De Wapser Herberg

Ten Darperweg 104, 7983 KP, Wapse, Drenthe, Nederland

Beoordeling van De Wapser Herberg

Totale hotel score:

8.6
Gebaseerd op 16 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij De Wapser Herberg.

Opbouw score De Wapser Herberg :

Algemene waardering

8.6
 

Ligging

8.3
 

Service

9.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.9
 

Eten

8.8
 

Kamers

8.5
 

Kindvriendelijkheid

8.1
 
Resultaten 1 - 16 van 16
9.0
Volders
1
Nederland
november 16, 2018
Mooi hotel met vriendelijke eigenaren/personeel en waar het eten heel goed is!
9.3
Franssen-Helsen
1
België
oktober 18, 2018
Een heel fijn hotel
9.0
Van den Berge
1
België
augustus 13, 2018
Uitstekend verblijf voor een mooie prijs
Goed gelegen hotel aan een niet zo drukke weg. Vriendelijk personeel en nette kamers. Eten is zeer goed zonder een 'wow' gevoel maar in mooie porties. De wijn wordt geserveerd in mooie porties.
9.0
Tuithof
2
Nederland
augustus 07, 2018
Mooi schoon hotel, uitgebreid goed ontbijt, diner prima, heel vriendelijke eigenaren, goede bediening
9.0
Van As
2
Nederland
augustus 06, 2018
Wij hebben er van genoten.
8.6
Angerman
2
Nederland
mei 04, 2018
In een woord: een vorstelijk onderkome.
We merkten aan alles van alle mensen, dat ze liefde voor het vak hebben. We komen beslist weer.
8.6
Floor
1
Nederland
oktober 23, 2017
Prima hotel,vriendelijke ontvangst,goede parkeermogelijkheden,heerlijk eten,je voelt je op je gemak!
8.0
Ruissen
1
Nederland
september 13, 2017
prima vertoeven
vriendelijke ontvangst, prima ontbijt, diner; geen menukeuze mogelijk maar het 3 gangen menu liet ons goed smaken. één min puntje; de 2e dag moesten we zelf vragen om toiletpapier en schone handdoeken en de prullenbakjes niet geleegd.
10.0
Zuidema
7
Nederland
september 11, 2017
Het is een heel goed hotel alles was naar mijn wens.
7.7
Van der Werf - Verweij
2
Nederland
juli 10, 2017
Gasrvrije vriendelijke mensen. Lekker ontspannen, eten prima dus top!
De informatie bereikbaarheid van jullie was niet goed. De bus rijdt daar hoofdzakelijk voor de schooljeugd. Dus heen geen probleem maar Zaterdag terug geen vervoer. Dat was heel vervelend, omdat ik jullie daarover nog gebeld had. Zondag wist ik dat er geen bussen rijden. De mensen van het hotel waren zo vriendelijk om ons naar het station te brengen.
8.4
Van Noort
1
Nederland
juli 06, 2017
Geweldige service, zeer attent en vriendelijk.
We misten in de kamer een paar kledinghaken aan de muur voor de jassen en in de badkamer idem. Verder prima. Goede bedden, heerlijk balkon, alles brandschoon, gezellige sfeer en er werd meer dan uitstekend rekening gehouden met dieetwensen. Wij gaan zeker weer naar dit hotel, echt een aanrader!
8.2
Hoogenboom
Nederland
juni 19, 2017
een echt familie hotel ze maken contact met de gasten.
We hebben een kamer op de begane grond geboekt helaas moesten we 30 euro bij betalen, dit was ons niet verteld, maar moet wel bekent geweest zijn, bij goed verblijf.
7.5
Borst
Nederland
juni 13, 2017
Goed
vriendelijk ontvangst, redelijke kamer ( zeker minder als in de folder genoemd wordt als "luxe hotelkamers") bedden zijn goed, ook het eten .
8.3
Bonte
1
Nederland
juni 08, 2017
Hartelijke ontvangst, ruime schone kamer, lekker eten, grote parkeerplaats en fietsoplaadpunt in afsluitbaar fietsenhok
Wij werden gastvrij ontvangen met een kop koffie en info over het hotel, omgeving en fietsroutekaarten! Eigenaresse is erg toegankelijk en helpt je waar nodig. Er is zelfs een ANWB-fiets reparatie koffer aanwezig.. Prima hotel als uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. Vriendelijk personeel en keurige bediening. We komen graag een keer terug..
8.3
Diependaal
1
Nederland
mei 29, 2017
Prima verzorging . Een echt familiehotel.
9.5
Klaver-Ernst
1
Nederland
mei 15, 2017
goed verzorgd, eten voortreffelijk, belangstellend
een last minute geboekt voor de 1e keer via deze site, nav de beoordelingen besloten hiernaar toe te gaan, en we hebben heerlijk genoten van deze korte minivakantie. Voor herhaling vatbaar en zeker in dit hotel/restaurant. Ga vooral zo do hotel/restaurant de Wapser Herberg

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur