar. Vooraf te horen gekregen dat de upgrade niet beschikbaar was, eenmaal in het hotel kon het plotseling wel. De kamer was niet goed schoongemaakt: haar in het douche putje, zeer veel stof in de ventilatie roosters, bloed op de lakens, in de gehele kamer stof en spinneraggen aan de plafonds en gordijnen, behang wat loskwam van de muur, veel kalk op de douchekop van het bad, tissue's als toilet papier. De kamer is zeer gehorig. Je hoort mensen op de gang lopen en praten, in de kamer naast je lopen en praten en boven je hoor je ze lopen en praten. Het restaurant had goed en lekker eten, maar was wel te chique voor ons doen.
7.4
Zaat
1
Nederland
februari 15, 2018
Receptie/dineren op 300 meter van kamer is apart en mag wel wat duidelijker worden vermeld
8.9
Van Suijlekom
1
Nederland
februari 08, 2018
We hebben een geweldig verblijf gehad!! Eerst was het wel een beetje raar dat je niet slaapt in het kasteeltje maar de kamers waren heel goed.
9.3
Koorn
1
Nederland
januari 18, 2018
Fijn weekend gehad in een mooie kamer en mooi kasteel
door het vele oude en droge hout in de slaapkamers lijkt het mij brandgevaarlijk, als hier op de begane grond iets in de brand vliegt heb je mijn inziens op de volgende verdiepingen geen schijn van kans. wij gebruikten kamer 21 op de tweede verdieping en de eventuele vluchtweg vond ik beperkt .
6.9
De Vries
5
Nederland
januari 14, 2018
Prachtige lokatie en ambiance.
Vervelend geluidsoverlast van de riolering in de kamers. Klepraam sloot niet meer, en klaptemet veel lawaai steeds open. Met weinig middelen kan de sfeer in de entree receptie beter zijn; bijv. de haardkachel aan, zeker tijdens het borreluur, grotere kerstboom en of boeket in de karakteristieke entree. De alertheid van bedienend personeel kan beter, moesten erg lang wachten en steeds vragen naar de drankjes bij het diner.
9.0
Van den Brink
Nederland
januari 08, 2018
Prima kamer met uitstekend ontbijt.
6.9
Jonkers
1
Nederland
december 13, 2017
gastvrije, hartelijke ontvangst; hotel is in een ander gebouw, niet zo fijn bij slecht weer. Ontbijt goed, diner zeer goed en erg lekker. Ook bij slecht weer kun je je in Coevorden goed vermaken. Stedelijk museum is interessant en Theater/filmhuis in het
7.7
Mastenbroek
1
Nederland
november 23, 2017
Goed verblijf,lekker gegeten,ontbijt is sober maar goed. Enige minpunt is dat er geen koffie of theevoorziening op de kamer is.
8.4
Reniers
1
Nederland
november 13, 2017
mooi bij het centrum, heel rustig, mooi interieur kortom heel sfeervol
enige opmerking de koffie bij het ontbijt. Kan beter
8.3
Ubels
1
Nederland
september 11, 2017
Top
Het was voor ons helemaal top
6.9
Van den Berg
1
Nederland
september 04, 2017
Goed maar niet prima
Op de kamers geen haakjes voor handdoeken. Hadden idee dat het niet bij design paste.beetje lage balken in de kamers.
8.5
Westerhuis
1
Nederland
augustus 19, 2017
Prima.
Kamer prima. Even vervelend om met koffer zo'n 100 meter (in de regen) naar locatie, waar kamer is, te lopen. Want te weinig parkeerruimte bij die locatie. Verder alles in orde.
8.7
Van Elsacker
1
België
juli 29, 2017
Een zalig verlof met hèèl lekker eten en vriendelijk personeel .
Wij sliepen in het pakhuis . De inkom met de grote luster was dringend aan een poetsbeurt toe vanwege de spinnenwebben .De kamers werden matig onderhouden en het bed was dichtgegooid .Onze kamer had geen gordijnafsluiting naar het bad gedeelte . Andere poetsdames zijn wel aangewezen . Het positieve : heel rustige kamer .Ik wil onze naam niet gepubliceerd zien staan.
8.0
Tuithof
1
Nederland
juli 25, 2017
Leuk schoon hotel.
We hadden heel mooi weer, heel fijn om lekker te fietsen. Alleen op de kamer is het niet fijn dan. Heel warm met maar 1 raampje om wat frisse lucht binnen te krijgen. Er waren wel twee ventilatoren.. Er is ook weinig licht van buiten. Aan de buitenkant een echt pakhuis, maar binnen een ongezonde temperatuur. We hebben lekker gegeten in het kasteel, maar ook het eethuis op de markt. In de omgeving kun je geweldig fietsen.
6.6
Warmer
1
Nederland
juli 20, 2017
Waar we sliepen was erg goed mooie kamer.
Het eten de keuzemenu's van het restaurant was wat aan de sobere kant Allebei de dagen hetzelfde alleen het verschil was vlees of vis het was ook weinig.
9.5
Salemans-Bardoel
1
Nederland
juli 19, 2017
8.7
Booij
1
Nederland
juni 22, 2017
Goed verblijf en mooie gelegenheid en ligging dicht bij het centrum.
Geen verkeerde opmerking, maar de afstand tussen het kasteel (hotel) en de kamers is groot en men moet de straat oversteken. Dit staat niet duidelijk beschreven. Voor mijn vrouw die niet al te makkelijk loopt was dat een opgave. Verder heel tevreden.
7.1
Swinkels
1
Nederland
juni 20, 2017
Slaapplaats buiten kasteel,was ons niet bekent!,
Geen internet op kamer,geen telefoon. Zelfs niet beneden in de hal,,
8.5
Sieben
1
Nederland
juni 19, 2017
Mooi kasteel, diner heerlijk maar weinig, goed ontbijt
5.7
Minnes
1
Nederland
juni 16, 2017
Niet voor herhaling
8.7
Tange
1
Nederland
juni 06, 2017
Het was een leuk contrst tussen het kasteel uit lang vervlogen tijden, waar super lekker gegeten kon worden en het hypermoderne pakhuis, waar in een ruime kamer geslapen werd. Gelukkig was het steeds droog weer, zodat het geen probleem was om van uit bed
De opstelling van het bed had in deze kamer iets verder van het raam gekund (volop ruimte aan de andere kant). Als je in het donker je bed uit moet loop je, zoals het nu is, gemakkelijk tegen een openstaand raam aan.
7.6
Gerardts
1
Nederland
mei 31, 2017
Prima arrangement.
Aantebevelen aan derden.
7.8
Bove
1
Nederland
mei 29, 2017
Mooie locatie, alleen gehorig het lopen op de bovenverdieping.
Mooie omgeving om te fietsen maar Coevorden zelf valt tegen. Het is ons wel goed bevallen. Kindvriendelijkheid kunnen wij niet beoordelen.
8.2
Bos
1
Nederland
mei 02, 2017
Mooie kamer 33 met te lage balken Heerlijk eten.De marmeren bladen van de eettafels veroorzaken i.c.m. servies en bestek soms te veel geluid
vloeren niet overal schoon (bijna vies te noemen) Combinatie receptie balie/lounge en ontvangst hal niet ideaal o.a. i.v.m. geluidsoverlast.
7.7
Morssinkhof
1
Nederland
april 11, 2017
7.7
Bos
1
Nederland
april 03, 2017
prettig en schoon wel erg gehorig met de aanliggende kamers.
9.0
Jansen-Wullink
1
Nederland
maart 20, 2017
Genoten van de kasteelsfeer, het heerlijke eten en een fantastische designkamer met uitzicht op de haven
In de slaapkamer geen haakjes om handdoeken op te kunnen hangen!
7.2
Van der Linde
1
Nederland
maart 20, 2017
verblijf goed we zouden hier ook de tweede avond gegeten hebben als de eerste avond het niet zo karig was en de wijnen niet zo duur waren
8.7
Van der zande
1
Nederland
maart 16, 2017
we hebben het erg naar ons zin gehad en een prima verblijf
7.0
Petersen
1
Nederland
maart 06, 2017
Mooie kamer, niet alles is praktisch, bedden waren goed
- inloopdouche niet afgeschermd - geen handdoekhaken - schoonmaak matig ( we vonden ondergoed van de vorige kamer gebruikers) - het 3 gangenmenu wat bij het arrangement zat, was zeer karig
8.0
Van der Spek
1
Nederland
maart 06, 2017
Riant.
Kleinigheid: de bedlampjes geven weinig licht, zeker als je nog wilt lezen in bed.
6.6
Wouters
België
februari 23, 2017
Het was iets minder dan we meestal gewoon zijn .
Het hotel lag wel ver van het kasteeltje af, en de uitleg bij aankomst om er te geraken was alles behalve duidelijk. Er was licht tekort aan de spiegel van de lavabo. Dan in het restaurant van het kasteeltje heeft de bediening ons een beetje misleid : als de kelner tegen ons zegt "ik breng u alvast een fles water en een broodplankje" dan veronderstellen wij dat we dat krijgen, en dan verschiet je wel een beetje als ze dat aanrekenen. Het eten was wel lekker,ze hadden hier wel hun best voor gedaan.
8.0
Merks
1
Nederland
februari 23, 2017
8.9
Coufreur
1
Nederland
februari 10, 2017
Het was geweldig
Jammer dat de drankjes zo duur waren.3,75 voor een biertje is teveel betaald
7.5
Van eijk
1
Nederland
januari 09, 2017
Zowel in restaurant als in kamer een vervelende rioollucht.
10.0
Huisman
1
Nederland
december 27, 2016
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad met een heerlijk diner en prima ontbijt!
8.0
Van Rijn
1
Nederland
december 05, 2016
Fijne dag gehad ,museum bezocht wat gewandelt.
Daar we onverwachts [4 nov.] andere morgen al,het bericht kregen dat onze moeder was overleden en om 6.30uur al zijn weggegaan [dus nog geen half arr.] gehad hadden , dachten we dat de kosten hier wel wat aangepast zouden worden. Is dit niet gebruikelijk in zon situatie ? MIsschien tot ziens . Hartelijke groeten van Mevr. H. van Rijn uit Ermelo
8.0
Houkes
2
Nederland
december 02, 2016
een fijn weekend gehad waar we goede herinneringen aan bewaren.
9.5
Van der Boon
2
Nederland
december 01, 2016
Uitstekend bevallen.
Aanbevelenswaardig.
7.6
Jongsma
1
Nederland
december 01, 2016
Het is ons prima bevallen
9.0
Eschweiler
Nederland
december 01, 2016
Erg goed.
2 minpunten te weinig parkeerplaatsen en bovenste verdieping te kleine ramen

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur